VPNhub

 • Prețuri

  Din $ 6,99
  / luna

 • Disponibil pe:


  • ferestre

  • MacOS

  • iOS

  • Android
 • deblochează:


  • Netflix

Deși acum pare dornic să reducă conexiunea, VPNhub este cea mai bună idee a mega-site-ului porno PornHub. Când vă gândiți la asta, acest lucru are mult sens, până la punctul în care începeți să vă întrebați de ce nu s-a mai întâmplat până acum.

ProPrivacy.com Scor
6 din 10

rezumat

Rezultatul este o aplicație VPN gratuită, surprinzător de utilizabilă, deși serviciul premium nu justifică prețul ridicat al acestuia.

Statistici rapide

 • competență
  Statele Unite ale Americii
 • ProPrivacy.com SpeedTest (medie)
  42,0 Mbps
 • Conexiuni simultane
  3
 • ţări
  49

Caracteristici

Este corect să spunem că funcțiile VPNhub sunt destul de scurte ...


 • Fără jurnale VPN
 • 78 ovații de server în 49 de județe
 • 3 conexiuni simultane
 • Aplicații pentru iOS, Android, Windows, macOS și Android TV
 • Garantul canar
 • Conform GDPR
 • Comutator Kill (Windows) & Android)
 • Torrenting este permis

Majoritatea serverelor sunt localizate în întreaga lume, inclusiv în locații mai neobișnuite, precum America Latină, Israel și Africa de Sud.

VPNhub folosește rețeaua de server IPVanish. Aceasta folosește servere metalice goale 100%, dar despre cum funcționează acest lucru cu traficul VPNbub nu avem idee.

Viteză și performanță

VPNhub nu a răspuns la cererile de includere a serviciului său în noul nostru sistem de testare a vitezei, așa că am fost nevoiți să ne reîntâlnim la testele noastre mai vechi. Aceste rezultate speedtest.net sunt puse în valoare și sunt efectuate din Marea Britanie folosind servere de test cât mai aproape de locația serverului VPN. Rezultatele latenței medii (ping) sunt afișate între paranteze.

Am optat pentru a testa serviciul premium folosind în primul rând OpenVPN, deoarece acest lucru ne permite să comparăm viteze similare pentru altele între servicii. Am inclus, de asemenea, un test IKEv2, însă, pentru a ne face o idee despre cum se folosește acest protocol târguri împotriva OpenVPN.

Hub VPN Test de viteză de descărcare

VPNhub Test de viteză de încărcare

Speedtest.net a identificat toate serverele testate ca aparținând rețelei de servere Highwinds / IPVanish, așa că nu este mică surpriza că rezultatele sunt decente. Cu toate acestea, nu sunt la fel de bune ca cele ale IPVanish. De asemenea, suntem puțin surprinși de rezultatele slabe ale IKEv2 locale.

De asemenea, am efectuat câteva teste rapide folosind aplicația mobilă speedtest.net pentru a ne face o idee bruscă a modului în care târgurile de servicii gratuite. Am testat serviciul gratuit cu ambele date de colectare a datelor (urmărire ID) activate și dezactivate.

Test de viteză VPNbhub

Având în vedere că niciun test VPN nu a fost pe un server din Marea Britanie și testele VPN pe un server american transatlantic, aceste rezultate nu sunt deloc rele. Acestea sunt, într-adevăr, mai bune decât rezultatele IKV2 locale atunci când utilizați serviciul premium.

Suntem încântați să nu vedem nicio scurgere IP pe nicio platformă, inclusiv scurgeri de WebRTC. Rețineți că am testat scurgeri IPv6 IPv6 și WebRTC pe ambele platforme desktop, dar din motive tehnice, putem testa numai dispozitivele mobile folosind o conexiune IPv4 în prezent.

VPNhub deblochează Netflix?

Chiar și aplicația Free VPN a reușit să difuzeze întregul catalog Netflix din SUA. Ceea ce e grozav. Totuși, VPNhub nu deblochează BBC iPlayer. Cu toate acestea, vă va permite să deblocați videoclipurile YouTube care sunt restricționate în regiunea dvs..

