Passwork


Passwork
este un manager securizat de parole care furnizează o criptare puternică. Acesta a fost dezvoltat de Aii Corporation și are sediul și este găzduit în Helsinki, Finlanda. Finlanda este considerată un loc bun pentru a se baza un serviciu de confidențialitate, deoarece guvernul finlandez este foarte oportun în ceea ce privește directivele privind păstrarea datelor. În plus, Finlanda nu face parte din acordul de supraveghere mai mare de Nine Ochi sau 14 Ochi.

ProPrivacy.com Scor
6.2 din 10

rezumat

Trecerea este un serviciu care se adresează în principal echipelor și întreprinderilor, cu toate acestea, este potrivit și pentru utilizatorii solitari. Din păcate, acest manager de parole nu este open source, ceea ce va pune cu siguranță pe unii oameni din serviciu. În această recenzie, vom analiza mai atent serviciul pentru a decide dacă merită să vă cheltuiți banii într-un abonament. Sau dacă este mai bine să te lipești la un manager securizat de parole open-source.

Prezentare generală a muncii

Este din ce în ce mai dificil să ne amintim parolele unice solide pentru toate conturile și serviciile online pe care le folosim. Acesta este locul în care managerii de parole precum Passwork sunt concepute pentru a vă ajuta. Passwork este un simplu manager de parolă care vă protejează parolele din partea clientului folosind criptare.

Reținându-ți parolele în numele tău, ești liber să setați parole dificile pentru toate conturile. Și deoarece serviciul oferă criptare end-to-end pentru toate parolele dvs., nu trebuie să vă faceți niciodată griji pentru ca detaliile dvs. de conectare sensibile să fie stocate într-o stare vulnerabilă.

Utilizatorii de Internet pot opta să încerce Passwork.me gratuit timp de cinci zile. Planul gratuit oferă acces la toate caracteristicile principale ale serviciului. Dincolo de asta, consumatorii trebuie să plătească 1,50 USD pe utilizator - pe lună. Nu sunt disponibile reduceri pentru mai mulți utilizatori, ceea ce înseamnă că, dacă doriți ca o echipă de 25 de persoane să utilizeze Passwork, va trebui să plătiți 450 $ pe an.

Prețul lucrărilor de trecere

Acesta este un format de abonament destul de scump și neobișnuit, care rezultă foarte scump dacă utilizați Passwork pentru o echipă. Cu toate acestea, beneficiile pasagerilor pentru echipe pot face ca serviciul să fie atractiv pentru unele companii, în ciuda costurilor abrupte implicate.

Ce caracteristici oferă lucrările de trecere?

Un abonament la Passwork vă va oferi următoarele caracteristici principale:

 • Gestionarea securizată a parolelor cu cunoștințe zero
 • Criptare puternică AES 256 pentru stocarea și transmiterea parolelor în siguranță
 • Aplicații pentru toate platformele
 • Extensii Chrome și Firefox
 • Funcția de completare automată a formularului (utilizând extensiile browserului)
 • Portalul Cloud pentru acces facil la parolele de oriunde
 • Etichetă și funcție de căutare pentru găsirea parolelor în mod eficient
 • Importați și exportați parolele ușor
 • Logare cu un clic pentru site-uri și servicii
 • Invitați-i pe coechipieri la sălile de parolă și directoare
 • Configurați permisiunile personalizate pentru seifuri și foldere
 • Urmăriți modificările parolei și reveniți la parolele vechi, dacă este necesar (versiune)
 • Descoperiți și actualizați parolele slabe
 • Găzduiește-ți propriul server de parolă pentru a evita utilizarea serverelor Passwork

Modul de configurare a muncii

Am decis să testăm acest manager de parolă folosind proba gratuită de 5 zile. Vestea bună este că oricine poate testa pasajul fără a fi nevoie să predea detaliile cardului. Aceasta este o atingere frumoasă.

