NolimitVPN

  • Harga

    Dari $ 2.79
    / bulan

ProPrivacy.com Markah
7 daripada 10

Ringkasan

Kemas kini: NolimitVPN tidak lagi beroperasi.

NolimitVPN menawarkan perkhidmatan VPN yang menghairankan dengan baik untuk harga yang sangat rendah, dan sementara ia benar sehingga tahap tertentu anda mendapat apa yang anda bayar, kami tidak menemui sebarang kekurangan yang serius dengan perkhidmatan NolimitVPN.

Rancangan Harga

NolimitVPN adalah salah satu pembekal termurah di luar sana, dengan harga per bulan mulai dari € 2.49 jika dibayar setiap tahun kepada € 3,99 jika dibayar bulanan - pada masa penulisan, masing-masing $ 2,74 hingga $ 4,39. Terdapat juga pilihan "VIP" yang memberikan kelajuan istimewa, dari € 3,33 hingga € 4,99, walaupun kami tidak melihat iklan ini sehingga kami berada di kawasan klien laman web.


nolimit_pricingPercubaan percuma selama 48 jam tersedia dari saat mendaftar, yang NolimitVPN menganggap cukup untuk mengukur kualiti perkhidmatan mereka - tidak ada bayaran balik untuk mana-mana pakej langganan mereka. Pembayaran melalui laman web adalah melalui kad kredit, walaupun mungkin untuk membayar oleh PayPal jika menghubungi perkhidmatan pelanggan secara langsung.

ciri-ciri

NolimitVPN beroperasi dari Perancis dan Singapura. Dengan sejarah pematuhannya dengan Arahan Penyimpanan Data EU dan percubaannya menjadi sangat proaktif terhadap lanun, Perancis tidak dianggap sebagai lokasi yang ideal untuk pembekal VPN, dan malangnya kita juga mempunyai kebimbangan mengenai Singapura kerana suasana politik yang represifnya.

NolimitVPN menawarkan 60 pelayan di lapan negara dan pengguna boleh menyambung dari 3 peranti pada masa yang sama.

Penggunaan pemindahan fail peer-to-peer dibenarkan 'selagi [NolimitVPN] tidak menerima aduan DMCA': pengguna diberi amaran bahawa akaun mereka boleh diharamkan jika aduan tersebut diterima dan digalakkan menggunakan pelacak swasta untuk elakkan hasil seperti itu.

Keselamatan & Privasi

NolimitVPN menyediakan akses kepada perkhidmatan VPN mereka melalui L2TP dan PPTP, walaupun sudah tentu kami akan mencadangkan melekat dengan L2TP atas sebab keselamatan. Mereka juga berjanji untuk membuka OpenVPN dalam masa dua bulan dari tarikh penulisan.

Lebih L2TP, aliran data disulitkan menggunakan 256-bit AES cipher, manakala PPTP menggunakan 128-bit encryption. Pengesahan menggunakan kekunci pra-kongsi umum (PSK) yang tersedia secara umum, yang agak selamat dari segi teknikal: walaupun secara teori terdedah kepada serangan 'orang tengah' yang disasarkan, ini memerlukan organisasi seperti NSA mendapat akses fizikal ke router syarikat.

Pelayan NolimitVPN kebanyakannya tanpa log, dengan pengecualiannya adalah pelayan AS dan Perancis mereka: mereka mendakwa tidak log IP atau apa-apa maklumat yang boleh digunakan untuk mengenal pasti pelanggan secara sah tetapi sebaliknya log berdasarkan timestamp yang boleh digunakan untuk mengesan pengguna sehingga 48 jam berdasarkan aktiviti P2P atau SMTP mereka sahaja.

Laman web ini

NolimitVPN mempunyai laman web yang pintar dan bersih yang mengeluarkan getaran profesional yang sejuk. Mudah untuk menavigasi dan merasa mesra, dengan sentuhan kecil yang bagus seperti animasi yang tidak mengganggu apabila halaman memuat dan animasi kecil yang indah yang menggambarkan perkhidmatan VPN mereka. Terdapat tanda-tanda yang menonjol dalam spanduk menatal pada pengguna amaran atas tentang pencurian kad kredit dan menggalakkan mereka untuk melindungi diri mereka melalui VPN, dan juga dalam mesej "Tidak dilindungi!" Yang sedikit membimbangkan di sebelah alamat IP anda yang muncul jika melihat halaman dari sebarang sumber selain VPN mereka, tetapi ini adalah butiran kecil di laman web yang sangat bagus. Kawasan pelanggan untuk pengguna berdaftar adalah bersih dan berfungsi, dan dialog perbualan secara langsung dihidupkan tanpa mengganggu (tidak seperti beberapa laman web VPN yang lain). Akan tetapi, jika ada halaman dasar privasi untuk pergi bersama-sama dengan istilah penggunaannya yang agak sederhana.

nolimit_website

Pautan di kaki halaman membawa anda ke blog NolimitVPN, yang menjadi tuan rumah panduan persediaan untuk platform yang disokong serta maklumat grafik atau potongan berita keselamatan sekali-sekala.

Sokongan

Perhentian pertama untuk sokongan adalah perkhidmatan sembang langsung yang terdapat di laman web semasa waktu pejabat, yang mana kami tidak perlu menunggu lebih dari satu atau dua minit. Sokongan e-mel juga tersedia, menjanjikan maklum balas dalam masa 48 jam - walaupun pengalaman kami lebih cepat daripada itu.

nolimit_supportcontact

Terdapat FAQ ringkas tetapi berguna di laman web ini, dan panduan persediaan yang disediakan untuk setiap platform adalah sangat bergambar dan umumnya mudah diikuti.

