Server proxy din Marea Britanie

 • Prețuri

  Din $ 13.93
  / luna

ACTUALIZARE: UK Proxy Server funcționează acum ca LibertyShield.com

ProPrivacy.com Scor
5.5 din 10

rezumat

Nu vă lăsați păcăliți și nu vă lăsați să vă rătăciți de numele pachetelor sau companiei, deoarece oferă de fapt un serviciu VPN bun, cu suport mare și viteze rapide. Dacă solicitați streaming rapid, acest lucru ar putea fi pe strada ta.

Piețele țintă ale UK Proxy Server sunt expatriații și persoanele care doresc să urmărească emisiuni TV din străinătate, astfel încât concentrarea lor pe securitate nu este la fel de bună pe cât ar putea fi, ci în schimb au scopul de a optimiza viteza, performanța și serviciul pentru clienți - ceva pe care îl livrează mai departe fantastic. Cu acest punct în minte, trebuie să menționăm că, dacă sunteți setat să folosiți OpenVPN, există servicii mai bune acolo, dar dacă doriți un streaming sigur de mare viteză, atunci UK Proxy Server vă va oferi acest lucru uimitor.


Prețuri și planuri

UK Proxy Server are pachete VPN pentru 10 țări diferite. Cele 4 pachete din fiecare dintre aceste țări sunt identice și nu contează care alegeți, oricum veți avea acces în toate cele 10 țări. Acest lucru se adaugă și la celelalte confuzii despre care discutăm în cadrul site-ului web.

UK_Proxy_Server_Locations

UK Proxy Server are 2 pachete diferite care oferă exact același lucru, cu excepția faptului că unul are o lățime de bandă limitată de 30 GB, în timp ce celălalt este complet nelimitat. Prețurile pentru acestea sunt prezentate mai jos, pentru pachetul nelimitat este de 16,57 USD / lună, la 13,82 USD / lună mai ieftin dacă vă înscrieți pentru un an întreg. Aceasta este cu siguranță la scala mai scumpă a spectrului, dar obțineți un serviciu rezonabil pentru banii dvs..

UK_Proxy_Server_Pricing

De asemenea, comercializează un router VPN N600 DD-WRT VPN cu conexiune PTPP (L2TP la cerere - și foarte recomandat) ceea ce înseamnă că toate dispozitivele din gospodăria dvs. pot utiliza conexiunea VPN. Prețurile pentru acestea sunt foarte rezonabile și dacă nu sunteți preocupați de faptul că nu utilizați OpenVPN, atunci este recomandat.

Caracteristici

UK Proxy Server și-a actualizat recent tehnologiile și serverele și funcționează acum pe servere de nivel 2 în 10 țări, ceea ce ajută la o viteză de conectare excelentă. Așa cum am menționat, suportă minim OpenVPN, dar acesta rulează pe serverele lor vechi, așa că nu așteptați viteze mari de la acesta.

Cele 10 țări sunt locuri ideale pentru streaming și vizionare TV online. Acestea permit P2P pe serverele lor din Marea Britanie, Spaniolă, Irlandeză, Germană și Olandeză, bineînțeles acesta din urmă fiind recomandat să fie utilizat. În plus, pe lângă serviciul VPN, acestea furnizează un serviciu Proxy, astfel încât dacă doriți să faceți streaming doar prin browserul dvs. web și nu doriți să limitați alt trafic, atunci acest lucru este mai mult decât posibil. În plus, acestea permit, de asemenea, utilizarea a două conexiuni simultane.

Accesați Proxy Server din Marea Britanie »

Securitate și confidențialitate

Așa cum era de așteptat, UK Proxy Server utilizează criptarea pe 128 de biți pentru protocolul PPTP, dar folosește 256 biți atât pentru conexiunile lor L2TP cât și pentru OpenVPN, ceea ce este bine de văzut deoarece este în conformitate cu standardul. În paralel, folosesc o adresă IP dinamică partajată care ajută la scăderea atacurilor și la îmbunătățirea anonimatului în același timp.

Deoarece UK Proxy Server nu se adresează celor care au în minte 100% confidențialitate absolută, ei efectuează anumite înregistrări și, de asemenea, împărtășesc unele informații cu părțile din afară.

