WorldVPN


 • Prețuri

  Din $ 3.50
  / luna

ProPrivacy.com Scor
6 din 10

rezumat

WorldVPN este un furnizor VPN funcțional care oferă o gamă largă de țări cu conexiuni OpenVPN și PPTP și, deși au de făcut ceva pentru a le face serviciul accesibil și de încredere, au făcut unele îmbunătățiri în ultimele luni..

Statistici rapide

 • ProPrivacy.com SpeedTest (medie)
  10 Mbps
 • competență
  Letonia
 • Conexiuni simultane
  5
 • ţări
  47

Caracteristici

 • Peste 100 de locații de server din întreaga lume
 • 3 - 10 conexiuni simultane în funcție de planul prețurilor
 • Planuri de utilizatori de afaceri
 • Planurile de gazdă a site-ului web
 • Program de reseller
 • P2P permis pe servere Olanda, România și Rusă
 • OpenVPN
 • Fără jurnalele de utilizare
 • Protecție împotriva scurgerilor DNS

Viteză și performanță

Am avut rezultate foarte amestecate cu testele noastre de performanță WorldVPN. Folosind clientul personalizat și contul care ne-a fost furnizat în scopuri de testare, am constatat, în medie, o reducere a lățimii de bandă în proporție de 80%, fiind conectat la cele mai apropiate servere din Marea Britanie în prima noastră zi de testare. Unele dintre testele noastre pe serverul SUA au venit cu un rezultat aval de 500Kbps cu adevărat neplăcut în timp ce au fost conectate la VPN în comparație cu 25Mbps pe conexiunea noastră neprotejată. Câteva zile mai târziu, testele noastre au obținut rezultate mult mai bune, fără pierderi de viteză aproape pe profilul IP dedicat London OpenVPN furnizat în scopuri de testare criptare și viteze ale serverului din Marea Britanie, în general, în jurul regiunii 26Mbps. Cu toate acestea, niciodată nu am avut mare succes cu serverele americane, cu cel mai bun rezultat al nostru, reușind un 6.6Mbps.

Am avut probleme legate de fiabilitatea VPN: unele încercări de conectare nu au reușit să protejeze traficul nostru de internet, în ciuda faptului că clientul a spus că a fost conectat, iar abandonarea ocazională sau înghețarea nu a fost neobișnuită. Nu am avut probleme cu scurgeri DNS, ceea ce indică faptul că clientul oferă o anumită protecție împotriva acestui lucru. WorldVPN folosește serverele DNS Google.

Prețuri și planuri

WorldVPN oferă patru planuri de stabilire a prețurilor, dintre care două sunt orientate către utilizatorul obișnuit și două destinate mai mult companiilor. Deși acest lucru nu este publicizat pe site-ul principal, reducerile sunt disponibile pentru perioade mai lungi de abonament. Acest lucru înseamnă că cel mai ieftin preț pe lună este de fapt 3,50 USD pentru un abonament anual la serviciul Buget, care este destul de ieftin dacă nu aveți nevoie de mai mult decât 15 GB lățime de bandă permisă. Cumpărarea unui abonament nelimitat pe o bază lunară recurentă este ceva mai scumpă, la 9,95 USD.

Este disponibil un proces gratuit, deși este posibil să nu observați acest lucru pe site decât până faceți clic pentru a investiga opțiunile de stabilire a prețurilor. Nu există prea multe detalii despre proba gratuită, dar în funcție de asistență este limitat la doar 60 de minute de timp conectat. Pe lângă acest lucru, noii utilizatori pot solicita o rambursare din orice motiv în termen de șapte zile de la achiziționarea unui abonament. Plata se poate face printr-o varietate de mijloace, inclusiv carduri de credit, PayPal, WebMoney și - plăcut - BitCoin.

Confidențialitate și securitate

WorldVPN se concentrează pe protocolul OpenVPN, cu criptare de date AES de 256 biți securizată cu RSA-256 pentru handshaking și SHA-1 pentru autentificare hash (SHA256 pe canalul de control). Aceasta este o îmbunătățire a cifrei BlowFish-128 implicită. Opțiunile PPTP și L2TP sunt de asemenea disponibile utilizând criptarea pe 128 de biți. Evident, având în vedere limitările de lățime de bandă ale planului Buget, utilizarea lățimii de bandă a utilizatorilor este înregistrată în contul lor, iar acest lucru poate fi vizualizat pe pagina contului. În conformitate cu asistența, nimic altceva nu este înregistrat și nu se păstrează nicio adresă IP.

Unele steaguri roșii sunt ridicate de dificultatea generală de a obține informații despre serviciu. Avem, de asemenea, îngrijorări cu privire la ușurința de a urmări orice client atribuit unui IP unic dedicat, conform "dedicat" plan de abonament.

Gânduri finale

Este plăcut să vezi că un furnizor VPN lucrează la defectele sale, iar WorldVPN a adus îmbunătățiri serviciului său recent: a rezolvat o problemă cu punctele forte de criptare și a adăugat o politică de confidențialitate și condiții de utilizare pe site-ul său web. Există totuși un spațiu suplimentar pentru îmbunătățiri: există problema fiabilității - în special acele momente îngrijorătoare în care am constatat că VPN nu ne protejează deloc conexiunea - precum și confuzia atunci când încercăm să obținem informații despre serviciu. Cu toate acestea, atunci când funcționează, funcționează bine, fără scurgeri DNS, viteze potențiale mari și o mare varietate de servere și locații din care să alegeți. Cu trei dispozitive oferite chiar și în planul bugetului și prețuri rezonabil ieftine, susținute de o probă (scurtă) gratuită și o garanție de returnare a banilor, depinde de dvs. dacă doriți să încercați WorldVPN.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me