IPVanish


 • Harga

  Dari $ 4.12
  / bulan

 • Ada pada:


  • Windows

  • MacOS

  • Android

  • iOS

ProPrivacy.com Markah
8.3 daripada 10

Ringkasan

IPVanish adalah pembekal VPN berasaskan AS dari Orlando, Florida. Ia adalah perkhidmatan VPN yang telah dikenal pasti untuk menyediakan yang boleh dipercayai dan cepat VPN pengalaman. IPVanish VPN memiliki dan mengawal hampir keseluruhannya jika "Tahap 1" rangkaian pelayan. Ini adalah kelebihan dari segi prestasi dan privasi - kerana itu bermakna tiada pihak ketiga terlibat dalam infrastrukturnya. Keseluruhannya, kami menganggap IPVanish yang boleh dipercayai, nilai untuk wang VPN, yang baik untuk membuka sekatan sejumlah besar kandungan geografi yang terhad.

Statistik Pantas

 • Negara
  60
 • Sambungan serentak
  10
 • Bidang kuasa
  USA
 • SpeedTest ProPrivacy.com (purata)
  68.72 Mbps

Kajian Video

Luangkan seminit untuk menyemak ulasan video IPVanish kami, di mana kami menyentuh mata yang terperinci lebih terperinci di bawah:

ciri-ciri

Torrenting
Jumlah pelayan 1140
Negara 60
Sambungan serentak 10
Sokongan Penghala
Penghantaran pelabuhan
Pilihan pelabuhan
Logam logam atau pelayan maya Logam terdedah
Router Disokong Kebanyakan router DD WRT

IPVanish menyediakan semua ciri VPN lanjutan yang anda harapkan untuk mendapatkan dari perkhidmatan VPN terulung. Ini termasuk:

 • VPN untuk Windows, Mac OS X, macOS, iOS, Android, dan pengguna Amazon Fire
 • Peruntukan sehingga 10 sambungan serentak
 • Antara muka pelanggan yang mudah digunakan
 • Elaun data yang tidak terhad dan tiada had lebar jalur
 • Killswitch
 • Perlindungan kebocoran DNS
 • Penyulitan OpenVPN, L2TP, dan PPTP
 • Dasar log sifar
 • Pelayan di 60 negara
 • Satu kumpulan lebih daripada 40,000 alamat IP di 1000 pelayan>
 • P2P dibenarkan
 • Proksi web SOCKS5
 • Pelayan XOR digelapkan
 • Menerima PayPal serta kad kredit
 • Jaminan wang balik tujuh hari
 • Batalkan Netflix AS (tetapi bukan BBC iPlayer atau Amazon Prime)
 • Terlancar terowong supaya pelanggan dapat dilindungi dan masih boleh menggunakan Netflix, BBC iPlayer, atau perkhidmatan tempatan lain

IPVanish mempunyai lebih daripada 1000 pelayan yang terletak di 60 negara di seluruh dunia. Syarikat ini sangat kuat di Eropah dan AS - tetapi juga mempunyai pelayan di lokasi yang berguna seperti Australia, Brazil, Jepun, Asia, dan Afrika Selatan.

IPVanish tidak mempunyai pelayan di Rusia. Sekiranya anda memerlukan VPN untuk membuka kunci perkhidmatan Rusia (untuk menyahsekat VK di Ukraine, misalnya) atau jika anda memerlukan pelayan Rusia untuk privasi - anda perlu mencari tempat lain. Untuk bersikap adil di IPVanish, banyak VPN telah memutuskan untuk berhenti menyediakan pelayan di Rusia kerana undang-undang baru yang mempersoalkan tahap privasi yang dapat dijanjikan pada pelayan dalam negara. Jadi ini adalah peninggalan yang sah.

Proksi SOCKS5

SOCKS5 adalah proksi serba boleh yang berfungsi dengan apa-apa jenis lalu lintas. IPVanish adalah salah satu daripada beberapa VPN yang menyediakan proksi SOCKS5 secara percuma apabila anda mendaftar ke VPN. IPVanish VPN juga menyediakan beberapa panduan yang sangat baik untuk menggunakan SOCKS5 (dengan Deluge atau uTorrent, sebagai contoh). Manfaat proksi SOCK5 adalah kelajuan yang cepat, tetapi perlu diingat bahawa ia tidak menyediakan penyulitan seperti klien VPN.

Kelajuan dan Prestasi

Kami menguji kelajuan sambungan IPVanish tiga kali sehari menggunakan kaedah ujian kelajuan saintifik berasaskan pelayan yang unik. Untuk maklumat lanjut mengenai cara kerja ujian kelajuan, sila baca: Ujian Kelajuan VPN Selesai Kanan. Seperti yang selalu berlaku, IPVanish sedang melaksanakan dengan cemerlang. Ia adalah salah satu perkhidmatan VPN terpantas yang terdapat di pasaran. Itulah sebabnya IPVanish begitu baik untuk tugas intensif data seperti streaming dalam HD, permainan, dan torrenting.

