VPNGhost


 • Harga

  Dari $ 1.45
  / bulan

ProPrivacy.com Markah
7.5 daripada 10

Ringkasan

Kemas kini Disember 2016. VPNGhost tidak lagi. Laman web dan halaman Facebooknya telah turun, dan ProPrivacy.com telah menerima komunikasi berikut dari salah seorang pengasasnya:

VPNGhost - Kebenaran:

Saya rasa seolah-olah adil hanya saya memberitahu pengguna mengapa VPNGhost telah dibubarkan. Saya adalah pengasas bersama asal VPNGhost. Apabila kami mula mendapat banyak pengguna, "Casper" memutuskan bahawa pendapatan lebih penting daripada UX. Saya tidak setuju, selepas beberapa hujah atas kebolehpercayaan perkhidmatan saya pada dasarnya memotong laman web saya sendiri supaya saya tidak dapat mengakses apa-apa akaun atau apa-apa. Saya kehilangan kawalan penuh terhadap laman web ini dan hasilnya adalah vpn penyangak wang yang dahsyat. Saya ingin secara peribadi mengutip kepada semua pengguna untuk sebarang ketidakseragaman "Casper" mungkin telah menyebabkan anda. Ia berada di luar kawalan saya dan jika terpulang kepada saya, laman web itu masih akan berfungsi dengan penuh dengan saya. Sebenarnya, "Casper" adalah wang yang lapar dan tidak pernah peduli dengan perkhidmatan atau pengguna untuk bermula, bahkan sekarang. Oleh itu, dilligance saya adalah untuk berkongsi ini dengan anda.
Maklumat umum mengenai "Casper"

Dexter David Tross
1 587 585 9095
16 Spring Haven Tutup Airdrie T4B 0B5

- Phantom".

VPNGhost adalah pembekal yang berkembang yang nampaknya mempunyai dasar-dasar stealth, prestasi dan keramahan pengguna. Dengan lokasi pelayan pada peningkatan, dan harga yang sangat kompetitif, ditambah dengan sikap yang seolah-olah penuh kepercayaan terhadap privasi, kami teruja melihat perkembangan selanjutnya VPNGhost.

Harga & Rancangan

VPNGhost boleh didapati dalam tiga paras harga, bermula pada $ 4 setiap bulan, dan naik ke skala pada $ 9.75 untuk langganan setengah tahun, atau $ 17.50 selama 12 bulan penuh. Sedikit yang menarik adalah bahawa tiada pelan berbeza di dalam ciri-ciri yang disertakan, hanya harga dan panjang komitmen, yang membawa perkara penting: terdapat tidak ada bayaran balik setelah melanggan pelan selepas anda membayar (tanpa mengira kaedah pembayaran) seperti dinyatakan dengan jelas dalam Syarat Perkhidmatan VPNGhost.

Pasti, kekurangan dasar bayaran balik atau pelan percuma untuk mencuba sesuatu mungkin menjadi penghalang untuk dimulakan dengan banyak pengguna yang berpotensi, dan itu boleh difahami. Yang berkata, Sokongan adalah lebih daripada mencukupi dan akan dibincangkan dalam seksyen yang berkaitan.

Walau bagaimanapun, pada ketiga-tiga nota bercerita yang menarik ini, ketiga-tiga pilihan pelan adalah pada skala harga yang lebih rendah dalam pasaran VPN yang lebih luas, yang pada dasarnya sangat baik, jika perkhidmatan itu bernilai nilai wang dalam amalan, yang akan kita komprehensif berbincang lanjut di bawah. Anda boleh membayar melalui PayPal, BitCoin, dan Litecoin yang mengagumkan.

ciri-ciri

Senarai pelayan VPNGhost memberi anda 16 pilihan secara keseluruhan, dengan Amsterdam, London, dan pelayan Switzerland masing-masing mempunyai kembar. P2P boleh diterima, tetapi hanya pada dua pelayan Swiss yang berdedikasi. Malangnya, belum ada pelayan di Afrika atau Amerika Selatan, tetapi kemas kini akan datang. Syarikat ini didaftarkan di Alberta, Kanada, di bawah Ghost INC.

