KAMI PERUBAHAN BAGAIMANA KITA MENYELURUH ULASAN!
Kami baru-baru ini mengemas kini proses pemarkahan kami untuk semua ulasan di ProPrivacy.com. Butiran kriteria pemarkahan baru kami boleh didapati di sini

VPNArea

 • Harga

  Dari $ 2.99
  / bulan

 • Ada pada:


  • Windows

  • Android

  • iOS

  • MacOS

  • Linux
 • Buka kunci:


  • Netflix

  • iPlayer

  • Amazon Prime

  • Hulu

ProPrivacy.com Markah
9.3 daripada 10

Ringkasan

VPNArea dimiliki oleh Offshore Security LTD, firma yang didaftarkan di Bulgaria tetapi pelayan dan e-melnya dihoskan di Switzerland. VPN adalah perkhidmatan kosong sifar yang menyediakan akses kepada pelayan di seluruh dunia. Ia adalah VPN murah yang mempunyai reputasi yang sangat baik dengan pelanggannya. Dalam kajian VPNArea ini, kita lihat mengapa mereka sangat disukai oleh pelanggan mereka.

Statistik Pantas

 • Negara
  70
 • Sambungan serentak
  6
 • Bidang kuasa
  Bulgaria
 • SpeedTest ProPrivacy.com (purata)
  40.59 Mbps

Kajian Video

Pendek pada masa? Lihat tinjauan video VPNArea kami yang cepat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai VPN yang sangat baik ini.


Kajian VPNArea | ProPrivacy

Kajian VPNArea | ProPrivacy

Kajian VPNArea | ProPrivacy

Harga

36 bulan

$ 2.99
sebulan

12 bulan

$ 4.92
sebulan

1 bulan

$ 9.90
sebulan

Pengguna boleh membeli VPNArea melalui tiga pelan langganan yang berbeza. Kos dikurangkan semakin lama pelanggan komited untuk. Satu bulan menawarkan kos $ 9.90 sebulan, yang mahal tetapi normal untuk satu bulan rancangan VPN. Kos itu berkurangan kepada $ 4,92 untuk satu pelan tahunan. Walau bagaimanapun, melanggan selama 3 tahun merendahkan kos kepada hanya $ 2.99 sebulan, yang merupakan harga yang sukar untuk ditebak memandangkan apa yang anda dapat untuk wang anda.

Walaupun VPNArea tidak memberikan percubaan percuma, ia mempunyai jaminan pulangan wang selama tiga hari (14 hari pada akaun 1 bulan). Itu bermakna anda boleh menguji perkhidmatan sepanjang minggu dan mendapatkan bayaran balik jika anda tidak cukup gembira.

VPNArea menyediakan banyak pilihan pembayaran yang berbeza. Visa, Mastercard, Discover, American Express, UnionPay, JCB, dan Maestro, semuanya diterima. Dan, pengguna boleh memilih untuk membayar dengan Bitcoin atau melalui e-wallet seperti PayPal, Payza, dan Webmoney.

Platform Pembayaran yang Disokong


Visa / MasterCard


Amex


Cryptocurrency

Buka kunci Netflix?

VPNArea
NordVPN
ExpressVPN

Netflix
iPlayer
Amazon Prime
Hulu

Apabila ia datang untuk membuka kunci kandungan VPNArea adalah hebat. Perkhidmatan ini adalah VPN fanstatic untuk Netflix kerana ia boleh menyahsekat kandungan Netflix dari seluruh dunia. VPNArea membolehkan anda menonton BBC iPlayer di luar UK. Malah, ia adalah salah satu daripada beberapa VPN yang menyekat perkhidmatan yang lebih jarang seperti RTE Ireland, Italian SkyGo dan Italian Netflix. Apa yang kita suka mengenai VPNArea adalah bahawa ia mendengar kepada pelanggannya dan akan keluar dari jalannya untuk memastikan perkhidmatan disekat sekiranya mereka diminta.

ciri-ciri

Torrenting
Jumlah pelayan 200
Negara 70
Sambungan serentak 6
Sokongan Penghala
Penghantaran pelabuhan
Pilihan pelabuhan
Router Disokong ASUS GLI DD-WRT
Logam logam atau pelayan maya Gabungan

VPNArea mempunyai ciri privasi dan keselamatan penuh yang menyediakan segala-galanya pelanggan mungkin perlu termasuk:

