Unlocator


 • Prețuri

  Din $ 4,96
  / luna

 • Disponibil pe:


  • ferestre

  • MacOS

  • iOS

  • Android
 • deblochează:


  • Netflix

  • iPlayer

ProPrivacy.com Scor
5 din 10

rezumat

Unlocator este o companie daneză care se concentrează pe metode pentru a ajuta oamenii să ocolească restricțiile de internet, cenzura și geo-blocarea. Compania oferă atât sistem de nume de domeniu inteligent (Smart DNS), cât și un serviciu VPN complet suflat. Aflați mai multe despre serviciile Smart DNS și Virtual Private Network (VPN) ale Unlocator citind această recenzie sau accesați direct site-ul companiei făcând clic pe butonul de mai jos.

Smart DNS este o modalitate excelentă de a accesa servicii online blocate, însă pentru a obține confidențialitate este necesar să utilizați un VPN. Vestea bună este că Unlocator oferă acces la ambele tehnologii pentru a oferi abonaților tot ceea ce ar putea avea nevoie.

Statistici rapide

 • competență
  Danemarca
 • ţări
  36
 • Conexiuni simultane
  5
 • ProPrivacy.com SpeedTest (medie)
  49,2 Mbps

Caracteristici

ţări 36
Conexiuni simultane 5
torrenting

Unlocator vine cu alegerea serviciilor Smart DNS și VPN, iar acestea pot fi utilizate simultan pentru a transmite conținut într-o țară și VPN în alta.

VPN-ul Unlocator este disponibil pentru toate platformele populare și are aplicații care oferă criptare OpenVPN (iOS oferă doar L2TP / IPSec și IKEv2, care este un tarif destul de standard). Aplicațiile VPN Unlocator au un killswitch și un "scut" caracteristică care vă împiedică să vă conectați la internet, cu excepția cazului în care VPN este activat. Cu toate acestea, killswitch-ul este doar pentru desktop-uri.

Unlocator are servere în 36 de țări, ceea ce reprezintă o selecție mare de națiuni pentru deblocarea conținutului. BitTorrenting este permis și firma nu specifică servere specifice pentru P2P, ceea ce înseamnă că sunteți liber să utilizați orice.

Viteză și performanță

VPN-ul Unlocator nu a afectat viteza într-o măsură semnificativă când am fost conectați la serverele sale. Acest lucru înseamnă că această VPN ar trebui să fie în regulă pentru a efectua sarcini intensiv de date, precum streaming și jocuri. Acest lucru are sens, deoarece VPN se piață la fel de bun pentru deblocarea conținutului, cum ar fi Netflix.

Netflix

Unlocator este un serviciu care poate oferi acces la Netflix din SUA. Utilizatorii pot debloca Netflix fie folosind serverele Smart DNS, fie cu VPN. De asemenea, serviciul deblochează o mulțime de alte servicii populare, cum ar fi BBC iPlayer, Hulu și multe altele.

Testele de scurgere

ProPrivacy.com SpeedTest (medie) 49.2
ProPrivacy.com SpeedTest (maxim / spargere) 62
S-a detectat o scurgere WebRTC?
Au fost detectate scurgeri IPv4?

Am testat acest VPN pentru scurgeri pe o conexiune IPv4 și am constatat că nu suferă scurgeri IP, scurgeri DNS sau scurgeri WebRTC. Acest lucru înseamnă că vă va proteja confidențialitatea în mod eficient.

Cu toate acestea, vă recomandăm să vă îndreptați singur către IPLeak.net pentru a verifica existența unor scurgeri, în special dacă aveți o conexiune IPv6 (nu am putea testa IPv6 pentru că ISP-ul nostru nu a furnizat-o în locația noastră în momentul revizuirii) . Dacă primiți o scurgere WebRTC sau DNS pe IPv6, vă recomandăm să dezactivați IPv6 complet pe computer.

Preț

2 ani

$ 4,96
pe luna

Unlocator este un serviciu VPN destul de scump în comparație cu prețurile medii ale VPN-urilor premium din aceste zile. Dacă vă abonați pentru un an, veți plăti 98,75 USD (inclusiv TVA), care este echivalentul a 8,30 USD pe lună. Găsim faptul că cită un preț fără TVA un pic înșelător.

Un plan de o lună costă 12,49 USD. Acestea sunt prețuri de top care pot fi ușor bătute. Așadar, dacă este important să obțineți un VPN excelent, care este și ieftin, vă recomandăm să căutați în altă parte.

Toate planurile includ o garanție de returnare a banilor de 30 de zile, astfel încât să puteți testa serviciul amănunțit pentru a vedea dacă face tot ce aveți nevoie. Acest lucru este foarte generos, mai ales că Unlocator VPN oferă și o probă gratuită de 7 zile pe care o puteți folosi pentru a testa serviciul. Proba gratuită oferă acces complet la serviciile Unlocator, inclusiv VPN și serviciul Smart DNS.

Compania acceptă toate cardurile majore de credit și debit și puteți plăti și cu Bitcoin. Cu toate acestea, nu este posibil să plătiți serviciul cu PayPal.

