Pertahanan VPN


 • Harga

  Dari $ 2.49
  / bulan

ProPrivacy.com Markah
7 daripada 10

Ringkasan

DefenceVPN adalah pembekal VPN yang mula beroperasi pada akhir 2016, jadi itu adalah perkhidmatan yang sangat baru. Syarikat ini berpangkalan di Kanada, menjadikannya rakan senegara TunnelBear dan Windscribe. Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut tentang perkhidmatan dalam kajian pakar kami, baca terus!

Perkhidmatan PertahananVPN mengembang hampir setiap hari. Syarikat itu dimulakan tanpa apl sendiri, tetapi kini mempunyai satu. Rangkaian pelayan juga berada di bawah kajian berterusan, dengan 20 lokasi pelayan baru ditambahkan dalam satu pergi, kembali pada bulan Mei 2017.

Statistik Pantas

 • SpeedTest ProPrivacy.com (purata)
  27 Mbps
 • Bidang kuasa
  Kanada
 • Sambungan serentak
  5
 • Negara
  16

ciri-ciri

DefenceVPN digunakan untuk menawarkan versi yang menyokong akses rangkaian peer-to-peer (P2P) dan versi yang dikecualikan. Sekarang ia hanya menjalankan versi mesra P2P. Ciri-ciri lain termasuk:

 • Tiada had saluran data
 • Tiada penggolongan aplikasi
 • Kelajuan sambungan yang cepat
 • Menyulitkan penyulitan data
 • Resolusi DNS peribadi
 • Bunuh suis
 • Perlindungan kebocoran DNS

Untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai penggunaan VPN apabila mengecil, lihatlah VPN terbaik untuk tapak torrent.

Lawati DefenceVPN »

Kelajuan dan Prestasi

Untuk ujian kelajuan, saya menguji sambungan tanpa perlindungan ke Miami (AS) dan kemudian ke London (UK). Saya berhubung dengan Miami dari Caribbean dengan pelayan DefenceVPN di New York dan sekali lagi dengan pelayan di Chicago. Saya kemudiannya berhubung dengan pelayan DefenceVPN di London dan cuba mempercepatkan sambungan ke UK lagi. Dalam setiap kes, saya menguji sambungan lima kali, menggunakan testmy.net laman web. Pertahanan Vpn 15

Grafik menunjukkan kelajuan tertinggi, terendah, dan purata untuk setiap pelayan dan lokasi.

Kelajuan yang dihasilkan pada sambungan yang diuruskan oleh VPN sangat serupa dengan yang dicapai pada sambungan tanpa perlindungan. Walaupun anda akan melihat dalam graf di atas bahawa kelajuan di mana tidak semua sama persis, ukuran variasi tertentu mungkin dibuat oleh perkhidmatan internet yang mendasari.

Ujian untuk kebocoran IP dilakukan dengan pelayan VPN di London yang diguna pakai. Percubaan ini melibatkan perkhidmatan beberapa laman web. Ini adalah ipleak.net, test-ipv6.com, kebocoran IPv6 dan doileak.net. Pertahanan VPN melepasi semua ujian yang mungkin. Pembekal Perkhidmatan Internet saya tidak termasuk terjemahan IPv6, jadi ujian itu tidak mungkin.

Harga dan Rancangan

Syarikat itu bermula dengan pelbagai pakej, tetapi kini hanya menawarkan satu. Anda boleh mendapatkan kadar bulanan yang lebih baik jika anda mendaftar untuk tempoh yang lebih lama dan membayar di depan. Semua tempoh langganan menikmati jaminan wang balik tujuh hari.

Penentuan harga VPN

Oleh kerana perkhidmatan itu begitu baru, banyak penambahbaikan masih dalam perancangan. DefenceVPN merancang untuk menerima Bitcoin, tetapi pilihan pembayaran belum tersedia lagi. Sekarang anda boleh membayar dengan kad kredit atau dengan PayPal.

Privasi dan Keselamatan

DefenceVPN mengakui bahawa Kanada bukan lokasi yang ideal untuk privasi. Bagaimanapun, ia mengurangkan ini dengan penyumberan luar pelayannya di negara-negara asing, supaya ia boleh mendakwa ia tidak berada dalam kedudukan untuk log apa-apa. Laman web menyatakan bahawa "DefenceVPN tidak menjejaki atau memantau aktiviti pengguna semasa disambungkan ke VPN." Ini mungkin adalah kebenaran separa.

