VPNht

 • Harga

  Dari $ 3.34
  / bulan

ProPrivacy.com Markah
6.9 daripada 10

Ringkasan

VPN.ht adalah penyedia rangkaian peribadi maya (VPN) yang memberi tumpuan terutama pada membantu pengguna mengakses laman web yang disekat di negara mereka. Tuntutan VPN.ht memberikan akses kepada laman web seperti Netflix, Spotify, Gmail, Skype dan juga Google. Pada harga yang berpatutan, VPN.ht boleh menjadi penyelesaian muktamad jika tuntutan mereka terbukti benar. Memandangkan VPN.ht digunakan untuk dimasukkan secara automatik dalam masa PT.io Client Popcorn Time (tidak lagi tersedia), seseorang hanya boleh menganggap terdapat kebenaran dalam kata-kata mereka. Jika anda ingin tahu, terus baca kajian terperinci kami di VPN.ht di bawah!

Statistik Pantas

 • Bidang kuasa
  Hong Kong
 • Sambungan serentak
  3
 • Negara
  24
 • SpeedTest ProPrivacy.com (purata)
  0 Mbps

ciri-ciri

Sambungan serentak 3
Negara 24


VPN.ht menawarkan pelbagai ciri berguna, seperti:

 • 128 pelayan di 24 negara
 • Data tidak terhad & jalur lebar
 • Pendaftaran tanpa nama 100%
 • Sokongan P2P
 • Sehingga 3 sambungan serentak
 • Kelajuan tanpa had
 • Pemancaran pelayan tanpa had

Dengan jumlah pelayan yang ditawarkan oleh VPN.ht, anda sepatutnya tidak mempunyai kesulitan untuk mengakses kandungan negara apa pun yang anda mahu akses. Lebih-lebih lagi, dengan menukar pelayan tanpa had, anda bebas untuk meneroka pelayan mana yang paling sesuai untuk keperluan anda.

Bagi protokol, VPN.ht menawarkan protokol piawai TCP dan UDP melalui OpenVPN, serta PPTP dan L2TP.

DNS pintar

DNS Pintar kebanyakannya digunakan untuk membuka kunci kandungan geo-terhad - fikir laman web seperti Netflix dan Hulu. Walaupun DNS Pintar tidak menawarkan ciri keselamatan atau privasi, ia boleh menjadi sangat berguna apabila dipasangkan dengan VPN.

Oleh itu, VPN.ht adalah salah satu daripada beberapa pembekal VPN yang termasuk DNS Pintar percuma dengan pembelian salah satu rancangan mereka. Ini sangat berguna, kerana VPN.ht sudah menjadi salah satu VPN yang lebih murah. Untuk maklumat lanjut mengenai perkhidmatan DNS Pintar, lawati tapak web kami yang berdedikasi sepenuhnya untuk topik ini dengan mengklik di sini.

Lawati VPN.ht »

Kelajuan dan Prestasi

Bahagian penting dalam memilih VPN terbaik adalah menguji prestasinya untuk perkara seperti kelajuan dan kebocoran. Untuk melihat bagaimana skor VPN.ht pada bahagian kajian ini, teruskan membaca di bawah!

Ujian Kelajuan

Kami telah mengintegrasikan cara saintifik dan objektif untuk mengukur kelajuan VPN yang berbeza ke dalam ulasan kami. Walaupun VPN.ht hanya diuji pada bulan Mac, keputusannya setakat ini agak baik. VPN.ht mencetak kelajuan muat turun purata 25.6 Mbps dan kelajuan muat turun maksimum 97.3 Mbps. Perbandingan lebih cepat akan datang tidak lama lagi.

Untuk maklumat lanjut mengenai bagaimana ujian kelajuan ini dilakukan, lawati sini.

Ujian Leak

ProPrivacy.com SpeedTest (max / burst) N / A
SpeedTest ProPrivacy.com (purata) N / A

Menggunakan laman web ipleak.net, saya menguji VPN.ht untuk kebocoran - termasuk kebocoran IP, DNS dan WebRTC. Nasib baik, VPN.ht kembali negatif untuk semua kebocoran.Untuk maklumat lanjut tentang kebocoran IP, lihat Panduan Lengkap kami untuk IP Leaks.

