Rangkaian Expat saya


 • Harga

  Dari $ 8.00
  / bulan

 • Buka kunci:


  • Amazon Prime

  • Hulu

  • Netflix

  • iPlayer

ProPrivacy.com Markah
6 daripada 10

Ringkasan

AMARAN: Rangkaian Expat saya adalah perkhidmatan VPN yang dibuat semata-mata untuk tujuan membolehkan ekspatriat menonton TV SD dari luar negara. Fokusnya adalah streaming dan bukan keselamatan.

Statistik Pantas

 • Bidang kuasa
  Hong Kong
 • Sambungan serentak
  5
 • Negara
  4

Harga dan Rancangan

Rangkaian Expat saya mempunyai sistem yang menarik untuk rancangan dan harganya. Sekiranya anda warga Inggeris, Amerika, Kanada, atau Australia, dan ingin mengakses kandungan hanya dari negara asal anda, anda boleh berbuat demikian. Atau, jika anda lebih suka, anda boleh memilih pilihan untuk menyahsekat kandungan di semua empat negara itu - walaupun ini datang pada kos yang lebih tinggi. Begitu juga, anda boleh menentukan peranti mana yang anda ingin gunakan - PC, Mac, router, tablet, atau telefon pintar - atau pilih semua peranti. Akhirnya, anda mempunyai pilihan untuk memilih antara pelan bulanan, pelan enam bulanan, atau pelan tahunan.

Semua pilihan ini membuat pelbagai harga mata. Jika anda memutuskan untuk berpegang kepada satu negara, harga pelan akan dipaparkan dalam mata wang negara tersebut, dengan kos bergantung pada kadar pasaran semasa dan peranti yang anda mahu gunakan. Selain itu, jika anda membuat keputusan untuk pergi masuk dan memilih semua negara dan semua peranti, kadar rata adalah GBP dan £ 8.00 sebulan untuk pelan bulanan, £ 7.20 sebulan untuk pelan enam bulan dan £ 6.40 sebulan untuk pelan 12-bulan. Apabila mengambil kira kadar pertukaran GBP hingga USD pada masa penulisan, ini kira-kira $ 12.00 sebulan untuk pelan bulanan, $ 10.80 sebulan untuk pelan enam bulan, dan $ 9.60 sebulan untuk pelan 12 bulan.

Setelah anda memilih pelan dan titik harga, anda boleh membayar melalui Visa, MasterCard, Maestro, Discover, atau PayPal. Walaupun ini adalah pelbagai pilihan yang baik, saya kecewa melihat bahawa tiada pilihan pembayaran tanpa nama, seperti bitcoin. Yang berkata, saya tidak terkejut, kerana sebab-sebab yang akan terbukti kemudian dalam kajian ini.

Sayangnya, My Expat Network tidak menawarkan percubaan percuma. Walau bagaimanapun, ia mempunyai jaminan wang balik tujuh hari yang anda boleh mengambil kesempatan daripada kes jika anda tidak berpuas hati dengan perkhidmatan.

ciri-ciri

Rangkaian Expat saya adalah syarikat British yang berpusat di Hong Kong.

Perkhidmatan Expat Network saya hanya empat tempat: United Kingdom, Amerika Syarikat, Kanada, dan Australia. Rangkaian pelayannya terletak pada 120 pelayan dan menghitung, yang mana ia merujuk pada laman webnya sebagai dioptimumkan untuk streaming video SD (tidak HD).

Berapa banyak peranti yang boleh anda gunakan untuk mengakses pelayan ini bergantung pada rancangan yang anda pilih. Anda boleh pergi untuk satu negara dan satu peranti, atau pergi semua masuk dengan empat negara untuk lima sambungan serentak. Jika anda pergi untuk yang terakhir, anda akan dapat menonton rancangan kegemaran anda di desktop, mudah alih dan tablet anda, dan masih ada sambungan yang tersisa untuk peranti keluarga atau rakan sekelas anda!

panduan TV

Berita beruntung untuk pembaca kami yang mencari VPN terutamanya untuk menyiarkan rancangan TV: My Expat Network mempunyai panduan TV yang menyenaraikan setiap saluran yang boleh diakses oleh penggunanya di Amerika Syarikat, Inggeris, Kanada, dan Australia.

