SaturnVPN


 • Prețuri

  Din $ 1,40
  / luna

 • Disponibil pe:


  • ferestre

  • MacOS

  • iOS

  • Android

  • Linux

ProPrivacy.com Scor
2.5 din 10

rezumat

SaturnVPN este un serviciu VPN mic cu sediul în Houston, Texas. Afacerea a fost începută în 2013 de patru prieteni care erau cu toții ingineri de rețea. Parteneriatul s-a extins acum la cinci membri, iar VPN este administrat cu un număr mic de servere pentru o taxă de abonament foarte mică.

Statistici rapide

 • competență
  United Staes
 • Conexiuni simultane
  2
 • ţări
  5

SaturnVPN este un serviciu VPN mic cu sediul în Houston, Texas. Afacerea a fost începută în 2013 de patru prieteni care erau cu toții ingineri de rețea. Parteneriatul s-a extins acum la cinci membri, iar VPN este administrat cu un număr mic de servere pentru o taxă de abonament foarte mică.

Acest VPN ar putea oferi suficient de mult pentru cei care nu au nevoie de acces la servere din multe țări diferite. Cu toate acestea, după cum veți citi în acest raport, este îndoielnic că acest VPN ar putea fi de folos oricui.

Vizitați SaturnVPN »

Prețuri și planuri

Puteți accesa toate protocoalele VPN oferite de serviciu cu un singur pachet. Planurile de abonament oferite de companie includ o perioadă de o lună sau abonamente de trei și șase luni. Există, de asemenea, un plan de un an și un doi ani. Perioadele mai lungi de abonament sunt mai ieftine pe lună. Cu toate acestea, trebuie să plătiți toată perioada înainte.

Prețurile sunt oferite în dolari SUA și puteți plăti cu carduri de credit, PayPal, Bitcoin, Webmoney și Perfect Money.

Fiecare abonament permite titularului contului să se conecteze simultan la rețea pe două dispozitive separate.

Caracteristici

Caracteristicile pachetului companiei sunt:

 • Servere în șase țări
 • Garanție de returnare de trei zile
 • Conturi anonime
 • P2P permis pe majoritatea serverelor
 • Acordarea a două conexiuni simultane
 • Nu există limite de transfer de date

Compania are servere în diferite țări pentru fiecare dintre protocoalele pe care le suportă.

PPTP: SUA, Marea Britanie, Polonia, Franța, Germania

L2TP: SUA, Marea Britanie, Canada, Polonia, Franța, Germania

Kerio VPN: SUA, Marea Britanie, Germania

Cisco AnyConnect: SUA, Marea Britanie

OpenVPN: Canada, Marea Britanie, Germania

Vizitați SaturnVPN »

Securitate

Protocoalele VPN oferite de SaturnVPN sunt PPTP, L2TP, SSTP și OpenVPN. Există, de asemenea, două implementări proprii, care sunt Cisco AnyConnect și Kerio.

Din păcate, echipa de asistență pentru clienți nu este foarte informată despre metodele utilizate de VPN, astfel încât orice informație care nu este pe site sau nu poate fi dedusă analizând fișierele de jurnal, pur și simplu nu este disponibilă.

Implementarea companiei OpenVPN nu are mare succes. Utilizează criptarea Blowfish cu o cheie pe 128 de biți. Compania folosește Diffie Hellman pentru schimbul de chei, care este metodologia standard utilizată pentru OpenVPN. Procesele de stabilire a sesiunii sunt acoperite de criptarea RSA de 1028 de biți. Acest lucru este foarte slab și RSA nu recomandă utilizarea unei chei de criptare scurtă, deoarece există zvonuri conform cărora mai multe autorități, inclusiv serviciile de securitate chineze, pot împiedica acest nivel de criptare. Majoritatea VPN-urilor folosesc o cheie de 2048 biți pentru RSA, iar cele mai bune VPN-uri folosesc o cheie de 4096 biți.

intimitate

SaturnVPN interzice descărcarea P2P pe serverele sale din Marea Britanie și SUA, dar o permite pe serverele germane ale companiei.