Ușurință în utilizare

ferestre
MacOS
iOS
Android

Înscrierea

Procesul gratuit de șapte zile ar trebui să vă ofere mult timp pentru a vă simți confortabil cu Unlocator și a-l testa cu atenție. Există butoane de încercare gratuite pe tot site-ul, așa că nu ar trebui să aveți probleme pentru a accesa formularul de înscriere.

Adresa dvs. de e-mail devine numele dvs. de utilizator pentru sistem. Compania va trimite orice informații de resetare a parolei la adresa de e-mail înregistrată. Este posibil să folosiți sistemul cu o adresă de e-mail falsă, deoarece nu există nicio etapă de verificare prin e-mail în timpul activării contului. Cu toate acestea, este mai bine să dați o adresă de e-mail reală. Creați un nou cont de e-mail anonim dacă nu doriți să oferiți adresei de e-mail reală lui Unlocator.

După finalizarea înregistrării, veți fi redirecționat direct către pagina contului dvs..

Pregatirea

Aplicațiile sunt disponibile pentru toate platformele, ceea ce înseamnă că puteți pune în funcțiune și funcționează aplicația VPN pe Windows, Mac, Android și iOS. Toate platformele oferă OpenVPN în afară de iOS, care oferă o gamă sigură de criptare IKEv2 sau L2TP sigură. Un killswitch este disponibil atât pentru clienții desktop, dar nu este disponibil pe aplicațiile mobile.

Am găsit aplicațiile ușor de navigat și ușor de utilizat, cu o funcționalitate frumoasă cu un singur clic pentru conectarea la o gamă de servere din întreaga lume.

Serviciu clienți

Încercare gratuită 7
Lungimea garanției înapoi 30
Suport 24 de ore
Chat live
Banii inapoi garantat

Accesați Centrul de asistență Unlocator făcând clic pe butonul Asistență din meniul de sus al site-ului. Dacă doriți să adresați o întrebare din partea echipei de asistență, faceți clic pe butonul "Asistență de contact" butonul din pagina de asistență. Deschiderea unui bilet de asistență presupune completarea unui formular web standard. Un răspuns va merge la adresa dvs. de e-mail înregistrată.

Pentru utilizatorii care o preferă, există un serviciu de chat live 24/7 pe site-ul său. Am constatat că agenții de asistență sunt în general buni. Cu toate acestea, unul a ieșit din conversația noastră când aveam încă mai multe întrebări pe care am vrut să le punem, ceea ce însemna că trebuie să începem o altă conversație de chat; presupunem că ea avea undeva mai important să fie. Următorul domn a fost mult mai bun și a participat la chat până când am terminat cu toate întrebările noastre.

Am fost impresionat de nivelul de cunoștințe tehnice pe care le-au putut oferi atunci când au fost împinși. De asemenea, ne-au plăcut ghidurile de configurare, care includ un ghid de configurare pentru Windows 10 și alte platforme moderne. La fel și ghiduri pentru a configura VPN-ul manual.

Confidențialitate și securitate

Protecție împotriva scurgerilor IPv4
Kill Switch
Protecție împotriva scurgerilor WebRTC

Unlocator are sediul în Danemarca, care este o țară europeană foarte puternică în privința vieții private. Națiunea nu are cerințe de înregistrare în conformitate cu legislația daneză care se aplică VPN-urilor, iar Danemarca are unele dintre cele mai puternice legi privind protecția consumatorului și a vieții private.

În plus, firma stochează doar statistici agregate care nu pot fi asociate la o adresă IP, iar aceste jurnalele de conexiune sunt purjate în 24 de ore. Aceasta înseamnă că, chiar dacă firma este abordată cu un mandat, nu ar avea nimic substanțial de predat despre utilizatorii săi.

Cu toate acestea, merită remarcat faptul că trebuie să furnizați companiei adresa dvs. IP dacă decideți să utilizați funcția Smart DNS.

Protocoale de criptare

IKEv2
OpenVPN
L2TP / IPSec

VPN-urile criptează toate datele care vin și pleacă de pe dispozitivele tale. Și aplicațiile Unlocator oferă criptare puternică pe toate platformele, inclusiv OpenVPN (pe fiecare platformă, dar în iOS). Am solicitat firmei să ne ofere detalii despre implementarea OpenVPN și ne-au spus că folosește:

Cipher: AES-256-CBC. Strângere de mână: cheie RSA-2048. Autentificare Hash: SHA-512. PFS: Da

Aceasta este o implementare OpenVPN foarte puternică, care este dovada viitoare.

Logare VPN

Unlocator afirmă că șterge toate înregistrările activităților în termen de 24 de ore de la încheierea unei sesiuni. În plus, nu colectează niciodată date despre ceea ce fac utilizatorii în timp ce sunt conectați la serverele sale (jurnalele de utilizare). Acesta este la fel de aproape de un VPN cu log-uri zero, cât este și este o confidențialitate excelentă pentru nevoile majorității oamenilor.

Gânduri finale

Unlocator este un serviciu care este comercializat atât la persoanele care doresc să deblocheze mai mult conținut online, cât și la persoanele care doresc confidențialitate. Am considerat că serviciul este bun pentru ambele. Cu toate acestea, este un pic pe partea de preț și există VPN-uri pe piață care vă vor oferi caracteristici identice, cu mai multe locații de server pentru aproximativ jumătate din preț. Cu toate acestea, acesta este un serviciu VPN destul de bun, care merită testat.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me