Seperti yang dapat anda lihat dalam graf di bawah, dalam beberapa bulan kebelakangan, IPVanish telah terjepit di antara beberapa VPN terbaik di dunia - yang semuanya mempunyai kelajuan sambungan yang lebih tinggi. Rata-rata 34 Mbps (di semua 4 pelayan yang kami uji) adalah benar-benar luar biasa dan bermakna IPVanish adalah sangat baik untuk tugas intensif data.

Kelajuan muat turun IPVanish

Waktu mencari DNS boleh melambatkan proses mengambil halaman dari pelayan web. IPVanish dilakukan dengan baik di kawasan ini. Masa carian purata hanya 0.41 saat - yang menjadikannya salah satu VPN terpantas di pasaran dari segi masa lookup!

IPVanish DNS mencari masa

Masa sambungan IPVanish meletakkannya di peringkat tertinggi VPN. Masa sambungan VPN tidak mendapat lebih baik daripada ini!

Masa sambungan VPN IPVanish

Seperti yang dapat anda lihat, skor IPVanish sangat baik dalam ujian ini dan merupakan salah satu daripada beberapa VPN yang boleh mendakwa sebagai antara yang terpantas di dunia.

Ujian Leak

Kebocoran IPv4 dikesan?
Kebocoran WebRTC dikesan?
Had data
Had lebar jalur
Kebocoran IPv6 dikesan?
ProPrivacy.com SpeedTest (max / burst) 209.6
SpeedTest ProPrivacy.com (purata) 68.72

Saya berhubung dengan salah satu pelayan VPN IPVanish London untuk menguji kebocoran menggunakan ipleak.net. Saya mendapati tiada kebocoran IP yang terdahulu atau kebocoran DNS. Alamat IP saya dengan betul muncul di London seperti alamat DNS tunggal. Kebocoran WebRTC yang dilakukan di Chrome juga kembali negatif pada sistem saya.

Pembekal khidmat internet saya tidak menggunakan alamat IPv6 dan jadi saya tidak dapat menguji kebocoran IPv6.

Harga

24 bulan

+250 GB SugarSync Cloud Storage

65% Off

$ 4.12
sebulan

12 bulan

$ 6.49
sebulan

3 bulan

$ 7.20
sebulan

1 bulan

$ 8.00
sebulan

IPVanish hanya mempunyai satu pelan perkhidmatan, yang boleh dibeli untuk tiga tempoh langganan yang berbeza. Pengguna diberi ganjaran untuk melakukan tempoh yang lebih lama. Pelanggan diberi pilihan untuk mendapatkan sama ada satu bulan, tiga bulan, atau langganan setiap tahun.

Langganan untuk IPVanish berulang. Jika anda tidak membatalkan VPN pada akhir tempoh langganan anda - anda secara automatik akan dikenakan bayaran langganan yang sama sekali lagi.

Semua pelanggan diberi jaminan wang kembali tujuh hari untuk mengubah fikiran mereka jika mereka mahu. Ini juga berlaku untuk langganan satu bulan.

Pengguna boleh membayar IPVanish dalam banyak cara yang berbeza, yang mengagumkan. Kad kredit dan PayPal diterima sebagai beberapa pilihan maya yang lain. Walau bagaimanapun, IPVanish tidak menerima pembayaran Bitcoin (atau sebarang kriptografi lain).

Pemprosesan Pembayaran

Pembayaran kad kredit diproses untuk pihak IPVanish oleh penjaga pembayaran pihak ketiga untuk kebanyakan pembayaran. WorldPay digunakan untuk beberapa jenis pembayaran antarabangsa. Pembayaran juga dikendalikan oleh Paypal dan Apple jika anda membeli menggunakan pilihan ini.

Ini adalah pengendali pembayaran yang bereputasi. Terlebih lagi, setelah pembayaran yang diuruskan oleh pihak ketiga bermakna rekod pembayaran dan rekod langganan disimpan dengan panjang lengan antara satu sama lain - yang secara teorinya mempunyai beberapa kelebihan.

Kemudahan penggunaan

Windows
MacOS
Android
Linux
iOS
Telefon Windows

Aplikasi IPVanish khusus berfungsi dengan baik pada semua sistem operasi utama. Mereka menawarkan VPN untuk pengguna Mac dan Windows dan mereka juga menyokong mudah alih dengan aplikasi VPN untuk Android dan iOS. Komputer OS mac dan versi iOS lebih dari 10 pelepasan tidak mempunyai akses ke PPTP (yang pada kenyataannya adalah berita baik, kerana PPTP sudah lapuk dan tidak aman).