Configurarea unui cont este extrem de ușoară. Accesați site-ul și alăturați-vă utilizând o adresă de e-mail validă. La crearea unui cont, firma vă reamintește că dacă uitați parola principală nu veți mai putea accesa parolele din nou.

Formular de înscriere a pașaportului

Acesta este singurul dezavantaj al criptării adevărate de la capăt la capăt. Cu toate acestea, deși nu reușesc să recuperezi parole, poate pune anumite persoane în afara acestora; acesta este de fapt unul dintre avantajele principale ale securității serviciului.

După ce v-ați înregistrat, veți fi conectat automat și puteți începe să utilizați gratuit managerul de parole. Oricine dorește să utilizeze extensiile browserului sau aplicațiile dedicate pentru Android sau iOS, le poate accesa dând clic pe pictograma de setări din stânga sus, urmată de Aplicații.

Am descărcat extensia Chrome și aplicația Android pentru a le oferi un test. Ambele descărcate și instalate fără probleme. Sincronizarea parolelor de pe server este posibilă, deoarece puteți utiliza parola principală pentru a decripta parolele, indiferent de versiunea de Passwork pe care o utilizați.

De asemenea, este demn de remarcat faptul că oricine dorește să își actualizeze parola principală poate face acest lucru introducând parola veche și setând una nouă. Acest lucru vă asigură că, dacă credeți că parola dvs. principală a fost compromisă, o puteți actualiza ulterior pentru a afișa întreaga seif de parole..

Vă recomandăm să utilizați întotdeauna o parolă principală unică puternică pe care nu ați folosit-o cu alt cont sau serviciu. Și recomandăm să utilizați o parolă a contului și o parolă principală (altfel vă puneți parolele în pericol).

Pentru ajutor pentru alegerea unei parole solide de bază, consultați verificatorul de rezistență al parolei de mai jos:

Contor de parole

Scorul detaliat va veni aici

Este ușor de folosit pașaportul?

Imediat ce ați creat un cont și ați setat o parolă principală, sunteți autentificat automat în portalul web și puteți începe salvarea parolelor în baza de date.

Passwork are un generator automat de parole, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă gândiți la dvs. sigur parolele sigure. Parolele automate au o lungime de 15 caractere și sunt alcătuite dintr-un șir aleatoriu de caractere, cifre și simboluri minuscule și minuscule. Acest lucru este ideal, deoarece Passwork va fi să vă amintiți parolele pentru dvs..

Am început prin crearea unui seif pentru parolele noastre din partea stângă. Pentru aceasta, faceți clic pe semnul „Plus” de lângă bolți și introduceți un nume pentru seif.

Creați o boltă

Pentru a adăuga o parolă, faceți clic pe albastru Adăugați parolă butonul de pe ecranul principal. Puteți adăuga aceste parole la secțiunea personală.

Adăugarea unei parole

Am decis să adăugăm parola pentru contul nostru de Facebook pentru a testa serviciul. Pentru oricine configurează un cont online pentru prima dată, opțiunea de a copia o parolă în panoul dvs. este disponibilă - astfel încât să puteți introduce parola generată automat pe site-ul web pe care îl configurați pe măsură ce mergeți de-a lungul.

După ce parola a fost configurată, aceasta va apărea în seif, astfel încât să o poți copia în formular oricând preferi. Am decis să etichetăm parola de Facebook galbenă (care am decis să fie culoarea tuturor parolelor noastre de social media).

Facebook în baza de date

Ne-am îndreptat către Facebook pentru a ne descurca folosind extensia Chrome pentru a accesa parola noastră pentru Facebook. Făcând clic pe extensia de pe pagina principală Facebook, ne-am ridicat parola din seif într-o fereastră nouă.

Trecere cu Facebook

Făcând clic pe simbolul albastru din dreapta Facebook, completează automat parola în formularul de autentificare și vă permite să vă autentificați automat în contul dvs. fără a fi nevoie să faceți nimic. Această funcționalitate de completare automată este ideală și face ca acest manager de parolă să fie excelent pentru începătorii care nu doresc să se confunde cu copierea și lipirea parolelor manual din seif..

