ExpressVPN Router


 • Harga

  Dari $ 299.00
  / bulan

Router VPN adalah cara terbaik untuk memastikan bahawa semua peranti anda dilindungi secara automatik. ExpressVPN telah menyampaikan nama ExpressVPN mereka dengan tepat. Seperti yang anda harapkan daripada mereka, ia adalah sesuatu dari binatang.

ProPrivacy.com Markah
8.5 daripada 10

Ringkasan

Walaupun ia mempunyai kelemahan, ia sangat mudah digunakan, dan akan menjamin kelajuan internet dan VPN. Teruskan membaca ulasan dan panduan Router ExpressVPN untuk mengetahui lebih lanjut.

Apakah ExpressVPN Router?

penghala wifi expressvpn

Dalam kajian Router ExpressVPN ini (atau, lebih khusus lagi, ExpressVPN Linksys WRT1200AC Router review), saya mendapati bahawa perkakasan yang kuat membuat router VPN yang hebat. Tetapi unit saham lebih murah, lebih banyak dipaparkan, dan termasuk pelanggan OpenVPN. Seperti yang anda dapat lihat dari Semakan ExpressVPN baru-baru ini, saya sangat kagum dengan pembekal VPN berprofil tinggi ini.

Di samping menawarkan aplikasi perisian tersuai yang mudah digunakan untuk kebanyakan platform, ExpressVPN telah bekerjasama dengan FlashRouters
untuk menawarkan penghantar ExpressVPN yang disesuaikan. Router ini menggunakan saham Linksys WRT1200AC dan perkakasan Linksys WRT1900ACS, yang kapal pra-flashed dan pra-konfigurasi dengan aplikasi firmware OpenWRT ExpressVPN.

Dalam ulasan ini, saya mengambil pandangan yang mendalam di ExpressVPN Linksys WRT1200AC yang sedikit lebih murah.

Menyediakan ExpressVPN Linksys WRT1200AC Router

Menyediakan secara asasnya melibatkan:

 1. Palamkan WRT1200AC ke dalam modem jalur lebar atau penghala anda.
 2. Sambungkan peranti anda melalui Wi-Fi atau pasang kabel Ethernet.
 3. Otentikasi akaun ExpressVPN anda menggunakan kod pengesahan yang disediakan.
 4. Pilih pelayan VPN.

Dan itu sahaja! Anda mungkin memerlukan langkah tambahan jika menyambung terus ke modem kabel. Arahan penuh boleh didapati di sini. Untuk menggunakan penghala untuk VPN, anda mesti mempunyai langganan dengan ExpressVPN. Walau bagaimanapun, anda boleh menggunakannya sebagai penghala tanpa VPN yang mudah tanpa langganan. Ciri baru berguna adalah perpecahan terowong. Ini bermakna anda boleh mengarahkan beberapa peranti bersambung melalui VPN, sambil membenarkan orang lain mengakses internet di luar VPN.

ExpressVPN Linksys WRT1200AC

Perkakasan dan Ciri Penghala ExpressVPN

 • Frekuensi Radio 11ac 5.8 GHz, 802.11 a / b / g / n
 • AC1200 mempercepatkan sehingga 867Mbps pada band 5Ghz, 400Mbps pada jalur 2.4Ghz
 • CPU ARM dual-core 3GHz
 • Penyimpanan memori flash 128MB dan RAM DDR3 512MB
 • 2x boleh laras, antena boleh tanggal untuk "memastikan julat maksimum dan prestasi dalam bangunan tunggal dan multi-cerita"
 • 4x gigabit (1 GbE) Ethernet port
 • Bekalan kuasa 12V 1A datang dengan pilihan penyesuai antarabangsa (sangat bagus untuk saya sebagai seorang Brit!)

Perkakasan stok juga mempunyai port eSATA 1x untuk berkongsi fail merentasi rangkaian dengan kelajuan pemindahan data sehingga 3Gbps (juga boleh berfungsi sebagai port USB 2.0) dan 1x USB 3.0 port untuk storan luaran. Malangnya, pelabuhan ini tidak disokong oleh firmware ExpressVPN, dan oleh itu tidak boleh digunakan.

Pemproses ARM dwi-teras 1.3GHz sangat berkuasa. Ini penting dalam penghala VPN kerana pemprosesan sambungan OpenVPN yang disulitkan dengan kuat sangat pemproses. Ini bermakna bahawa kebanyakan router perjuangan apabila dikonfigurasi untuk VPN, mengakibatkan sambungan internet lambat. Walau bagaimanapun prestasi Wi-Fi tidak begitu mengagumkan.

WRT1200AC menyokong dwi-aliran (2x2) dan bukannya standard Wi-Fi tiga-aliran (3x3) yang lebih pantas. 3x3 mempunyai kelajuan atas teori 1,300Mbps pada band 5Ghz dan 60Mbps pada band 2.4Ghz. Yang berkata, keuntungan prestasi sebenar dunia 3x3 seringkali adalah minimum, dan pemindahan dua aliran masih jauh lebih cepat daripada sambungan internet yang paling cepat. Apabila menggunakan router untuk VPN, pemproses berkuasa WRT1200AC adalah faktor yang paling penting. Ia juga perlu diperhatikan bahawa kedua-dua antena boleh tanggal boleh diganti dengan penggantian tinggi yang dibekalkan oleh pihak ketiga. Ini boleh meningkatkan rangkaian Wi-Fi penghala.