Di samping itu, perlu diperhatikan bahawa aplikasi VPN iOS IPVanish berjalan pada penyulitan IKEv2 bukan OpenVPN. Walau bagaimanapun, sesiapa yang mahu menyambung melalui OpenVPN boleh berbuat demikian menggunakan perisian OpenVPN Connect kerana IPVanish menyediakan fail config .ovpn di kawasan ahli.

Saya sangat menyukai adanya a aplikasi Amazon Fire TV khusus - ini adalah ciri yang sangat unik yang masih jarang berlaku dalam industri VPN. Anda juga boleh memasang VPN pada router yang disandarkan dan kotak set-top, dan IPVanish mempunyai panduan persediaan untuk membantu anda.

Juga sangat baik: IPVanish telah menambah pelayan XOR yang tersembunyi untuk perkhidmatannya (untuk memintas firewall dan menyembunyikan penggunaan VPN). Dan terowong perpecahan juga telah ditambahkan kepada pelanggannya - supaya pelanggan boleh tetap dilindungi dan masih boleh menyahsekat US Netflix atau menonton BBC iPlayer di luar UK. IPVanish juga dapat membuka kunci video Youtube yang disekat di rantau anda.

Khidmat Pelanggan

Jaminan balik wang
Sokongan 24-jam
Sembang langsung
Panjang jaminan wang kembali 7
Cubaan percuma Tidak

Jabatan sokongan IPVanish pernah biarkan perkhidmatan sedikit. Walau bagaimanapun, ini adalah kawasan yang IPVanish telah bertambah baik dalam beberapa tahun kebelakangan ini. Pada masa kini, IPVanish menyediakan kedua-dua ahli dan bukan ahli dengan 24 jam live chat di laman webnya. Ini bermakna anda boleh meminta soalan penjagaan pelanggan VPN pada bila-bila masa!

Chat Live Ipvan

Ini adalah peningkatan yang sangat baik untuk perkhidmatan ini, yang menekankan bahawa IPVanish melabur banyak dalam membuat perkhidmatannya lebih baik dan lebih baik untuk pelanggannya. Saya menguji sembang secara langsung beberapa kali dan sentiasa mendapat respons segera. 10/10.

Laman ini juga menyediakan halaman FAQ yang sangat baik.

FAQ boleh dicari dan mempunyai arahan untuk kebanyakan masalah. Ini adalah sumber yang hebat, yang berguna sebagai ciri yang berdiri sendiri dan sebagai tempat untuk sokongan sembang langsung untuk menghantar pelanggan untuk membimbing mereka menyelesaikan masalah. Anda boleh mengakses kategori sokongan dan panduan persediaan yang berguna, dengan menatal ke halaman FAQ.

Anda mungkin mahu melihat Panduan Setup sebaik sahaja anda melanggan perkhidmatan, terutamanya jika anda berhasrat menggunakan aplikasi Amazon Fire TV 'IPVanish'. Atau jika anda mahu menyediakan VPN anda untuk Kodi. Ia juga mempunyai panduan persediaan untuk OpenELEC, yang bermaksud anda boleh menjalankannya dengan Kodi pada Raspberry Pi jika anda mahu.

Jika anda tidak dapat mencari penyelesaian kepada masalah, anda juga boleh memilih untuk mengisi borang kenalan untuk meminta soalan sokongan pasukan. Ini boleh diakses melalui pautan dalam halaman FAQ, serta di tapak kaki tapak.

Anda akan mendapat jawapan pertanyaan anda melalui e-mel. Jawapan kepada e-mel ini akan datang dengan cepat kerana sokongan sekarang 24/7. Perkhidmatan pelanggan yang cemerlang semua bulat.

Privasi dan Keselamatan

Obfuscation (stealth)
Perlindungan kebocoran IPv4
Perlindungan kebocoran IPv6
Perlindungan kebocoran WebRTC
Membunuh suis
Self-hosted / Proxied DNS Ya

IPVanish mempunyai perisian yang boleh dipercayai yang dilengkapi dengan ciri keselamatan lanjutan. Sesetengah ciri tersebut amat berguna pada peranti mudah alih - seperti ciri blok rangkaian, yang melindungi anda daripada sambungan ke rangkaian terbuka yang tidak selamat tanpa syarat kata laluan (yang kadangkala ditubuhkan di tempat awam oleh penggodam). Dan yang peranti anda boleh disambungkan secara automatik.

Di samping itu, ia mempunyai killswitch, perlindungan kebocoran DNS, mod stealth Xor (perebutan), pemilihan port OpenVPN, auto-connect, dan pelancaran pada permulaan. Satu ciri VPN yang lengkap!

