MyVPN


  • Harga

    Dari $ 4.83
    / bulan

ProPrivacy.com Markah
1 daripada 10

Ringkasan

Kemas Kini Penting:

MyVPN kini telah mematikan perkhidmatannya. Pelanggan sedia ada boleh menghantar e-mel sokongan untuk maklumat mengenai berpindah ke VPN rakan kongsi mereka, HideIPVPN.

Sehingga 1 September 2015, MyVPN telah menutup dan bekerjasama dengan HideIPVPN untuk menjaga pelanggan yang tinggal.

Jenama MyVPN sendiri sebagai "cheep dan ceria" VPN. Walaupun bekas kami tidak dapat benar-benar setuju, kesan keseluruhan kami terhadap MyVPN adalah menyenangkan dan penyedia AS baru ini mempunyai perkhidmatan teras yang hebat yang memberikan mereka asas yang hebat untuk membangunkan. (Harap maklum bahawa ini adalah pasukan dan perkhidmatan yang sama sekali berbeza daripada MyVPN.pro, dan kedua-duanya tidak bersekutu dengan satu sama lain)

ciri-ciri

MyVPN adalah penyedia berasaskan AS yang sangat kecil yang membukanya "terowong" kepada orang ramai kurang dari 6 bulan yang lalu pada bulan Oktober 2014. Ini menunjukkan usia muda pada perkhidmatan, tetapi secara keseluruhannya mereka menyediakan perkhidmatan yang sangat bulat dengan kebanyakan barangan teras yang diperlukan bukan hanya hadir tetapi juga berkinerja baik.

Oleh kerana MyVPN adalah pembekal baru, tidak mengejutkan bahawa mereka hanya mempunyai pelayan di 4 negara. Sememangnya ini adalah tiga yang diperlukan & dijangka; NL, UK, AS dan terdapat juga Hong Kong untuk pelanggan Asia mereka. Walaupun senarai pelayan mereka (sekurang-kurangnya buat masa ini) sangat kecil, mereka membenarkan sambungan 5 serentak yang besar yang bermaksud bahawa anda sentiasa boleh dihubungkan.

Kelajuan dan Prestasi

Kami menguji perkhidmatan MyVPN untuk kelajuan, kebocoran DNS dan pengesahan IP. Ujian IP semua datang kembali dengan baik dan dengan perlindungan kebocoran DNS membolehkan satu-satunya hasil yang kami peroleh adalah pelayan mereka - ini berita bagus. Walaupun kelajuan mereka bukan yang terbaik yang kita lihat (seperti yang ditunjukkan di bawah jadual) mereka tetap lebih daripada mencukupi untuk menstrim dan mengakses kandungan kegemaran kami. Kami juga tidak mempunyai masalah dengan EU->Kelajuan sambungan AS.

Harga

Seperti semua pembekal VPN, MyVPN menyediakan diskaun yang semakin meningkat semakin lama anda mendaftar. Walaupun pelan bulanan mereka agak mahal pada $ 9,99 / bulan, jika anda mendaftar selama satu tahun maka harga adalah sangat wajar $ 4.83 / bulan.

MyVPN juga menyediakan percubaan percuma tiga hari untuk menguji perkhidmatan mereka dan bukan hanya sedikit sukar untuk mencari ini, anda juga perlu memasukkan butiran pembayaran anda untuk ini. Juga jika anda tidak berpuas hati dengan perkhidmatan mereka dan lupa membatalkannya maka mereka akan secara automatik mula mengecas anda.
Mereka juga menyediakan jaminan wang balik 7 hari sekiranya anda tidak berpuas hati dengan perkhidmatan ini, dan ini benar-benar berbelit-belit percuma walaupun jika anda menikmati perkhidmatan tetapi hanya berubah fikiran anda - anda masih akan mendapatkan wang anda kembali!

Untuk membeli akaun MyVPN anda, anda boleh menggunakan kad kredit / debit atau akaun PayPal, dan juga menerima jenis pembayaran selamat Bitcoin.

Khidmat Pelanggan

Sokongan yang paling menonjol yang disediakan MyVPN adalah Sokongan Tiket standard. Mereka memelihara ini 24/7/365 dan setiap kali kita menggunakannya, kami mendapati mereka mesra, berpengetahuan teknikal dan sentiasa menerima balasan dalam masa beberapa jam. Di samping itu, mereka juga mempunyai sokongan telefon untuk warga Amerika Syarikat dan untuk masalah teknikal yang lebih besar, mereka juga akan menyediakan desktop jauh.

Walaupun secara keseluruhan mekanisme sokongan ini hebat, kami merasakan bahawa mereka benar-benar boleh mendapat manfaat daripada asas pengetahuan dan / atau forum pengetahuan penuh.

Privasi dan keselamatan

Pertama, berkaitan dengan protokol MyVPN menyediakan rangkaian keseluruhan: PPTP, L2TP, OpenVPN dan IKEv. Untuk semua PPTP par mereka memberikan maksimum penyulitan 256 bit selagi peranti anda menyokongnya. Bagi OpenVPN (protokol yang kami cadangkan) mereka menggunakan AES dan jabat tangan 2048bit - tambah hebat untuk penyedia VPN kecil ini. Di samping itu mereka menggunakan LibreSSL yang lebih baik untuk keselamatan berbanding OpenSSL. Mereka juga mempunyai Protokol MimicVPN yang merupakan versi maju OpenVPN yang mereka maju untuk memintas firewall yang berbeza, sekatan dan DPI (Deep Packet Inspection).

Kedua, ketika datang ke pembalakan, MyVPN menyimpan log sambungan jadi jika privasi mutlak perkhidmatan mereka bukan untuk anda. Jika tidak, mereka jelaskan apa maklumat yang mereka log. Mereka hanya menyimpan kayu mereka selama satu hari dan selepas itu membersihkan sepenuhnya mereka supaya ini tidak perlu risau.

Syarat mereka & Syarat dan Dasar Privasi walaupun ringkasnya terperinci apa maklumat yang mereka kumpulkan, bagaimana mereka menggunakannya dan juga bagaimana mereka menguruskan rangkaian mereka. Satu-satunya isu yang kami ada berkaitan dengan ayat ini: Log masuk serentak dari pelbagai alamat IP dari negara yang berlainan (tidak dibenarkan). Kerana ini seolah-olah satu peraturan yang sangat ketat dan satu yang benar-benar akan mengehadkan penggunaan orang biasa perkhidmatan mereka, kami mempersoalkan mereka mengenai perkara itu dan mereka berkata yang berikut: Ia telah ditambahkan untuk mengelakkan log masuk saham. Selagi pelanggan tidak menyalahgunakan undang-undang lain, kami tidak bertindak balas untuk melipatgandakan log masuk. Ini tidak ideal tetapi jelas mereka mengambil langkah-langkah ini untuk mengelakkan penyalahgunaan.

Berhubung dengan P2P mereka tidak membenarkannya di pelayan AS mereka dan mereka meminta supaya anda hanya menggunakan P2P sah di pelayan mereka yang lain.

Pemikiran Akhir

Keseluruhan MyVPN adalah sebuah syarikat VPN kecil yang bagus dengan pelanggan penuh ciri, penyulitan yang hebat dan pasukan sokongan yang sangat mesra. Walaupun mereka masih mempunyai kemajuan untuk membuat kami gembira untuk mencadangkan penggunaannya - walaupun ia hanya bernilai jika anda mendaftar selama 6 bulan atau lebih, jadi pastikan anda menyemak percubaan percuma mereka.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me