Site-ul

Cea mai proastă caracteristică a Proxy Server din Marea Britanie este, fără îndoială, site-ul web. Este confuz și greu de navigat cu orice informație pe care o puteți solicita greu de găsit. În plus, ghidurile de instalare nu sunt foarte bine realizate și nu sunt foarte extinse pentru diferite dispozitive, iar setările pentru OpenVPN sunt practic inexistente..

UK_Proxy_Server_Homepage

În mod similar site-ului, Zona Clienților este ușor confuză, dar vă permite să efectuați modificările obișnuite și vă oferă mult control asupra contului dvs..

A sustine

Surprinzător, dar, din fericire, și contrar site-ului lor, suportul este de fapt foarte mare. Au o mulțime de tipuri de suport diferite: telecomandă, chat, bază de cunoștințe și bilet. Deși suportul pentru chat nu este 24/7, este în direct 9:00 - 11:00 (ora Regatului Unit) 365 de zile. Toate tipurile de asistență sunt excelente și veți primi un răspuns foarte bun care vă ajută să rezolvați problema. De asemenea, au o bază de cunoștințe, dar după cum am menționat anterior, acest lucru este greu de navigat și nu este foarte util.

Procesul

Înscrierea

Înscrierea este un proces simplu și, din fericire, nu trebuie să oferiți detalii extinse până când nu trebuie să achiziționați un produs. Atunci când cumpăr, nu au un sistem de plată anonim, din păcate, dar acceptă toate tipurile majore de plată.

Clientul VPN Windows

Clientul VPN Windows permite doar configurarea conexiunii PPTP și L2TP, dintre care am recomanda utilizarea L2TP, deoarece PPTP este considerat nesigur. I-am dat un test și este un soft simplu și frumos, care face schimbarea cu ușurință a țărilor, dar nu are funcții sau funcționalități suplimentare.

UK_Proxy_Server_Software

Performanță (viteză, DNS și test IP)

Am testat viteza folosind L2TP pe software, precum și folosind OpenVPN cu clientul OpenVPN. Rezultatele sunt în tabel, viteza L2TP este fantastică. Deoarece OpenVPN rulează pe serverele lor vechi, viteza este foarte lentă, deși poate fi utilizată. Testele IP și DNS Leak au revenit absolut bine și nu am avut probleme deloc.

UK_Proxy_Pure_Speed UK_Proxy_Server_L2TP_Speed UK_Proxy_Server_OpenVPN_Speed
Viteza pură Viteza L2TP Viteza OpenVPN

Alte platforme

UK Proxy Service are clienți pentru Mac, iOS și Linux. Deoarece puteți descărca fișierele de configurare .ovpn, este posibil să configurați o conexiune OpenVPN pe majoritatea dispozitivelor, ceea ce permite acest lucru, dar acestea nu includ niciun ghid pentru aceasta. Cu toate acestea, acestea oferă ghiduri pentru L2TP și PPTP, dar, dacă este posibil, vă recomandăm să lipiți cu OpenVPN. Am dat conexiunii L2TP un test pe telefonul nostru Android (folosind încorporat în VPN) și am constatat că rezultatele sunt chiar sub cele pe care le-am obținut pe computer.

Alte servicii / servicii gratuite

După cum am menționat UK Proxy Server, în mod surprinzător, oferă și soluții proxy. Am dat acest test pe Google Chrome și IE și a funcționat fantastic și cu pierderi de viteză minime.

Concluzie

Ne-a plăcut

 • Asistență fantastică pentru clienți
 • Viteze mari

Nu eram atât de siguri

 • Prețuri
 • Asistență OpenVPN
 • Unele documentații depășite

Am urât

 • Site-ul prost / confuz
 • Branding confuz

Serviciul Proxy din Marea Britanie are un public țintă clar în minte, iar acestea sunt în consecință. Viteza rapidă și unul dintre cele mai bune sisteme de asistență pentru clienți, acestea sunt, fără îndoială, bine poziționate pentru a oferi clienților ceea ce au nevoie, chiar dacă nu au cunoștințe tehnice. Prețurile sunt pe un capăt ușor mai ridicat, dar cu banii generali înapoi, încercare gratuită și asistență, aveți multe șanse să determinați dacă acest furnizor este cel pentru dvs..

Accesați Proxy Server din Marea Britanie »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me