HideIPVPN


 • Harga

  Dari $ 4.17
  / bulan

ProPrivacy.com Markah
6.5 daripada 10

Ringkasan

Berbasis di Chisnau, ibukota Moldova, HideIPVPN menentang beberapa bakat tempatan yang sangat mengagumkan di pasaran VPN. Romania adalah rumah bagi beberapa perkhidmatan VPN terbaik di dunia, dan Moldova yang berdekatan adalah panas pada tumitnya.

Seperti kebanyakan perkhidmatan VPN di rantau ini, HideIPVPN telah mencipta pelbagai rancangan. Ia akan mengambil sedikit masa untuk membaca semua pilihan yang diberikan oleh perkhidmatan. Mujurlah, kami telah melakukan semua kerja keras untuk anda. Ketahui mengenai pelan perkhidmatan HideIPVPN, bagaimana untuk membeli satu, dan bagaimana untuk memanfaatkannya dengan dengan membaca ulasan ini.

Statistik Pantas

 • Bidang kuasa
  Moldova
 • Sambungan serentak
  3
 • Negara
  8

ciri-ciri

Ciri-ciri pakej syarikat adalah:

 • Jaminan wang balik 30 hari
 • Percubaan percuma VPN 24 jam
 • Percubaan percuma DNS pintar selama tujuh hari
 • Tiga sambungan serentak
 • Apl memasang sendiri
 • Antara muka yang mudah digunakan
 • Penghantaran data yang tidak terhad
 • Diskaun berbilang pakej
 • Bunuh suis
 • Ujian kelajuan server atas permintaan
 • P2P dibenarkan pada beberapa pelayan
 • Proksi HTTPS
 • Menerima PayPal dan Bitcoin serta kad kredit
 • OpenVPN, IKEv2, L2TP, SSTP, SoftEther, dan PPTP
 • Aplikasi untuk Windows, Mac OS X, macOS, iOS, dan Android

Syarikat ini mengendalikan 28 pelayan di lapan negara. Terdapat enam pelayan di Amerika Syarikat, dua di Kanada, enam di Inggeris, tiga di Jerman, empat di Belanda, tiga di Poland, dan satu di Singapura dan Perancis.

Elaun sambungan serentak mempunyai beberapa sekatan. Anda tidak boleh menyambung ke pelayan yang sama dua kali pada masa yang sama. Bagaimanapun, kerana kebanyakan lokasi negara yang ditawarkan oleh perkhidmatan ini mempunyai beberapa pelayan, anda hanya perlu menyambung ke pelayan yang berbeza di negara yang sama setiap kali untuk memenuhi syarat untuk maksimum tiga sambungan serentak.

Perkhidmatan DNS pintar membolehkan "tidak terhad" sambungan serentak. Walau bagaimanapun, semua sambungan tersebut perlu datang dari alamat IP yang sama, yang bermaksud dari belakang penghala yang sama.

Lawati HideIPVPN »

Kelajuan dan Prestasi

Saya menjalankan ujian kelajuan aplikasi HideIPVPN dengan protokol sistem yang ditetapkan kepada OpenVPN menggunakan UDP. Saya menggunakan IPLocation.net untuk mengesan lokasi fizikal pelayan yang diakses untuk ujian. US1 didapati berada di Manassas, Virginia. Ujian Amerika Utara kedua dijalankan melalui pelayan Canada1 HideIPVPN, yang dilaporkan IPLocation di Montreal. Semua ujian Amerika Utara diukur pada sambungan ke pelayan ujian di Miami.

Untuk ujian prestasi transatlantik, saya berhubung dengan pelayan ujian di London. Ujian-ujian ini dijalankan melalui server UK1` HideIPVPN, dimana IPLocation memberitahu saya berada di Gosport, Hampshire.

Dalam setiap kes, lima ujian dijalankan dengan testmy.net dari Republik Dominika dengan sambungan tanpa perlindungan yang dijalankan ke setiap pelayan ujian yang digunakan untuk perbandingan asas. Graf menunjukkan kelajuan tertinggi, terendah dan purata untuk setiap pelayan dan lokasi. Lihat penjelasan ujian kelajuan penuh kami untuk maklumat lanjut.