Din păcate, compania păstrează jurnalele de conectare, dar nu precizează în ce perioadă sunt păstrate aceste înregistrări. Compania va preda aceste informații dacă este prezentată cu o hotărâre judecătorească. Politica de confidențialitate SaturnVPN prevede, de asemenea, că vă vor monitoriza activitățile în cazul în care compania este prezentată cu un ordin judecătoresc în acest sens.

A sustine

Puteți vorbi cu un operator de asistență pentru clienți prin chat live. Puteți vedea dacă chat-ul este gestionat cu privire la caseta de mesaje din partea dreaptă jos a ecranului.

Făcând clic pe acest mesaj, se deschide un ecran de chat. Mai întâi trebuie să vă identificați și să scrieți o întrebare.

Când un operator de asistență este disponibil, conversația dvs. poate continua.

Din păcate, operatorii de asistență pentru linia 1 nu sunt foarte informați, așa că, dacă aveți o întrebare complicată, va trebui să contactați asistența tehnică. Pagina de contact de pe site oferă adresa de e-mail de asistență și, de asemenea, puteți trimite un mesaj de la această pagină.

Nu aveți nevoie de un cont pe site-ul web pentru a utiliza testul gratuit. Cu toate acestea, puteți crea un cont care vă va duce în zona de clienți a site-ului web.

Cu toate acestea, nu există facilități de utilizare în zona clienților.

Alte caracteristici de asistență ale site-ului web includ o pagină de întrebări frecvente.

Site-ul include și o bibliotecă mare de ghiduri înființate.

Procesul

Cont gratuit

SaturnVPN oferă două niveluri de cont gratuit. Prima este accesibilă făcând clic pe "Cont VPN gratuit" în meniul principal al site-ului.

Cu toate acestea, această opțiune vă oferă doar acces la PPTP și L2TP, care trebuie configurate manual. Pentru a vă face o idee corectă a serviciului SaturnVPN, trebuie să treceți la al doilea tip de încercare gratuită, pe care îl primiți completând un formular, accesibil pe pagina Contului VPN gratuit. Faceți clic pe butonul "Solicitați încercare gratuită timp de 1 zi" buton pentru a ajunge la el.

Am primit un e-mail în termen de o oră și jumătate cu acreditarea mea de autentificare pentru proba gratuită de o zi care modelează exact serviciul complet.

Clientul VPN SaturnVPN Windows

SaturnVPN are trei aplicații tentante, cu criptare extrem de dezvoltată. Metodologia favorită VPN a ProPrivacy.com este OpenVPN - care oferă SaturnVPN. Compania nu și-a creat propria aplicație, ci invită utilizatorii să descarce programul GUI OpenVPN. Aceasta este o interfață foarte de bază creată de organizația care gestionează standardul OpenVPN. Nu este nimic în neregulă cu această interfață, cu excepția faptului că funcționează numai în modul minimizat din tava de sistem. După descărcarea interfeței, trebuie să descărcați fișierele de configurare de pe site-ul SaturnVPN și apoi să le mutați în directorul de configurare al zonei în care este stocat software-ul OpenVPN.

Am deja instalat OpenVPN GUI, așa că am descărcat doar fișierele de configurare. Acest lucru mi-a oferit acces la un server în Canada, la un server în Marea Britanie și la două servere în Germania. Din păcate, cu contul de proces pe care mi l-a oferit operatorul de asistență, nu m-am putut conecta la serverul canadian. M-am putut conecta la serverele britanice și germane, dar mi-au blocat accesul la internet în întregime și nu am putut să mă conectez la niciun site web, în ​​timp ce am stabilit o conexiune VPN.

Fișierele jurnal de conexiune VPN au arătat o eroare la încercarea de autentificare a serverelor din Marea Britanie și Germania în timpul procedurilor de conectare. Când am încercat să vizitez orice site web cu VPN-ul activat, accesul web a eșuat în timpul "Stabilirea conexiunii sigure" faza accesului web.

Am continuat și am decis să revizuiesc implementarea Cisco AnyConnect în schimb. Cu toate acestea, link-ul de descărcare din ghidul de instalare a fost spart și nu am putut să obțin software-ul pe computerul meu.

Următoarea mea opțiune a fost Kerio VPN oferită de SaturnVPN. Deși am examinat multe servicii VPN, nu auzisem niciodată de Kerio, așa că aceasta a fost o experiență nouă pentru mine. Am decis să verific site-ul Kerio pentru a afla mai multe despre metodologia VPN. Pagina nu s-ar încărca.