Proses ini

Mendaftar

Pendaftaran untuk percubaan percuma adalah mudah, dengan laman web yang meminta nama penuh serta alamat e-mel dan bukti bahawa anda bukan robot (kami mempunyai CAPTCHA pencocokan imej yang cukup menyeronokkan untuk ini). Selepas pendaftaran, pengguna baru dikehendaki mengesahkan alamat e-mel mereka sebelum perbicaraan diaktifkan.

nolimit_registration

Sebaik sahaja anda mendaftar, anda boleh menambah masa berbayar untuk langganan anda melalui kad kredit atau - jika anda menghubungi sokongan - melalui PayPal. Pembayaran kad kredit memerlukan kemasukan nama penuh dan alamat pengebilan.

Pelanggan Windows VPN

NolimitVPN tidak menawarkan klien Windows VPN yang dipesan lebih dahulu, sebaliknya menyediakan arahan persediaan untuk ciri VPN terbina dalam kebanyakan platform utama. Panduan ini hampir semua bergambar dan kami mendapati mereka biasanya mudah diikuti, walaupun kami rasa ada ruang untuk penambahbaikan - mungkin, sebagai contoh, menanam tangkapan skrin daripada bergantung pada ciri kursor-hover-zoom yang tidak dapat dijelaskan.

nolimit_windows

Juga kurang dari panduan persediaan adalah maklumat khusus yang protokol pengguna ingin menggunakan. Tidak dijelaskan protokol mana yang digunakan dalam setiap senario, dan sama ada pengguna mempunyai pilihan untuk menukar di antara mereka. Kami juga sedikit keliru bahawa kebanyakan platform hanya mempunyai panduan untuk menubuhkan protokol PPTP yang lebih rendah, sedangkan panduan persediaan untuk Windows semuanya untuk L2TP / IPSec.

Prestasi (Kelajuan, DNS dan Ujian IP)

Menggunakan fungsi VPN terbina dalam Windows, kami mendapati NolimitVPN pantas untuk menyambung dan tidak mempunyai masalah dengan prestasi semasa melayari Internet - walaupun ujian kelajuan kami memberikan beberapa hasil berubah-ubah, ia tidak pernah jatuh di bawah tahap di mana kandungan HD streaming akan terjejas.

Ujian kelajuan Ostrom UK nolimit_speed_uk_26 nolimit_speed_us
Tiada ujian VPN, UK kelajuan. UK L2TP, ujian kelajuan UK. US L2TP, ujian kelajuan AS.

NolimitVPN menggunakan pelayan DNS mereka sendiri, dan ujian DNS dan IP adalah OK. Perlu diingat bahawa platform Windows terdedah kepada kebocoran DNS yang memerlukan perhatian khusus dari pengguna atau pembekal VPN untuk mengelakkan, biasanya dalam bentuk pelanggan yang lebih baik - yang, tentu saja, NolimitVPN tidak mempunyai.

Platform Lain

Seperti yang disebutkan di atas, NolimitVPN menyediakan panduan persediaan untuk pelbagai sistem pengendalian - Windows, OSX serta sokongan mudah alih dengan VPN untuk iOS dan klien VPN Android - dengan pengecualian ketara yang menjadi Linux. Jika anda mahu VPN untuk Linux maka anda perlu mempertimbangkan perkhidmatan lain. Ini semua menggunakan fungsi VPN terbina dalam sistem operasi. Malangnya, mereka tidak menawarkan klien VPN Mac.

Lain-lain / Perkhidmatan Percuma

Kami gembira melihat bahawa firewall NAT dimasukkan sebagai bahagian standard perkhidmatan NolimitVPN, menambah lapisan tambahan keselamatan terhadap trafik yang tidak diminta, dan terdapat juga perkhidmatan proksi asas bagi pengguna yang ingin cara yang cepat dan kotor untuk mengarahkan lalu lintas mereka dari yang lain lokasi tanpa penyulitan. Kami tidak dapat mencari panduan untuk menetapkan ini di laman web, tetapi apabila kami mendapatnya, kami mendapati ia cepat dan boleh dipercayai.

NolimitVPN juga menyediakan pelanjutan penyemak imbas untuk Chrome dan Firefox, tetapi ini hanya melaporkan sama ada anda bersambung dengan VPN.

Kesimpulannya

NolimitVPN menawarkan perkhidmatan yang teguh di harga murah, dengan sokongan yang baik, kelajuan yang baik, dan pilihan negara yang bagus. Ini adalah titik harga yang membuat tawaran mereka menonjol - walaupun terdapat kawasan yang mereka dapat bertambah baik, kami merasakan bahawa apa yang mereka tawarkan untuk harga sedemikian rendah sudah melebihi apa yang kami harapkan. Sekiranya mereka berbuat baik dengan rancangan mereka untuk menambah OpenVPN kepada protokol line-up mereka, nilai ini untuk wang hanya akan menjadi lebih baik. Hakikat bahawa mereka mempunyai percubaan percuma selama 48 jam memastikan pengguna dapat memastikan dengan tepat apa yang mereka mendaftar.

Jika anda mencari VPN khusus untuk mengutuk, lihat VPN terbaik kami untuk panduan tapak torrent.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me