 • Tiada dasar log

 • Pelayan di 70 negara di seluruh dunia

 • Penyulitan OpenVPN dan protokol VPN IKEv2

 • Perkhidmatan pelanggan yang cemerlang

 • Ciri keselamatan yang sangat baik (perlindungan kebocoran DNS)

 • Killswitch (Windows, Mac OSX, Android)

 • P2P dibenarkan

 • Sembang secara langsung ialah 24/7

 • 6 sambungan serentak

 • Sambung auto

 • Perubahan IP Auto

 • Stunnel dihentikan sambungan untuk memintas firewall dan menyembunyikan penggunaan VPN

 • Alamat IP berdedikasi dengan pengaya pelayan peribadi

 • Buka kunci Netflix US dan BBC iPlayer

Kami sangat menikmati enam sambungan VPNArea yang murah hati - yang bermaksud bahawa pelanggan boleh melindungi semua peranti mereka dengan hanya satu langganan. Ini menjadikan VPNArea sesuai untuk rumah keluarga di mana terdapat beberapa telefon bimbit, desktop, dan tablet untuk melindungi.

Terlebih lagi, ini adalah salah satu daripada beberapa VPN yang menyediakan IP khusus. Pelanggan boleh membayar sekurang-kurangnya $ 15 setahun untuk menambah IP khusus dengan pelayan peribadi untuk langganan mereka yang sedia ada. Para pelanggan boleh mendapatkan IP yang berdedikasi di beberapa titik panas termasuk UK, AS, Belanda, dan Australia. Ini bagus untuk orang yang bermain poker dan kumpulan khusus lain (sesiapa sahaja yang mahu menjalankan mel atau pelayan permainan, sebagai contoh).

Kelajuan dan Prestasi

Kami menguji VPNArea tiga kali sehari menggunakan sistem ujian kelajuan berasaskan pelayan saintifik kami. Kami menguji pelayan yang terletak di UK, AS, Hong Kong, dan Australia untuk kelajuan sambungan dan purata (pecah).

Kami menjumpai keputusan kelajuan muat turun VPNArea untuk berada di atas purata. Dengan turun purata di bawah 30 Mbps - mudah untuk melihat mengapa VPN ini bagus untuk streaming Netflix atau aliran HD terhad yang lain.

Kelajuan pecutan 70 Mbps tidak semestinya membutakan - tetapi mereka membuktikan bahawa VPN ini mempunyai banyak kuasa dan akan sentiasa mendapatkan pekerjaan yang dilakukan ketika datang ke tugas lebih intensif data.

Ujian Kelajuan VPNArea

Kebocoran IP

Kebocoran IPv4 dikesan?
Kebocoran WebRTC dikesan?
Had data
Had lebar jalur
Kebocoran IPv6 dikesan?
SpeedTest ProPrivacy.com (purata) 40.59

Kami menguji VPNArea untuk kebocoran pada IPv4 dan IPv6 dengan menggunakan alat uji kebocoran yang sangat baik ipleak.org. Kami dengan senang hati melaporkan bahawa VPNArea tidak mengalami kebocoran IP, kebocoran DNS, atau kebocoran WebRTC pada jenis sambungan. Ini sangat menarik kerana banyak VPN premium mengalami kebocoran pada IPv6: VPNArea tidak.

Anda boleh menggunakan ipleak.net untuk memeriksa kebocoran IP, kebocoran DNS, dan kebocoran WebRTC untuk diri sendiri. Ingat untuk sentiasa menggunakan tetingkap pelayaran peribadi dalam penyemak imbas anda untuk mengelakkan masalah cache!

Apabila anda bersambung ke VPNArea, permintaan DNS dikendalikan oleh pemecah DNS pihak ketiga yang dijalankan oleh Cloudflare. Walau bagaimanapun, VPNArea sentiasa memberi proksi kepada permintaan tersebut terlebih dahulu - yang bermaksud bahawa VPN ini benar-benar selamat dari segi privasi.

Mungkin satu-satunya kelemahan menggunakan resolvers DNS Cloudflare adalah bahawa ia menolak masa pemeriksaan DNS sedikit, yang bermaksud bahawa masa beban halaman akan meningkat sedikit sementara VPNArea disambungkan.