Harga

1 bulan

$ 3.34
sebulan

VPN.ht ditawarkan pada harga yang rendah bahawa kekurangan percubaan percuma tidak semestinya berhujah. Anda boleh memilih antara dua pilihan pembayaran yang berbeza (bulanan & tahunan). Pilihannya ialah:

 • Bulanan - $ 1.00 untuk bulan pertama & maka $ 4.99 / bulan
 • Setiap tahun - $ 39,99 / setahun

Sebagai tambahan kepada harga rendah mereka, VPN.ht juga menawarkan jaminan 100% pulangan wang untuk 30 hari pertama perkhidmatan. Ini sangat berguna jika anda memilih pilihan tahunan, kerana anda boleh berehat dengan selesa jika anda tidak suka perkhidmatan itu.

VPN.ht menawarkan pelbagai jenis kaedah pembayaran, termasuk Bitcoin! Anda harus sedar, bagaimanapun, bahawa menggunakan Bitcoin tidak sepenuhnya tanpa nama; pembekal VPN masih akan mempunyai alamat IP anda. Kaedah pembayaran yang ditawarkan oleh VPN.ht termasuk:

 • Kad kredit utama (Visa, MasterCard, Amex, Discover)
 • PayPal
 • Cryptocurrencies
 • PaymentWall
 • iDEAL
 • Dan banyak lagi!

Kemudahan penggunaan

Laman web VPN.ht sangat mesra pengguna dan mudah dinavigasi, walaupun tuntutannya "benar-benar tanpa nama" adalah palsu (tiada VPN sama sekali tidak dikenali). Semua pautan utama ditawarkan di bahagian atas setiap halaman, dan laman utama menawarkan maklumat yang relevan dan berguna. Di samping itu, anda boleh mengakses Canary Warrant dan Syarat Penggunaan di bahagian bawah setiap halaman - serta alat berguna dan artikel blog.

Satu lagi ciri hebat laman web VPN.ht adalah keupayaan untuk menukar bahasa teks tapak web. Anda boleh memilih antara Bahasa Inggeris, Belanda, Perancis, dan Jerman.

Sokongan Pelanggan VPN.ht

VPN.ht tidak menawarkan sembang langsung, tetapi sistem sokongan berasaskan tiketnya menawarkan masa respons yang cepat dengan penyelesaian yang berguna. Selain itu, VPN.ht juga menawarkan pelbagai jenis artikel bantuan dan panduan persediaan yang berlainan.

Proses ini

Bukan sahaja pendaftaran untuk VPN.ht sangat mudah, tetapi ia hanya memerlukan e-mel dan kata laluan. Di samping itu, VPN.ht tidak memerlukan alamat pengebilan dan menamakan invois kepada "Pelanggan Tanpa Nama". Ini sangat ideal jika anda tidak mahu VPN anda mempunyai nama penuh anda.

Pelanggan Windows

Persediaan untuk VPN.ht sangat mudah, dan menggunakannya lebih mudah. Saya akan terperinci bagaimana untuk menggunakan VPN.ht dengan Windows OS di bawah.

 1. Muat turun fail yang sesuai untuk OS anda
 2. Ikut arahan pemasangan
 3. Antara muka VPN.ht akan muncul
 4. Di bawah Log masuk, log masuk ke akaun anda
 5. Pilih Sambung ke VPN untuk menyambung
 6. Di bawah Pelayan, pilih pelayan yang anda mahu
 7. Pilih Keutamaan
 8. Di bawah Penyulitan, pilih menu lungsur turun
 9. Pilih penyulitan yang anda mahu (disyorkan 256-bit AES)
 10. Di bawah Ketua, anda boleh menyemak atau tidak menyemak tetapan yang berbeza

Itu sahaja! Anda secara rasmi menjalankan VPN.ht.

Sila ambil perhatian: Pelanggan desktop VPN.ht kini berada di bawah fasa ujian dan mungkin tidak stabil.

