Pelayan Proksi UK

 • Harga

  Dari $ 13.93
  / bulan

UPDATE: Pelayan Proksi UK kini beroperasi sebagai LibertyShield.com

ProPrivacy.com Markah
5.5 daripada 10

Ringkasan

Jangan tertipu atau dibiarkan sesat dengan nama pakej atau syarikat kerana mereka sebenarnya menyediakan perkhidmatan VPN yang baik dengan sokongan dan kelajuan yang cepat. Sekiranya anda menuntut penstriman yang cepat maka ini boleh menjadi jalan anda.

Pasaran sasaran UK Proxy Server adalah ekspatriat dan orang yang ingin menonton pertunjukan TV dari luar negara supaya tumpuan mereka terhadap keselamatan tidak sebaik yang mungkin tetapi mereka bertujuan untuk mengoptimumkan kelajuan, prestasi dan perkhidmatan pelanggan - sesuatu yang mereka hantarkan hebatnya. Dengan ini saya fikir kita harus menyebutkan bahawa jika anda ditetapkan menggunakan OpenVPN maka ada perkhidmatan yang lebih baik di luar sana, tetapi jika anda ingin streaming yang cepat selamat maka UK Proxy Server akan menyediakan yang luar biasa.


Harga dan Rancangan

Pelayan Proksi UK mempunyai pakej VPN untuk 10 negara yang berlainan. 4 bungkusan dalam setiap negara ini adalah sama dan tidak kira siapa yang anda pilih kerana anda akan mempunyai akses kepada semua 10 negara pula. Ini menambah lagi kekecohan lain yang kita bincangkan di bawah laman web ini.

UK_Proxy_Server_Locations

Pelayan Proksi UK mempunyai 2 pakej berbeza yang menawarkan persis sama kecuali seseorang mempunyai jalur lebar terhad 30Gb manakala yang lain tidak terhad sepenuhnya. Harga untuk ini ditunjukkan di bawah, untuk pakej tanpa had ini $ 16.57 / bulan akan lebih murah $ 13.82 / bulan jika anda mendaftar selama setahun. Ini sememangnya pada skala yang lebih mahal dari spektrum tetapi anda mendapat perkhidmatan yang munasabah untuk wang anda.

UK_Proxy_Server_Pricing

Mereka juga membeli Rangkaian VPN Belkin N600 DD-WRT dengan sambungan PTPP (L2TP atas permintaan - dan sangat disyorkan) yang bermaksud semua peranti dalam rumah anda boleh menggunakan sambungan VPN. Harga untuk ini adalah sangat munasabah dan jika anda tidak prihatin mengenainya tidak menggunakan OpenVPN maka disyorkan.

ciri-ciri

Pelayan Proksi UK baru-baru ini mengemas kini teknologi dan pelayan mereka dan kini berjalan pada pelayan Tier 2 di 10 negara yang membantu memberikan kelajuan sambungan yang hebat. Seperti yang disebutkan, mereka menyokong OpenVPN dengan minima tetapi ini berjalan pada pelayan warisan mereka sehingga tidak mengharapkan kelajuan hebat daripadanya.

10 negara adalah tempat yang ideal untuk streaming dan menonton TV dalam talian. Mereka membenarkan P2P di pelayan Inggeris, Sepanyol, Ireland, Jerman dan Belanda dengan kursus yang terakhir yang disyorkan untuk digunakan. Di samping itu, di samping perkhidmatan VPN, mereka menyediakan perkhidmatan Proksi jadi jika anda hanya mahu menstrimkan melalui penyemak imbas web anda dan tidak mahu mengehadkan lalu lintas yang lain, maka ini lebih dari mungkin. Selain itu mereka juga membenarkan 2 sambungan serentak digunakan.

Lawati Pelayan Proksi UK »

Keselamatan dan Privasi

Seperti yang diharapkan oleh Proksi Server UK yang menggunakan penyulitan 128bit untuk protokol PPTP mereka tetapi menggunakan 256bit untuk kedua-dua sambungan L2TP dan OpenVPN mereka, yang bagus untuk dilihat kerana ia bersesuaian dengan piawai. Di samping itu, mereka menggunakan alamat IP dinamik bersama yang membantu mengurangkan serangan serta meningkatkan identitas pada masa yang sama.

Oleh kerana Pelayan Proksi UK tidak disasarkan kepada orang-orang yang mempunyai privasi 100% dalam minda, mereka menjalankan beberapa pembalakan dan juga berkongsi maklumat dengan pihak luar.

Laman web ini

Ciri terburuk dari Proksi Server UK tidak diragukan lagi di laman web. Ia mengelirukan dan sukar untuk mengemudi dengan apa-apa maklumat yang mungkin anda perlukan sukar dicari. Tambahan pula, panduan pemasangan ini tidak dilakukan dengan baik dan mereka tidak terlalu luas untuk peranti yang berbeza dan set-up untuk OpenVPN pada dasarnya tidak wujud.

