KAMI PERUBAHAN BAGAIMANA KITA MENYELURUH ULASAN!
Kami baru-baru ini mengemas kini proses pemarkahan kami untuk semua ulasan di ProPrivacy.com. Butiran kriteria pemarkahan baru kami boleh didapati di sini

ZoogVPN

 • Harga

  Dari $ 1.75
  / bulan

 • Ada pada:


  • Windows

  • MacOS

  • Android

  • iOS
 • Buka kunci:


  • Netflix

  • iPlayer

ProPrivacy.com Markah
7.8 daripada 10

Ringkasan

ZoogVPN adalah pembekal yang berpusat di Greece, sebuah negara EU yang mempunyai sejarah melaksanakan arahan pengekalan data. Bagaimanapun, ini tidak dipercayai berlaku atau menjejaskan perkhidmatan VPN yang berpangkalan di negara ini. ZoogVPN pada asalnya dikenali sebagai "ZoogTV" - perkhidmatan yang terutama bertujuan untuk membuka kunci kandungan melalui Smart DNS. Kini Zoog telah memperluaskan perkhidmatannya menjadi perkhidmatan VPN penuh. Ia menyediakan pilihan protokol termasuk OpenVPN dan mempunyai dasar sifar log. Kelajuan juga agak pantas - bermakna VPN ini baik untuk streaming.

Statistik Pantas

 • Sambungan serentak
  5
 • Bidang kuasa
  Greece
 • Negara
  25
 • SpeedTest ProPrivacy.com (purata)
  57.35 Mbps

Harga

24 bulan

$ 1.75
sebulan


12 bulan

$ 2.99
sebulan

1 bulan

$ 7,99
sebulan

ZoogVPN menawarkan dua pelan berbeza - pelan percuma dan pelan berbayar. Pelan berbayar adalah VPN premium yang paling berciri, sedangkan pelan percuma itu kurang banyak ciri dan mempunyai enkripsi yang lemah.

Pelan ZoogVPN yang dibayar boleh dibeli dalam beberapa tempoh berlangganan yang berbeza: dua tahun, satu tahun, enam bulan, dan bulanan. Opsyen dua tahun itu menawarkan diskaun yang besar, dengan harga hanya $ 29,99. Itu bersamaan dengan hanya 1.25 sebulan. Iaitu, tidak dapat dinafikan, satu cadangan yang sangat murah. Terutama memandangkan ia sepatutnya membuka sekatan banyak perkhidmatan penstriman.

Sudah tentu, kos langganan selama setahun lebih daripada langganan dua tahun 35.88 setahun; jadi anda juga terlupa sepenuhnya pelan itu.

Satu bulan akan menetapkan anda kembali $ 6.99, manakala pelan enam bulan akan dikenakan bayaran $ 19.99 (bersamaan $ 3.33 sebulan). Keseluruhan pelan dua tahun adalah tawar-menawar, jadi jika anda bercadang untuk membeli langganan kami akan mengesyorkan melekat pada ini.

ZoogVPN menawarkan kaedah pembayaran berikut: Visa, MasterCard, PayPal, Bitcoin, dan Paymentwall. ZoogVPN juga menawarkan jaminan wang balik 7 hari. Jadi, jika anda tidak puas dengan pelan berbayar untuk apa-apa sebab anda boleh mengubah fikiran anda.

Platform Pembayaran yang Disokong


Visa / MasterCard


Amex


Cryptocurrency

ciri-ciri

 • 40+ pelayan di 25+ negara
 • Sokongan P2P
 • Tiada log
 • Bandwidth dan penggunaan yang tidak terhad
 • 5 peranti serentak
 • Aplikasi mesra pengguna
 • Killswitch pada Mac OS X dan Windows (tiada killswitch iOS atau android)
 • Proksi SOCKS5
 • Jaminan wang balik 7 hari
 • Protokol OpenVPN UDP 1194 / TCP 443, IKEv2, PPTP dan L2TP / IPsec
 • 24/7 sokongan pelanggan
 • Pelan percuma (3 pelayan, had muat turun 2 GB, dengan penyulitan 128-bit)
 • Obfuscation on Android (ciri ZoogShadowing)

Seperti yang dapat anda lihat dari senarai di atas, Zoog VPN cukup dipaparkan dengan kebanyakan tetapan penting yang mungkin anda perlukan.

Torrenting
Sambungan serentak 5
Sokongan Penghala
Penghantaran pelabuhan
Pilihan pelabuhan
Router Disokong Router Vilfo sebelum dipasang dengan ZoogVPN DD-WRT Tomato
Logam logam atau pelayan maya Gabungan
Jumlah pelayan 40
Negara 25

Buka kunci Netflix?

ZoogVPN adalah perkhidmatan yang menyediakan akses kepada perkhidmatan streaming seperti Netflix, BBC iPlayer, dan ITV Hub pada harga yang sangat berpatutan. Walaupun bukan VPN terpantas di pasaran, ia berfungsi dengan baik dengan VPN premium lain yang telah kami semak. Oleh itu, ia pastinya cukup cepat bagi kebanyakan orang untuk menikmati streaming tanpa penimbal.