Platform Lain

VPN.ht boleh didapati untuk Windows, Mac OSX, Android dan iOS.

Android & iOS

Apabila cuba memuat turun apl VPN.ht ke peranti iOS saya, saya ditinggalkan dengan ikon memuatkan tidak berkesudahan di gedung aplikasinya. Saya tidak pasti jika ini adalah isu pada peranti saya atau isu yang lebih luas sama sekali. Walau bagaimanapun, agak dijangkakan kerana aplikasi masih dalam tahap ujian.

Privasi dan Keselamatan

VPN.ht berpusat di Hong Kong, jelas bermakna mereka tidak tertakluk kepada undang-undang seperti Akta Patriot AS. Selain itu, Hong Kong juga menjadi rumah kepada beberapa langkah anti penapisan terbaik di dunia. Bukan sahaja Hong Kong menjauhkan diri dari penapisan, tetapi mereka menyediakan warganya dengan internet yang paling terbuka dan bebas. Pihak berkuasa Hong Kong dan pegawai kerajaan membenarkan rakyat berhak kepada kebebasan bersuara (dan tekan). Selain itu, mereka juga tidak memerlukan VPN berasaskan Hong Kong untuk menyimpan kayu balak.

Dan sementara Hong Kong melakukan aktiviti-aktiviti internet yang membabitkan bahan-bahan berhak cipta atau pengedaran imej lucah, tidaklah luar biasa bagi negara untuk mematuhi penjenayah pelanggaran hak cipta, dan pengedaran imej lucah sangat difokuskan pada pornografi kanak-kanak. Kesimpulannya, Hong Kong masih menjadi tempat yang ideal untuk VPN.ht berdasarkan, terutama bagi pengguna yang berkaitan dengan privasi.

Penjejakan Laman Web

VPN.ht menjejaki anda menggunakan beberapa perkhidmatan Google yang berbeza (seperti Double Klik). Sekiranya anda ingin mengelakkan daripada dijejaki oleh laman web lain, baca mengenai pelanjutan Kerahsiaan Privasi di sini.

Untuk maklumat lanjut tentang cara menghentikan laman web dari menjejak anda, klik di sini.

Pemproses Pembayaran

Selepas beberapa cubaan untuk mengenal pasti pemproses pembayaran VPN.ht, saya telah menghentikan pesanan saya untuk menyokong. Atas sebab apa pun, VPN.ht tidak mahu menjawab soalan itu. Jika saya menerima sebarang berita mengenai pemproses pembayaran untuk perkhidmatan mereka, saya akan mengemas kini di sini.

Protokol Penyulitan

VPN.ht menawarkan 64 bit enkripsi Blowfish, 128 bit AES enkripsi, dan Penyulitan AES 256 bit untuknya mengawal saluran cip. Pilihan terbaik dan paling selamat ialah AES 256-bit, kerana ia menawarkan penyulitan gred tentera apabila dipasangkan dengannya 256-bit AES saluran data data. Ia juga menyediakan RSA-2048 untuk kunci dan HMAC SHA1 (160-bit) untuk pengesahan hash SHA.

Selain ciri keselamatan yang kukuh, VPN.ht juga menawarkan ujian kebocoran DNS melalui laman web mereka, proksi percuma, dan ciri "Apa yang IP saya" juga diakses melalui laman web mereka.

Pemikiran Akhir

Tamat dari VPN Masa Popcorn yang bersepadu untuk perkhidmatan VPN sendiri, VPN.ht pasti membuat jalan di sana dari segi pilihan VPN terbaik. Namun, aplikasinya adalah dalam ujian fasa yang bermaksud perkhidmatan VPN mungkin tidak secukupnya dan swasta seperti yang anda mahukan.

Kesimpulannya, VPN.ht pastinya bernilai mengawasi ketika mereka memperbaharui dan menaik taraf perkhidmatan dan ciri VPN mereka. Sekurang-kurangnya, tuntutan mereka adalah benar: anda boleh mengakses kandungan yang disekat dengan mudah.

Cuba perkhidmatan untuk diri sendiri dengan mengklik butang di bawah!

Lawati VPN.ht

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me