Untuk kepentingan userbase yang lebih luas, ternyata VPHGhost melanggan kepada - 'jangan menggugurkan undang-undang tentera ke atas setiap orang, untuk ketidakpedulian seorang individu' - prinsip ketelusan dalam lebih daripada satu cara.

Mereka secara konsisten memberitahu pelanggan mereka, dan sesiapa yang memberi perhatian kepada apa-apa tindakan yang diambil terhadap perkhidmatan mereka, biasanya dalam bentuk notis DMCA. Sambungan serentak sehingga dua peranti bagi setiap pelayan dengan senang hati dibenarkan, seperti yang dilihat dalam bahagian Harga.

Keselamatan & Privasi

VPNGhost tidak meninggalkan masalah keselamatan secara kebetulan, menggunakan 4096 DH Key, penyulitan 256-Bit AES, dan SHA-512 yang cukup mantap untuk pengesahan data - di seluruh protokol OpenVPN - yang kami tidak dapat lebih terkesan. Alamat IP dikongsi. Walaupun penegasan bahawa tiada log disimpan dalam apa jua cara, bentuk, atau bentuk, adalah perkara yang paling menyenangkan untuk didengar (perlu diperhatikan bahawa banyak penyedia juga membuat tuntutan ini palsu, walaupun tidak ada yang langsung mengarah ke idea itu dalam hal ini).

Walaupun Kanada mungkin, sayangnya, sebahagian daripada persekutuan pengawasan Five Eyes (tiga yang lain ialah AS, UK, AUS, dan NZ), petikan berikut dari sokongan ringkas menggariskan komitmen VPNGhost kepada kerahsiaan pengguna dan mengesahkan kedudukan mereka dalam satu perjalanan.

"Kami tidak log data apa pun. Kami tidak log masuk alamat IP melalui laman web kami, satu-satunya maklumat yang kami ambil dari pangkalan pengguna kami ialah maklumat pembayaran yang secara automatik diambil semasa pembelian (yang boleh dikeluarkan pada bila-bila masa oleh permintaan pengguna). Dengan itu dikatakan, kita tidak mempunyai sebarang data untuk mendedahkan kepada mana-mana pihak berkuasa undang-undang atau korporat."

Kebolehcapaian laman web VPNGhost menggunakan Tor, dan menggunakan kaedah pembayaran Bitcoin atau Litecoin yang sebelum ini disebut harus secara teorinya menjamin anda dari semua tetapi musuh yang paling berdedikasi dan tertinggi (berfikir kerajaan).

Laman web ini

Ghastly! Hantu pasti sifat kata sifat apabila menerangkan motif putih dan hitam di laman web VPNghost, sejajar dengan penjenamaan syarikat. Lebih baik lagi, navigasi adalah mudah. Untuk pelanggan perspektif, halaman Soalan Lazim, Ciri, dan Harga adalah satu klik dan boleh diakses melalui spanduk teratas. Dasar Privasi dan TOS boleh didapati di bahagian paling bawah mana-mana halaman atau melalui pautan di bahagian FAQ, yang agak menyenangkan apabila disandingkan dengan banyak pesaing dengan mudah menyembunyikan dokumen-dokumen asas melalui beberapa klik.

Sementara itu, pelanggan adalah sama dengan cekap, dengan maklumat mengenai perkhidmatan, bil, sokongan, dan status pelayan VPNGhost anda semua beralih ke sidebar sebelah kiri. Baris berguna dalam warna merah menandakan alamat IP dan lokasi IP anda yang dipadamkan sementara makluman News berjalan di bahagian bawah skrin dan boleh diterbangkan ke bawah dengan agak mudah.

Sokongan

Sokongan bukan sahaja mencukupi - ia sangat baik. Kedua-dua interaksi, dengan Casper dan Phantom, masing-masing, membuatkan saya gembira dengan sikap sopan dan profesionalisme yang menyeluruh. Oleh kerana ketidakcocokan geografi (yang anda mungkin atau mungkin tidak mengalami), kami tidak dapat berkomunikasi melalui LiveChat. Walau bagaimanapun, interaksi e-mel yang kami ada adalah ringan dan dipotong dengan berkesan di tengah-tengah isu saya pada masa itu.