Pelayan VPN perlu menjejaki tindak balas mana yang sesuai dengan mana pelanggan, jika tidak, ia tidak dapat meneruskan balasan. Oleh itu, perlu ada pembalakan aktiviti semasa sambungan. Isu utama dengan privasi VPN adalah sama ada atau tidak syarikat VPN mengekalkan maklumat aktiviti tersebut setelah sesi anda ditamatkan dan maklumat tidak lagi diperlukan untuk operasi.

Satu lagi sebab mengapa kemungkinan bahawa syarikat itu membongkok kebenaran dengan kenyataan itu adalah bahawa ia mendakwa ia mengawal sumber perkhidmatannya. Oleh itu, apabila menyatakan bahawa DefenceVPN tidak log aktiviti, itu tidak bermakna bahawa tiada siapa menyimpan log. Syarikat penyumberan luar juga boleh menyimpan rekod aktiviti pengguna dan log tersebut boleh diakses secara sah oleh DefenceVPN apabila ditekan.

Syarikat ini menjalankan waran kanari. Ini adalah log yang mengandungi kenyataan berkala bahawa syarikat itu tidak disampaikan dengan waran untuk mendedahkan maklumat. Informan diperintahkan untuk tidak memberitahu suspek bahawa mereka sedang diselidiki, sehingga tidak ada perusahaan VPN yang dapat memberi peringatan kepada para pengguna subpoena. Oleh itu, pelanggan yang bijak perlu mencari jurang dalam tempoh pernyataan. Jika satu tempoh masa hilang, itu bermakna syarikat itu telah diperintahkan untuk menyerahkan maklumat.

Penyulitan dan Tetapan

DefenceVPN telah mengubah sistem penyulitannya sejak memulakan operasi. Pada Julai 2017, ia merancang untuk mengubahnya lagi. VPN hanya tersedia dengan metodologi OpenVPN. Itulah perkara yang baik, kerana protokol VPN ini adalah yang terbaik. Walau bagaimanapun, OpenVPN adalah lebih daripada perpustakaan sumber terbuka daripada satu set peraturan yang ketat.

Pada asalnya, syarikat itu melaksanakan OpenVPN menggunakan enkripsi Advanced Encryption Standard (AES) dengan kunci 256-bit. Ia kemudiannya mengubahnya kepada penyulitan Blowfish. Walau bagaimanapun, jangan terlalu risau tentang hal itu, kerana syarikat itu merancang untuk kembali ke penyulitan AES 256-bit sebelum awal bulan Ogos 2017.

Penubuhan sesi dilindungi oleh penyulitan RSA 2048-bit. Ini adalah tahap keselamatan yang boleh diterima. Walau bagaimanapun, pemain utama dalam industri mengukuhkan tahap sambungan ini dengan meningkatkan panjang kunci RSA kepada 4092 bit. DefenceVPN menggunakan Diffie-Hellman untuk pengedaran utama, yang memastikan kunci baru digunakan untuk setiap sesi.

Langkah-langkah keselamatan lain dimasukkan ke dalam perisian klien yang berjalan pada komputer anda. Ini termasuk suis membunuh, yang memastikan bahawa komputer anda tidak meneruskan sambungan internet jika VPN tidak terlibat. Syarikat itu menyediakan sistem Nama Domain (DNS) sendiri, yang merupakan kaedah yang digunakan oleh komputer untuk menerjemahkan alamat web ke alamat internet.

Kemudahan penggunaan

Seperti segala-galanya dengan VPN ini, laman web ini telah berubah sepenuhnya sejak syarikat itu bermula. Halaman utama laman web ini adalah satu siri panjang bahagian yang meliputi empat item pertama pada bar navigasi atas. Opsyen menu Masuk, Blog, dan Sokongan membawa kepada halaman lain.

