Tunelul privat


 • Prețuri

  Din $ 2,92
  / luna

ProPrivacy.com Scor
7.7 din 10

rezumat

Private Tunnel este copilul comercial al OpenVPN Technologies, persoanele responsabile pentru protocolul OpenVPN. Private Tunnel este relativ necunoscut în industria VPN, așa că am decis să efectuez o revizuire a tunelului privat pentru a vedea cum funcționează serviciul. De obicei, recomand să utilizați protocolul OpenVPN atunci când utilizați un VPN, astfel încât să aflați unde se află Tunnelul privat ca un serviciu VPN a fost foarte interesant. Continuați derularea pentru a citi mai departe sau atingeți saltul de mai jos pentru a începe cu o încercare gratuită de 2 GB.

Statistici rapide

 • ProPrivacy.com SpeedTest (medie)
  48 Mbps
 • competență
  NE
 • Conexiuni simultane
  10
 • ţări
  9

Caracteristici

Conexiuni simultane 10
ţări 9

Până acum, atât de bine, nu? Ei bine, nu totul este pe cât de piersic pare. Sediul privat al tunelului se află în SUA, ceea ce reprezintă o marcă neagră uriașă! Toată lumea ar trebui să știe deja despre legile teribile privind păstrarea datelor din SUA și despre instituțiile guvernamentale umbroase. Dacă sunteți în căutarea unui VPN care acordă prioritate vieții private, Tunelul privat nu va fi un pariu sigur.

După cum am menționat anterior, Private Tunnel este copilul comercial al OpenVPN Technologies, compania responsabilă pentru protocolul OpenVPN. Acest lucru (teoretic) ar trebui să ofere consumatorilor o mulțime de motive pentru optimism, întrucât OpenVPN este cel mai sigur protocol VPN existent.

Tunelul privat are 12 locații disponibile în 9 țări, inclusiv locuri precum Germania, SUA, Marea Britanie și Hong Kong. Cantitatea ușoară de servere este oarecum neplăcută în comparație cu ExpressVPN
(136+ locații) sau HMA
(Peste 300 de locații).

În momentul scrierii acestei recenzii Private Tunnel, atât Netflix cât și BBC iPlayer nu pot fi accesate folosind Private Tunnel. Dacă doriți să deblocați aceste servicii de streaming, consultați aceste (de lucru) recomandări pentru serviciile Netflix VPN și iPlayer VPN.

Tunnelul privat este destul de generos atunci când vine vorba de conectarea cu mai multe dispozitive. Înregistrarea la planurile de date fixe vă permite să conectați un număr nelimitat de dispozitive la serviciu în același timp. Planul anual cu lățime de bandă nelimitată permite până la 10 conexiuni simultane, ceea ce ar trebui să fie mai mult decât suficient pentru o întreagă gospodărie (sau un grup de prieteni).

Vizitați tunelul privat »

Viteză și performanță

Am efectuat teste de viteză pe câteva dintre serverele Private Tunnel (Frankfurt, Londra și New York) pentru a avea o idee mai bună despre performanța serverului..

Graficele arată viteza cea mai mare, cea mai mică și medie pentru fiecare server și locație. Consultați explicațiile noastre pentru testarea vitezei complete pentru mai multe detalii.

După cum puteți vedea, serverele din Germania și Marea Britanie au avut performanțe slabe, atât în ​​ceea ce privește viteza de descărcare, cât și la încărcare. De menționat, de asemenea, că testul din Marea Britanie a fost aproape imposibil de făcut, întrucât mă deconectasem constant de la Internet.

Rezultatele SUA au fost puțin mai bune (în comparație cu Germania și Marea Britanie), dar, în general, am fost destul de dezamăgit de scăderile uriașe de viteză..

Testele de scurgere

ProPrivacy.com SpeedTest (medie) 48

Pe o notă ceva mai pozitivă, niciunul dintre serverele private de tunel pe care le-am testat nu a prezentat scurgeri DNS sau IP.

Preț

12 luni

$ 2,92
pe luna

1 lună

$ 6,00
pe luna

Tunelul privat adoptă o abordare ușor diferită față de majoritatea furnizorilor de VPN în ceea ce privește stabilirea prețurilor. Pe lângă un proces gratuit cu 2 GB de date, Private Tunnel are două planuri de plafonare a datelor și un plan anual de date nelimitat.

Acest format al prețurilor ar trebui să fie atractiv pentru cei care au nevoie pur și simplu de o cantitate fixă ​​de date fără abonament lunar. 10 sau 20 GB ar trebui să fie destule pentru a transmite câteva evenimente sportive sau filme sau pentru a le folosi în timpul călătoriei. Pachetul anual nelimitat cu zece conexiuni la 29,99 pe an (doar 2,49 pe lună!) Este o opțiune excelentă pentru gospodării sau grupuri de prieteni.

