Pencari tidak

 • Harga

  Dari $ 4.96
  / bulan

 • Ada pada:


  • Windows

  • MacOS

  • iOS

  • Android
 • Buka kunci:


  • Netflix

  • iPlayer

ProPrivacy.com Markah
5 daripada 10

Ringkasan

Unlocator adalah sebuah syarikat Denmark yang memberi tumpuan kepada kaedah untuk membantu orang ramai melalui sekatan internet, penapisan, dan geo-blocking. Syarikat ini menyediakan Sistem Nama Domain Pintar (Smart DNS) dan perkhidmatan VPN yang penuh. Ketahui lebih lanjut mengenai perkhidmatan Smart DNS dan Virtual Private Network (VPN) Unlocator dengan membaca ulasan ini, atau pergi terus ke laman web syarikat dengan mengklik butang di bawah.

DNS Pintar adalah cara terbaik untuk mengakses perkhidmatan dalam talian yang disekat, namun untuk mendapatkan privasi, perlu menggunakan VPN. Berita baiknya adalah bahawa Unlocator menyediakan akses kepada kedua-dua teknologi untuk memberi pelanggan semua yang mereka perlukan.


Statistik Pantas

 • Bidang kuasa
  Denmark
 • Negara
  36
 • Sambungan serentak
  5
 • SpeedTest ProPrivacy.com (purata)
  49.2 Mbps

ciri-ciri

Negara 36
Sambungan serentak 5
Torrenting

Unlocator datang dengan pilihan perkhidmatan DNS Pintar dan VPN, dan ini boleh digunakan serentak untuk menstrimkan kandungan dalam satu negara dan VPN kepada yang lain.

VPN Unlocator tersedia untuk semua platform yang popular dan mempunyai aplikasi yang menyediakan penyulitan OpenVPN (IOS hanya menyediakan L2TP / IPSec dan IKEv2, yang cukup standard). Aplikasi VPN Unlocator mempunyai killswitch dan a "perisai" ciri yang menghalang anda dari menyambung ke internet melainkan VPN diaktifkan. Walau bagaimanapun, killswitch hanya untuk desktop.

Unlocator mempunyai pelayan di 36 negara, yang merupakan pilihan besar negara untuk membuka kunci kandungan. BitTorrenting dibenarkan dan firma tidak menetapkan pelayan khusus untuk P2P, yang bermaksud bahawa anda bebas menggunakan apa-apa.

Kelajuan dan Prestasi

VPN pengiklan tidak menjejaskan kelajuan pada tahap yang bermakna apabila kami disambungkan ke pelayannya. Ini bermakna VPN ini patut dilakukan dengan baik untuk menjalankan tugas intensif data seperti streaming dan permainan. Ini masuk akal kerana pasaran VPN itu sendiri baik untuk membuka kunci kandungan seperti Netflix.

Netflix

Unlocator adalah perkhidmatan yang boleh memberikan akses kepada Netflix AS. Pengguna boleh menyahsekat Netflix sama ada menggunakan pelayan DNS Pintar atau dengan VPN. Perkhidmatan ini juga menyekat banyak perkhidmatan popular lain seperti BBC iPlayer, Hulu, dan banyak lagi.

Ujian Leak

SpeedTest ProPrivacy.com (purata) 49.2
ProPrivacy.com SpeedTest (max / burst) 62
Kebocoran WebRTC dikesan?
Kebocoran IPv4 dikesan?

Kami menguji VPN ini untuk kebocoran pada sambungan IPv4 dan mendapati ia tidak mengalami kebocoran IP, kebocoran DNS atau kebocoran WebRTC. Ini bermakna ia akan melindungi privasi anda dengan berkesan.

Walau bagaimanapun, kami mengesyorkan agar anda menuju ke IPLeak.net sendiri untuk menyemak kebocoran, terutamanya jika anda mempunyai sambungan IPv6 (kami tidak dapat menguji IPv6 kerana ISP kami tidak menyediakannya di lokasi kami pada masa kajian semula) . Jika anda mendapat kebocoran WebRTC atau DNS pada IPv6 kami mengesyorkan supaya anda melumpuhkan sepenuhnya IPv6 pada komputer anda.

Harga

2 tahun

$ 4.96
sebulan

Unlocator adalah perkhidmatan VPN yang mahal apabila dibandingkan dengan harga purata VPN premium hari ini. Sekiranya anda melanggan satu tahun, anda akan membayar $ 98.75 (termasuk VAT) yang bersamaan dengan $ 8,30 sebulan. Kami mendapati fakta bahawa ia menyebut harga tanpa PPN sedikit mengelirukan.

Pelan satu bulan berharga $ 12.49. Ini adalah harga akhir yang mudah dipukul. Jadi jika mendapat VPN yang sangat baik yang juga murah adalah penting bagi anda, kami mencadangkan mencari di tempat lain.

Semua pelan termasuk jaminan wang balik 30 hari, jadi anda boleh menguji perkhidmatan dengan teliti untuk melihat sama ada ia melakukan semua yang anda perlukan. Ini sangat murah hati, terutamanya kerana VPN Unlocator juga menyediakan percubaan percuma selama 7 hari yang boleh anda gunakan untuk menguji perkhidmatan tersebut. Percubaan percuma memberikan akses penuh ke perkhidmatan Unlocator, termasuk VPN dan perkhidmatan DNS Pintar.

Syarikat itu menerima semua kad kredit dan debit utama, dan anda juga boleh membayar dengan Bitcoin. Walau bagaimanapun, tidak mungkin untuk membayar perkhidmatan dengan PayPal.