Kelajuan HideIPVPN

Kelajuan ini mungkin kelihatan perlahan kepada anda. Ini kerana perkhidmatan internet tetap di Republik Dominican jauh lebih perlahan daripada internet yang ada di Eropah atau Amerika Utara. Walau bagaimanapun, jika anda sedang bercuti atau bersara ke negara yang lebih panas, ini adalah keadaan setempat yang anda mungkin hadapi ketika menyambung ke perkhidmatan TV internet dari rumah.

HideIPVPN tidak menyebabkan kelajuan perlahan terlalu banyak. Ini adalah prestasi yang baik.

Semasa disambungkan ke pelayan UK1, saya mengakses laman ujian ipleak.net melaporkan lokasi saya seperti di UK dan melihat panggilan ke 60 alamat pelayan DNS yang berbeza. Empat daripada pelayan DNS itu berada di Georgia, Amerika Syarikat, dan yang lain berada di Belgium.

Satu lagi laman ujian, doileak.com meletakkan saya di United Kingdom dan juga melihat bahawa komputer saya telah mengakses pelayan DNS di Amerika Syarikat dan satu lagi tempat lain. DoILeak melaporkan bahawa pelayan DNS lain berada di Belanda.

Pembekal khidmat internet saya tidak menggunakan alamat IPv6 dan jadi saya tidak dapat menguji kebocoran IPv6.

Harga dan Rancangan

HideIPVPN mempunyai lima pelan perkhidmatan yang berbeza. Dalam setiap kes, anda boleh memilih untuk mengambil langganan perkhidmatan selama satu bulan, tiga bulan, atau satu tahun. Pakej teratas termasuk akses kepada semua pelayan yang dikendalikan oleh syarikat.

Harga HideIPVPN

Jika anda tahu bahawa anda tidak perlu mengakses semua lokasi pelayan tersebut dan hanya mahu VPN masuk ke satu negara tertentu, anda boleh menyimpan wang dengan memilih pelan khusus negara. Yang pertama memberi anda akses kepada pelayan HideIPVPN di Amerika Syarikat. Syarikat ini mempunyai pelayan di Washington DC, Los Angeles, San Jose, Buffalo, Texas, dan Chicago.

Anda boleh memilih rancangan untuk mendapatkan akses kepada pelayan di UK sahaja. Terdapat tujuh jumlahnya - empat di London, dan tiga di Maidenhead. Pelan khusus negara ketiga memberi akses hanya kepada tiga pelayan HideIPVPN di Poland, dua di Warsaw dan satu di Katowice.

Jika anda hanya mahu menggunakan VPN untuk perlindungan apabila memuat turun dengan sistem BitTorrent, anda hanya boleh memilih untuk mendapatkan akses ke pelayan bahasa Jerman dan Belanda HideIPVPN. Ini termasuk sejumlah lapan pelayan - tiga di Jerman dan lima di Belanda. Anda juga mendapat akses kepada pelayan ini dengan pakej Ninja, jadi itu satu-satunya pelan lain yang mana aktiviti P2P dibenarkan.

HideIPVPN juga menjalankan perkhidmatan DNS pintar. Anda boleh baca tentang konsep DNS pintar kemudian dalam ulasan ini. Jika anda hanya ingin jalan masuk ke perkhidmatan TV di luar negara, pilihan DNS pintar boleh menjadi penyelesaian terbaik anda.

Tiada had pada bilangan sambungan yang boleh anda buat dengan perkhidmatan DNS. Dengan setiap pelan VPN, anda boleh menyambungkan tiga peranti ke perkhidmatan pada masa yang sama. Walau bagaimanapun, anda tidak dibenarkan berkongsi akaun.

DNS pintar disertakan dengan pakej Ninja dan masing-masing tiga pakej VPN khusus negara termasuk penggunaan DNS pintar hanya untuk negara itu.