Protokol Penyulitan

IKEv2
OpenVPN
PPTP
L2TP / IPsec
SSTP

IPVanish menyediakan tiga jenis protokol VPN: OpenVPN, L2TP, dan PPTP. PPTP adalah protokol penyulitan yang lapuk yang tidak lagi dianggap selamat dan tidak boleh digunakan untuk privasi. Daripada tiga protokol yang ada, kami mengesyorkan agar anda berpegang kepada OpenVPN.

IPVize mengimplementasikan VPN Buka menggunakan cipher AES. IPVanish mengimplementasikan AES dengan kunci 256-bit, yang merupakan cipher terkuat yang digunakan untuk penyulitan VPN hari ini. Handshake, hash auth, kunci RSA, dan Kerahsiaan Perfect Forward, juga merupakan komponen penting dalam keseluruhan standard penyulitan. Jadi mereka mesti dianalisis juga...

Bahagian yang paling lemah dalam enkripsi OpenVPN IPV adalah Handset HMAC SHA1. Walau bagaimanapun, ini tidak memenuhi piawaian yang disyorkan untuk privasi. Jadi, semua komponen protokol yang diperlukan untuk kedua-dua saluran data dan kawalan dianggap selamat. Berita baik memang.

Untuk membuat kesimpulan: IPVanish adalah hebat untuk keselamatan data daripada sudut penyulitan. Ia juga mengamalkan kerahsiaan Perfect Forward (DHE-2048).

Privasi

Berasaskan di Amerika Syarikat sudah cukup untuk meletakkan beberapa orang dari IPVanish. Ini kerana berdasarkan di AS tidak "ideal" untuk mana-mana syarikat yang menyediakan perkhidmatan privasi. Mengapa? Kerana AS adalah rumah CIA dan NSA - dan juga merupakan sebahagian daripada perjanjian pengawasan Mata 5.

Di Amerika Syarikat, firma boleh dilayan dengan kedua-dua waran dan perintah gag, yang bermaksud bahawa mereka boleh diminta menyerahkan data tanpa mendedahkannya kepada orang awam (ini adalah perintah lelucon). Ini jauh dari ideal. Bagaimanapun, untuk membuat kenyataan ini, IPVanish melaksanakan dasar sifar yang sangat baik. Ini bermakna walaupun ia telah diserahkan kepada waran, ia tidak mempunyai apa-apa untuk diserahkan kepada pihak berkuasa.

Walaupun penyelesaian ini kelihatannya tidak kedap air, persoalan yang mengelilingi perintah gagah masih penting. Kerana wahyu Snowden, kita tahu betapa hebatnya AS. Ini menjadikannya negara yang keras untuk mempercayai data warganegara. Walau bagaimanapun, ia juga benar bahawa banyak negara lain juga mempunyai perintah gag / kerahsiaan yang sama di tempat - jadi ini bukan masalah unik kepada AS.

Adalah menjadi kepercayaan kami bahawa bagi kebanyakan orang IPVanish akan menyediakan lebih daripada tahap privasi yang mencukupi. Sesiapa yang memerlukan tahap privasi yang lebih tinggi mungkin akan lebih baik berpegang kepada Tor (bukan VPN).

Penjejak Laman Web

Saya menyemak laman web IPVanish menggunakan Badger Privasi untuk melihat berapa banyak pelacakan yang dilakukannya. Ia mengesan 16 pelacak berpotensi, termasuk analisis Google, spreedly, upsellit, hotjar, dan doubleclick. Ini bukan perkara biasa dan tidak menimbulkan sebarang risiko kepada perkhidmatan VPN itu sendiri.

Walau bagaimanapun, perlu diperhatikan bahawa terdapat VPN di luar sana yang mempunyai hanya satu pelacak di laman web mereka, jadi 16 boleh dianggap sebagai jumlah yang tinggi.

Pemikiran terakhir

IPVanish adalah salah satu perkhidmatan VPN terbaik di sekitar dan harganya sangat berpatutan. Anda mendapat pilihan sejumlah besar lokasi pelayan dan banyak ciri keselamatan lanjutan, seperti suis bunuh, perlindungan kebocoran DNS dan penyekatan rangkaian (untuk menamakan beberapa). IPVanish telah menghasilkan aplikasi hebat, yang mudah digunakan dan mudah untuk ditubuhkan. Anda tidak memerlukan pengetahuan teknikal khusus untuk menggunakan IPVanish VPN.

Ia adalah malu bahawa IPVanish telah menyerah berjuang untuk memastikan iPlayer tersedia. Bagaimanapun, melainkan jika ini merupakan penjagaan utama - IPVanish adalah VPN cepat yang sangat selamat, sangat selamat. Dan ia membuka kunci Netflix US, yang hebat! Perkhidmatannya menawarkan privasi yang luar biasa untuk memuat turun P2P, aplikasi telefon internet, permainan dalam talian, dan akses ke laman web geo-terhad di seluruh dunia. Layak ujian dijalankan menggunakan jaminan wang balik selama 7 hari!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me