Kemudahan penggunaan

Windows
MacOS
iOS
Android

Mendaftar

Percubaan percuma selama tujuh hari itu harus memberi anda banyak masa untuk selesa dengan Unlocator dan mengujinya dengan teliti. Terdapat butang percubaan percuma di seluruh laman web ini, jadi anda tidak sepatutnya menghadapi masalah mendapatkan borang pendaftaran.

Alamat e-mel anda menjadi nama pengguna anda untuk sistem ini. Syarikat akan menghantar sebarang maklumat set semula kata laluan ke alamat e-mel berdaftar. Adalah mungkin untuk menggunakan sistem dengan alamat e-mel palsu kerana tidak ada langkah pengesahan e-mel semasa proses pengaktifan akaun. Walau bagaimanapun, lebih baik untuk memberikan alamat e-mel yang sebenar. Cukup buat akaun webmail tanpa nama yang baru jika anda tidak mahu memberikan Unlocator alamat e-mel sebenar anda.

Anda akan diarahkan terus ke halaman akaun anda selepas melengkapkan pendaftaran.

Set-Up

Apl tersedia untuk semua platform, yang bermakna anda boleh mendapatkan aplikasi VPN dan berjalan pada Windows, Mac, Android, dan iOS. Semua platform menyediakan OpenVPN selain daripada iOS, yang menggunakan pilihan penyulitan IKEv2 atau L2TP. Killswitch boleh didapati di kedua-dua klien desktop tetapi tidak tersedia di aplikasi mudah alih.

Kami mendapati aplikasi mudah untuk mengemudi dan mudah digunakan, dengan fungsi satu klik yang bagus untuk menyambung ke pilihan pelayan di seluruh dunia.

Khidmat Pelanggan

Cubaan percuma 7
Panjang jaminan wang kembali 30
Sokongan 24-jam
Sembang langsung
Jaminan balik wang

Anda sampai ke Pusat Sokongan Unlocator dengan mengklik pada butang Sokongan di bahagian atas laman web ini. Sekiranya anda perlu bertanya soalan dari pasukan sokongan, klik pada "Sokongan Kenalan" butang di halaman sokongan. Membuka tiket sokongan melibatkan mengisi borang web standard. Jawapan akan dihantar ke alamat e-mel berdaftar anda.

Bagi pengguna yang lebih menyukainya, terdapat 24/7 perkhidmatan sembang langsung di laman webnya. Kami dapati ejen-ejen sokongan pada umumnya baik. Walau bagaimanapun, seseorang keluar dari perbualan kami apabila kami masih mempunyai banyak soalan yang kami mahu bertanya, yang bermaksud kami perlu memulakan perbualan sembang lain; kita fikir dia ada tempat yang lebih penting untuk menjadi. Budiman seterusnya lebih baik dan menghadiri sembang sehingga kami selesai dengan semua soalan kami.

Kami kagum dengan tahap pengetahuan teknikal yang mereka dapat menyampaikan ketika ditolak. Kami juga menyukai panduan persediaan, yang merangkumi panduan persediaan untuk Windows 10 dan platform moden yang lain. Serta panduan untuk menyediakan VPN secara manual.

Privasi dan keselamatan

Perlindungan kebocoran IPv4
Membunuh suis
Perlindungan kebocoran WebRTC

Unlocator berpangkalan di Denmark yang merupakan negara Eropah yang sangat kuat pada privasi. Negara ini tidak mempunyai keperluan pembalakan oleh undang-undang Denmark yang berlaku untuk VPN dan Denmark mempunyai beberapa undang-undang perlindungan pengguna dan privasi yang paling kuat di dunia.

Di samping itu, kedai firma hanya mengagregat statistik yang tidak boleh dikaitkan dengan alamat IP, dan log sambungan ini dibersihkan dalam masa 24 jam. Ini bermakna bahawa walaupun firma itu didekati dengan waran, ia tidak mempunyai apa-apa yang penting untuk diserahkan kepada penggunanya.

Walau bagaimanapun, perlu diperhatikan bahawa anda perlu menyediakan firma itu dengan alamat IP anda jika anda memutuskan untuk menggunakan ciri DNS Smart.

Protokol Penyulitan

IKEv2
OpenVPN
L2TP / IPsec

VPN menyulitkan semua data yang akan datang dan pergi dari peranti anda. Dan aplikasi Unlocator menyediakan penyulitan kuat pada semua platform termasuk OpenVPN (pada setiap platform tetapi iOS). Kami meminta firma itu untuk memberi kami butiran pelaksanaan OpenVPN dan mereka memberitahu kami bahawa ia menggunakan:

Cipher: AES-256-CBC. Handshake: RSA-2048 key. Pengesahan Hash: SHA-512. PFS: Ya

Ini adalah pelaksanaan OpenVPN yang sangat kuat yang merupakan bukti masa depan.

Pembalakan VPN

Pencari menyatakan bahawa ia memadamkan semua rekod aktiviti dalam masa 24 jam selepas penamatan sesi. Di samping itu, ia tidak mengumpul apa-apa data tentang apa yang pengguna lakukan semasa disambungkan ke pelayannya (log penggunaan). Ini adalah hampir dengan VPN sifar log sebagai mendapat dan privasi yang sangat baik untuk keperluan kebanyakan orang.

Pemikiran terakhir

Unlocator adalah perkhidmatan yang dipasarkan baik pada orang yang ingin menyekat lebih banyak kandungan dalam talian dan orang yang menginginkan privasi. Kami mendapati perkhidmatan itu baik untuk kedua-duanya. Walau bagaimanapun, ia adalah sedikit di sisi mahal dan terdapat VPN di pasaran yang akan memberikan anda ciri-ciri yang sama, dengan lebih banyak lokasi pelayan untuk sekitar separuh harga. Walau bagaimanapun, ini adalah perkhidmatan VPN yang cukup baik yang bernilai ujian dijalankan.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me