Sorotan termasuk:

 • BBC One through Four, BBC iPlayer, 4oD dan Permintaan 5 di UK
 • NBC, CBS, TV Bravo dan Berenang Dewasa di AS
 • ABC Net i-View, ABC News, Plus 7, dan SMH TV di Australia
 • CBC, CTV, Slice, dan Global TV di Kanada

Untuk senarai lengkap saluran yang boleh diakses di setiap negara, anda boleh menyemak panduan TV di laman web Rangkaian My Expat.

Lawati Rangkaian Expat Saya »

Keselamatan dan Privasi

Seperti yang saya sebutkan dalam bahagian Ciri dalam kajian ini, saya berpangkalan di Hong Kong. Ini adalah lokasi yang hebat untuk perkhidmatan VPN yang akan didasarkan, memandangkan kekurangan dasar pengekalan data mandatori Hong Kong membolehkan penyedia yang berpusat di sana untuk memastikan aktiviti dalam talian pengguna mereka selamat dari sekatan undang-undang dan campur tangan kerajaan.

Walaupun lokasi utamanya, My Expat Network mempunyai protokol penyulitan yang agak mengecewakan. Ia menggunakan OpenVPN untuk pelanggan PC dan Mac VPN, dan L2TP untuk peranti mudah alih. Penyulitan 56-bit digunakan untuk perkhidmatan UKnya, manakala 128-bit digunakan untuk Australia, Kanada, dan AS. Yang berkata, saya diberitahu bahawa tidak lama lagi semua lokasi akan menggunakan penyulitan 56-bit pada masa akan datang, kerana ia akan membolehkan kelajuan tinggi dan keupayaan streaming yang lebih baik.

Penyulitan miskin sedemikian menyedihkan untuk melihat dalam mana-mana VPN, tetapi memandangkan perkhidmatan itu khusus untuk streaming dari luar negara, dan bukannya keselamatan dalam apa cara, bentuk, atau bentuk, adalah tidak mengejutkan dan difahami.

Mengenai pembalakan, Rangkaian Expat saya dengan jelas menyatakan dalam dasar privasinya bahawa syarikat itu log butiran sambungan dan penggunaan jalur lebar tetapi itu "tiada pemantauan lain dibenarkan." Walaupun hakikat bahawa Rangkaian Ekspataku tidak menyimpan sebarang log penggunaan cukup untuk kebanyakan orang, mereka yang lebih berhati-hati dengan privasi dan mahu penyedia yang tidak menyimpan sebarang log (dan mempunyai enkripsi yang lebih baik) harus mengintip senarai kami yang terbaik VPN tanpa log.

Laman Web Jaringan Khas Saya

Laman web Jaringan Rangkaian Saya direka dengan baik dan mudah dinavigasi. Sebahagian besar maklumat tentang perkhidmatan tersebut boleh didapati di laman utamanya, termasuk pilihan pembayaran, sistem sokongan, dan negara yang dilayani. Pautan ke topik yang berguna seperti Pakej, Saluran, Sokongan, Soalan Lazim, dan Terma dan Syarat boleh didapati di bahagian atas dan bawah halaman.

Juga di laman utama anda boleh mendapatkan kemas kini masa nyata dari akaun Facebook dan Twitter My Expat Network (sebagai tambahan kepada pautan kepada mereka), ditambah maklum balas pelanggan pilih.

Rangkaian Expat saya mempunyai blog di bawah tab Resources di laman webnya. Di sana, anda dapat mencari maklumat mengenai perkara seperti kemas kini syarikat, berita industri, jadual sukan, dan pelesenan TV.

Sokongan

Rangkaian Expat saya mempunyai sistem sokongan yang baik. Halaman FAQnya adalah kecil tetapi berjaya menjawab semua soalan utama, seperti "Apa saluran TV yang boleh saya tonton?", "Adakah anda menawarkan percubaan percuma?", dan "Apakah sambungan VPN memberi saya??"

Sekiranya pertanyaan anda masih tidak dijawab, anda boleh menyemak imbas Pusat Bantuan, yang mengandungi pengumuman umum, forum sokongan, kiat dan tips, artikel penyelesaian masalah, dan komuniti di mana pengguna boleh meninggalkan komen.

Sekiranya soalan anda masih tidak dijawab selepas semua itu, anda boleh menghubungi Rangkaian Ekspataku secara langsung dengan menghantar permintaan anda melalui borang hubungan dalam talian. Selepas itu, anda akan menerima e-mel yang mengandungi nombor tiket anda dan janji bahawa soalan anda sedang ditinjau oleh kakitangan.