Am urmat instrucțiunile de instalare de pe site-ul SaturnVPN și am obținut interfața pe computerul meu. Conectarea a solicitat să mă refer la pagina de nume a serverului de pe site-ul SaturnVPN.

Am încercat toate numele serverului, dar nu am reușit să mă conectez cu datele de acreditare care mi-au fost date pentru proba gratuită. Când am alertat echipa de asistență despre asta, mi s-a spus că trebuie să activeze acel acces pentru mine. Cu toate acestea, după ce am terminat toate celelalte teste, m-am întors la Kerio și încă nu a funcționat.

Părea să fie ceva în neregulă cu certificatul de identificare al serverului.

Am verificat certificatul și am descoperit că acesta a expirat cu mult timp în urmă.

Mai aveam o opțiune. SaturnVPN oferă SSTP. Acesta este un sistem VPN bun care a fost creat pentru a înlocui PPTP. Așadar, am dat clic pe link pentru a obține instrucțiuni de instalare pentru Windows 10 și asta am primit:

Toate sistemele de mai sus folosesc procedurile de securitate Transport Layer pentru a stabili o conexiune la un server. TLS necesită ca serverul să se identifice cu un certificat și, în orice caz, serverul SaturnVPN nu avea un certificat valid. Deci, probabil, acest lucru explică de ce nu m-am putut conecta cu OpenVPN sau Kerio. În cazul SSTP, chiar dacă aș fi fost capabil să obțin software-ul de stabilire a conexiunilor pe computerul meu, tot nu aș fi putut să mă conectez sigur din cauza acestei probleme de certificat.

Am primit un link de descărcare de lucru pentru Cicso AnyConnect de la biroul de asistență și am putut să-l instalez. Cu toate acestea, am întâlnit un mesaj de eroare de securitate când am încercat să mă conectez cu acesta.

Am respins eroarea și am continuat cu conexiunea. Aceasta mi-a permis să efectuez un test de viteză la implementarea Cisco AnyConnect a SaturnVPN.

Pagina de statistici a sistemului de setări a aplicației a oferit câteva informații interesante, inclusiv cifrul folosit pentru conexiune - AES cu o cheie de 128 biți.

Performanță (teste de viteză, DNS, WebRTC și IPv6)

Testele de performanță ProPrivacy.com includ de obicei teste de viteză care se conectează prin servere VPN în trei țări diferite. De obicei, aceste teste sunt efectuate pe o implementare OpenVPN. Aplicația Cisco AnyConnect utilizează biblioteca OpenSSL pentru măsuri de securitate, care este exact același sistem pe care îl utilizează OpenVPN. Deci, aceste teste au fost efectuate cu Cisco AnyConnect cu toate serverele SaturnVPN dedicate acestei metodologii - unul în SUA și două în Marea Britanie..

Testele de viteză au fost efectuate cu serviciile testmy.net. Testele din Marea Britanie au mers pe un server din Londra, iar testele din SUA au trecut pe un server din Miami.

Am folosit IPLocation.net pentru a descoperi locația reală a serverelor SaturnVPN pe care le-am testat. Serverul american cisco2.saturnvpn.com a fost localizat în Kansas City, Missouri. IPLocation afișează rezultatele locației a cinci servicii diferite. În Marea Britanie, cisco3.saturnvpn.com și cisco4.saturnvpn.com au fost raportate ca fiind în aceeași locație. Cu toate acestea, în lista de rezultate pentru ambele servere, două dintre serviciile IPLocation de asistență nu au putut detecta locația exactă, două au plasat serverele în Gosport, Hampshire și unul a considerat că serverele sunt în Kent..

Probabil veți avea un serviciu de internet mai rapid în casa dvs. Cu toate acestea, dacă plecați într-o țară mai săracă pentru vacanța dvs., viteza de internet afișată în conexiunile neprotejate ale acestor teste vă arată condițiile pe care le puteți aștepta în timp ce sunteți plecat. În timp ce sunteți în vacanță, va trebui să vă bazați mai mult pe o VPN, astfel încât să puteți intra pe site-urile TV de acasă..