Lebih-lebih lagi, ZoogVPN telah menghilangkan jumlah tambah IP yang tersedia untuk penstrimanan, yang bermaksud bahawa anda sepatutnya mendapat banyak kesesakan dan kelajuan yang lebih cepat sebagai hasilnya.

Sebenarnya, ZoogVPN telah memberi jaminan kepada kami bahawa kini telah berjaya membongkar kunci pembukaan Netflix AS, UK, Kanada, Australia, dan India. Itulah julat pilihan NEtflix yang sangat luas.

Dapatkan Netflix VPN yang terbaik

Dapatkan VPN terbaik untuk BBC iPlayer

Netflix
iPlayer

Kelajuan dan Prestasi

Di sini di ProPrivacy.com kami menguji kelajuan VPN 3 kali sehari menggunakan sistem ujian saintifik berasaskan pelayan. Kami menguji pelayan yang terletak di Australia, Hong Kong, AS, dan UK untuk purata antarabangsa dan tempatan serta kelajuan pecah. Dalam graf di bawah, anda dapat melihat keputusan ujian tersebut sepanjang perjalanan bulan pada musim panas tahun 2020. Seperti yang anda lihat, VPN menyediakan purata kelajuan muat turun yang sangat baik sekitar 43 Mbit sesaat, dengan maksimum "pecah" kelajuan sekitar 259 Mbit sesaat. Ini adalah kelajuan yang sangat baik yang menjadikan VPN ini hebat untuk video HD streaming atau memuatkan fail.

Ujian Kelajuan ZoogVPN

Kebocoran IP, DNS, dan WebRTC

Kami menguji VPN ini untuk kebocoran menggunakan IPLeak.net dan tidak dapat ditemui mengenai kebocoran IP atau DNS sama ada pada Mac atau Windows. Walau bagaimanapun, kami telah menemui kebocoran WebRTC pada Windows yang bermaksud bahawa anda perlu sama ada melumpuhkan WebRTC atau menggunakan pelanjutan penyekat WebRTC dalam penyemak imbas anda. Keseluruhan ini adalah masalah yang agak kecil (selagi anda memasang kebocoran di salah satu daripada dua cara ini dan pastikan kebocoran itu tidak lagi bersuara).

Privasi dan Keselamatan

Obfuscation (stealth)
Perlindungan kebocoran IPv4
Perlindungan kebocoran WebRTC
Membunuh suis
Self-hosted / Proxied DNS Ya

ZoogVPN berpusat di Greece. Pengawasan tidak dianggap sebagai masalah, dan secara keseluruhannya adalah tempat yang baik untuk penyedia VPN berada. Walaupun sudah tentu, mana-mana negara EU yang menerapkan arahan pengekalan data hanya dapat dilihat dengan tahap kecurigaan.

Berita baiknya ialah ZoogVPN menyimpan log sifar - tiada log penggunaan atau log sambungan. Ini bermakna VPN secara teoretis tidak mempunyai apa-apa untuk diserahkan walaupun pihak berkuasa datang mengetuk pintu.

ZoogVPN menawarkan penyulitan OpenVPN yang sangat baik dengan pelan berbayar menerusi cipher AES 256-bit (untuk kedua-dua kawalan dan saluran data) dan HMAC SHA1 (saluran data) / HMAC SHA256 (saluran kawalan) untuk pengesahan. Zoog juga menggunakan jabat tangan RSA-2048 dan DHE-2048 PFS atau Secrecy Forward Perfect. Ini menjadikannya perkhidmatan yang sangat baik dari segi privasi.

Walau bagaimanapun, perlu diperhatikan bahawa pada OpenVPN pelan percuma dilindungi dengan cipher 128-bit yang lebih lemah, yang walaupun tidak hampir kuat - masih cukup baik secara percuma. Setelah mengatakan itu, ada kemungkinan bahagian-bahagian penyulitan percuma (auth, handshake, PFS) juga lemah; jadi kami biasanya menasihatkan supaya tidak menggunakan versi percuma untuk privasi.

Malangnya, Zoog tidak menyediakan killswitch pada salah satu apl mudah alihnya.

Pengalaman pengguna

Laman web dan pelanggan VPN Zoog sangat mudah digunakan. Dengan itu, saya pasti akan mengesyorkan VPN ini untuk pemula VPN yang tidak berteknologi.

Ia juga merupakan VPN yang menyediakan banyak ciri-ciri terkemuka. Pengguna boleh bertukar melalui pelbagai protokol penyulitan Ketersediaan proksi SOCKS5 untuk semua pengguna premium adalah kelebihan.

Saya juga sangat menyukainya "Resolusi API Manual" ciri. Ciri ini direka untuk membolehkan orang ramai memintas firewall VPN di negara-negara seperti UAE, Qatar, Rusia, Turki, dan China. Ini membolehkan mereka log masuk ke VPN walaupun domain untuk VPN disenaraihitamkan oleh ISP mereka.