Prețuri și planuri

1 an

Economisiți 50%

$ 6,99
pe luna

VPNhub oferă atât planuri gratuite, cât și premium, dar planul gratuit este disponibil numai pentru utilizatorii de dispozitive mobile (iOS și Android).

Aceasta este acceptată de anunțuri și limitează utilizatorii la un singur server. Acest server este nominal în New York, dar testele noastre l-au localizat în Texas. Întrucât toți utilizatorii gratuite au acces doar la acest server, problemele de încărcare vor limita inevitabil performanța la viteză.

Utilizatorii premium nu văd niciun anunț, dar au acces la gama completă de servere administrate de VPNhub și pot contacta serviciul de asistență 24/7 al VPNhub. Aplicațiile pentru desktop pentru Windows și MacOS pot fi folosite doar membri Premium, așa că pentru a vă bucura de încercarea gratuită, trebuie să vă înregistrați printr-o aplicație mobilă.

VPNhub Planuri de prețuri

Cel puțin asta este teoria. În practică, nu am întâlnit niciun anunț atunci când folosim serviciul gratuit, în timp ce asistența 24/7 pentru utilizatorii premium pare a fi inexistentă.

Utilizatorilor noștri de telefonie mobilă li se oferă o probă gratuită de 7 zile VPNhub Premium, care va începe să se încarce automat printr-o achiziție în aplicație după ce perioada de încercare va fi finalizată, dacă nu va fi anulată. De asemenea, vă puteți înscrie la planul Premium prin intermediul site-ului web. Plățile efectuate prin intermediul site-ului web sunt procesate de Probiller.

Trebuie spus, având în vedere natura foarte ascuțită a acestui serviciu, că prețul pentru VPNhub Premium este foarte mare.

Ușurință în utilizare

Aplicațiile personalizate sunt disponibile pentru Windows, macOS, Android și iOS (Universal). Nu este disponibilă asistența de configurare manuală pentru alte platforme.

VPNhub pentru Windows

Clientul Windows folosește protocoalele VPV OpenVPN sau IKEv2. Se știe că OpenVPN este foarte sigur. IKEv2 este, de asemenea, considerat a fi foarte sigur și este adesea mai rapid decât OpenVPN, deși acest lucru nu pare să fie cazul aici.

cum arată clientul VPNhub

Suntem încântați să remarcăm că aplicația are un comutator de ucidere, care asigură conectarea dvs. în mod constant criptat, deși acest lucru a încetat să funcționeze atunci când am simulat un crash software prin închiderea forțată a procesului demon OpenVPN.

Protocoale de criptare VPNhub

Aplicația oferă OpenVPN Scramble (ofuscarea XOR) ca o modalitate de a ocoli blocurile VPN, ceea ce este frumos.

VPNhub pentru Android și iOS

VPN-ul lor pentru Android și iOS arată aproape identic. Aplicația iOS VPN utilizează IKEv2, în timp ce aplicația Android folosește OpenVPN. Aplicația Android are acum și un comutator de ucidere, care se răcește.

Aplicația pentru VPNhub Android

O întrebare interesantă pentru ambele aplicații este că, pentru a rămâne conform GDPR, puteți alege să dezactivați urmărirea ID-urilor de publicitate efectuată de VPNhub și de afiliații săi. Presupunem că acest lucru se aplică numai serviciului gratuit, deoarece se presupune că serviciul premium nu este publicitar 100%.

Setări de confidențialitate VPNhub

Ni se spune că, făcând acest lucru, crește numărul de anunțuri afișate și încetinește viteza conexiunii la internet, dar așa cum arată testele noastre de mai sus, această încetinire este minimă dacă există deloc.

Ceea ce ne aduce la reclame. În mai mult de o zi și jumătate de testare a serviciului gratuit, cu urmărire ID, nu am văzut niciun anunț. Nu putem spune dacă aceasta este o experiență obișnuită, așa că mergeți la cifră. Este încă (foarte) posibil ca agenții de publicitate să-ți urmărească comportamentul, chiar dacă nu vezi anunțuri reale.

