Cutie Shellfire


 • Prețuri

  Din $ nivelul de 6,25 la
  / luna

ProPrivacy.com Scor
6 din 10

rezumat

La fel ca în cazul altor dispozitive similare, routerul VPN diminutiv Shellfire Box este foarte slab dotat pentru utilizarea de zi cu zi. După cum vedem în această recenzie Shellfire Box, însă, altfel funcționează destul de bine. Având în vedere că costă doar fracționat mai mult decât planul PremiumPlus VPN al Shellfire, achiziționarea sa este un dezvăluire pentru utilizatorii Shellfire. Potențialul său de router de călătorie adecvat sarcinilor nedemandante poate fi de asemenea suficient pentru a ispiti alți utilizatori VPN la serviciu.

Prețuri și planuri

Cutia Shellfire costă 69,95 EUR (aproximativ 75,00 USD), cu un abonament de un an la planul VPN Premium de la Shellfire. Acest lucru se calculează la un preț rezonabil de 6,25 USD pe lună.

Este demn de remarcat faptul că acest preț este doar puțin mai mic decât 5,60 USD pe lună (dacă este plătit anual) Shellfire percepe în mod normal pentru planul său VPN PremiumPlus. Deci, dacă aveți de gând să vă abonați la Shellfire, ar fi destul de prost să nu obțineți și routerul.

De asemenea, este posibil să cumpărați Cutia cu un plan VPN PremiumPlus de doi ani. Acest lucru se ridică la aproximativ 5,30 USD pe lună.

Evaluarea prețurilor pentru Shellfire Box

Plata se face prin PayPal, card de credit / debit, transfer bancar, Paysafecard sau HiPay. Este posibil să plătiți în bitcoins, dar, deoarece routerul trebuie livrat la o adresă fizică, este greu de observat ce avantaj aduce confidențialitatea.

Funcții VPN

Vă rugăm să consultați review-ul meu VPN Shellfire pentru o privire completă asupra serviciului VPN al acestui furnizor. Planul PremiumPlus oferă o lățime de bandă nelimitată, dar aceasta este disponibilă doar pe serverele selectate.

Utilizatorii PremiumPlus au servere de acces în 31 de țări, dar numai 24 dintre acestea au fost disponibile prin interfața Shellfire Box. Și din nou, nu toate acestea oferă lățime de bandă nelimitată.

Utilizatorii Shellfire sunt, de obicei, restricționați la o singură conexiune simultană. Cu toate acestea, ca în cazul tuturor routerelor VPN, puteți conecta un număr nelimitat de dispozitive la Shellfire Box simultan.

Dacă cumpărați Shellfire Box, puteți utiliza, de asemenea, serviciul obișnuit VPN Shellfire. Dar, datorită conexiunii unice simultane, nu puteți utiliza Box și o conexiune software în același timp.

Specificatii hardware router

Micuța Shellfire Box arată foarte asemănătoare cu Anonabox (cu excepția faptului că este albă). Măsoară doar 6,5 x 4,5 x 2,8 cm și este ușor cu pene, cântărind sub 30 de grame.

Este posibil să se potrivească hardware-ului suficient de puternic pentru a face față cerințelor riguroase de procesare pentru criptarea și decriptarea OpenVPN într-o astfel de cutie minusculă? Vom vedea.

Specificația hardware completă este:

 • On-chip: MediaTek MT7620n
 • Viteza procesorului: 580MHz
 • Memorie RAM: 64 MB DDR
 • Rețea cu fir: 2 x Ethernet 100 Mbps (comutat)
 • Chip Ethernet: MediaTek MT7530 (SoC)
 • Comutator Ethernet: MediaTek MT7530 (integrat)
 • Rețea wireless: 2,4 GHz 802.11b / g / n MiMo 2x2: 2
 • Chip wireless: MediaTek RT5390 (SoC)

Acest lucru este în egală măsură similar cu un hardware similar, de genul Anonabox, PandaPow și Betterspot, toate performanțe mizerabile în testele noastre de viteză..

Shellfire Box folosește standardul wireless 300 Mbps 802.11n (max). Acest lucru este de aproximativ trei ori mai lent decât actualul standard 802.11ac.

De remarcat, de asemenea, că porturile Ethernet de 100 Mbps nu numai că sunt mult mai lente decât standardul actual Gigabit (1 GigE), dar sunt, de asemenea, mai lente decât porturile Ethernet de 300 Mbps utilizate de majoritatea altor dispozitive din propria sa clasă..

Shellfire Box este alimentat printr-un port micro-USB (fără baterie).

