VPN Land


 • Harga

  Dari $ 4.17
  / bulan

ProPrivacy.com Markah
1 daripada 10

Ringkasan

VPN Land adalah Penyedia VPN Kanada dengan lebih daripada 10 tahun perkhidmatan dalam sektor ini. Malangnya mereka telah berkembang sedikit perlahan pada tahun-tahun tersebut.

VPN Land adalah perkhidmatan VPN yang beroperasi dari Kanada yang dengan bangga menyatakan bahawa mereka mempunyai lebih dari 10 tahun pengalaman di lapangan dan juga menjalankan perkhidmatan VPN Blacklogic. Dengan mengelirukan kita tidak dapat mencari sebarang perbezaan utama antara kedua-dua syarikat dan kedua-duanya menggunakan kandungan dan perisian yang sama.

Statistik Pantas

 • SpeedTest ProPrivacy.com (purata)
  21 Mbps
 • Bidang kuasa
  Kanada
 • Sambungan serentak
  5
 • Negara
  4

Harga & Rancangan

VPN Land mempunyai tiga pakej utama. Antara pakej tahunan ini adalah harga yang pantas dan di tengah-tengah spektrum harga tetapi perkhidmatan mereka yang lain sangat mahal terutamanya akaun Premium mereka. Mereka juga menawarkan dua router yang berbeza yang menjalankan DD-WRT dan VPN untuk dijual yang berpatutan. Jika anda membaca ToS mereka terutamanya titik 26 anda akan dapat menuntut kredit bernilai $ 10.

VPNLand_Pricing VPNLand_RouterPricing
Harga Tanah VPN VPN Land Router Price

ciri-ciri

VPN Land menjalankan 107 pelayan tetapi bernasib baik ini adalah berdasarkan di 4 negara utama Kanada, AS, UK dan NL yang mana semua kecuali Amerika membenarkan torrenting. Ini adalah berita hebat kerana ia membolehkan anda mengakses banyak kandungan geolokasi.

Lawati VPN Tanah »

Keselamatan & Privasi

Pada masa ini VPN Land hanya menyediakan penyulitan L2TP, PPTP dan SSTP tetapi mereka mengatakan bahawa OpenVPN sedang dalam proses. Untuk ini mereka menyediakan 128,168 dan 256bit penyulitan masing-masing. Sayangnya berpangkalan di Kanada dan melihat melalui ToS dan PP mereka menyimpan banyak butiran mengenai fail termasuk beberapa log sambungan asas yang mereka simpan selama 5 hari - apatah lagi secara terbuka menyatakan bahawa mereka akan bekerjasama dengan pihak berkuasa jika diperlukan yang sedikit kekecewaan.

Laman web ini

Laman web VPN Land bagus dan jelas dibentangkan dengan semua maklumat penting sekali klik. Di samping itu, mudah untuk mencari maklumat yang relevan dan mereka mempunyai pangkalan pengetahuan untuk pelanggan yang membantu anda menyelesaikan sebarang masalah utama yang mungkin anda miliki.

VPNLand_Homepage

Sokongan

VPN Land mempunyai pelbagai jenis sokongan termasuk telefon dan Skype. Walaupun mereka mendakwa mereka mempunyai sokongan 24/7/365 kami mendapati bahawa terdapat banyak kali perkhidmatan sokongan mereka ditandakan sebagai 'Away' dan anda sebenarnya tidak menerima jawapan sehingga kemudian pada hari itu. Apabila mereka menjawab pengetahuan teknikal yang mereka berikan adalah OK.

VPNLand_Support

Proses ini

Mendaftar

Pendaftaran untuk akaun adalah agak mudah, bagaimanapun, mereka memerlukan banyak maklumat untuk menjadi input yang kita bincangkan "Keselamatan & Privasi" mereka tidak mengendalikan serta mungkin mereka boleh. Selepas ini, ia adalah satu perkara yang mudah untuk memilih jenis pembayaran anda dan memprosesnya. Malangnya, tidak seperti pembekal lain, anda tidak mendapat akaun anda (sehingga 12 jam) kerana mereka mengambil masa untuk memastikan bahawa tidak ada aktiviti penipuan yang mempunyai kebaikan dan keburukan.

Pelanggan Windows VPN

Tidak seperti kebanyakan penyedia VPN Land tidak mempunyai perisian tunggal, sebaliknya mereka mempunyai yang berasingan untuk L2TP mereka dan sambungan SSTP mereka - sedikit menjengkelkan jika anda bertanya kepada kami. Juga tiada ikon bar tugas individu (walaupun kelihatan di bawah tetapan rangkaian) untuk melihat status dan butiran sambungan anda dengan cepat, apatah lagi jenama tersebut di bawah jenama mereka yang lain - Blacklogic. Tidak ada apa-apa tambahan yang dimasukkan dalam perisian dan kami perhatikan bahawa sebenarnya semua yang dilakukan menyiapkan alat sambungan VPN yang dibina yang tidak menjadi isu tetapi sebagaimana disebutkan ia tidak memberi apa-apa tambahan (ini disokong oleh hakikat bahawa perisian mereka hanya versi yang diubah dari Microsoft Connection Manager).

VPNLand_Software

Prestasi (Kelajuan, DNS dan Ujian IP)

Kami memberikan VPN Land ujian biasa kami yang kami lakukan untuk penyedia VPN. Keputusan ujian kelajuan, seperti yang ditunjukkan dalam jadual di bawah, tidak begitu hebat. Ujian kebocoran DNS mereka tidak terlalu menjanjikan sama ada kerana kami mempunyai 5 pelayan, laman web yang berasaskan AS, muncul tidak kira lokasi kami yang disambungkan tetapi selepas meninjau perisian mereka, kami sampai pada kesimpulan bahawa ini disebabkan oleh DNS mereka sedang menggunakan. Kami juga menyedari bahawa di laman web mereka apabila kami disambungkan ke pelayan UK mereka melalui SSTP ia mengatakan bahawa kami berada di Kanada, setelah pemeriksaan yang lebih dekat kami mendapati bahawa ini adalah kerana pelayan itu sebenarnya di Kanada tetapi mereka menggunakan beberapa jenis lokasi spoofing IP.

VPNLand_NoVPN VPNLand_L2TP VPNLand_SSTP
Tiada Speed ​​VPN Kelajuan Sambungan L2TP Kelajuan sambungan SSTP.
VPNLand_IPIssue
Isu IP Tanah VPN

Platform Lain

Paparkan VPN Land di laman web mereka bahawa mereka bangga dapat menyokong beberapa platform, namun arahan untuk Blackberry, Linux dan DD-WRT jelas hilang. Kami memberi perkhidmatan L2TP ujian pada telefon Android kami yang disambungkan ke pelayan UK mereka dan hasilnya sama dengan komputer.

VPNLand_NoVPN_Android VPNLand_L2TP_Android
Tiada VPN di Android Sambungan VPN Land L2TP pada Android

Kesimpulannya

Secara keseluruhannya, kita tidak dapat menemui banyak perkara positif mengenai VPN Land selain mempunyai harga yang agak murah dan kelajuan OK tetapi tidak ada yang luar biasa untuk membuat mereka menonjol dari orang ramai.

Kami suka

 • VPN Tahunan yang Murah

Kami tidak begitu pasti

 • Perisian
 • Perkhidmatan pelanggan mereka

Kami benci

 • Kenyataan bercanggah mereka

Lawati VPN Tanah »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me