Pentru a accelera lucrurile, am decis să importăm unele parole de la vechiul nostru manager de parole. Majoritatea administratorilor de parole vă permit să importați parole printr-un fișier CSV, iar Passwork nu este diferit.

Pentru a începe să importați parolele, întoarceți-vă mai întâi la vechiul dvs. manager de parole și exportați-le prin fișierul CSV, astfel încât acestea să fie salvate pe hard disk. Acum faceți clic pe pictograma meniu de lângă Adăugați parola butonul de pe ecranul principal al Passwork și selectați Import de date.

Importați date

Odată ce se deschide ecranul următor, vi se va da opțiunea de a importa fișierul dvs. CSV.

Alegeți un fișier

Am găsit funcția să funcționeze fără un suicid și am putut importa parolele pe care le-am exportat de pe Chrome în vederea încercării. Această caracteristică este excelentă pentru oricine dorește să treacă de la un administrator de parole la altul rapid și fără stres.

Oricine se întreabă dacă poate exporta parole va fi bucuros să audă că funcția inversă este disponibilă. Deci, dacă decideți să lăsați Passwork în urmă pentru un manager diferit de parole - veți putea migra parolele cu succes. Pentru a face acest lucru, deschideți setările și sub administrare Selectați Export de date. Acum puteți introduce parola principală pentru a vă exporta toate parolele ca fișier CSV.

Exportul de date

Oricine se întreabă dacă este sigur să părăsească computerul în timp ce este conectat la portalul web are opțiunea de a bloca managerul de parole pentru a vă asigura că trebuie introdusă parola principală pentru a relua accesarea parolelor. Pentru a bloca administratorul de parole, trebuie doar să faceți clic pe blocarea din partea dreaptă sus a clientului web.

Pentru a verifica puterea parolelor, faceți clic pe săgeata în jos din dreapta sus a clientului web și faceți clic pe Tabloul de bord de securitate. Acum faceți clic pe A analiza parole pentru a verifica puterea tuturor parolelor. Ne-am bucurat raportul care vă permite să aflați rapid dacă există parole slabe atârnate care necesită actualizare.

Pentru oricine dorește să partajeze parole cu membrii echipei, va fi necesar ca aceste contacte să se aboneze și la servici. După ce contactul dvs. a plătit taxa de abonament (companiile pot plăti mai multe conturi dintr-o singură dată) este posibil să începeți să adăugați aceste contacte. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe Managementul echipei în stânga sus a clientului web.

Utilizatorii pot împărtăși accesul la folderele și la parolele parolelor, fie direct prin intermediul platformei, fie folosind un secret partajat. Am apreciat abilitatea de a oferi diferiților membri ai echipei permisiuni diferite, ceea ce este o funcție importantă pentru întreprinderile care doresc să controleze în mod sigur o mulțime de parole..

Cât de bun este Pașaportul pentru confidențialitate și securitate

Passwork este o companie din Finlanda care își găzduiește datele pe serverele cu sediul în Finlanda. Acest lucru este considerat bun pentru confidențialitate, deoarece Finlanda nu este o națiune care să depășească practicile de supraveghere. Site-ul este găzduit pe un .pe mine domeniu din Muntenegru, care din nou pare a fi bun pentru confidențialitate pe hârtie.

În ceea ce privește securitatea, Passwork furnizează o criptare puternică de la capăt la capăt. Aceasta se realizează prin crearea unei parole de master care este stocată local și care nu este transmisă niciodată pe serverele Passwork.

Parola principală este complet nerecuperabilă, așa că trebuie să fii sigur că nu o vei uita niciodată. Utilizatorii își pot folosi parola principală pentru a cripta în mod sigur parolele cu criptare AES 256 înainte de a le încărca pe serverele Passwork în siguranță folosind RSA. Acest lucru este considerat sigur.