Proiectare fizică

Cutie Shellfire 2

Este o cutie mică de plastic alb, cu două porturi Ethernet și un port de alimentare micro-USB într-o parte. De asemenea, dispozitivul oferă un port USB cu dimensiuni complete, deși scopul acestuia nu este clar. Un LED albastru se aprinde când este conectat la o sursă de alimentare

Caseta 1

În pachet sunt de asemenea incluse un cablu Ethernet de 30 cm, un cablu de alimentare USB de 1 m (fără conector de rețea) și un Ghid de instalare rapidă pliabil (în engleză și germană).

intimitate

Shellfire afirmă că, „Nu înregistrăm date de conectare.” Dar, din nou, afirmă și că „Navigați absolut în siguranță și anonim!” Chiar doresc ca furnizorii VPN să înceteze să spună acest lucru.

Shellfire știe exact cine sunteți prin adresa dvs. IP și ar putea păstra jurnalele oricând alege, deci nu sunteți în niciun fel anonim atunci când utilizați serviciul.

Analizând mai îndeaproape politica de confidențialitate, Shellfire spune asta,

„Datele de conectare și utilizare (de exemplu, transferuri de fișiere, timpi de conectare) sunt colectate numai dacă sunt necesare ca mijloc de contabilitate. Nu este cazul tarifelor forfetare. ”

Având în vedere că toate planurile sale VPN (inclusiv acest router) folosesc tarife forfetare, se pare că Shellfire este un serviciu autentic fără jurnal. ura!

Shellfire are sediul în Germania, care are printre cele mai puternice legi de confidențialitate din lume. Noile legi de supraveghere și păstrarea datelor obligatorii sunt totuși anulate. Mulți se tem că situația se va agrava. Vă rugăm să consultați aici pentru mai multe detalii.

După cum înțeleg lucrurile, noile legi obligatorii de păstrare a datelor nu se aplică în prezent furnizorilor VPN.

Pe lângă problema de mai sus, serviciul de informații german (BND) monitorizează activ cetățenii germani și cooperează strâns cu GCHQ și ANS.

Prin urmare, Germania este, de obicei, considerată a nu fi o locație ideală pentru a baza un serviciu VPN axat pe confidențialitate. Cu toate acestea, există o anumită dezbatere cu privire la această problemă datorită reputației legilor sale de confidențialitate.

P2P este permis, dar numai pe serverul din Finlanda.

Securitate

Shellfire folosește adrese IP partajate.

„Folosim OpenVPN cu AES-256-CBC ca cifru al nostru ... Folosim chei și certificate RSA 2048 biți. DHE este utilizat pentru secretul înainte. "

Strângerea de mână este probabil HMAC SHA-1, care este bine. Aceste setări de criptare nu sunt deloc de încântat, dar se potrivesc cu recomandările noastre minime pentru o conexiune VPN „sigură”, care ar trebui să fie rezistentă la orice formă de atac cunoscută pentru viitorul previzibil..

Pentru mai multe informații despre acest subiect, consultați aici.

Site-ul

Am văzut teme web mai frumoase, dar Shellfire își face treaba. Cu toate acestea, nu există o cantitate mare de informații pe site. Versiunea în limba engleză (site-ul este disponibil și în germană și franceză) în mod clar nu este scrisă de un vorbitor nativ, dar este totuși destul de ușor de înțeles.

A sustine

Pe lângă Ghidul de instalare rapidă furnizat împreună cu ambalajul său, este disponibil un videoclip demonstrativ, care vă va parcurge procesul de configurare. Toate aceste instrucțiuni sunt numai pentru Windows. Dar, pentru a fi sincer, configurarea este atât de ușoară încât acest lucru nu ar trebui să conteze cu adevărat.

În afară de asta, asistența se reduce la e-mailurile Shellfire. Acest lucru se poate face prin formular web, e-mail, Facebook sau Twitter. Este disponibil un forum unde puteți pune întrebări, dar în prezent aproape întregul conținut este în germană.

Shellfire a răspuns întrebărilor mele destul de rapid (în câteva ore), iar răspunsurile sale au fost informate și de ajutor.

Procesul

Înscrierea

Comandarea Shellfire Box necesită furnizarea de date complete de contact. După cum sa menționat deja, livrarea necesită o adresă fizică, de aceea oricum este puțin probabil să fie evaziv aici.

Livrarea în Germania durează două-trei zile (așteptați-vă mai mult în afara Germaniei, în special în afara UE).

Conectarea la caseta Shellfire

Routerul este preconfigurat pentru serviciul Shellfire PremiumPlus. Pentru a utiliza, pur și simplu conectați-l la modem printr-un cablu Ethernet (furnizat) și porniți-l folosind un conector USB sau o sursă de alimentare. Puteți conecta apoi dispozitivele la Box prin portul Ethernet sau WiFi, în funcție de conectarea la un router normal.

Într-adevăr nu ar putea fi mai ușor (dar nu uitați să conectați portul WAN la modemul dvs., nu cel LAN, așa cum am făcut-o la început!).

