VPN Unlimited

 • Harga

  Dari $ 2.78
  / bulan

 • Buka kunci:


  • Netflix

  • iPlayer

  • Hulu

VPN Unlimited adalah perkhidmatan berasaskan AS yang pada umumnya dianggap baik sepanjang masa. Berasaskan di AS tidak sesuai untuk perkhidmatan privasi. Walau bagaimanapun, VPN tidak menyimpan log invasif - dan mengimplementasikan penyulitan OpenVPN - yang sepatutnya menjadikan VPN selamat untuk kebanyakan orang.

VPN mempunyai pilihan pelayan yang luas di 70 negara, yang menjadikannya baik untuk membuka kunci banyak kandungan di seluruh dunia. Di sisi negatifnya, kebocoran WebRTC pada macOS dan Windows perlu dipasang secara manual untuk menjadikan VPN ini selamat pada IPv6. Di mana kelajuan prihatin VPN ini melakukan Okay - memberikan kelajuan sambungan yang cukup baik untuk streaming dalam HD.

ProPrivacy.com Markah
7.4 daripada 10

Ringkasan

Seperti dengan penyedia VPN yang lain, VPN Unlimited mempunyai beberapa tahap langganan, dengan faedah dan diskaun yang diberikan kepada pelanggan yang berkomitmen untuk tempoh yang lebih lama. Satu perkara yang baik tentang VPN Unlimited ialah ia menyahsekat perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix US dan BBC iPlayer. Juga, pelanggan yang berpotensi boleh menguji VPN menggunakan jaminan wang balik selama 7 hari.


Statistik Pantas

 • Bidang kuasa
  USA
 • Negara
  70
 • Sambungan serentak
  5
 • SpeedTest ProPrivacy.com (purata)
  56.64 Mbps

Harga

3 tahun

$ 2.78
sebulan

1 tahun

$ 5.00
sebulan

1 bulan

$ 9,99
sebulan

VPN Unlimited telah mengubah skim penentuan harganya dengan ketara sejak kami terakhir meninjau perkhidmatan tersebut. Originally Keepsolid VPN Unlimited adalah VPN murah dengan pelan bulan bulanan. Hari ini, ia adalah perkhidmatan yang mematuhi skim harga VPN yang lebih standard.

Untuk menjadi VPN Unlimited, nilai masih beredar jika anda berkomitmen selama tiga tahun - dengan hanya $ 2.78 sebulan, dapat dianggap sebagai tawar-menawar. Walau bagaimanapun, bersamaan dengan $ 5 sebulan pada tarif tahunan (dibayar dalam satu cicilan sebanyak $ 59,99) dan $ 9,99 untuk satu bulan, adalah wajar untuk mengatakan bahawa VPN Unlimited adalah VPN yang berharga secara purata untuk pendakapnya.

Baru semenjak kami meninjau semula sevice, VPN Unlimited kini membenarkan pengguna membeli langganan untuk sama ada lima atau sepuluh peranti simulataneus. Pengguna yang ingin menyambung sehingga 10 peranti (contohnya keluarga) boleh membayar 14.99 untuk satu bulan, $ 89.99 setahun, atau $ 149.99 untuk kontrak tiga tahun.

Pengguna juga boleh memilih langganan seumur hidup dengan kos $ 199 untuk 5 peranti atau $ 299 untuk 10 peranti. Walau bagaimanapun, seperti yang selalu berlaku, kami cenderung untuk membuat cadangan terhadap pelan seumur hidup kerana tidak mustahil untuk menjamin bahawa perkhidmatan itu akan tersedia (atau ia akan terus menyediakan perkhidmatan yang boleh dipercayai dan amanah pada masa akan datang).

Platform Pembayaran yang Disokong


Visa / MasterCard

VPN Unlimited accespts Paypal dan pembayaran kad kredit, serta Bitcoins untuk sesiapa sahaja yang lebih suka membayar dengan privasi tambahan. VPN juga menyediakan jaminan wang balik selama 7 hari, yang walaupun bukan jaminan yang paling murah hati yang kami temui sudah cukup untuk menguji kerja-kerja perkhidmatan.

Adakah VPN Unlimited membuka kunci Netflix?

VPN Unlimited
NordVPN
ExpressVPN

Netflix
iPlayer
Hulu

Berita baiknya adalah bahawa VPN Unlimited adalah di atas paras ketika datang untuk streaming. Jika anda mencari VPN yang berfungsi dengan Netflix, perkhidmatan ini bernilai dipertimbangkan. VPN Unlimited juga boleh menyahpasang BBC iPlayer di luar UK, serta satu ton perkhidmatan lain. Akses ke Hulu juga boleh didapati, yang bagus. VPN ini juga akan membolehkan anda menyahsekat vido Youtube yang terhad di rantau anda.

