SlickVPN

 • Harga

  Dari $ 4.00
  / bulan

ProPrivacy.com Markah
8.5 daripada 10

Ringkasan

SlickVPN menawarkan pakej serba hebat, dengan banyak lokasi pelayan, pelanggan yang berkuasa, dan keselamatan yang tinggi.

Statistik Pantas

 • SpeedTest ProPrivacy.com (purata)
  15 Mbps
 • Bidang kuasa
  AS
 • Sambungan serentak
  5
 • Negara
  46

ciri-ciri

SlickVPN menawarkan pelayan VPN di 142 bandar di 46 negara di seluruh dunia. Mereka mengendalikan struktur perniagaan yang kompleks dengan pelbagai Syarikat Pegangan Luar Pesisir, Syarikat Pegangan Anak Syarikat dan Syarikat-syarikat Operasi. Untuk tujuan pemasaran, mereka berpusat di Amerika Syarikat, tetapi entiti operasinya didasarkan pada pulau Nevis, sebahagian dari persekutuan bebas pulau di Hindia Barat. Perlu diingat bahawa apa-apa maklumat peribadi yang anda berikan kepada SlickVPN, walaupun, diproses oleh sistem di Amerika Syarikat dan tertakluk kepada undang-undangnya.

Sebagai pelanggan SlickVPN, anda dibenarkan sehingga lima sambungan serentak ke VPN dari sehingga dua alamat IP yang berbeza pada satu masa. Ini bermakna anda boleh menyambung, katakan, PC dan tablet rumah anda serta pada rangkaian data telefon mudah alih anda pada masa yang sama jika anda perlu.


Kelajuan dan Prestasi

Pelayan SlickVPN berfungsi dengan baik dalam ujian kami. Kami mempunyai isu sesekali yang menghubungkan kepada satu atau dua pelayan, dan menyedari bahawa pelanggan menjadi lembab dan tidak responsif ketika mengalami kesilapan. Secara umumnya, sambungan berlaku dengan cepat dan tanpa insiden, dan kami menikmati kelajuan purata yang tinggi tanpa banyak kehilangan kelajuan: pelayan AS yang kami uji adalah sangat baik, dengan kelajuan yang konsisten dan hampir tidak ada penurunan berbanding dengan sambungan ujian asas kami.

slickvpn_download
slickvpn_upload.
Graf menunjukkan kelajuan tertinggi, terendah dan purata untuk setiap pelayan dan lokasi. Lihat penjelasan ujian kelajuan penuh kami untuk maklumat lanjut.

Pemeriksaan DNS dan IP adalah baik, dan seperti yang dinyatakan di atas, klien melakukan tugas yang baik untuk memberi amaran kepada anda sama ada anda mungkin terdedah kepada kebocoran dan menunjuk anda ke arah yang betul untuk memperbaikinya. Ia juga bagus untuk melihat perlindungan WebRTC terbina dalam juga.

Harga dan Rancangan

SlickVPN menawarkan pakej VPN tunggal dengan pilihan untuk membayar kenaikan satu, tiga, enam atau dua belas bulan, pada nilai yang lebih baik setiap bulan. Membayar setiap tahun bekerja paling murah pada kira-kira $ 4 sebulan, manakala membayar bulanan meletakkan angka itu sehingga $ 10: harga ini berada di bahagian bawah penyedia VPN sering menunaikan dan mewakili nilai yang cukup baik untuk wang.

Pembayaran boleh dibuat oleh BitCoin dan juga oleh PayPal atau kad kredit, dengan SlickVPN dengan hormat meminta lebih dari satu alamat e-mel dan kata laluan untuk yang pertama. Menggunakan kad kredit hanya memerlukan penyerahan kad: jenis, nombor, tarikh tamat tempoh, nombor pengesahan - tiada alamat nama atau pengebilan yang diperlukan. SlickVPN menawarkan kemudahan untuk meminta bayaran balik dalam masa 30 hari selepas membuat pembelian.

Keselamatan dan Privasi

SlickVPN menawarkan sambungan OpenVPN 256-bit sebagai standard menggunakan cipher AES, yang sangat selamat; Sambungan IPSec dan PPTP 128-bit juga boleh didapati, tetapi SlickVPN betul-betul mengesyorkan pengguna melekat dengan OpenVPN jika boleh. Pengesahan Hash ditangani oleh SHA-1, dan handshaking oleh 2048-bit RSA; ini adalah tahap keselamatan yang sangat baik.