Adalah baik untuk melihat bahagian Soalan Lazim yang lebih terperinci dan digambarkan, dan mungkin forum pengguna untuk pertukaran idea yang tidak ditekan, berbanding pertukaran sokongan satu-satu.

Selaras dengan mesej yang anda lihat dalam kemas kini Facebook yang dipaparkan sebelum ini, VPNGhost menggunakan akaun FB dan Twitter mereka untuk memastikan pengguna mengalami gangguan atau kemas kini perkhidmatan, dan berguna, artikel berkaitan privasi.

Proses ini

Mendaftar

Pendaftaran adalah terhad kepada hanya email (dan kad kredit jika itu kaedah pembayaran anda) - itu sahaja. Oleh itu, ketidaksucian yang hampir sempurna adalah mungkin apabila mendaftar dan menggunakan perkhidmatan tersebut.

VPNGhost Windows VPN client

Pengguna akan, malangnya, perlu melakukan dengan menggunakan GUI OpenVPN buat masa ini, kerana VPNGhost belum lagi mempunyai pelanggan yang diperibadikan, walaupun, ia ada dalam karya.

Prestasi (Kelajuan, DNS, WebRTC dan Ujian IPv6)

Speedtest dijalankan pada sambungan ujian 30 Mbps kami, manakala disambungkan ke UK, NL, dan pelayan AS - yang mana dua daripada mereka telah diuji terhadap pelayan London, New York yang terakhir. Testmy.net adalah di mana anda boleh melakukan speedtesting yang sama, sama ada menggunakan VPN, atau hanya untuk tujuan penasaran umum.

Kelajuan purata rata-rata dalam lingkungan 10-12 Mbps DL semasa ujian, dengan pelayan AS separuh jumlahnya, walaupun pancang tidak wujud - perisian OpenVPN VPNGhost berjalan seperti hantu literal di latar belakang, sementara streaming video dan senarai main bersamaan dengan menulis ulasan ini.

Apa yang paling mengesankan, adalah perkhidmatan yang berfungsi seperti yang diiklankan, DNS bocor percuma. Cek telah dilakukan menggunakan ipleak.net dan test-ipv6.com dan tidak pernah kembali menunjukkan alamat IP peranti ujian. Buat kebaikan dan periksa secara berkala, kerana kebocoran DNS boleh disebabkan oleh kuasa di luar kawalan penyedia, dan mungkin menangkap anda secara tidak langsung.

Platform Lain

Rancangan VPNGhost untuk melepaskan klien VPN yang lebih awal pada Windows dan Mac - akhirnya melancarkan rakan-rakan untuk iOS, dan Android. Perlindungan kebocoran DNS akan dibina ke dalam perisian, mudah-mudahan bersama dengan killswitch dan auto start-up untuk memastikan sambungan anda dibungkus dan bebas daripada gangguan pada setiap masa.

Lain-lain / Perkhidmatan Percuma

VPNGhost memberikan pelayan proksi percuma (terletak di Belanda), bagi mereka yang mencari geo-spoofing, dan / atau faedah privasi minimum (berbanding dengan VPN, yang termasuk penyulitan), semasa melakukan aktiviti dalam talian.

Kesimpulan Kajian VPNGhost

saya suka

 • Tiada pembalakan
 • Model Perniagaan Forthright
 • Harga yang berpatutan
 • P2P dibenarkan di pelayan Switzerland
 • Proksi Percuma
 • Laman web yang ramping

Saya tidak begitu pasti

 • Knowledgebase Terhad
 • Kurangnya Forum Pengguna

Saya benci

 • No Client Bespoke

Tayangan keseluruhan menggunakan VPNGhost adalah beberapa langkah kecil dari luar biasa, yang mungkin merupakan masa lulus masa untuk merapatkan jurang dengan kemas kini. Tambah klien VPN yang berdedikasi kepada model perniagaan yang boleh dipercayai, tidak disengajakan, dan keseluruhan telus, dan anda mungkin mempunyai juggernaut perkhidmatan, dengan syarat evolusi berjalan seperti yang telah diintimidasi. Apa yang lebih penting lagi, adalah keadaan semasa perkhidmatan VPNghosts masih di atas banyak persaingan kecuali golongan yang sangat elit, memberi mereka cuba untuk mengetahui.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me