După cum am menționat deja, Private Tunnel oferă o probă gratuită de 2 GB pentru a vedea dacă serviciul este potrivit pentru dvs. Dacă finalizați achiziționarea, Private Tunnel are o variație a garanțiilor de returnare a banilor complete și pro-rata.

Private Tunnel acceptă toate tipurile obișnuite de plată, inclusiv transfer bancar, PayPal, cărți de credit. De asemenea, am fost fericit să văd că Bitcoin ca o opțiune (prin Stripe), deoarece acest lucru poate crește nivelul de anonimat.

Ușurință în utilizare

PrivateTunnel acceptă în prezent dispozitivele mobile Windows, Mac, iOS 6.1+ și Android 4.0+. Utilizatorii Linux pot de asemenea să funcționeze Tunnel privat, deși acest lucru va necesita experiență anterioară cu interfața liniei de comandă.

Este demn de remarcat faptul că, cu un pic de legwork suplimentar, (descărcarea fișierelor de configurare) Private Tunnel poate lucra și pe o varietate de dispozitive și sisteme de operare.

Am încercat Private Tunnel pe iPhone-ul meu pentru a vedea cât de ușor a fost să configurați și să vă conectați la serviciu (OpenVPN). Am fost încântat să fiu pus la punct și gata să mă conectez în doar câteva minute.

Tunnel privat nu acceptă în prezent Windows Phone sau Blackberry, dar încearcă să schimbe acest lucru în viitor.

Serviciu clienți

A doua problemă majoră pe care am avut-o cu Private Tunnel a fost absența opțiunilor atunci când vine vorba de asistență pentru clienți. Asistența prin e-mail însoțită de o întrebare frecventă relativ mică este destul de dezamăgitoare. Orele de lucru pentru Private Tunnel sunt luni-vineri, 9-5 (PST).

Pentru a vă face o idee mai bună despre cât de rapid răspunde Private Tunnel la e-mailuri, le-am trimis un e-mail cu câteva întrebări referitoare la transferul de fișiere. Am trimis e-mailul la ora 4 AM PST și am primit un răspuns adecvat doar câteva ore mai târziu.

Private Tunnel este activ și pe Facebook și Twitter, ambele profiluri fiind folosite pentru a posta informații utile și pentru a comunica cu clienții.

Confidențialitate și securitate

Așa cum am menționat deja, Private Tunnel este în SUA, ceea ce înseamnă că ar putea fi supus unei presiuni juridice imense când vine vorba de predarea datelor clienților. Legislație, cum ar fi Legea comunicărilor stocate, sugerează în continuare amploarea în favoarea guvernului federal.

Pentru oricine negă asupra stării îngrijorătoare de confidențialitate din SUA, recentele dezvăluiri ale lui Edward Snowden sau controversa FBI vs. Apple ar trebui să arunce o lumină suplimentară asupra problemei.

Protocoale de criptare

În ceea ce privește criptarea, Private Tunnel vă protejează transmisiile de date cu criptare AES-GCM pe 128 biți. GCM (Galois / Counter Mode) este un model de securitate dovedit, care evită în mare parte restricții excesive de viteză, fără a compromite siguranța.

Deși Private Tunnel nu pretinde să păstreze jurnalele de activitate, unele jurnalele de conexiune sunt salvate. Tunnelul privat pretinde că le folosește numai pentru monitorizarea performanței și întreținerea. Tunelul privat mai prevede: "Respectăm confidențialitatea dvs. Nu ne interesează ce faceți pe internet." Deși aceasta este o atingere plăcută, aș dori să văd un serviciu complet fără loguri înainte de a recomanda Private Tunnel ca un VPN complet sigur.

Tunnel privat nu interzice în mod explicit activitatea P2P, dar respectă notificările DMCA și încheie activ conturile care participă la încălcarea dreptului de autor.

Pentru informații despre utilizarea unui VPN la torrenting, aruncați o privire la cel mai bun VPN pentru site-urile de torrent.

Gânduri finale

Private Tunnel este un serviciu unic datorită faptului că este afiliat puternic cu protocolul OpenVPN. Drept urmare, am fost curios să văd detaliile din spatele tunelului privat și cum se va compara cu alte VPN-uri. În timp ce marca OpenVPN este acolo, a fi bazat în SUA înseamnă că oricine caută o experiență cu adevărat anonimă este mai bine servit căutând în altă parte. Aruncați unele rezultate ale testului pe server discutabile și Private Tunnel este o VPN pe care probabil doriți să o evitați.

În total, planurile de achiziție unice ale lui Private Tunnel și abordarea ușoară pentru utilizator ar putea fi potrivite pentru grupuri sau pentru cei care doresc să petreacă ceva timp peste mări. Consultați versiunea gratuită de 2 GB folosind linkul de mai jos și anunțați-vă experiențele, bune sau rele.

Vizitați tunelul privat »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me