HBO recomandă o viteză de 2 Mbps pentru a viziona confortabil video video pe internet. Recomandă 3 Mbps pentru streaming video HD - toată biblioteca online HBO este redată în format HD. Pacat ca serverul VPN Saturn a redus viteza pe linie. Cu toate acestea, după cum veți vedea în secțiunea Streaming Video din acest raport, acest lucru nu a prezentat cu adevărat o problemă.

Mai multe teste au fost efectuate cu ipleak.net în timp ce am fost conectat la serverul SaturnVPN Cisco din Kansas City, pentru a verifica scurgerile DNS și bug-ul WebRTC. Site-ul a raportat locația mea în Kansas City. De asemenea, a verificat prin toate apelurile DNS emise de browserul meu și a descoperit accesul la 71 de servere DNS diferite. Toate serverele respective erau situate în California și Iowa, care sunt în concordanță cu o locație din Kansas City, așa că SaturnVPN a ascuns cu succes locația mea reală, care se afla în Republica Dominicană.

În timp ce eram încă conectat la serverul SaturnVPN din Kansas City, am accesat site-ul de test doileak.net care mi-a detectat și locația ca fiind în Statele Unite. Acest raport a verificat, de asemenea, diferența dintre fusul orar al sistemului meu de operare și fusul orar al locației mele raportate și le-a găsit coerente. Acesta este tipul de anomalie care poate oferi secretul că utilizați un VPN. Cu toate acestea, SaturnVPN a rezolvat cu succes această problemă și nu există indicii că nu mă aflam de fapt în Kansas City.

Furnizorul meu de servicii de internet nu utilizează adrese IPv6 și, prin urmare, nu am putut să testez scurgeri IPv6.

Servicii de streaming

Am testat fiecare dintre cele trei servere Cisco AnyConnect ale SaturnVPN pentru a vedea dacă mă pot introduce în serviciile de streaming video din Marea Britanie și SUA. În timp ce eram conectat la serverul SatuenVPN din SUA, am putut viziona videoclipuri transmise de la Netflix, ABC și NBC. Aceasta este o performanță excepțională.

Ambele servere VPN din Marea Britanie au avut exact aceleași rezultate cu serviciile de streaming din Marea Britanie. Niciuna nu mi-a putut accesa videoclipuri la Netflix, dar amândoi m-au introdus în BBC iPlayer și videoclipuri pe site-ul Channel 4.

Alte platforme

SaturnVPN oferă mai mulți clienți diferiți și are, de asemenea, servere VPN la care pot fi accesate prin protocoale diferite printr-o configurare manuală. Tabelul de mai jos arată care va funcționa pe ce sistem de operare.

PPTP L2TP SSTP Kerio GUI OpenVPN Cisco AnyConnect
ferestre
Mac OS X X
MacOS X X
Android X X
iOS X X
Linux X X X X

SaturnVPN Recapitulare Concluzie

SaturnVPN este excelent pentru a intra pe site-uri de streaming video de peste mări. Cu toate acestea, păstrarea lor a jurnalelor de conexiune pentru o perioadă nespecificată înseamnă că nu trebuie să vă bazați pe acest VPN pentru protecția identității atunci când descărcați material protejat de drepturi de autor.

mi-a placut

 • Cisco AnyConnect ușor de utilizat
 • Încercare gratuită
 • Protecție bună împotriva DNS și IP
 • Intră în Netflix SUA

Nu eram atât de sigur

 • Jurnalele de conexiune
 • Doar două conexiuni simultane

uram

 • Eroare certificat de securitate
 • Conexiuni care nu funcționează
 • Viteze mici

Eșecurile certificatului de autentificare la fiecare încercare de conectare cu toate aplicațiile la toate serverele oferite de SaturnVPN înseamnă că nu ar trebui să utilizați acest serviciu. Acest eșec te expune la riscul de atacuri ale omului în mijloc unde un interloper se prezintă ca server. Acești fraudatori ar putea fi hackeri care doresc să vă fure detaliile bancare, sau avocați de drepturi de autor sau poliția care spionează activitățile dvs..

Consultați recenziile de pe ProPrivacy.com ale altor furnizori VPN pentru a găsi un serviciu mai bun.

Vizitați SaturnVPN »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me