Ejen sokongan mereka memberitahu kami bahawa pengguna VPN Unlimited tidak dapat mengakses Netflix UK. Walau bagaimanapun, ini tidak semestinya masalah kerana lebih baik untuk mendapat akses ke katalog Amerika Syarikat.

Apabila ia datang untuk mengakses tapak streaming seperti Putlockers, 123 Filem, dan lain-lain, VPN ini berfungsi dengan sempurna dan membolehkan anda membuka kunci mereka secara peribadi. Dan, kerana ia menyediakan kelajuan penumpuan yang mencukupi untuk penstriman - anda sepatutnya dapat menonton kandungan tanpa menyimpang daripada masalah penimbal.

ciri-ciri

VPN Unlimited menyediakan perkhidmatan yang serba lengkap dari segi ciri. Inilah yang pelanggan mendapat:

 • 400+ pelayan di 70 negara

 • Killswitch (Android, iOS, Windows, dan Mac)

 • 5 atau 10 sambungan serentak (bergantung kepada apa yang anda bayar)

 • Tiada dasar log penggunaan (dan log sambungan hanya sangat kecil dan tidak invasif)

 • OpenVPN yang kuat, penyulitan L2TP / IPSec, dan IKEv2

 • KeepSolid Wise (obfuscation untuk menyembunyikan penggunaan VPN dan memintas firewall)

 • Buka kunci Netflix, Hulu, dan iPlayer

 • P2P Torrenting yang dibenarkan pada pelayan terpilih

 • Apl iOS yang luar biasa (dengan OpenVPN dan killswitch)

 • IP khusus (menambah ciri dengan kos tambahan)

 • Sokongan sembang langsung

 • Jaminan wang balik 7 hari

Kelajuan dan Prestasi

Kami menguji kelajuan VPN tiga kali sehari menggunakan sistem pengujian laju berasaskan pelayan saintifik kami. Pelayan pengujian VPN yang berdedikasi kami semak pelayan UK, AS, Hong Kong, dan Australia baik untuk kelajuan muat turun purata dan kelajuan pecah (atas). Di bawah ini anda dapat melihat kelajuan muat turun purata VPN Unlimited selama enam bulan yang lalu.

Ujian Kelajuan tanpa had VPN

Dalam tempoh enam bulan yang lalu, VPN Unlimited tidak pernah mengalami beberapa masalah. Walau bagaimanapun, ketika terdapat VPN yang lebih cepat di pasaran (dan beberapa yang sedikit lebih murah juga) ini bukan VPN yang sangat buruk. Purata kelajuan muat turun 22.5 Mbit sesaat bermakna ia harus cukup baik untuk streaming dalam HD. Di sisi lain, VPN nampaknya telah menyederhanakan hampir 15 Mbps sejak April.

Untuk bersikap adil, kami tidak mendapat banyak aduan tentang VPN ini yang mempunyai masalah kelajuan, yang bermaksud VPN harus melakukan Okay untuk keperluan kebanyakan orang. Walau bagaimanapun, jika anda mempunyai keperluan intensif data terutamanya, anda mungkin mahu mengujinya menggunakan jaminan wang balik 7 hari (untuk memastikan bahawa anda tidak mengalami masalah).

Memandangkan harga perkhidmatan VPN ini, kami akan menasihatkan bahawa terdapat pilihan yang lebih pantas di pasaran yang hampir pasti akan berfungsi dengan lebih baik untuk kandungan HD streaming.

IP, DNS dan kebocoran WebRTC

Kami menguji klien desktop VPN ini untuk kebocoran IP menggunakan laman web ujian ipleak.net. Kami mengesan tiada kebocoran IPv4, kebocoran IPv4 DNS, atau kebocoran IPv4 WebRTC.

Walau bagaimanapun, apabila kami menguji sambungan IPv6 kami mengesan kebocoran WebRTC pada Windows dan Mac. Oleh itu, untuk menjadikan VPN ini selamat pada sambungan IPV6, anda perlu sama ada melumpuhkan IPv6 sama sekali atau melumpuhkan WebRTC (sama ada dalam penyemak imbas itu sendiri atau dengan menggunakan sambungan Mudah WebRTC Blok untuk Chrome atau Firefox).