Untuk kajian semula My Expat Network ini, saya memutuskan untuk menguji sokongan pelanggan berasaskan tiket mereka. Saya mengemukakan soalan mengenai penyulitan yang mereka gunakan.

Saya terkejut untuk menerima respon peribadi hanya lima minit kemudian. Ahli kakitangan menjawab soalan saya dengan penuh dan memberitahu saya untuk menghubungi mereka lagi jika saya mempunyai sebarang pertanyaan lagi. Secara keseluruhan, saya sangat berpuas hati dengan kualiti (dan kepantasan) sokongan My Expat Network!

Mendaftar

Mendaftar untuk My Expat Network VPN adalah mudah. Selepas memilih pelan, peranti, dan pelan pembayaran yang anda kehendaki, anda perlu memberikan nama, nama belakang dan alamat e-mel yang pertama, dan untuk menghasilkan kata laluan. Selepas mendaftar, anda akan menerima e-mel pengesahan yang akan membawa anda ke halaman akaun anda. Di sana, anda boleh mencari maklumat tentang langganan anda, sebagai tambahan kepada halaman pemasangan.

Selepas memasang My Expat Network (proses yang hanya mengambil masa beberapa saat), anda perlu memulakan semula peranti anda sebelum pelanggan dapat melancarkan.

Untuk kajian semula rangkaian Expat Saya, saya memilih untuk menguji perkhidmatan All Countries All Devices.

Rangkaian My Expat Network Windows 10 VPN Client

Pelanggan VPN Network Expat saya untuk Windows agak sukar untuk mencari pada mulanya. Walaupun ikon desktop tidak dipaparkan selepas memuat turun perisian, ini sebenarnya tidak melancarkan klien. Sebaliknya, ia boleh didapati di dulang sistem.

Apabila dibuka, anda akan disambut dengan negara-negara yang ada untuk disambungkan, sebagai tambahan kepada tetapan dan butang Keluar.

Mengklik di negara membolehkan anda menyambung, memutuskan sambungan, Tunjukkan status, dan Lihat log.

Sebaik sahaja anda mengklik pada negara yang anda inginkan, anda akan dimaklumkan mengenai sambungan yang berjaya serta alamat IP baharu anda. (Demi kajian ini, saya menghilangkan alamat IP yang diberikan kepada saya.)

Dengan mengklik status Tunjukkan, pop timbul berikut akan muncul, membekalkan pengguna dengan butiran tambahan sambungan mereka:

Menu Tetapan klien VPN Rangkaian Expat saya sama seperti tulang kosong seperti yang lain. Tab Proksi membolehkan anda memilih antara menggunakan tetapan syarikat, menggunakan tetapan proksi sistem, atau secara manual menetapkan sendiri.

Sementara itu, tab Umum memberi anda pilihan untuk menukar bahasa. Akhirnya, tab Perihal memberi anda coretan maklumat tambahan mengenai syarikat itu.

Kelajuan dan Prestasi

Grafik menunjukkan kelajuan tertinggi, terendah, dan purata untuk setiap pelayan dan lokasi. Lihat penjelasan ujian kelajuan penuh kami untuk maklumat lanjut.

Ujian kelajuan dilakukan di Eropah dengan sambungan bas 30 Mbps. Seperti yang dapat dilihat dalam graf, kedua-dua muat naik dan kelajuan muat turun telah menurun dengan ketara apabila Rangkaian Ekspataku dihidupkan. Memandangkan Network Expat saya dimaksudkan untuk streaming, untuk melihat kelajuan perlahan sedemikian sangat mengecewakan. Itu yang mengatakan, kelajuan ini cukup baik untuk streaming SD TV - tujuan utama Rangkaian Expat saya.

Ujian yang dilakukan untuk kebocoran juga menghasilkan keputusan yang menyedihkan. ipleak.net mendedahkan bahawa sementara alamat IP masked, kedua-dua WebRTC dan kebocoran DNS dikesan. Apa yang lebih buruk, ia menjaringkan 0/10 pada ujian di test-ipv6.com, yang ujian untuk kestabilan dan kesediaan IPv6. doileak.net - yang merupakan campuran ujian yang disebutkan di atas - menghasilkan lebih banyak kesedihan yang sama.