Kemas kini baru-baru ini termasuk Hydra, gerbang 'multi-hop' melalui pelayan di Washington, DC - atau kawasan portal lain - yang kemudian mengarahkan sambungan anda ke portal lain yang mana ia terus disalurkan sebelum menyambung ke internet, . Ciri ini menyulitkan lagi sambungan anda ke titik menjadikannya hampir tidak dapat dipecahkan (walaupun musuh yang cukup kuat, boleh melakukannya dengan baik).

Keadaan undang-undang yang tepat bagi perkhidmatan SlickVPN adalah tidak jelas kerana pembahagian operasi itu menjadi pelbagai syarikat subsidiari, luar pesisir dan operasi. Sebilangan besar operasi mereka bagaimanapun kelihatan tertakluk kepada undang-undang dan bidang kuasa AS. Untuk menyingkirkan apa-apa kebimbangan pengguna mungkin mengenai potensi yang terhasil untuk campurtangan kerajaan AS, SlickVPN mengendalikan kedua-dua dasar tanpa loghat yang ketat dan - mengagumkan - mengekalkan laman Canary Warrant. Dikemaskini setiap 14 hari dan PGP ditandatangani, ini membolehkan syarikat itu untuk memberi amaran gangguan kerajaan kepada para penggunanya walaupun sekiranya menerima perintah gagak persekutuan. Bukan sahaja ia memberi jaminan untuk melihat mereka mengekalkan ciri ini, ia juga hebat untuk mengetahui bahawa mereka mengambil isu ini dengan serius.

Tidak ada sekatan pada trafik ke rakan atau filesharing pada mana-mana pelayan mereka, walaupun seperti penyedia VPN, anda tidak akan dapat menghantar e-mel menggunakan SMTP semasa tersambung.

Laman web ini

Laman web SlickVPN kelihatan baik dan mudah dinavigasi. Banyak maklumat yang berguna boleh didapati dalam beberapa klik; kami sangat gembira melihat pautan penting yang menjelaskan apa protokol, ciphers dan kekuatan utama yang digunakan oleh VPN, serta halaman yang menyenaraikan semua lokasi pelayan VPN. Syarat penggunaan dan dasar privasi semuanya hadir dan betul, dan ada halaman yang menerangkan syarat-syarat untuk bayaran balik juga.

slickvpn_homepage_600

Anda juga akan mencari blog dengan berita tentang perkhidmatan, hadiah dan pertandingan, dan ciri sesekali menggunakan VPN untuk meningkatkan keselamatan anda. Keluhan kecil kami ialah bar navigasi di mana blog, serta halaman penting lain seperti pautan Hubungan dan Akaun, mudah dilepaskan dan hilang sebaik sahaja pengguna menatal ke bawah halaman.

Sokongan

SlickVPN menawarkan sokongan 24/7, walaupun kami kecewa kerana ini hanya berasaskan tiket dan hanya boleh diakses melalui kawasan akaun sebaik sahaja masuk. Setelah anda menghantar tiket, namun, anda tidak perlu menunggu terlalu lama untuk maklum balas. Kami menemui ejen sokongan untuk bersikap sopan, membantu dan berpengetahuan, dan kami tidak pernah merasa seperti itu menjadi beban untuk bertanya kepada mereka. Lebih baik lagi jika tahap perkhidmatan ini dapat diperluaskan ke kemudahan sembang langsung dan disediakan untuk pelawat yang berminat untuk bertanya soalan kasual sebelum mereka mendaftar.

slickvpn_support_600

Bagi sumber web, SlickVPN menawarkan beberapa panduan persediaan yang hebat, tetapi tidak banyak lagi dengan cara bahan rujukan untuk pelanggan yang mempunyai masalah atau soalan.

Perisian

Mendaftar

Mendapatkan akaun dengan SlickVPN adalah mudah. Selepas memilih pelan harga dan kaedah pembayaran, anda diminta memasukkan alamat e-mel untuk akaun yang didaftarkan dan kata laluan untuk digunakan untuk log masuk - dan, dengan syarat anda membayar dengan BitCoin atau PayPal, itu sahaja.

Sebaik sahaja anda mendaftar, SlickVPN akan menghantar e-mel selamat datang anda termasuk butiran log masuk yang anda akan gunakan untuk perkhidmatan VPN mereka, serta pautan untuk membantu anda memulakan dengan memuat turun klien, melihat beberapa tutorial atau menghantar maklum balas mengenai perkhidmatan . Perlu diingat bahawa kata laluan yang anda hantar tidak diganggu dengan apa-apa cara, jadi anda mungkin ingin mengubahnya setelah mendaftar.