Ciri Perisian Tegar

Unit WRT1200AC yang saya semak di sini telah diperkenalkan dengan firmware tersuai oleh ExpressVPN. Ini bermakna bahawa saham Linksys GUI untuk WRT1200AC telah digantikan oleh aplikasi ExpressVPN. Seperti dengan firmware Linksys stock, aplikasi firmware ExpressVPN menggunakan pembentukan adat OpenWRT berasaskan open source Linux.

App Firmware ExpressVPN

App Firmware ExpressVPN

Tidak seperti DD-WRT, OpenWRT tidak mempunyai GUI lalai. Ia bukan satu platform yang orang lain boleh membina pakej ke. Ia secara meluas diperluaskan, tetapi memerlukan penyesuaian oleh pemaju untuk menjadikannya berguna kepada pengguna akhir. Tidak mengejutkan, versi OpenVRT ExpressVPN bimbang terutama dengan menyediakan pengalaman VPN yang lancar dan mudah. Lagipun, kemudahan penggunaan adalah ciri khas ExpressVPN! Untuk tujuan ini, aplikasi penghala membolehkan anda memilih protokol OpenVPN (TCP atau UDP) dan lokasi pelayan (136 bandar di 87 negara). Firewall memastikan tiada kebocoran DNS yang mungkin. Oleh kerana semua lalu lintas internet melalui terowong VPN ke pelayan ExpressVPN.

Perlindungan Leak

Firewall telah pra-konfigurasi untuk mencegah kebocoran DNS dan bertindak sebagai suis bunuh. Anda boleh mengembang lagi, sekiranya anda mahu. Alamat IP statik boleh dipilih jika dikehendaki, yang berguna untuk mengakses sistem anda dari jarak jauh. Ia juga mungkin untuk melangkah ke hadapan menggunakan firewall.

Menganalisis Rangkaian Anda

Seperti biasa, keindahan menjalankan VPN pada penghala bermakna bahawa anda boleh menyambung seberapa banyak peranti yang anda suka ke penghala. Oleh itu, VPN melindungi setiap peranti menggunakan rangkaian. Ini termasuk peranti seperti TV Pintar dan konsol permainan, yang biasanya tidak boleh dikonfigurasikan untuk menggunakan VPN. Yang bagus untuk geo-spoofing.

Aplikasi ini termasuk pelbagai alat yang membolehkan anda memantau dan menganalisis rangkaian tempatan anda.

Penting untuk mengetahui bahawa firmware asal oleh Linksys menawarkan ciri-ciri yang tidak terdapat pada versi ExpressVPN router. Ini termasuk sokongan eSata dan USB 2.0 / 3.0 (seperti yang disebutkan sebelumnya), dan pengoptimuman isyarat. Linksys juga menawarkan aplikasi mudah alih yang membolehkan pengurusan rangkaian jauh lanjutan dan kawalan ibu bapa. Ini tidak tersedia dengan penghala ExpressVPN.

Kesimpulannya

Stok Linksys WRT1200AC adalah penghala tengah-ke-tinggi yang baik (perkakasan mewah, pertengahan prestasi WiFi). Hakikat bahawa ia memasarkan pemproses yang sangat kuat benar-benar terbayar apabila digunakan sebagai penghala VPN, kerana ia jelas mengendalikan pemprosesan tambahan yang diperlukan untuk menyulitkan dan mendekrikan sambungan VPN dengan mudah.

Perisian firmware ExpressVPN, seperti ciri produk syarikat lain, sangat mudah untuk digunakan dan digunakan. Ia berfungsi dengan sempurna, dan menghasilkan keputusan prestasi VPN yang luar biasa. Dengan menggunakan penghala ini, anda akan menikmati beberapa kelajuan sambungan VPN terbaik yang tersedia saat ini. Masalahnya ialah bahawa penghala stok pada Amazon kos kurang daripada separuh harga versi ExpressVPN. Selain itu, ia mempunyai lebih banyak ciri (dan prestasi Wi-Fi yang lebih baik). Kemasukan pelanggan OpenVPN dalam firmware stok juga bermakna bahawa anda boleh dengan mudah mengkonfigurasi penghala untuk menggunakan perkhidmatan ExpressVPN (cemerlang) sambil menikmati rangkaian penuh ciri-ciri pembuat router yang dimaksudkan.

Yang berkata, ExpressVPN Linksys WRT1200AC dari FlashRouters menggunakan salah satu perkhidmatan VPN terbaik di luar sana. Dan ia menawarkan perlindungan kebocoran DNS terbina dalam dan membunuh suis, menyediakan perlindungan kebocoran WebRTC, dan membolehkan anda memilih peranti mana yang menggunakan VPN (terowong perpecahan). Sokongan one-to-one (dengan sokongan TeamViewer pilihan) juga ditambah hebat.

Sebagai penyelesaian VPN plug-and-play yang lengkap, ia adalah kegembiraan untuk digunakan.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me