HideIPVPN menerima pembayaran melalui kad kredit, PayPal, dan Bitcoin. Syarikat menawarkan tempoh bayaran balik 30 hari. Walau bagaimanapun, terdapat syarat untuk ihsan itu. Anda hanya dibenarkan bayaran balik pada bulan pertama yang pernah anda langgan ke HideIPVPN. Jadi, jika anda mempunyai langganan sebelum ini, anda tidak mendapat jaminan wang balik dengan langganan seterusnya. Begitu juga, jika anda membayar pada perjanjian pengebilan berulang, itu hanya tempoh pertama perjanjian yang anda layak untuk bayaran balik.

Anda hanya boleh mendapatkan bayaran balik jika anda menggunakan Windows, Mac OS, atau Linux. Tidak ada perjanjian pembayaran balik bagi pengguna sistem pengendalian mudah alih. Walaupun anda boleh memasang VPN dan DNS pintar pada router dan kotak set-top, tidak ada jaminan bahawa perkhidmatan itu akan berfungsi pada semua jenis peranti ini, jadi anda tidak boleh mendapatkan bayaran balik atas sebab anda memasang perkhidmatan pada penghala dan ia tidak berfungsi.

Memandangkan batasan dasar pembayaran balik, lebih baik untuk mengambil kesempatan daripada percubaan percuma yang ditawarkan oleh HideIPVPN sebelum mengambil langganan. Percubaan percuma VPN berlangsung selama satu hari dan memberikan anda akses kepada pakej Nina. Pakej DNS pintar boleh dicuba pada percubaan percuma selama tujuh hari.

Privasi dan Keselamatan

HideIPVPN menawarkan enam protokol penyulitan yang berbeza: OpenVPN, IKEv2, L2TP, SSTP, SoftEther, dan PPTP. Daripada jumlah ini, kami di ProPrivacy.com mengesyorkan OpenVPN sebagai pilihan terbaik anda. Ini mungkin merupakan sistem VPN yang paling komprehensif yang tersedia kerana bukan sahaja ia menyertakan prosedur keselamatan yang baik untuk data, tetapi kaedah pengesaling server jauh memerangi bahaya sambungan anda mungkin dipintas oleh seseorang yang menimbulkan server itu.

Ciri keselamatan yang berguna yang terkandung dalam aplikasi ialah "Pembunuh Permohonan." Inilah yang dipanggil VPN lain "bunuh suis." Utiliti ini tidak semestinya menamatkan aplikasi yang berjalan pada komputer anda. Walau bagaimanapun, ia menghalang akses mereka ke internet. Ini adalah langkah privasi penting kerana ia hanya menghentikan aplikasi tersebut daripada menyambung apabila VPN tidak terlibat. Di bawah keadaan ini, sebarang komunikasi dari komputer anda akan membawa alamat IP sebenar anda dan menjejaskan perlindungan privasi anda.

Penyulitan

OpenVPN adalah perpustakaan prosedur dan bukan satu protokol yang tegar. Pelaksanaan sistem boleh menggunakan salah satu daripada sejumlah ciphers untuk melindungi data. Cip kuat yang terdapat pada OpenVPN adalah AES, yang merupakan sistem penyulitan yang digunakan oleh HelpIPVPN. Kekuatan enkripsi terletak pada panjang kunci yang digunakan untuk data pengekodan. VPN teratas menggunakan kekunci 256-bit. Ini adalah panjang kunci yang digunakan oleh HideIPVPN untuk penyulitan AESnya.

Penubuhan sesi dan prosedur pengedaran utama AES OpenVPN menggunakan simpul penyulitan kedua. HideIPVPN menggunakan penyulitan RSA dengan kunci 2048-bit. Ini mewujudkan keselamatan yang kukuh, tetapi syarikat menggunakan kaedah yang lebih kuat untuk penubuhan sesi untuk pelaksanaan SoftEther, yang merupakan RSA dengan kunci 4096-bit.