Lebih lanjut mengenai, apabila kami menguji klien Mac dengan sambungan IPv6 kami mendapat IPv6 IP kebocoran lurus selain kebocoran WebRTC. Ini adalah kebocoran yang sangat bermasalah, dan, akibatnya, anda perlu mematikan IPV6 pada Mac untuk menggunakan VPN ini secara selamat. Kegagalan berbuat demikian bermakna anda membocorkan alamat IP anda ke laman web dan perkhidmatan yang anda gunakan. Akibatnya, lebih sukar untuk mengesyorkan VPN ini kepada pengguna Mac.

Privasi

VPN Unlimited didasarkan di New York, yang mungkin meletakkan beberapa orang dari penyedia VPN. Amerika Syarikat biasanya dianggap sebagai lokasi yang tidak baik untuk privasi kerana ia adalah rumah kepada NSA dan CIA. Di samping itu, AS adalah lokasi di mana pihak berkuasa dapat berkhidmat dengan firma teknologi (termasuk VPN) dengan perintah waran dan gag.

Ini bermakna VPN Unlimited secara teorinya terpaksa memulakan log masuk secara rahsia (dan juga untuk log masuk pelayan antarabangsanya dan menghantar data itu kembali ke AS). Walaupun ini adalah kebimbangan yang tulen yang mungkin meletakkan sesetengah orang dari perkhidmatan, kami tidak mempunyai sebab untuk mempercayai bahawa VPN Unlimited sebenarnya telah dipaksa untuk melakukan ini. Oleh itu, bagi kebanyakan orang, perkhidmatan tersebut mungkin memberikan tahap privasi yang lebih tinggi. Ia sangat bergantung kepada model ancaman peribadi anda.

Walaupun VPN Unlimited mendakwa mempunyai dasar sifar log di laman webnya, realitinya adalah bahawa ia tampaknya menyimpan beberapa log sambungan terhad (bandwidth digunakan). Walau bagaimanapun, ia mendakwa tidak pernah menyimpan cap waktu dengan alamat IP, yang bermaksud bahawa VPN ini boleh dianggap sangat dekat dengan tidak log, dan, yang lebih penting, benar-benar selamat.

"Kami tidak menyimpan log laman web yang dikunjungi pelanggan kami, kami hanya menyimpan data yang berkaitan dengan jumlah lalu lintas yang dimuat turun oleh pengguna. Maklumat ini boleh dilihat dalam akaunnya sahaja. Juga, adalah penting untuk menunjukkan bahawa setiap pelanggan log masuk ke VPN Unlimited, sistem memberikan alamat IP dinamik. Mereka tidak statik dan tidak ada cara yang boleh kita log alamat IP yang tepat atau setem masa tertentu pelanggan VPN Unlimited. "

Penyulitan

VPN Unlimited adalah salah satu daripada beberapa VPN yang menyediakan OpenVPN pada semua empat platform popular. OpenVPN tersedia secara native pada iOS, Android, Windows, dan Mac OS X. Ini hebat, dan bermakna bahawa anda boleh menggunakan VPN dengan selamat pada sebarang peranti (selagi anda memasangkan kebocoran aformeded).

Kami juga menyukai VPN Unlimited tidak menyediakan penyulitan PPTP pada mana-mana platformnya. Dan kedua L2TP / IPSec dan IKEv2 (protokol lain yang disediakannya) diketahui selamat, yang merupakan berita baik. Inilah cara penyulitan OpenVPN dilaksanakan:

 • AES-256-CBC / GCM, SHA1 untuk pengesahan HMAC, dan jabat tangan RSA-2048.

 • Kerahsiaan yang sempurna disediakan dengan Diffie-Hellman (DH) dengan kekunci 4096-bit.

Pengesahan SHA1 adalah bahagian paling lemah dalam protokol ini, tetapi masih dianggap cukup selamat untuk menyediakan privasi digital untuk masa depan yang boleh dijangka. Untuk membuat kesimpulan, pelaksanaan VPN Unlimited dari protokol OpenVPN dianggap selamat.

Khidmat Pelanggan

VPN Unlimited
NordVPN
ExpressVPN

Sokongan 24-jam
Sembang langsung
Jaminan balik wang
Panjang jaminan wang kembali 7 30 30

VPN Unlimited mempunyai pilihan sama ada 24/7 sokongan sembang langsung atau sistem tiket untuk bertanya soalan melalui e-mel. Kami menemui kakitangan VPN Unlimited untuk menjadi sangat berpengetahuan. Di samping itu, pasukan dapat menghubungi ejen sokongan teknikal sekunder dengan cepat (dan semasa perbualan) untuk memberi kami maklumat yang lebih terperinci.