Alte platforme

Aplicația macOS este doar IKEv2, cu opțiunea de a alege între AES-256 și AES-128 criptarea datelor. În realitate nu are alte opțiuni, dar afișează cu ușurință timpii de încărcare și ping pentru toate serverele pentru a vă ușura selectarea unui server rapid.

Aplicația a configurat clientul VPN încorporat al macOS. Acesta nu prezintă un comutator de ucidere, dar restabilește o conexiune la VPN foarte repede atunci când o conexiune scade.

Suport VPNhub

În afară de o scurtă întrebare frecventă pe site-ul web, asistența tehnică este disponibilă doar prin e-mail. Asistența premium este anunțată 24/7, dar în timpul încercării noastre gratuite de servicii VPNhubs Premium, am considerat că este jalnic.

După o întârziere de două zile, ni s-a trimis un e-mail care ne spunea că întrebările noastre au fost transmise echipei de produse, dar trei zile după aceea nu am primit încă niciun răspuns suplimentar.

Actualizare martie 2020: VPNhub a adăugat asistență telefonică pentru utilizatorii premium cu numere locale în 24 de țări, plus asistență gratuită la nivel mondial prin Skype. Cu toate acestea, se pare că se aplică numai pentru asistență la problemele de facturare, nu și în cele tehnice. Suntem informați, de asemenea, că VPNhub lucrează la îmbunătățirea serviciului clienților în general, deși nu am pus acest lucru la încercare.

Confidențialitate și securitate

competență

PornHub este o companie candiană, dar s-a asociat cu AppAtomic pentru a dezvolta VPNhub. Politica de confidențialitate VPNhub și Termenii și condițiile indică faptul că utilizarea serviciului este supusă condițiilor legale ale AppAtomic, care se află sub egida legislației americane (California) (în ciuda faptului că AppAtomic însuși își are sediul în Cipru).

Canada nu are legi obligatorii de înregistrare, dar este un partener de supraveghere globală Five Eyes. De asemenea, recent a adoptat o serie de legi care își extind capacitățile de supraveghere pe internet într-o serie de moduri cheie.

AppAtomic este o companie cu sediul în Cipru, dar politica de confidențialitate VPNhub și Termenii și condițiile indică faptul că utilizarea serviciului este supusă condițiilor legale ale AppAtomic, care se află sub egida legislației americane:

" Utilizând sau vizitând Serviciul, sunteți de acord că legile Statului California, Statele Unite, fără a ține cont de principiile conflictului de legi și indiferent de locația dvs., vor guverna acești Termeni și orice dispută de orice fel care ar putea apărea între dvs. și Appatomic."

De asemenea, trebuie menționat faptul că VPNHub folosește rețeaua de servere Highwinds sau IPVanish, care acum sunt deținute de StackPath, din SUA. Relația dintre VPNhub și StackPath nu este în totalitate clară, dar presupunem că VPNhub închiriază acces la rețeaua sa de server din StackPath.

Jurnale

„Când vă conectați la VPNhub VPN, colectăm adresa dvs. de protocol (IP) pe internet, pe care o pseudonimizăm, o criptăm imediat și o stocăm doar pe durata sesiunii VPN. Adresa dvs. IP este ștersă după ce vă deconectați de la VPN fără a o stoca sau a o înregistra. Nu asociem adresa dvs. IP cu activitățile dvs. online și nu stocăm sau înregistrăm adresa dvs. IP cu activitățile dvs. online. ”

De asemenea, sunt înregistrate câteva „informații agregate care nu pot fi identificate personal”. Deși nu este la fel de strict despre ștergerea tuturor jurnalelor ca unele companii VPN, faptul că toate jurnalele importante sunt șterse la sfârșitul unei sesiuni înseamnă că clasificăm VPNhub confortabil ca VPN fără jurnal..