Pembayaran

Kebanyakan VPN menyusun kutipan pembayaran daripada pelanggan melalui syarikat berasingan supaya mereka tidak perlu mengekalkan butiran peribadi mengenai pengguna mereka dalam perniagaan mereka. HideIPVPN tidak begitu. Sekiranya anda membayar dengan kad kredit atau juga dengan PayPal, anda perlu memberi nama sebenar semasa mendaftar. Ini adalah kerana butiran tersebut digunakan sebagai sebahagian daripada prosedur pengesahan pembayaran. HideIPVPN juga akan mendapat alamat rumah anda. Jika anda ingin mengelak daripada mendedahkan butiran tersebut, anda harus menggunakan Bitcoin untuk membayar perkhidmatan tersebut.

Anda juga perlu memberikan alamat e-mel untuk membuat akaun. Itu mestilah alamat sebenar, kerana syarikat akan menghantar e-mel pengesahan akaun kepada anda. Walau bagaimanapun, jika anda tidak mahu memberikan alamat e-mel tetap anda, buat akaun webmail pembakar untuk komunikasi dengan syarikat.

Syarikat ini berpusat di Moldova, yang berada di luar rezim yang terbatas, seperti persekutuan keamanan Five Eyes atau EU. Moldova tidak mempunyai undang-undang pengekalan data dan HideIPVPN mengisytiharkan bahawa ia tidak menyimpan rekod aktiviti pelanggannya di pelayan VPNnya: "Kami tidak menyimpan alamat IP, sejarah pelayaran, destinasi trafik atau pertanyaan DNS. HideIPVPN tidak boleh diwajibkan menyediakan data yang tidak wujud disebabkan oleh dasar log kami." Itu menambah sehingga Dasar Privasi yang sempurna.

Kemudahan penggunaan

Logo HideIPVPN adalah wajah bertopeng seorang pahlawan kartun Nina. Tema Ninja ini berjalan melalui seluruh tapak, membentuk tema utama untuk ilustrasinya. Laman ini kelihatan sangat baik dan dirancang dengan baik. IT menerangkan konsep VPN dengan baik dan juga termasuk banyak butir-butir teknikal yang tersebar melalui teks.

Secara keseluruhan, laman web HideIPVPN menarik dan mesra, sementara masih menunjukkan kecekapan. Syarikat itu telah berjaya mewujudkan kesan yang memberi keyakinan kepada kemampuan, sementara masih mudah didekati dan menyenangkan.

Media navigasi utama laman web adalah menu di bagian atas layar. Ini tetap ditetapkan dalam tetingkap seperti yang anda tatal ke bawah halaman. Terdapat lebih banyak pautan navigasi di bahagian bawah halaman tapak.

Syarikat itu mengekalkan blog di laman web ini. Ini memberikan beberapa bacaan yang menarik tentang privasi dalam talian dan tambahan kepada perkhidmatan HideVPN. Blog mendapat jawatan baru kira-kira tiga kali sebulan.

Syarikat itu juga menjalankan profil Facebook, yang boleh anda ikuti. Ini biasanya hanya mengarahkan perhatian orang ramai kepada jawatan blog baru yang terdapat di tapak syarikat. Walau bagaimanapun, HidePVPN menjalankan promosi sekali-sekala di kedai media sosialnya dan anda boleh memenangi perkhidmatan percuma dengan beberapa orang. Tawaran ini juga tersedia di suapan Twitter syarikat. HideIPVPN juga mempunyai akaun Google+.

Sokongan

Anda boleh mengakses tetingkap sembang langsung dengan mengklik bilah kelabu di sebelah kiri bawah setiap halaman di laman web ini. Sekiranya ada orang dari meja bantuan menguruskan utiliti sembang langsung, anda akan melihat mesej itu "Live Chat" dalam padang ini.

Anda perlu memasukkan nama dan alamat e-mel anda untuk memulakan perbualan. Sekiranya tiada sesiapa yang boleh didapati di sembang langsung, tab akses mempunyai mesej "Hubungi Kami." Apabila anda mengklik pada medan ini, anda membuka tetingkap mesej.