VPN Unlimited juga mempunyai halaman maklumat di laman webnya, ini termasuk blog, bahagian FAQ, dan panduan persediaan untuk mendapatkan VPN berlaku pada pelbagai platform. Sumber-sumber ini merupakan tambahan hebat kepada perkhidmatan, yang pasti mendapat 5/5 daripada kami untuk sokongan pelanggan.

Pengalaman pengguna

VPN Unlimited mempunyai laman web yang mudah dinavigasi dan menyediakan banyak maklumat berguna. Butiran tentang bagaimana ia melaksanakan penyulitannya boleh didapati di laman web (walaupun ia membuat butiran tersebut sedikit mengelirukan secara tidak sengaja). Melanggan VPN juga mudah, dan perisian mudah untuk mengakses dan memasang tanpa sebarang masalah.

Satu perkara yang kami perhatikan, ialah VPN Unlimited mempunyai lima pelacak di laman webnya, termasuk facebook.net, yandex.ru, dan google-analytics. Tidak ideal, tetapi cukup normal pada masa kini.

Aplikasi Windows

Pelanggan VPN Windows adalah aplikasi yang sangat baik yang dipaparkan sepenuhnya dengan pembunuh killswitch dan enkripsi OpenVPN. Di samping itu, pengguna boleh menyambung menggunakan protokol pengekalan proprietari VPN KeepSolid Wise (TCP atau UDP). Protokol ini dikatakan sangat selamat tetapi hanya "sederhana" dari segi prestasi.

Hakikat bahawa KeepSolid Wise datang dengan UDP atau TCP bermaksud bahawa ia sebenarnya OpenVPN. Jadi kami memutuskan untuk menekan ejen sokongannya yang mengesahkan bahawa OpenVPN di atas port 443 untuk menyembunyikan penggunaan VPN sebagai HTTPS. Inilah yang diberitahu oleh ejen kepada kami:

"Terima kasih kerana menggunakan port TCP 443 dan UDP 443, dan dengan protokol OpenVPN yang membentuk tulang belakangnya, ia lebih terenkripsi dan menjadi sangat sukar untuk mengesan dan menyekat."

Apa yang membingungkan tentang ini ialah OpenVPN yang tersangkut sebenarnya sebenarnya hanya TCP di atas port 443 (bukan UDP di atas port 443 - yang akan melekat seperti ibu jari ibu sakit jika lalu lintas dianalisis). Oleh itu, kita berada dalam kerugian untuk memahami mengapa VPNUnlimited bahkan mempunyai UDP sebagai pilihan untuk protokol KeepWise. Mereka hanya sepatutnya mempunyai TCP dan UDP sebagai pilihan pada OpenVPN biasa. Oleh itu, jika anda berniat menggunakan ciri penggelapan Wizard KeepSolid - berpegang kepada TCP!

Akhir sekali, perlu diingat bahawa OpenVPN TCP di atas port 443 bukanlah kaedah penggumpalan tinggi (seperti Stunnel, Xor, atau Obfsproxy). Oleh itu, nampaknya sangat menyesatkan untuk VPN Unlimited untuk memberikan OpenVPN TCP di atas port 443 nama eksklusif "KeepSolid Wise" - tidak ada kepunyaannya.

Secara keseluruhan, kami mendapati ini menjadi pelanggan yang berfungsi dengan baik dan mempunyai semua ciri penting yang diperlukan untuk mendapatkan privasi digital. Oleh itu, kami boleh mengesyorkan Windows VPN ini untuk melakukan tugas-tugas seperti Torrenting melalui P2P. Walau bagaimanapun, ia juga perlu diberi perhatian bahawa VPN Unlimited hanya membenarkan torrent pada lima pelayan: AS-California 1, Kanada-Ontario, Romania, Luxembourg, dan Perancis.

Mac OS X app

Apl VPN Mac tidak banyak berbeza daripada rakan Windows. Penyulitan OpenVPN tersedia dan pengguna boleh memilih untuk menggunakan OpenVPN TCP di atas port 443 (protokol KeepSolid Wise) untuk menyembunyikan lalu lintas VPN sebagai HTTPS biasa. IKEv2 juga boleh didapati dari dalam klien.

Killswitch boleh didapati di klien, yang bermaksud VPN ini adalah baik untuk memuat turun melalui BitTorrent. Bagaimanapun, seperti halnya pada Windows, Torrenting hanya dibenarkan pada lima lokasi pelayan.