Fiți conștienți, totuși, că aplicațiile mobile oferă o mulțime de informații personale partenerilor de publicitate Google / Apple, AppAtomic și (pentru utilizatori gratuit) de la AppAtomic (deși acest lucru poate fi atenuat oarecum prin dezactivarea ID-ului dvs. de publicitate în aplicația mobilă setări).

Protocoale de criptare

Multe dintre aplicațiile VPNhub folosesc protocolul VPN IKEv2 fie cu criptare AES-256, fie cu AES-128 pentru a securiza datele. Aplicația Windows vă permite, de asemenea, să alegeți OpenVPN în schimb, iar aplicația Android folosește OpenVPN. Setările OpenVPN utilizate de VPNhub sunt următoarele:

Canal de date: un cifru AES-128-CBC sau AES-256-CBC (implicit) cu autentificare HHAC SHA256.

Canal de control: un cifru AES-256-CBC cu criptare de strângere de mână RSA-2048. SHA este utilizat pentru autentificarea hash, deși lungimea cheii nu este specificată. Secretul perfect înainte este asigurat de un schimb de chei Diffie-Hellman DH-2048.

Aceasta este o configurație sigură.

Alte lucruri

VPNhub emite un mandat canar, care este destinat să asigure utilizatorii că nu a fost compromis de autorități. Trebuie să spunem că ne lipsește credința în idee, dar suntem încântați să constatăm că canarul VPHhub cel puțin pare a fi bine întreținut și reîmprospătat zilnic.

PornHub este deținut de MindGeek. În 2012, site-urile filiale ale YouPorn și Digital Playground au fost piratate, expunând detaliile utilizatorilor over1.1.million. În 2016, 800.000 de membri ai forumului Brazzers au fost făcute publice, în timp ce, în 2017, PornHub a găzduit în mod involuntar o campanie de publicitate publicitară care și-a expus utilizatorii la malware și fraudă.

Se pare, totuși, că PornHub are foarte puține lucruri cu rularea de zi cu zi a VPNHub. Care este gestionat de AppAtomic.

Gânduri finale

Nu este nimic în neregulă cu acesta (în afară de suportul inexistent), dar VPNhub Premium este doar ochi prea goi pentru a-și justifica prețul ridicat. Mai simplu spus, există servicii mult mai bune, care costă mult mai puțin.

VPNhub Free, pe de altă parte, este o propunere mult mai convingătoare. Deși sunteți limitat la o singură locație din SUA, conexiunea la aceasta este suficient de rapidă pentru majoritatea utilizărilor. Inclusiv streamingul de conținut de la PornHub!

Fără limite de date, fără jurnaluri care să vă compromită confidențialitatea și fără scurgeri de IP pe nicio platformă, VPNhub este o aplicație VPNhub gratuită. Faptul că funcționează cu Netflix din SUA este un bonus fantastic.

Cu Marea Britanie urmează să introducă filtre porno, cu excepția cazului în care cetățenii britanici pot dovedi că au peste 18 ani prin achiziționarea unui "trece porno" (cu probleme de confidențialitate însoțitoare), pare puțin ciudat faptul că VPNHub pare dornic să se distanțeze de PornHub.

Până la urmă, aplicația sa VPN este o soluție ideală pentru britanicii care doresc să se sustragă filtrelor, fără a spune guvernului cine sunt (sau care doresc să evite o conversație incomodă cu ziarul lor local!).

Nu se menționează conexiunea cu PornHub pe site-ul VPNhub și nici o promovare a VPNhub pe site-ul PornHub. Acest lucru poate fi explicat, însă, prin faptul că proprietarul PornHub, MindGeek, deține și compania lideră de verificare a vârstei („porn pass”), AgeID.

Este demn de remarcat faptul că orice serviciu VPN cu servere din afara Regatului Unit va fi la fel de eficient pentru a se sustrage filtrelor porno din Marea Britanie..

Actualizare aprilie 2020: Această revizuire nu ia în considerare noua asistență telefonică pentru probleme de facturare sau pretenția VPNhub de a avea o asistență îmbunătățită în general.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me