Pengendali meja sokongan sembang langsung tidak begitu berpengetahuan. Saya bertanya soalan ringkas tentang penyulitan yang digunakan dalam VPN dan orang yang sepatutnya membantu masalah saya tidak dapat menjawab.

Item menu Sokongan membawa anda ke laman FAQ laman web. Jawapan di halaman ini sangat komprehensif dan harus memberi anda semua maklumat yang anda perlukan untuk merasa selesa tentang mendaftar. Butang di bahagian atas halaman membawa anda ke tutorial dan panduan mengenai cara memasang elemen yang berbeza dari pakej perkhidmatan - iaitu, VPN, DNS pintar dan pelayan proksi.

Terdapat borang hubungan kecil di bahagian bawah halaman FAQ. Walau bagaimanapun, soalan yang dimasukkan dalam bahagian ini tidak mendapat tiket sokongan. Saya telah mengemukakan soalan dalam borang ini dan tidak pernah menerima balasan.

Anda boleh mendapatkan borang tiket sokongan yang lebih terperinci melalui pautan Hubungi Kami di tapak tapak, atau melalui Kawasan Pelanggan. Anda mencapai Kawasan Klien dari pautan Log Masuk di bahagian atas laman web ini. Tiket sokongan yang dibangkitkan melalui saluran ini dapat dilog masuk dan anda boleh melihat kemajuan masing-masing dalam bahagian Sokongan Terbuka di Papan Pemuka.

Klik pada nama anda pakej perkhidmatan aktif untuk mendapatkan nama pengguna dan kata laluan untuk aplikasi VPN. Anda boleh menukar kedua-dua ini. Halaman butiran pakej ini juga di mana anda mendapatkan perisian VPN. Anda boleh memasang

Proses ini

Memandangkan HideIPVPN meletakkan sekatan terhadap dasar bayaran baliknya, lebih baik untuk menguji sistem dengan tawaran percubaan percuma syarikat sebelum mendaftar untuk langganan. Pastikan anda mempunyai buku harian yang jelas pada hari yang anda mendaftar kerana anda perlu memastikan bahawa perkhidmatan itu memberikan anda semua fungsi yang anda cari.

Cubaan percuma

Anda sampai ke borang Percubaan Bebas dari halaman Laman Utama laman web ini. Mencari "Dapatkan Percubaan Percuma Saya Sekarang" butang. Masukkan nama dan alamat e-mel anda ke dalam bentuk dan klik pada butang hijau yang besar di bahagian bawah.

Alamat e-mel mesti nyata kerana kelayakan dihantar di sana. Ini adalah untuk Kawasan Pelanggan di laman web di mana anda memuat turun aplikasinya. Nama pengguna dan kata laluan VPN berbeza.

Mendaftar

Untuk membayar perkhidmatan tersebut, pergi ke halaman Harga, pilih tempoh langganan, dan kemudian klik pada "Pesan sekarang" butang di bawah perihalan pelan pilihan anda. Ini membawa anda ke Keranjang Belanja.

Masukkan alamat e-mel anda. Sekiranya anda sudah mempunyai akaun setelah mendapat percubaan percuma, klik pada butang Masuk dan masukkan nama pengguna dan kata laluan anda.

Klik pada jenis pembayaran, semak kotak Syarat Perkhidmatan dan tekan butang hijau untuk meneruskan. Format skrin pembayaran berbeza mengikut jenis pembayaran yang anda pilih.

Anda akan menerima pengesahan akaun anda melalui e-mel. Jika anda sudah mencuba percubaan percuma, perkhidmatan berbayar akan dijalankan pada akaun yang sama. Walau bagaimanapun, anda akan melihat bahawa tarikh luput akses anda telah dilanjutkan.

Arahan muat turun dan pemasangan perisian boleh diakses dari halaman Sokongan atau melalui butiran bungkusan di Kawasan Pelanggan.