Passwork implementează, de asemenea, o criptare puternică TLS / SSL pentru a securiza toate datele care sunt transmise de pe browserul unui utilizator către serverele firmei. Am testat calitatea securității transportului Passwork utilizând Laboratorurile SSL Qualys și am constatat că a marcat un A +. Aceasta înseamnă că criptarea TLS a Passwork funcționează așa cum trebuie și că datele utilizatorului sunt sigure în timp ce sunt în tranzit.

Pasaj auto-găzduit

Pe site-ul său web, există informații care par să implice faptul că codul sursă pentru Passwork este disponibil pentru a fi auditat. Cu toate acestea, am contactat firma și reprezentantul acesteia a fost rapid să ne informeze că Passwork-ul este complet sursă închisă și nu poate fi auditat de nimeni.

Aceasta este o adevărată rușine, deoarece pentru un serviciu de confidențialitate să fie complet de încredere, este important ca codul său să fie verificat. Cu un cod sursă închis, este imposibil să verificați dacă criptarea din partea clientului funcționează așa cum a fost promis.

Sursa închisă înseamnă că trebuie să ai încredere în Passwork pentru a face așa cum spune, și este acel element de încredere care creează îndoieli în orice serviciu de confidențialitate. La sfârșitul zilei, nu avem niciun motiv să nu credem că lucrarea nu funcționează așa cum pretinde. Totuși, nu avem niciun motiv să credem asta.

Din acest motiv, trebuie să reveniți la propria situație personală, dacă decideți să utilizați acest manager de parole cu sursă închisă. Pentru oricine dorește o opțiune mai sigură, este întotdeauna mai bine să te respecți cu un manager de parole open-source, care a fost complet auditat de un terț de încredere.

Pentru un plus de securitate, este posibil să configurați autorizarea cu factor dublu. Spre deosebire de multe servicii care oferă o gamă de autentificatori, Passwork vă va permite să vă autentificați doar folosind Google Authenticator.

De asemenea, ne place posibilitatea de a verifica istoricul de conectare din fila Autorizații a setărilor. Acest lucru vă permite să vă asigurați că nimeni altcineva nu s-a autentificat și nu a accesat parolele dvs. fără să știți. Vă permite, de asemenea, să vă deconectați de la distanță din orice sesiuni în curs de care vă faceți griji.

Istoricul de conectare

În ceea ce privește echipele, unul dintre avantajele Pasajului este capacitatea de a stabili privilegii individuale de acces pentru fișiere, foldere și dulapuri individuale. Acest lucru permite utilizatorului să partajeze parole în siguranță cu membrii echipei sau persoanele de contact, păstrând în același timp posibilitatea de a revoca accesul, dacă este necesar. Pot fi setate diverse niveluri de accesibilitate, oferind administratorilor de parole un control complet asupra căruia pot accesa ce și când.

Pentru partajarea parolelor direct, utilizatorii pot opta pentru partajarea unui secret comun. Acest lucru permite destinatarului să decripteze parola cu o parolă partajată prin intermediul unui canal de comunicare terță parte. Acesta este un proces sigur.

Oricine preferă să-și găzduiască propriile parole pe propriul server are opțiunea de a face acest lucru, iar acest lucru va înlătura nevoia de a avea încredere în Passwork pentru a stoca parolele sigure pe serverele sale.

În cele din urmă, am verificat politica de confidențialitate și Termenii și condițiile pentru a ne asigura că nu există nimic suspect sau neajuns. Politicile par a fi un tarif legal standard, deși este de remarcat faptul că firma colectează adresa dvs. IP și plasează cookie-uri în browserul dvs. În plus, firma nu se abține de la a trebui să-și asigure parolele:

Aviz de trecere

Cât de bun este Serviciul Clienți pentru Passwork?

