WiTopia


 • Prețuri

  Din $ 5.83
  / luna

 • Disponibil pe:


  • ferestre

  • MacOS

  • iOS

  • Android

  • Linux

ProPrivacy.com Scor
7.7 din 10

rezumat

WiTopia Personal VPN oferă cu siguranță o primă impresie pozitivă atunci când vizitați site-ul web al furnizorului, cu aprobări de la The New York Times și The Economist. Impresiile bune continuă și ele; datorită software-ului client excelent și asistență instantanee 24/7. Totuși, din păcate, WiTopia Personal VPN se lasă cu performanțe extrem de variabile, lăsându-ți un serviciu greu de recomandat.

Statistici rapide

 • competență
  Statele Unite
 • Conexiuni simultane
  8
 • ţări
  42

Caracteristici

 • Servere în 42 de țări
 • Soft de client bine conceput și inovator (pentru PC și Mac)
 • Suport excelent pentru chat în direct 24/7
 • O alegere de protocoale de criptare (OpenVPN premium)
 • Asistență pentru unele platforme obscure

Viteză și performanță

Am efectuat o serie de teste de viteză pentru a verifica performanțele WiTopia. Pentru început, am folosit Speedtest.net pentru a-mi compara conexiunea fără o conexiune VPN. Viteza mea de descărcare de referință a fost sub 7Mbps.

În continuare, am testat serverul Lisabona, ales de clientul WiTopia "conectare rapidă" Mod. Rezultatul a fost dezamăgitor, deoarece aproape jumătate mi-a redus viteza de descărcare. În continuare, m-am conectat la New York prin L2TP și am testat din nou. Acest rezultat a fost și mai rău - mult mai puțin de jumătate din viteza noastră inițială de descărcare. În cele din urmă, m-am conectat la serverul londonez și am obținut viteze de sub 6 Mbps, care au fost cele mai bune rezultate pe care le-am obținut de la serviciu.

În general, am fost dezamăgit de rezultatele mixte, deoarece aproape cu siguranță că mi-ar distruge șansa de a transmite fără a proteja serviciul.

Preț și planuri

1 lună

$ 5.83
pe luna

WiTopia Personal VPN oferă două servicii VPN, a "de bază" pachet și a "pro" opțiune. De asemenea, oferă o soluție VPN hardware, dar acest lucru nu este inclus în această revizuire.

Există două diferențe fundamentale între cele două pachete: "Pro" opțiunea furnizează servere VPN într-o gamă mai mare de țări și acceptă OpenVPN, alături de o selecție de alte protocoale VPN. Cu cât este mai ieftin "de bază" pachetul nu oferă suport pentru OpenVPN, care este protocolul nostru preferat pentru securitate și confidențialitate.

O altă diferență cheie este că "Pro" pachetul este disponibil numai pe bază de abonament de șase luni sau anual (la 39,99 USD respectiv 69,99 USD). "De bază" pachetul este, de asemenea, disponibil pentru perioade de timp lunare și lunare mai scurte. O lună vă va stabili doar 5,99 USD, ceea ce nu este un preț de pornire prost. Cu toate acestea, având în vedere serviciul în general, nu l-aș recomanda nici în acest punct de preț.

Deși WiTopia nu oferă nicio probă gratuită, ei fac reclamă "necondiţionat" Garanție de returnare de 30 de zile. Cu toate acestea, realitatea este că garanția de returnare a banilor nu este întotdeauna onorată în conformitate cu reclamațiile abonaților.

Confidențialitate și securitate

WiTopia oferă o gamă bună de protocoale de criptare și am găsit ușor să găsim detaliile tehnice pe care le căutam.

WiTopia oferă opțiuni de protocol PPTP, L2TP prin IPsec și Cisco IPsec. În plus, OpenVPN (SSL) este oferit celor care se abonează la "Pro" pachet. Criptarea de până la 256 biți este disponibilă în contul premium. Cu toate acestea, nu sunt în măsură să confirm dacă OpenVPN este implementat cu Perfect Forward Secrecy și, prin urmare, nu pot valida definitiv pentru securitatea platformei.

Am consultat politica de confidențialitate a furnizorului și am vorbit și cu departamentul de asistență pentru a clarifica politica de logare a WiTopia. Ni s-a spus că compania nu monitorizează sau nu stochează intenționat jurnalele de activitate ale clienților și că fișierele din cache sunt distruse în mod regulat. Cu toate acestea, WiTopia păstrează o "trailing" jurnal pe care îl folosesc pentru a identifica orice încălcări în termenii lor de serviciu.

În concluzie, nu pot recomanda cu siguranță acest serviciu în scopuri de confidențialitate.

Gânduri finale

Aveam speranțe foarte mari în ceea ce privește WiTopia - am avut parte de un suport deosebit, prețul a fost corect, iar software-ul clientului a fost foarte bine proiectat.

Prin urmare, a fost o rușine plânsă să experimentăm astfel de viteze de conectare inconsecvente în timpul testelor noastre de viteză, cu rezultate variind de la foarte bune la adevărate îngrozitoare.

În plus, această VPN lipsește complet de caracteristici importante, cum ar fi un killswitch. De asemenea, lipsa OpenVPN în unele planuri de abonament este o dezamăgire. În concluzie, considerăm că este un serviciu greu de recomandat în comparație cu alte VPN-uri într-un interval de preț similar.

Cu toate acestea, deblochează iPlayer și Netflix SUA - așa că poate doriți să-i dați un test numai pentru acest motiv!

Vizitați WiTopia Personal VPN »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me