Mac OS X

VPN ini mungkin paling sesuai untuk pengguna Mac. Pelanggan Mac dipaparkan sepenuhnya dengan perlindungan kebocoran DNS dan suis membunuh. Ini menjadikan Zoog sempurna untuk pengguna Mac yang mahu dapat memuat turun melalui P2P. OpenVPN dan IKEv2 boleh didapati di dalam klien; yang menjadikan ini satu-satunya klien ZoogVPN di mana pengguna boleh menukar antara protokol. Pengguna Mac OS X juga mendapat akses kepada "Resolusi API Manual" ciri untuk log masuk ke VPN di negara-negara yang URL VPN firewall.

Windows

Pelanggan Windows menyediakan akses kepada resolusi API Manual dan perlindungan kebocoran DNS. Pelanggan Windows datang dengan killswitch, yang bermaksud VPN ini selamat untuk anda memuat turun melalui P2P untuk mengutuk. Pengguna Windows mendapatkan pilihan OpenVPN UDP dan TCP serta IKEv2.

Android

Pelanggan Android mudah digunakan dan sesuai untuk membuka kunci platform streaming atau untuk memintas penapisan. Pelanggan Android melaksanakan penyulitan OpenVPN (UDP dan TCP). Ia tidak mempunyai killswitch tetapi sudah pasti cukup baik untuk melindungi kebanyakan privasi orang di rumah dan WiFi awam. Aplikasi Android juga mempunyai ciri pemfailan VPN yang dipanggil ZoogShadowing. Ini akan membantu pengguna memintas firewall dan blok VPN di negara-negara di mana ISP menghalang penggunaan VPN.

iOS

Pelanggan iOS melaksanakan IKEv2 secara lalai. Oleh itu sesiapa yang mahu menyambung melalui OpenVPN perlu berbuat demikian menggunakan aplikasi sambung OpenVPN pihak ketiga. Walau bagaimanapun, IKEv2 adalah protokol yang cepat dan selamat yang sesuai untuk kebanyakan keperluan pembasmian orang. Kekurangan killswitch tidak menjadikan VPN ideal untuk privasi kedap air. Walau bagaimanapun, untuk menyekat aliran strim iOS VPN ini adalah baik.

Khidmat Pelanggan

Jaminan balik wang
Sokongan 24-jam
Panjang jaminan wang kembali 7
Sembang langsung
Cubaan percuma Ya - percuma selama-lamanya

ZoogVPN mempunyai 24/7 sokongan pelanggan sembang secara langsung, FAQ dalam talian, dan blog. Ini adalah cara terbaik untuk pengguna mencari penyelesaian kepada masalah yang mungkin dihadapi mereka. Apabila ia datang kepada sokongan sembang langsung ini, VPN unggul; memberikan maklum balas cepat teknikal kepada soalan dengan mudah. Salah satu pasukan sokongan pelanggan terbaik yang saya temui.

Keseluruhannya

ZoogVPN adalah perkhidmatan yang menonjol banyak kotak, terutamanya memandangkan harga. Berasaskan di Greece cukup baik untuk privasi, dan kerana ia menyimpan log sifar VPN ini boleh dipercayai. Ini adalah cemerlang memandangkan bahawa ZoogVPN dipasarkan terutamanya kepada pengguna yang ingin menyekat aliran.

Dengan privasi masih dalam fikiran, perlu diingat bahawa kekurangan killswitch pada Android dan iOS adalah sedikit mengecewakan - tetapi tidak banyak pemecah perjanjian bagi kebanyakan orang.

Sebaliknya, VPN ini mempunyai killswitch untuk Mac OS X dan Windows- jadi VPN ini sesuai untuk Torrenting pada mesin desktop. Pada kedua-dua Mac dan Windows, VPN ini sangat baik bulat, dan dengan mudah boleh dianggap sebagai pilihan yang luar biasa untuk harga.

Kami suka bahawa VPN ini mempunyai pelayan yang didedikasikan untuk membuka kunci perkhidmatan streaming TV, dan dengan kos hanya $ 29,99 selama dua tahun, tidak dapat dinafikan bahawa ia menyapu lantai dengan banyak perkhidmatan serupa. Lebih-lebih lagi, kita dapat menjamin sepenuh hati untuk pasukan perkhidmatan pelanggannya.

Jika anda ingin mencuba sebelum anda membeli, anda boleh menggunakan versi percuma ZoogVPN untuk berbuat demikian. Walau bagaimanapun, perlu diperhatikan bahawa pelayan streaming tidak tersedia secara percuma. Berita baiknya ialah anda boleh menguji VPN untuk streaming Netflix menggunakan jaminan wang balik 7 hari! VPN yang sangat baik yang mungkin merupakan pilihan yang hebat untuk penduduk besar penduduk.

Lawati ZoogVPN »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me