SpyOff

 • Harga

  Dari $ 11.50
  / bulan

UPDATE: SpyOff tidak lagi menerima pendaftaran pelanggan baru.

ProPrivacy.com Markah
6.2 daripada 10

Ringkasan

SpyOff nampaknya cuba memberikan perkhidmatan yang berkualiti. Malangnya, kami tidak dapat mendapatkan maklumat penyulitan yang diperlukan untuk membolehkan kami mengesyorkan VPN ini untuk privasi. Dalam pengalaman kami, pembekal yang cagey mengenai butiran penyulitan biasanya mempunyai sesuatu untuk disembunyikan. Kelajuan sambungan didapati mencukupi, dan klien VPN mudah digunakan pada semua platform.


ciri-ciri

Sareta S.r.l (syarikat induk SpyOff) berpusat di San Marino. San Marino dianggap baik untuk privasi kerana ia bukan negara mata 5. Sareta mempunyai pejabat dan pekerja Jerman, dan laman web SpyOff dan klien VPN tersedia dalam bahasa Inggeris atau Jerman.

 • Tiada log
 • Tiga sambungan serentak
 • Lebih 21,000 alamat IP di 21 negara
 • Killswitch
 • Aplikasi untuk semua platform
 • Pilihan penyulitan termasuk OpenVPN
 • Prestasi yang boleh dipercayai (menyahsekat Netflix AS)

Kelajuan dan Prestasi

Kelajuan telah diuji pada sambungan internet 30 Mbps. VPN menyebabkan kelajuan koneksi menurun sebanyak dua pertiga, dengan pelayan UK dan Perancis kedua-duanya mengehadkan naungan di bawah 10 Mbps. Pelayan AS menunjukkan penurunan sama dengan sekitar 9 Mbps. Walaupun kelajuan ini adalah Okay untuk penstriman, mereka tidak keberatan dan mungkin akan menyebabkan beberapa masalah dengan permainan dan HD intensif. Oleh itu, ini mungkin bukan pilihan terbaik untuk Netflix.

Tiada kebocoran IP, kebocoran DNS, atau kebocoran WebRTC dikesan menggunakan VPN ini. Walau bagaimanapun, saya tidak dapat menguji IPv6 kerana ISP saya tidak menyediakan sambungan IPv6.

Harga

1 bulan

$ 11.50
sebulan

SpyOff mempunyai tiga pelan langganan yang berbeza hanya dengan harga. $ 11,50 akan membelikan anda sebulan "Pemula" perkhidmatan. Harga turun ke $ 8.10 sebulan jika anda membayar setiap tahun. Setiap pelan datang dengan semua pelayan yang tersedia. Sebagai alternatif, anda boleh memilih untuk membayar $ 12.50 untuk pelan Premium Plus - juga dibilkan sekali setahun - yang termasuk Sokongan Premium dan "Helah VPN" (nampaknya tidak bernilai wang tambahan).

Secara keseluruhannya, SpyOff boleh dianggap sebagai perkhidmatan VPN yang mahal yang kelihatannya merosot. Secara peribadi. Saya lebih suka mendapatkan VPN terbaik di dunia pada harga yang lebih murah. Atau, salah satu yang terbaik, lebih daripada separuh kos.

Pelanggan hanya boleh membayar untuk SpyOff dengan kad kredit utama. Tiada Bitcoin atau Paypal dibenarkan. Akhirnya, walaupun menawarkan jaminan wang selama 30 hari, adalah perlu diperhatikan bahawa ramai pelanggan telah mengeluh bahawa VPN enggan untuk menghormati dasar pembayaran baliknya - sebaliknya, merujuk pengguna kepada cetakan yang baik dalam dasarnya.

Privasi dan keselamatan

SpyOFF mempunyai dasar log kosong. Ini bermakna ia tidak mempunyai sebarang data untuk diserahkan kepada pihak berkuasa sekiranya ia didekati dengan waran.

Pengguna VPO SpyOFF dapat memilih antara penyulitan PPTP, L2TP, dan OpenVPN. Malangnya, permintaan saya untuk maklumat yang tepat tentang pelaksanaan OpenVPN telah ditolak, yang bermaksud bahawa saya tidak dapat mengesahkan sama ada VPN ini adalah baik untuk tujuan privasi.

"Sambungan dengan SpyOFF adalah terjamin melalui penyulitan SSL pada setiap sistem. Kami tidak dapat menyediakan anda dengan suite penyulitan penuh."

Pemikiran Akhir

Memandangkan kos VPN ini, sukar untuk tidak menjadi kritikal. Kelajuan adalah Okay tetapi pasti tidak pantas. Dan walaupun terdapat kejayaan untuk membuka kunci Netflix, mungkin terlalu lambat untuk menikmati aliran HD. Berasaskan San Marino dan memiliki dasar sifar log adalah pemenang, tetapi tanpa butiran khusus tentang pelaksanaan OpenVPN, saya tidak dapat menilai sama ada VPN ini baik untuk privasi.

Sokongan pelanggan tidak tersedia melalui sembang langsung walaupun kos langganan astronomi. Dan saya juga mendapati syarikat itu lambat untuk bertindak balas terhadap permintaan e-mel, yang mengecewakan. Para pelanggan mudah digunakan, dan mereka mempunyai suis bunuh - jadi tidak semua buruk. Dan saya mendapati tiada kebocoran apa-apa, yang menjanjikan.

Kesan keseluruhan saya ialah VPN muda ini mempunyai potensi. Walau bagaimanapun, pada masa ini ia terlalu mahal untuk apa yang anda dapat. Mungkin, pada waktunya, VPN akan memahami mengapa penting untuk menjadi telus tentang penyulitannya; yang pasti akan meningkatkan semakan ini. Kita hanya boleh berharap.

Akhirnya, kami mendesak VPN untuk mula menghormati dasar pembayaran baliknya, tidak melakukannya hanya akan merosakkan reputasinya dengan teruk..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me