Kami menyukai hakikat bahawa apl itu menunjukkan kepada kita peratusan beban kerja pada setiap pelayan; membolehkan kami memilih pelayan yang mengalami kesesakan yang kurang.

Malangnya, apabila kami menguji VPN ini pada sambungan IPv6, kami mengalami kebocoran IP IPT terus dan kebocoran IPv6 WebRTC. Ini mengerikan dan bermakna bahawa anda perlu mematikan sepenuhnya IPv6 untuk menjadikan VPN ini berfungsi dengan selamat pada macOS.

Aplikasi Android

Aplikasi VPN Android mudah digunakan dan memberikan pengguna pilihan untuk disambungkan menggunakan protokol IKEv2, OpenVPN dan KeepSolid (OpenVPN TCP di atas port 443). Di samping itu, Killswitch boleh didapati di platform ini.

Sambungan automatik pada ciri WiFi membolehkan orang ramai tetap selamat ketika mereka bergerak dan menggunakan WiFi awam; ini menghalang mereka daripada tersambung secara tidak sengaja ke hotspot WiFi yang tidak dipercayai (dan tidak dilindungi) (seperti hotspot kembar jahat yang dimiliki oleh seorang penjenayah).

Ciri Rangkaian Dipercayai boleh didapati di versi mudah alih, yang membolehkan orang ramai untuk rangkaian putih yang diketahui oleh pengguna. Ini adalah senarai ciri yang menarik untuk aplikasi VPN mudah alih.

aplikasi iOS

Aplikasi VPN iOS memberi pengguna pilihan protokol IKEv2, OpenVPN, dan KeepSolid Wise (TCP dan UDP). Ini bagus, dan kemasukan OpenVPN pada iOS sangat baik; kerana ia agak jarang berlaku.

Pengguna juga mendapat tambahan ciri yang dipanggil Connect on Demand, yang pada dasarnya adalah killswitch (tetapi hanya berfungsi semasa disambungkan melalui protokol IKEv2). Untuk menghidupkannya ikuti langkah-langkah berikut:

 • Pergi ke skrin Utama iOS anda > Tetapan > VPN > Ketik pada ikon maklumat biru profil VPN Unlimited > membolehkan Connect On Demand.

Pemikiran terakhir

KeepSolid VPN Unlimited adalah VPN yang sangat baik. Sesiapa yang mencari VPN yang kukuh dari segi penyulitan tidak akan menjadi salah dengan VPN Unlimited, dan ia adil untuk mengatakan bahawa ia adalah perkhidmatan yang bernilai tinggi yang tidak boleh dianggap mahal. Walau bagaimanapun, kebocoran IPv6 VPN adalah berkaitan dan bermaksud pengguna Mac mungkin mungkin kelihatan elsehwere.

VPN ini menyimpan beberapa log sambungan terhad, termasuk log penggunaan lebar jalur. Walau bagaimanapun, log tersebut sangat minimum dan tidak memasukkan alamat IP bersebelahan setem masa. Ini bermakna bahawa VPN adalah hampir dengan tidak ada log VPN yang mungkin untuk mendapatkan, dan kami secara amnya mempertimbangkan perkhidmatan yang selamat dari segi privasi. Sebaliknya ia berasaskan di Amerika Syarikat, yang bergantung kepada model ancaman anda mungkin cukup untuk menghilangkan anda dari perkhidmatan.

Setakat kelajuan sambungan yang bersangkutan, VPN ini tidak ada telefon bimbit. Muat turun purata selama tempoh enam bulan menunjukkan bahawa ia adalah VPN yang tidak akan mengalami masalah streaming dalam HD, yang bagus. Kami juga sangat menyukai fakta bahawa VPN ini mengakses majoriti perkhidmatan streaming popular. Walau bagaimanapun, juga benar bahawa kelajuan telah tergelincir baru-baru ini, yang mungkin menjadi masalah jika ia berterusan.

Akhirnya, jika anda melanggan selama tiga tahun VPN ini menjadi sangat murah, yang mungkin sesuai dengan orang-orang dalam anggaran. Pelan langganan seumur hidup juga menarik - dan walaupun VPN tetap dalam perniagaan hanya 5 tahun lagi; anda akan menabung wang. Walau bagaimanapun, kami mungkin mencadangkan agar tidak membuat komitmen untuk jangka masa yang panjang, kerana terdapat perkhidmatan yang lebih baik pada titik harga yang sama - dan dengan senang hati mempunyai pilihan untuk meninggalkan perkhidmatan jika ia mula kehilangan jalannya.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me