SwitchVPN


 • Harga

  Dari $ 9.95
  / bulan

 • Ada pada:


  • Windows

  • MacOS

  • Android

  • iOS
 • Buka kunci:


  • Netflix

  • Hulu

  • iPlayer

ProPrivacy.com Markah
7.5 daripada 10

Ringkasan

SwitchVPN adalah perkhidmatan VPN yang menuntut untuk menyediakan 145+ pelayan kelajuan tinggi di 35 lokasi global yang berbeza. Di samping itu, SwitchVPN juga menawarkan harga yang berpatutan, jalur lebar tanpa had, dan pelbagai protokol penyulitan yang berbeza.

Statistik Pantas

 • Negara
  24
 • Sambungan serentak
  5
 • Bidang kuasa
  Amerika Syarikat

Pelan Harga

SwitchVPN menawarkan dua pilihan langganan berlainan. Walaupun syarikat menawarkan lebih banyak pilihan pada masa lalu, kedua pilihan yang tersisa masih mahal:

 • 12 bulan VPN - $ 79.95 ($ 6.66 / m)
 • 1 bulan VPN - $ 9.95

Kedua-dua pilihan langganan merangkumi semua ciri SwitchVPN dan jaminan 30 hari penuh wang balik. Di samping itu, SwitchVPN juga menawarkan percubaan percuma selama sehari. Walaupun ini tidak sesuai dari segi kebolehpercayaan ujian, anda sekurang-kurangnya boleh menguji prestasi VPN.

Percubaan percuma sehari-hari juga agak sukar untuk dijumpai. Di ProPrivacy.com, kami berhasrat untuk membuat perkara lebih mudah pada anda - cuba SwitchVPN selama 1 hari
.

Selain itu, SwitchVPN juga menawarkan pelbagai pilihan pembayaran, termasuk kebanyakan kad kredit, PayPal dan Bitcoin.

Ciri SwitchVPN

Klaim SwitchVPN dibina di atas rangkaian pelayan kelajuan tinggi + 145 dalam 35 lokasi global yang berbeza. Lokasi pelayan adalah dari Amerika Utara dan Selatan ke Eropah dan Asia / Pasifik. Di samping itu, SwitchVPN mempunyai teknologi DNS keselamatan yang tinggi yang mencapai sejauh China.

SwitchVPN juga mendakwa menawarkan kelajuan pelbagai gigabit yang sesuai untuk permainan dan streaming, bersama-sama dengan keupayaan untuk menyambungkan lima peranti pada masa yang sama. Lebih baik lagi, perkhidmatan ini menawarkan akses percuma kepada semua protokol VPN dan lebar jalur tanpa had.

Gabungkan semua perkara di atas dengan tuntutan SwitchVPN untuk menyekat kandungan geo-terhad dari mana saja di dunia dan anda mendapat sesuatu yang terdengar seperti penyedia VPN yang cukup baik.

Sokongan Pelanggan SwitchVPN

Sokongan pelanggan SwitchVPN sangat baik. Untuk memulakan, pelbagai panduan persediaan terperinci ditawarkan terus dari laman utama. Melangkah ke hadapan, SwitchVPN menawarkan sokongan 24/7/365 dalam pelbagai cara, termasuk sembang langsung yang boleh diakses tanpa mendaftar.

Semasa menguji masa tindak balas, saya terkejut betapa cepatnya sokongan pelanggan perbualan secara langsung membalas kepada saya - kira-kira satu hingga dua minit. Selain itu, maklumat yang dibekalkan saya sangat berguna dan menjawab kebanyakan soalan saya (jika tidak semuanya).

Selepas sokongan pelanggan sembang langsung datang bank maklumat SwitchVPN. Ini mengandungi panduan penyelesaian masalah, maklumat undang-undang, dan FAQ terperinci. Akhirnya, sebagai tambahan kepada sembang langsung dan bank maklumat, SwitchVPN juga menawarkan pilihan sokongan pelanggan berasaskan tiket.

Privasi SwitchVPN & Keselamatan

SwitchVPN menawarkan pelbagai pilihan penyulitan; termasuk sehingga penyulitan 256-bit untuk protokol OpenVPN. Lalai untuk OpenVPN adalah Blowfish 128-bit untuk penyulitan datastream dan RSA-1024 (dengan kekunci statik 2048-bit) untuk penshahan.

Selain OpenVPN, pelanggan Custom SwitchVPN juga menawarkan L2TP / IPsec. Selain itu, jika anda berada di China, anda juga mempunyai akses ke SSTP - protokol yang sesuai untuk negara yang menyekat teknologi VPN.

Bergerak, SwitchVPN juga menawarkan firewall maya dan sistem DNS dalaman. Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, SwitchVPN juga telah menggabungkan syarikat mereka di Amerika Syarikat. Ini bermakna mereka tidak lagi tertakluk kepada gabungan undang-undang dan peraturan India yang kompleks.

Sebaliknya, SwitchVPN secara rasmi menawarkan VPN yang menyimpan sama sekali tidak log - tidak sambungan, bukan bandwidth, apa-apa! Ini sangat ideal; menjadikan SwitchVPN pilihan hebat untuk pembekal VPN. Di samping itu, SwitchVPN juga menawarkan sokongan P2P.

Laman web SwitchVPN

Walaupun laman web SwitchVPN kelihatan menarik dan cukup mudah untuk dilayari, kami lebih suka versi yang lebih tua dan lebih licik. Menolak itu, homepage SwitchVPN memaparkan matlamat keseluruhan syarikat "menjaga internet percuma" terus dari kelawar. Di bawah, anda boleh mengklik pada "Ketahui lebih lanjut" atau "Cuba SwitchVPN."