Pelanggan Windows VPN

Wizard pemasangan akan memasang pintasan pada Desktop anda. Klik pada pintasan untuk membuka aplikasi. Kali pertama anda mengakses sistem anda perlu memasukkan nama pengguna dan kata laluan VPN anda. Semak "Ingat kata laluan" kotak supaya anda tidak perlu terus menaip kelayakan ini setiap kali anda membuka aplikasinya.

Aplikasi ini boleh menggunakan lima metodologi VPN yang berbeza dan anda boleh memilih mana yang anda lebih suka untuk sambungan dengan menolak salah satu butang Protokol VPN di bahagian atas tetingkap.

Menu sampingan memberi anda akses ke halaman Tetapan. Kemudahan di bahagian aplikasi ini membolehkan anda untuk menentukan sama ada aplikasi dijalankan setiap kali Windows bermula dan juga sama ada ia harus menyambung ke pelayan VPN lalai secara automatik.

Opsyen Protokol OpenVPN di bahagian bawah tetingkap membolehkan anda memutuskan sama ada anda mahu menjalankan sambungan anda ke pelayan VPN menggunakan Protokol Kawalan Penghantaran atau Protokol Pengguna Datagram. UDP lebih ringan dan lebih baik untuk aplikasi moden yang memerlukan pemindahan data pesat, seperti telefon pintar IP, permainan dalam talian, dan streaming video.

Tukar suis aplikasi HideIPVPN agak rumit. Banyak syarikat VPN yang memutuskan untuk memasukkan suis membunuh dalam aplikasi mereka hanya membuat pilihan untuk mengenakan blok seluruh sistem di akses internet sehingga VPN aktif. Dalam pelaksanaan HideIPVPN, anda perlu menamakan setiap aplikasi yang anda mahu kawal. Fungsi ini boleh didapati daripada "Pembunuh Permohonan" butang di menu sebelah kiri aplikasi.

Kembali pada skrin utama aplikasi, anda perlu memilih pelayan sebelum anda menyambungkannya. Klik pada salah satu butang yang dihiasi bendera untuk memilih negara sebelum mengakses senarai drop-down pelayan yang tersedia.

Senarai ini hanya menunjukkan nama pelayan dalam susunan abjad. Anda boleh mendapatkan senarai ini disusun semula supaya pesanan itu berdasarkan pada pelayan mana yang lebih pantas untuk dicapai dari lokasi anda, yang terpantas pertama dalam senarai. Anda dapat menyusun semula ini dengan mengklik pada "Isih mengikut kelajuan" butang bersebelahan dengan senarai juntai pelayan.

Klik pada butang Connect untuk menghubungi perkhidmatan yang anda pilih. Proses sambungan mengambil sedikit masa, tetapi apabila pautan VPN aktif, butang Sambung berubah untuk menunjukkan label "Putuskan sambungan.

Platform Lain

HideIPVPN mempunyai aplikasi tersuai untuk Windows, Mac OS X, macOS, Android, dan peranti iOS. Anda juga boleh memasang aplikasi pihak ketiga untuk menggunakan VPN pada mesin Linux. Perkhidmatan ini juga boleh dipasang pada router dan kotak set-top. Walau bagaimanapun, jaminan bayaran balik hanya terpakai pada pelaksanaan Windows, Mac, dan Linux perkhidmatan tersebut.

Perkhidmatan yang lain

Akses DNS pintar dan pelayan proksi HideIPVPN memberikan anda pilihan lain untuk masuk ke laman web di luar negara yang menyekat akses kepada orang-orang di negara yang sama.

Perkhidmatan proksi laluan sambungan anda melalui pelayan pengantara, menyampaikan permintaan anda untuk laman web dari alamatnya dan bukannya dari anda. Sebagai laman web dengan sekatan serantau menyemak alamat sumber permintaan, perkhidmatan proksi harus membolehkan anda memintas sekatan.