Gelembung pertuturan di bahagian bawah sebelah kanan skrin memberikan akses kepada sembang langsung sokongan. Di bahagian bawah laman utama, anda akan dapati beberapa pautan cepat.DefenceVPN footer

DefenceVPN Support

Klik pada gelembung pertuturan di bahagian bawah kanan laman web untuk membuka tetingkap sembang. Anda mungkin perlu menunggu seketika sebelum sesiapa menjawab soalan anda. Tiada penunjuk giliran, jadi anda mungkin berfikir bahawa anda telah diabaikan. Walau bagaimanapun, bertahan di sana.

Butang sokongan pada bar menu mengarah ke halaman FAQ. Halaman ini juga mempunyai butang yang membolehkan anda menaikkan tiket sokongan. Klik pada "Buka Tiket Sokongan" untuk menghantar mesej kepada pasukan sokongan jika anda mendapati bahawa siaran langsung tidak diurus. Halaman hubungan sokongan adalah bentuk web standard.

Pertahanan Vpn 8

Proses ini

Ingat bahawa anda mempunyai tujuh hari untuk menguji sistem dan masih mendapat bayaran balik jika anda tidak menyukai VPN. Jangan mendaftar jika anda mungkin terganggu oleh tugas segera dalam minggu berikutnya.

Mendaftar

Klik pada pilihan Harga pada bar menu atas laman web dan tekan "Bermula" butang untuk tempoh langganan yang anda pilih. Hamparan akan muncul, menunjukkan pilihan pembayaran anda. Klik pada kaedah pilihan anda untuk meneruskan. Anda tidak boleh lari dengan melanggan perkhidmatan sepenuhnya secara tanpa nama kerana anda sentiasa boleh dikesan dengan kaedah pembayaran anda. Proses pembayaran akaun akan membuat perjanjian pembayaran berulang.

Semak peti masuk anda selepas pembayaran selesai kerana butiran akaun anda akan dihantar di sana. Anda perlu mengesahkan alamat anda dengan mengklik butang dalam e-mel sebelum akaun anda menjadi aktif. Anda kemudiannya boleh melog masuk ke kawasan pengguna laman web dan memuat turun perisian klien VPN ke komputer anda.

The App

Anda perlu memasukkan kelayakan akaun anda pada kali pertama anda menggunakan aplikasinya. Jika anda klik pada "Simpan Log masuk" kotak semak, anda tidak perlu melakukan ini lagi. Kedua-dua nama pengguna dan kata laluan adalah sensitif kes. Ini adalah kelayakan yang anda tetapkan apabila anda menyediakan akaun anda. Sebaik sahaja anda masuk, anda perlu menentukan lokasi mana yang anda ingin kelihatan berada. Anda perlu mengklik melalui dua lagi skrin sebelum aplikasi dibuka.

Apl aktif sangat kecil dan muncul di sudut kanan bawah skrin anda. Klik pada lokasi pelayan untuk menukar pelayan, dan tekan slider On / Off untuk menghidupkan VPN. Setiap kali anda mengklik dari aplikasi, ia akan hilang. Klik pada ikon dalam dulang sistem anda untuk mendapatkannya kembali. Anda boleh mengakses menu Tetapan dengan mengklik simbol cog dalam aplikasinya. Terdapat beberapa pilihan untuk dimanipulasi. The "Lumpuhkan internet jika VPN tidak disambungkan" item menu adalah suis bunuh anda.

Platform Lain

Pada masa ini, DefenceVPN tidak menawarkan versi aplikasinya untuk iOS. Wakil sokongan syarikat menjelaskan kepada saya bahawa mereka telah menulis satu, tetapi masih melalui proses persetujuan di Apple. Sebaliknya, pemilik iOS mendapatkan arahan manual tentang cara menyediakan VPN pada iPads dan iPhones mereka. Terdapat aplikasi untuk peranti yang menjalankan sistem pengendalian Android. Terdapat juga versi aplikasi yang ditulis untuk Mac OS X, serta untuk Windows 10.

Pemikiran Akhir

DefenceVPN berfungsi dengan baik. Perkhidmatan berubah dengan cepat, jadi mungkin sedikit lebih baik pada saat Anda mencobanya. Manfaatkan tempoh bayaran balik untuk memastikan ia menyediakan semua perkhidmatan yang anda perlukan dari VPN.

Lawati DefenceVPN »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me