UnblockUs

 • Prețuri

  Din $ 4,99
  / luna

ProPrivacy.com Scor
4.6 din 10

rezumat

UnblockUs oferă o alternativă excelentă pentru VPN - „SmartDNS”- asta vă schimbă rutarea DNS. În plus față de comoditatea și disponibilitatea pe mai multe dispozitive diferite, UnblockUs susține și că nu va încetini conexiunea la internet cum pot face alte VPN-uri tradiționale.

Caracteristici

UnblockUs este o alternativă excelentă pentru VPN care susține că vă păstrați datele în siguranță fără a încetini internetul în acest proces. Obiectivul principal al UnblockUs este deblocarea conținutului restricționat geografic. Fidel cuvântului său, UnblockUs este cu siguranță o soluție eficientă atunci când vine vorba de accesarea conținutului geo-restricționat.


DeblocareUs SmartVPN

UnblockUs oferă, de asemenea, VPNtechnology denumită „SmartVPN”. UnblockUs SmartVPN oferă utilizatorilor „un strat de securitate” pentru conexiunile lor online. În plus, UnblockUs SmartVPN susține că „sigilează conținutul datelor dvs.” pentru a ține ochii nevăzători.

Când vă abonați la SmartDNS, automat primiți SmartVPN în pachet. Configurarea este găsită navigând în fila lor SmartVPN.

Viteză și performanță

UnblockUs susține că are viteze care le bat pe cele ale majorității VPN-urilor tradiționale. Am fost fericit să aflu, în timpul testării mele, că nu minteau.

Când testam fără setări de deblocare DNS, viteza de descărcare a mea a fost de 38,53 Mbps și viteza de încărcare a fost de 5,85 Mbps. Cu setările DNS UnblockUs, viteza de descărcare a fost de 37,07 Mbps și viteza de încărcare a fost de 5,70 Mbps.

Preț

Planurile de abonare UnblockUs pot fi achiziționate fie anual, fie lunar. Ambele opțiuni sunt destul de accesibile, venind la:

 • $ 4,99 / lună
 • 49,90 USD / an (10 $ reducere)

În plus față de cele două planuri de abonament, UnblockUs oferă și o probă gratuită de șapte zile atât pentru SmartDNS cât și pentru SmartVPN (mai multe informații despre acest lucru mai târziu). Din păcate, UnblockUs este limitat când vine vorba de opțiuni de plată. Puteți plăti numai prin card de credit, în special Visa și MasterCard.

Serviciu clienți

UnblockUs oferă câteva opțiuni de asistență pentru clienți, inclusiv suport pentru e-mail și un forum de ajutor. Din fericire, suportul lor de e-mail este comparabil cu chat-ul live, deoarece timpul de răspuns este foarte rapid (aproximativ 15-20 de minute).

Pentru a oferi credibilităților lor o anumită credibilitate, UnblockUs își publică, de asemenea, evaluările de asistență pentru clienți pe site-ul lor web, pentru ca toată lumea să le poată vedea. În sfârșit, dacă asistența personală nu este prima alegere, UnblockUs are și un centru de asistență care oferă o mare varietate de informații - de la numeroase întrebări frecvente și articole, la ghiduri de instalare și eliminare..

Ușurință în utilizare

Configurarea deblocării este ușoară.

 1. În bara de căutare Windows, tastați și faceți clic pe Setări
 2. Selecteaza reteaua & Internet
 3. Selectați WiFi sau Ethernet (în funcție de tipul de conexiune)
 4. Derulați și selectați Modificați opțiunile adaptorului
 5. Faceți clic dreapta pe conexiunea dvs.
 6. Selectați Proprietăți
 7. Debifează Internet Protocol Versiunea 6 (TCP / IPv6)
 8. Evidențiați Internet Protocol Versiunea 4 (TCP / IPv4)
 9. Selectați Proprietăți
 10. Completați serverele DNS pentru a se potrivi cu imaginea de mai jos
 11. Actualizați site-ul UnblockUs
 12. Configurarea DNS ar trebui să spună Verificat

Alte dispozitive

UnblockUs este disponibil pe o gamă largă de dispozitive, inclusiv:

 • Mac OS X
 • Windows XP / Vista / 7/8/10
 • PS3, PS4 & PS Vita
 • Xbox 360 & Xbox One
 • Wii & Wii U
 • Sony TV
 • Panasonic Viera
 • Samsung TV
 • LG SmartTV
 • AppleTV
 • Roku
 • Google TV
 • Boxee
 • WD TV
 • iPhone
 • iPod
 • iPad
 • Android
 • Amazon Kindle

UnblockUs pentru iOS

Configurarea UnblockUs pentru iOS este ușoară și rapidă, cu o configurație foarte asemănătoare cu cea a Windows. Pentru a configura UnblockUs pe dispozitivul dvs. iOS, urmați următoarele indicații:

 1. Navigați la Setări
 2. Selectați WiFi
 3. Selectați conexiunea curentă
 4. Parcurgeți DNS
 5. Selectați Configurare DNS
 6. Treceți la Manual
 7. Selectați Adăugare server
 8. Adăugați următoarele servere: 64.145.73.5, 209.107.219.5
 9. Reporniți dispozitivul iOS
 10. Accesați pagina principală UnblockUs
 11. Configurarea DNS ar trebui să afișeze VPN iOS verificat, iar dvs. va funcționa

Confidențialitate și securitate

Înainte de a vă baza pe UnblockUs, este important să înțelegeți ce este exact și ce nu este. UnblockUs nu este un serviciu VPN. În schimb, funcționează dirijând toate întrebările DNS prin serverele UnblockUs, schimbându-ți locația în funcție de site-urile pe care le vizitați..

În ceea ce privește adevărata confidențialitate și securitate, UnblockUs susține că oferă „securitate totală” filtrând doar un „procent mic de date” prin serverele lor. Acestea fiind spuse, UnblockUs este la fel de sigur precum poate fi o alternativă VPN. Dacă sunteți în căutarea unui serviciu VPN tradițional cu securitate ridicată și fără jurnalele stocate, veți ajunge probabil să căutați în altă parte.

Gânduri finale

În general, UnblockUs este o alternativă excelentă la utilizarea unui VPN. Serviciul face exact ceea ce pretinde că face: vă oferă acces la viteză mare la conținut geo-restricționat. În acest aspect, UnblockUs merită cu siguranță achiziționat. Acestea fiind spuse, UnblockUs nu este încă un VPN și, din această cauză, securitatea și confidențialitatea sa nu sunt în concordanță cu serviciile VPN tradiționale..

În concluzie, dacă tot ce căutați este să vă ocoliți conținutul blocat, UnblockUs este probabil exact ceea ce aveți nevoie.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me