Oricine dorește să afle mai multe despre utilizarea acestui serviciu are posibilitatea să afle informații pe site-ul său web. Întrebările frecvente este o resursă utilă care explică tot ceea ce poate doriți să știți despre ediția self-gazdată a Passwork. Cu toate acestea, informațiile despre versiunea bazată pe browser sunt puțin subțiri.

Este disponibil un blog care conține articole despre protecția datelor și confidențialitatea datelor. Cu toate acestea, nu există ghiduri pentru utilizarea efectivă a serviciului și nu există nicio etapă avansată atunci când lansați primul serviciu. Aceasta înseamnă că orice utilizator necunoscut cu administratorii de parole va fi lăsat confuz.

Este păcat, pentru că Passwork nu este foarte dificil să te obișnuiești și, cu doar câteva ghiduri pentru utilizatori, am putea recomanda acest serviciu începătorilor. Așa cum este orice utilizator non-techy care nu a folosit niciodată un manager de parole înainte ar putea dori să se uite în altă parte.

Pentru oricine decide să utilizeze serviciul, există opțiunea de a solicita ajutor prin e-mail. Am constatat că personalul de asistență este informat și răspunsurile au venit întotdeauna în aceeași zi. Cu toate acestea, merită menționat faptul că echipa de asistență a clienților pare a fi mică și disponibilă doar în orele de lucru europene.

Chatul live este disponibil pe site-ul său web, care este o resursă excelentă. Cu toate acestea, va trebui să vă conectați la Facebook messenger pentru a începe o conversație. Aceasta poate lăsa unii utilizatori care apreciază sentimentul de confidențialitate destul de rece.

Gândurile mele finale

Passwork este un manager securizat de parole, care nu este scump și poate fi testat gratuit. Cu toate acestea, este de remarcat faptul că nu există reduceri pentru mai mulți utilizatori. Acest lucru este neobișnuit și înseamnă că există opțiuni mult mai ieftine disponibile pentru întreprinderile care necesită o soluție de gestionare a parolelor.

Posibilitatea de a importa parolele de la un alt serviciu este excelentă și de a putea accesa parolele de oriunde prin intermediul browserului dvs., folosind o parolă principală - face din aceasta o soluție potrivită pentru oricine care necesită acces constant la parolele lor în mai multe locații și dispozitive.

Extensiile browserului și funcționalitatea de completare automată fac ca acest manager de parolă să fie extrem de ușor de utilizat. Și este corect să spunem că nu există o curbă de învățare masivă atunci când utilizați serviciul. Cu toate acestea, pentru începătorii care nu au folosit niciodată un manager de parole, acest serviciu ar putea fi puțin frustrant. Acest lucru se datorează în primul rând faptului că nu există ghiduri de utilizare. Pe de altă parte, am detaliat exact cum să folosiți serviciul în această recenzie, astfel încât oricine este interesat să ofere serviciului un proces folosind proba sa gratuită de 5 zile, poate face acest lucru fără probleme.

În ceea ce privește echipele, acest manager de parole are o mulțime de caracteristici utile, iar criptarea end-to-end înseamnă că parolele dvs. sunt întotdeauna stocate într-o manieră criptată. Aceasta înseamnă că doar tu ești responsabil pentru cheia principală a seifului parolei tale și, atât timp cât alegi o parolă principală unică, nu trebuie să îți faci griji cu privire la faptul că parolele tale sunt hackate.

În general, acest serviciu a fost ușor de utilizat și credem că este potrivit pentru începătorii care nu le place să învețe pe picioare.

Am fost dezamăgiți să aflăm că clientul web pentru Passwork este sursa închisă și nu poate fi auditat. Acest lucru înseamnă că trebuie să ai încredere în serviciu și trebuie să crezi că face ceea ce spune cu parolele tale. Cu toate acestea, pare corect să spunem că pentru majoritatea oamenilor aceasta este o soluție adecvată de gestionare a parolelor care obține rezultatele dorite.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me