Pelanggan Windows VPN

SlickVPN menyediakan pelanggan yang kaya dan kaya dengan ciri untuk Windows berasaskan di sekitar OpenVPN. Menyambung ke VPN adalah mudah dan pilihan mudah dicari dan diterangkan dengan baik oleh tutorial web. Satu kecenderungan yang menarik adalah bahawa pelayan mesti ditambah ke profil 'kumpulan' sebelum anda boleh menyambungkannya. Ini mempunyai kelebihan mempercepat proses pemilihan pelayan jika, sebagai contoh, anda tidak peduli lokasi geografi yang anda sambungkan tetapi hanya mahu pelayan terpantas, atau juga jika anda tidak keberatan di mana di benua Amerika Syarikat anda tamat sehingga anda dapat menonton US Netflix. Bersempena dengan ciri auto kumpulan dan ciri imbangan yang terdapat dalam pilihan, ini juga membolehkan anda secara automatik memilih sama ada pelayan terdekat atau paling kurang dimuatkan untuk menyambung ke mana-mana negara tanpa usaha tambahan. Kelemahan adalah bahawa ia menambah lapisan tambahan komplikasi jika pengguna ingin menyambung ke pelayan tertentu di lokasi tertentu. Secara keseluruhannya, kami suka ciri ini.

slickvpn_client_connected

Pelayaran pantas pilihan mendedahkan beberapa ciri berguna. Terdapat pilihan untuk memulakan klien dan, jika anda suka, sambungan VPN juga dengan Windows. Sebagai tambahan kepada pilihan perlindungan kebocoran DNS dan IP dalam tab pilihan 'Rangkaian', klien akan memaparkan amaran jika persediaan Windows pengguna bertanggungjawab menyebabkan kebocoran DNS, lengkap dengan beberapa arahan asas mengenai cara menyelesaikan masalah: ini bagus , tetapi ia akan menjadi lebih baik sekiranya perlindungan kebocoran DNS terbina dalam cukup kuat untuk menjadikannya tidak perlu.

Di sini anda juga boleh memilih sama ada untuk menyambung melalui TCP atau UDP, serta memilih nombor port anda. Ini berguna untuk mendapatkan VPN untuk berfungsi dalam persediaan rangkaian yang berbeza - contohnya, di hotspot WiFi awam. Terdapat juga pilihan untuk meningkatkan keselamatan dan tidak dikenali oleh kedudukan lain dengan menukar alamat IP anda secara automatik pada selang masa. Akhir sekali, pengguna yang sangat maju juga boleh menentukan parameter OpenVPN tersuai, yang merupakan ciri bagus untuk dilihat - terutamanya bersempena dengan log sambungan yang dipaparkan pada tab utama. Sekiranya kita mengalami keluhan, ia akan menjadi lambat untuk memberi respons kepada input pengguna pada masa-masa tertentu, tetapi secara keseluruhan kami merasakan ia merupakan perisian yang baik yang membuat sambungan kepada SlickVPN mudah dan tidak menyakitkan.

Platform Lain

SlickVPN menyediakan pelanggan yang lebih baik untuk Windows dan Mac OSX. Di samping itu, terdapat panduan persediaan untuk beberapa platform utama termasuk router iOS, Android, Ubuntu dan Tomato / DD-WRT. Terdapat juga panduan untuk menubuhkan VPN secara manual di Windows dan OSX jika anda begitu cenderung. Panduan ini digambarkan dengan murah hati dan mudah diikuti, dan ia sentiasa bagus untuk melihat pelbagai protokol yang disediakan juga.

Pemikiran terakhir

SlickVPN adalah perkhidmatan VPN yang kaya dengan banyak tawaran. Serta banyak pelayan di seluruh dunia, pelanggan yang hebat dan kelajuan yang baik, ia mendapat faedah tambahan untuk menawarkan tahap kesamaan yang tidak dikenali dan keselamatan pengguna - kami sangat gembira melihat mereka mengekalkan laman Waran Canary. Dengan harga rendah dan dasar wang balik 30 hari, mungkin SlickVPN adalah perkhidmatan VPN yang anda cari. Klik pada pautan di bawah untuk memberi mereka lawatan.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me