Privasi

Obfuscation (stealth)
Perlindungan kebocoran IPv4
Perlindungan kebocoran IPv6
Perlindungan kebocoran WebRTC
Membunuh suis
Self-hosted / Proxied DNS Ya

VPNArea sangat baik untuk tujuan privasi kerana pangkalannya di Bulgaria dan pelayan pusat Switzerland. Ini mengekalkan data pelanggannya jauh daripada jangkauan bidang kuasa yang menyerang seperti UK dan Amerika Syarikat. Tambah ini, hakikat bahawa ia adalah VPN sifar-log. Ini bermakna ia tidak menyimpan data pada pelanggan mereka supaya mereka tidak mempunyai apa-apa untuk diserahkan kepada pihak berkuasa jika diminta.

Lebih-lebih lagi, VPNArea mempunyai killswitch pada Mac OS X, Windows, dan Android yang bermaksud VPN ini sesuai untuk orang yang ingin memuat turun torrents dengan selamat. Di samping itu, VPNArea menggunakan pelayan telanjang-telur yang mempunyai kawalan penuh - walaupun ia menyediakan lokasi maya.

Semuanya, kami tidak ragu-ragu bahawa VPNArea sangat baik untuk tujuan privasi dan mampu membayar dengan Bitcoins dan tanpa memberikan nama mencipta kemungkinan untuk tidak dikenali.

Penyulitan

IKEv2
OpenVPN
PPTP
L2TP / IPsec
SSTP
Protokol lain Buka OpenVPN

VPNArea adalah VPN yang membanggakan untuk menyediakan pelaksanaan penyulitan enkripsi sehingga kini. Ia menyediakan akses kepada protokol OpenVPN dan IKEv2; kedua-duanya yang dianggap penyulitan gred tentera.

Di mana OpenVPN prihatin, Kami menganugerahkan VPNArea telah dianugerahkan lima daripada lima untuk pelaksanaan protokol VPN protokol di Las Vegas.

Berikut ialah cara VPNArea mengimplementasikan OpenVPN pada saluran kawalan:

 • AES CES 256-bit

 • Pengesahan HMAC SHA 256

 • Jabat tangan RSA 4096

 • Kerahsiaan Hadapan yang Sempurna dengan RSA + DH-4096

Saluran data dilindungi dengan standard yang sama ...

 • AES-256-CBC cipher

 • Pengesahan HMAC SHA 256

Ini adalah pelaksanaan OpenVPN yang sangat kuat, yang bermaksud bahawa VPN boleh dipercayai untuk memberikan keselamatan yang kuat.

Lebih-lebih lagi, VPNArea juga mempunyai karunia pepijat di laman webnya yang mengundang penggodam topi putih untuk mendapatkan wang untuk mencari kelemahan dalam kliennya. Ini sangat baik dan menunjukkan bahawa firma itu terbuka tentang mahu memastikan keselamatan pada platformnya.

Khidmat Pelanggan

Jaminan balik wang
Sokongan 24-jam
Sembang langsung
Panjang jaminan wang kembali 7
Cubaan percuma Tidak

Apabila ia datang kepada perkhidmatan pelanggan terdapat beberapa VPN yang pernah kami uji yang berada dalam liga yang sama dengan VPNArea. Para pelanggan dan bukan pelanggan sama-sama mempunyai akses ke 24/7 sokongan sembang langsung, dan ejennya ramah, berpengetahuan, dan bermanfaat.

Di samping itu, pelanggan mendapat akses ke sistem tiket untuk bertanya soalan melalui e-mel, seksyen FAQ berguna, dan panduan persediaan untuk semua Sistem Pengendali dan untuk router DD-WRT dan Tomato.

Saya menguji sembang langsung mereka dengan teliti dan mendapati ia tidak sempurna. Apabila saya mempunyai persoalan yang amat sopan mengenai pelaksanaan enkripsi, saya diberitahu saya akan menerima jawapan melalui sistem tiket e-mel. Jawapannya adalah sopan dan memberikan jawapan langsung kepada soalan saya, dengan beberapa maklumat tambahan mengenai kedua-dua alamat IP berdedikasi dan ciri keselamatan perkhidmatan mereka.

Akhirnya, VPNArea juga telah menguruskan akaun media sosial baik di Twitter (@vpnareacom) dan Facebook (VPN Area - Keselamatan Luar Pesisir EOOD). Pengguna juga boleh bertanya soalan mengenai platform tersebut.