Interfața de router

La fel ca în cazul celor mai multe routere VPN, Shellfire Box este gestionat printr-o interfață web. Pur și simplu conectați-vă la pagina web specificată din browserul dvs. și utilizați parola furnizată.

Interfața Shellfire 1

Interfața OpenWRT este într-adevăr cât se poate de simplă. Lista de server poate fi sortată după locație și tip (viteză).

Puteți alege între OpenVPN prin UDP sau TCP. „Conexiunea TCP ascunsă” înseamnă cu siguranță utilizarea portului TCP 443. Vă rugăm să consultați Cum să ocoliți blocurile VPN pentru informații despre acest lucru.

Performanță WiFi

Shellfire Box folosește banda de 2,4 GHz cu fluxuri spațiale duble MIMO. Acest lucru îi oferă o viteză teoretică maximă de 300 Mbps. Am testat performanța WiFi în rețeaua locală folosind aplicația WiFi Speed ​​Test pentru Android, cu telefonul plasat lângă routere. Intervalul era de aproximativ cinci metri.

Test de viteză WiFi

Performanță VPN Shellfire Box (viteze, DNS, WebRTC și IPv6)

Toate testele au fost efectuate utilizând conexiunea mea de fibra de 50 Mbps / 3 Mbps din Marea Britanie conectată la Shellfire Box. Am folosit modul UDP. Pentru o comparație cu rezultatele pe care le-am obținut folosind serviciul VPN bazat pe software Shellfire, vă rugăm să consultați recenzia mea pentru VPN Shellfire.

Cutie de Shellfire în jos

Shellfire Box

Graficele arată viteza cea mai mare, cea mai mică și medie pentru fiecare server și locație. Consultați explicațiile noastre pentru testarea vitezei complete pentru mai multe detalii.

Te poți aștepta să vezi în jur de 85-90% pierderi de viteză la descărcare atunci când folosești Shellfire Box. Acest lucru este în totalitate în conformitate cu alte dispozitive din aceeași clasă și arată clar că hardware-ul din aceste cutii minuscule nu este pur și simplu suficient de puternic pentru a procesa un semnal VPN cu orice viteză.

Rețineți că rezultatele VPN ale software-ului Shellfire pe care le-am obținut au fost oricum dezamăgitoare, dar cred cu tărie că hardware-ul dotat este principala problemă cu Box.

Scurgere Shellfire Box

Nu am detectat nicio scurgere DNS DNS sau scurgeri WebRTC în timpul folosirii casetei Shellfire, ceea ce este excelent! Rețineți că ISP-ul meu (Virgin Media UK) nu acceptă IPv6, deci nu pot testa scurgeri IPv6. Sperăm că această situație se va schimba în viitorul apropiat.

Rețineți că WebRTC a detectat adresa rețelei mele interne (care arată, de asemenea, că routerul folosește o poartă NAT, de unde și adresa [RFC1918] Private). Totuși, acest lucru nu poate fi utilizat pentru a mă identifica, deci nu constituie o scurgere IP.

Am putut accesa atât BBC iPlayer cât și US Netflix folosind routerul.

Alte platforme

După cum sa menționat deja, orice dispozitiv capabil de internet poate beneficia de VPN, pur și simplu prin conectarea la router.

Shellfire Box Review: Concluzie

Mi-a placut:

 • Mic și ușor (deși acest lucru are consecințe importante)
 • Doar câțiva dolari pe an mai mult decât să plătească pentru planul exclusiv software
 • Fără jurnale (deloc)
 • Nu există scurgeri de IP
 • Funcționează BBC iPlayer și SUA Netflix
 • Criptare bună, cu secret secret perfect

Nu eram atât de sigur despre:

 • Germania nu este probabil o locație ideală

Uram:

 • Foarte sloooowww
 • Număr limitat de servere PremiumPlus (viteză maximă)

Problema principală cu Shellfire Box este aceeași problemă care afectează toate dispozitivele similare. Pur și simplu nu puteți încadra hardware-ul necesar pentru procesarea unei conexiuni VPN cu viteză într-o cutie atât de mică și de costuri reduse. Rezultatul este o pierdere de viteză de descărcare de 85-90%.

Pentru utilizarea de zi cu zi, acest lucru va fi inacceptabil pentru majoritatea utilizatorilor. Acestea fiind spuse, dacă intenționați să cumpărați planul Shellfire VPN PremiumPlus, Shellfire Box este un instrument fără creier. La urma urmei, costă mai puțin de 6 dolari mai mult decât achiziționarea planului PremiumPlus de unul singur!

În afară de problemele de viteză, Shellfire Box funcționează bine. Este ridicol de ușor de configurat și nu vă scurge adresa IP. Prin urmare, ar putea fi util ca router de călătorie, care vă poate păstra în siguranță în timp ce efectuați sarcini nedemandante pe internet.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me