Kesimpulan dari penemuan saya semasa pelbagai ujian prestasi? Bukan sahaja Rangkaian Expat saya mempunyai kelajuan yang kurang, tetapi ia gagal memukul tanda apabila ia datang kepada kekuatan dan keselamatan juga. Dalam pertahanannya, kelajuan tidak boleh dilepaskan sehingga TV SD streaming tidak mungkin - walaupun HD akan menjadi satu lagi cerita. Juga, penonton sasarannya mungkin sibuk dengan penstrimanan, dan bukannya keselamatan, yang bermaksud bahawa mereka kemungkinan besar akan (tidak peduli) tidak peduli dengan hasil ujian kebocoran kami.

Platform Lain

Sebagai tambahan kepada Windows, My Expat Network berfungsi dengan sebahagian besar peranti. Ini termasuk OS X, iOS dan VPN Android. Mereka juga mempunyai VPN untuk Linux, dan sokongan DD-WRT. Pelanggan My Expat Network adalah sebahagian besarnya merentas platform dari segi reka bentuk, kualiti, dan kecekapan. Panduan persediaan untuk setiap platform boleh didapati di Panduan Pemasangan di bawah tab Sokongan di laman web Jaringan Ekspataku. VPN untuk pengguna iPhone boleh menggunakan protokol penyulitan yang berbeza, lihat laman web penyedia untuk maklumat lanjut mengenai perkara ini.

App Expat Network Pro

Seperti yang disebutkan di atas, My Expat Network adalah mesra mudah alih. Aplnya boleh dimuat turun dari Apple App Store dan Google Play. Muat turun dan pemasangan adalah mudah dan lancar seperti versi desktop, dengan tidak ada keperluan untuk menukar tetapan anda agar ia berfungsi. Ia juga mudah digunakan. Sebaik sahaja dimuat turun, semua pengguna perlu lakukan ialah memasukkan nama pengguna dan kata laluan mereka dan ketik pada bendera negara mereka yang diingini untuk disambungkan.

Saya dapati versi mudah alih Rangkaian Ekspataku untuk menjadi lebih mesra pengguna daripada versi desktop, serta lebih bergaya. Saya juga tidak mempunyai masalah menyambung atau memutuskan sambungan dari mana-mana pelayan.

Pemikiran terakhir

Saya suka:

 • Sokongan pelanggan yang cepat dan mesra
 • Perisian yang dioptimumkan untuk streaming
 • Berpusat di Hong Kong
 • Lima sambungan serentak
 • Jaminan wang balik tujuh hari
 • Mudah-alih

Saya tidak pasti tentang:

 • Perkhidmatan hanya empat negara
 • Pembalakan minimum
 • Pelanggan VPN yang terdedah dengan telanjang
 • Dioptimumkan untuk SD dan bukan penstriman HD

Saya benci:

 • Kelajuan yang sangat perlahan
 • Kebocoran WebRTC, DNS, dan IPv6
 • Harga untuk apa yang anda dapat
 • Penyulitan yang sangat lemah

Mari bungkus kajian My Expat Network ini, bolehkah kita?

Walaupun sesetengah orang menggunakan perkhidmatan VPN untuk tidak mahu namanya disiarkan atau untuk memintas penapisan, wajar untuk mengatakan bahawa penggunaan yang paling umum adalah untuk mengakses perkhidmatan streaming dari negara lain. Rangkaian Ekspataku terdahulu mengenai perkara ini dan memasarkannya semata-mata sebagai cara mengakses perkhidmatan TV asing. Walau bagaimanapun, walaupun dengan pelanggan yang mudah digunakan, bahkan individu yang paling teknologi boleh faham, ini tidak mengubah hakikat bahawa My Expat Network sangat lambat dan penuh dengan kebocoran WebRTC, DNS, dan IPv6. Bukan apa yang anda cari dalam VPN, walaupun ia hanya satu yang anda mahu gunakan untuk streaming!

Oleh itu, jika anda seorang ekspatriat Amerika, British, Kanada, atau Australia, dan sedang mencari perkhidmatan penstriman HD yang pantas, boleh dipercayai, dan mempunyai keselamatan yang baik, saya cadangkan anda mencari di tempat lain. Walau bagaimanapun, jika anda tidak peduli dengan keselamatan dan hanya ingin menonton TV SD dari luar negara, My Expat Network boleh menjadi perkhidmatan VPN untuk anda.

Lawati Rangkaian Expat saya

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me