Menggulung ke bawah, anda boleh melihat pilihan harga dan maklumat mengenai keseluruhan perkhidmatan. Di bahagian bawah halaman, banyak pautan tersedia. Mereka termasuk pautan untuk memeriksa alamat IP anda, serta pautan ke blog SwitchVPN yang rasmi dan kerap dikemas kini dan profil media sosial mereka.

Satu-satunya aduan kami dengan laman web SwitchVPN adalah betapa sukarnya untuk mencari percubaan percuma sehari mereka. Walaupun anda boleh mencari dengan mudah oleh Googling, ini akan membantu jika mereka mengiklankannya secara lebih bebas di laman web mereka.

Menggunakan SwitchVPN pada Windows OS

Mendaftar untuk akaun percubaan satu hari percuma SwitchVPN adalah agak mudah. Selepas mengklik pada pautan percubaan percuma, anda memasukkan e-mel dan kata laluan anda. Pautan pengaktifan yang mengandungi butang Butang Sahkan Akaun dihantar ke alamat e-mel yang anda berikan. Selepas mengklik pada butang, anda diarahkan ke halaman yang mengandungi nama pengguna dan kata laluan akaun percubaan anda.

Bagi mendaftar selepas perbicaraan anda tamat tempoh, SwitchVPN sangat tanpa nama; hanya memerlukan e-mel anda (dan kata laluan). Jika anda mahu, anda juga boleh memberikan nama, nama negara dan syarikat anda. Setelah pendaftaran, SwitchVPN menghantar e-mel kepada anda dengan butiran login dan petua berguna untuk memulakan perkhidmatan mereka.

Menggunakan SwitchVPN

Selepas mendarat di halaman akaun percubaan SwitchVPN, anda boleh memulakan persediaan yang sangat mudah untuk klien Windows SwitchVPN.

 1. Muat turun & pasangkan klien Windows SwitchVPN
 2. Antaramuka SwitchVPN muncul
 3. Masukkan nama pengguna & kata laluan dari halaman akaun percubaan anda
 4. Log masuk
 5. SwitchVPN akan memaparkan IP semasa anda
 6. Tekan butang kuasa gergasi
 7. IP semasa anda akan mencerminkan perubahan
 8. Gunakan SwitchVPN untuk menyemak imbas dengan selamat!

Secara keseluruhannya, klien SwitchVPN Windows adat adalah mesra pengguna dan menarik kepada mata. Terdapat beberapa tetapan tatarajah yang berbeza, termasuk pilihan protokol yang berbeza. Di ProPrivacy.com, kami sangat mengesyorkan menggunakan OpenVPN.

Pilihan SwitchVPN yang berguna yang boleh disebutkan termasuk suis bunuh, ciri auto-sambungkan, dan senarai pengecualian tapak.

Prestasi SwitchVPN (Speed ​​/ Leaks Test)

Dalam ujian masa lalu, kelajuan muat turun / muat naik SwitchVPN telah terbukti cepat dan boleh dipercayai (lihat gambar di atas). Dalam ujian terbaru saya sendiri, saya gembira melihat SwitchVPN menjaga kelajuan dan kebolehpercayaan yang tinggi.

Menggunakan pelayan AS yang disyorkan semasa sambungan, kelajuan muat turun SwitchVPN saya masuk pada 33.90 Mbps. Muat naik juga mengagumkan pada 5.53 Mbps. Mujurlah, kelajuan itu tetap berlaku semasa streaming, memuat turun dan melayari.

Bagi ujian kebocoran, saya juga gembira melihat tiada kebocoran hadir. Untuk menguji SwitchVPN anda sendiri untuk kebocoran, lawati laman web seperti ipleak.net, test-ipv6.com, dan / atau doileak.net.

Ketersediaan Peranti SwitchVPN

SwitchVPN tersedia untuk pengguna Windows, Mac, iOS dan Android.

SwitchVPN untuk iOS

Aplikasi SwitchVPN untuk iOS hampir sama dengan aplikasi Windows dalam kedua-dua penampilan dan penggunaan. Untuk menggunakan apl iOS dengan akaun percubaan anda, muat turun aplikasi dan masukkan log masuk dan kata laluan percubaan anda. Untuk menyambung ke pelayan, pilih lokasi.

Telefon anda akan meminta kebenaran anda untuk menambah konfigurasi VPN - yang perlu anda lakukan ialah tekan ya dan kemudian pilih butang kuasa gergasi. Bam! Anda sudah bersedia untuk pergi!

Kajian SwitchVPN: Kesimpulan

Kami suka

 • Pelbagai protokol yang ditawarkan
 • Pelbagai panduan persediaan yang besar
 • Kelajuan tinggi
 • Pelbagai pilihan pelayan
 • Tiada log yang disimpan

Kami tidak begitu pasti

 • Laman web yang dikemas kini mengecewakan berbanding yang lama

Kami benci

 • Tiada apa-apa

SwitchVPN adalah pilihan VPN yang hebat dengan pelbagai pelayan dan boleh dipercayai, kelajuan pantas. Selain itu, sokongan pelanggan adalah sangat baik dan protokol keselamatan adalah baik. Selain laman web kemas kini yang berantakan, SwitchVPN pastinya bernilai diperiksa dan cukup terjangkau. Jika anda memutuskan untuk mencuba SwitchVPN, pastikan anda meninggalkan pengalaman pengguna anda di bahagian komen di bawah!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me