Pengalaman pengguna

Windows
Android
iOS
Telefon Windows
MacOS
Linux

Laman web VPNArea adalah tambahan yang baik dan berguna untuk perkhidmatan tersebut. Banyak maklumat tersedia di bahagian FAQ dan apabila pelanggan log masuk ke kawasan ahli, mereka mendapat akses kepada panduan dan sumber persediaan berguna.

Mendaftar ke VPNArea sangat mudah, dan pengguna tidak perlu menyerahkan sebarang data invasif seperti nama. Alamat e-mel diperlukan untuk surat-menyurat, bagaimanapun, anda boleh memilih untuk menyertai menggunakan e-mel pembakar untuk keselamatan tambahan jika anda mahu.

Aplikasi Windows

Seperti semua aplikasi VPNArea, pelanggan VPN Windows hanya diletakkan dan mudah digunakan. Menu tetapan mudah dinavigasi dan pengguna dapat dengan cepat mengubah sebarang tetapan yang mereka mahu untuk mengaktifkan killswitch atau obfuscation, sebagai contoh.

Kelajuan pada pelanggan Windows adalah hebat, dan kami dapat menstrim selama berjam-jam tanpa gangguan. Kami tidak pernah mengalami sebarang kemalangan atau gangguan lain.

Pembunuh killer tersedia untuk menghentikan data yang bocor VPN jika sambungan itu jatuh, yang bermaksud bahawa VPN ini sangat sesuai untuk merosakkan privasi. Perlindungan kebocoran DNS juga tersedia di dalam klien, yang bagus.

Penukar Auto-IP membolehkan pengguna menetapkan jangka masa sebelum IP ditukar. Akhirnya, pengguna boleh menetapkan VPN untuk berjalan sebaik sahaja Windows bermula, auto-menyambung ke pelayan terakhir yang digunakan, semak kemas kini, dan juga untuk membolehkan perlindungan kebocoran IPv6.

Platform lain

VPNArea menawarkan aplikasi yang sangat baik Mac OSX, iOS, Android, dan GUI VPN Linux pada beberapa distro. Semua pelanggan menyediakan ciri lengkap. Perlu diingat bahawa VPN iOS mereka melaksanakan penyulitan IKEv2 secara lalai dan tidak mempunyai killswitch. Walau bagaimanapun, OpenVPN boleh digunakan dengan menyambungkan melalui aplikasi sambung OpenVPN.

Selain itu, semua platform sangat serupa dan semuanya memberikan kecekapan yang sama dari segi kelajuan dan kestabilan. Router seperti DD-WRT, Merlin Firmware, dan Tomato juga serasi, dan panduan persediaan untuk mengkonfigurasi setiap platform boleh didapati di kawasan ahli-VPNArea sahaja. Kami menguji aplikasi VPN iOS dan Android dengan sambungan IPv4 dan mendapati mereka mudah digunakan; tidak mengalami kebocoran IP. Kami juga memeriksa klien VPN Mac di kedua IPv4 dan IPv6, sekali lagi tiada kebocoran ditemui, yang sangat baik.

Pemikiran terakhir

VPNArea adalah pembekal VPN yang sangat selamat yang berpangkalan di Bulgaria dan dihoskan di Switzerland. Ia adalah perkhidmatan yang bulat dengan aplikasi yang sangat baik untuk semua platform. Untuk kos langganan, dasar tidak log, penyulitan AES 256, pengesanan kebocoran DNS, killswitch - dan ciri tambahan lain benar-benar luar biasa.

Perkhidmatan pelanggan tidak boleh menjadi lebih baik dengan pembekal ini, dan sentiasa bersemangat untuk membantu pengguna untuk menyahpasang kandungan. Terlebih lagi, ini adalah salah satu daripada beberapa perkhidmatan yang masih menyahsekat iPlayer dan Netflix US pada tahun 2020.

Ketersediaan alamat IP berdedikasi dengan pelayan peribadi sangat baik dan akan menjadi titik jualan bagi sesetengah orang. Untuk membuat kesimpulan, VPN ini adalah serba hebat yang pasti bernilai menguji terima kasih kepada jaminan wang kembali 30 hari. Jika anda menyukai perkhidmatan itu, langganan tiga tahun adalah bernilai wang.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me