Perkhidmatan DNS pintar mengarahkan trafik anda secara pilihan. Alamat web tidak semestinya wujud di internet, jadi sebelum penyemak imbas anda boleh pergi dan mengambil borang halaman pelayan web, ia perlu mengetahui alamat internet host tersebut. Alamat internet biasanya dikenali sebagai alamat IP dan pelayan nama domain menyimpan alamat IP untuk semua nama domain (domain) di dunia.

DNS pintar menggantikan IP perkhidmatan web yang disekat secara serantau dengan alamat pelayan proksinya. Oleh itu, apabila anda menggunakan perkhidmatan DNS pintar, akses ke BBC iPlayer akan dialihkan melalui proksi, sementara akses ke laman web lain, seperti Yahoo.com akan melakukan perjalanan dengan laluan biasa.

Anda kadang-kadang boleh menghadapi kesulitan menggunakan proksi, kerana beberapa sistem proksi menyingkirkan unsur yang berpotensi berisiko dalam laman web, yang boleh menyertakan apa-apa dengan program di belakangnya, seperti butang atau pemain video.

VPN adalah jenis proksi. Walau bagaimanapun, ia mempunyai ciri keselamatan tambahan kerana ia benar-benar menyulitkan semua sambungan antara komputer anda dan pelayan proksi. Sekiranya anda tinggal di China, atau negara lain yang menyekat, atau memantau lalu lintas internet, anda memerlukan VPN, kerana anda perlu menyelinap kawalan kawalan masa lalu. Malah penyedia perkhidmatan internet anda tidak dapat melihat trafik internet anda apabila anda menggunakan VPN. Dalam sesetengah keadaan, apabila mengakses perkhidmatan penstriman video, tahap privasi ini diperlukan kerana sesetengah ISP mempraktikkan pendikit, yang merupakan perlambatan yang disengajakan dari beberapa jenis lalu lintas internet.

Oleh itu, sama ada VPN, DNS pintar, atau proksi yang terbaik adalah sepenuhnya bergantung kepada keadaan tertentu anda. Percubaan percuma yang ditawarkan oleh HideIPVPN memberi anda peluang untuk mencuba semua tiga pilihan.

Streaming

Saya menguji kemampuan pintar DNS, pelayan proksi, dan perkhidmatan VPN HideIPVPN untuk melihat sama ada setiap daripada mereka boleh membawa saya ke tapak penstriman video yang popular.

Apabila mengakses Netflix melalui perkhidmatan DNS pintar, saya mendapat pustaka setempat untuk lokasi saya, bukan untuk negara yang saya telah dicalonkan dalam aplikasi HideIPVPN. Walau bagaimanapun perkhidmatan ini akan membolehkan anda membuka kunci video Youtube yang dihadkan di rantau anda bersama-sama dengan laman web lain yang mungkin disekat di negara anda seperti Facebook dan Twitter.

Pemikiran Akhir

HideIPVPN menawarkan penyelesaian VPN yang kompeten dan juga termasuk kaedah alternatif untuk masuk ke laman sesawang yang disekat. Ini adalah perkhidmatan hebat bagi mereka yang ingin menonton perkhidmatan streaming dari luar negara. Malangnya, tiada satu pun kaedah yang tersedia mampu membawa saya ke versi Netflix di luar negara.

HideIPVPN telah banyak memikirkannya. Laman web ini direka dengan baik dan penuh dengan maklumat. Termasuk perkhidmatan DNS cerdas dalam aplikasi tersuai adalah idea yang benar-benar baik, dan menjadikan ciri itu sangat mudah digunakan. Kakitangan di HideIPVPN memberitahu saya bahawa mereka akan memecahkan masalah Netflix juga. Mari kita harap mereka lakukan.

Kami akan mengawasi VPN ini kerana ia seolah-olah sedang berkembang pesatnya perkhidmatannya. Dalam pada itu, sedar bahawa terdapat banyak kaveat untuk dasar pembayaran baliknya. Oleh itu, pastikan untuk mengambil percubaan percuma dan semak bahawa ia akan membawa anda ke semua tapak yang anda mahu akses sebelum anda membuat wang untuk langganan.

Lawati HideIPVPN »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me