UK_Proxy_Server_Homepage

Begitu juga dengan laman web Kawasan Pelanggan sedikit mengelirukan tetapi ia membolehkan anda membuat perubahan biasa dan memberi anda banyak kawalan ke atas akaun anda.

Sokongan

Menghairankan tetapi bernasib baik, dan bertentangan dengan laman web mereka, sokongan sebenarnya benar-benar hebat. Mereka mempunyai banyak jenis sokongan yang berbeza: jauh, sembang, pangkalan pengetahuan dan tiket. Walaupun sokongan sembangnya bukan 24/7, ia adalah secara langsung dari 9 pagi hingga 11 malam (masa UK) 365 hari. Semua jenis sokongan hebat dan anda mendapat sambutan yang sangat baik yang membantu anda menyelesaikan masalah. Mereka juga mempunyai pangkalan pengetahuan tetapi seperti yang dinyatakan sebelum ini sukar untuk mengemudi dan tidak begitu berguna.

Proses ini

Mendaftar

Mendaftar adalah proses lurus ke depan dan bernasib baik, anda tidak perlu memberikan butiran yang luas sehingga anda benar-benar perlu membeli produk. Apabila membeli, mereka tidak mempunyai skim bayaran anonim malangnya tetapi menerima semua jenis pembayaran utama.

Pelanggan Windows VPN

Pelanggan VPN Windows hanya membenarkan penubuhan sambungan PPTP dan L2TP yang kami akan mengesyorkan hanya menggunakan L2TP kerana PPTP dianggap sangat tidak selamat. Kami memberikannya satu ujian dan perisian mudah bagus yang menjadikannya sangat mudah untuk menukar negara tetapi ia tidak mempunyai ciri atau fungsi tambahan.

UK_Proxy_Server_Software

Prestasi (Kelajuan, DNS dan Ujian IP)

Kami menguji kelajuan menggunakan L2TP pada perisian serta menggunakan OpenVPN dengan Pelanggan OpenVPN. Hasilnya dalam jadual kelajuan L2TP adalah hebat. Oleh kerana OpenVPN berjalan pada server warisan mereka, kelajuannya sangat lambat - walaupun masih boleh digunakan. Ujian Leak IP dan DNS semuanya kembali sama sekali dan kami tidak mempunyai masalah sama sekali.

UK_Proxy_Pure_Speed UK_Proxy_Server_L2TP_Speed UK_Proxy_Server_OpenVPN_Speed
Kelajuan tulen Kelajuan L2TP Kelajuan OpenVPN

Platform Lain

Perkhidmatan Proksi UK juga mempunyai pelanggan untuk Mac, iOS dan Linux. Memandangkan anda boleh memuat turun fail config .ovpn adalah mungkin untuk menyediakan sambungan OpenVPN pada kebanyakan peranti yang membolehkannya tetapi mereka tidak memasukkan sebarang panduan untuk ini. Mereka bagaimanapun menyediakan panduan untuk L2TP dan PPTP tetapi jika mungkin kami mencadangkan melekat dengan OpenVPN. Kami memberikan sambungan L2TP ujian pada telefon Android kami (menggunakan yang dibina dalam VPN) dan mendapati keputusannya berada di bawah yang kami capai pada komputer.

Lain-lain / Perkhidmatan Percuma

Seperti yang disebutkan di dalam Proksi Pelayan UK, tidak menghairankan juga menawarkan penyelesaian proksi. Kami memberikan ujian ini pada Google Chrome dan IE dan ia juga berfungsi hebat dengan kehilangan kelajuan yang minimum.

Kesimpulannya

Kami suka

 • Sokongan Pelanggan Cemerlang
 • Kelajuan Besar

Kami tidak begitu pasti

 • Harga
 • Sokongan OpenVPN
 • Beberapa dokumentasi yang sudah lapuk

Kami benci

 • Laman web yang buruk / mengelirukan
 • Branding branding

Pelayan Proksi UK mempunyai khalayak sasaran yang jelas dan mereka menyampaikannya. Ia adalah kelajuan yang cepat dan salah satu sistem sokongan pelanggan terbaik yang mereka tidak dapat dinafikan dengan baik untuk menyediakan pelanggan dengan apa yang mereka perlukan walaupun mereka tidak mempunyai pengetahuan teknikal. Harga adalah pada akhir yang lebih tinggi tetapi dengan wang yang murah, percubaan dan sokongan percuma anda mempunyai banyak peluang untuk menentukan sama ada penyedia ini adalah yang untuk anda.

Lawati Pelayan Proksi UK »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me