SaferWeb


 • Prețuri

  Din $ 3,99
  / luna

ProPrivacy.com Scor
6 din 10

rezumat

SaferWeb este un furnizor VPN care dorește să aducă utilizatorul novator VPN cu software simplu și o abordare simplă. Aceștia operează sub aceeași companie ca TotalVPN
, pe care l-am revizuit recent. Ulterior, am primit o cantitate corectă de feedback negativ de la cititorii noștri cu privire la serviciile lor. În timp ce această asociere cu TotalVPN este ușor îngrijorătoare, am decis să ofer SaferWeb o șansă corectă de a impresiona înainte de a judeca serviciul. Citiți această recenzie SaferWeb pentru a vedea cum au evoluat.

Statistici rapide

 • competență
  Regatul Unit
 • Conexiuni simultane
  1
 • ţări
  30

Caracteristici

SaferWeb este deținut și operat de Pseudio Ltd, o companie cu sediul în U.K. Sunt, de asemenea, aceiași oameni responsabili pentru TotalVPN (consultați recenzia noastră recentă).

SaferWeb are o cantitate oarecum zgârcită de locații cu doar 30 de servere din care să alegeți. Deși acest număr nu poate părea atât de mic inițial, este mult mai mic decât ExpressVPN
(136+ locații) sau IPVanish
(Peste 60 de țări din care să aleagă). SaferWeb are multe zone geografice acoperite, cu servere pe aproape toate continentele majore.

SaferWeb oferă o singură conexiune simultană la serviciul lor. Dacă doriți să utilizați mai multe dispozitive în același timp, două conexiuni suplimentare sunt de 14,95 pe an.

SUA Netflix (serverul New York City) și BBC iPlayer (serverul din Londra) au fost înregistrate ca fiind complet funcționale când sunt conectate la serviciul SaferVPN.

SaferWeb nu oferă o mulțime de funcții suplimentare, dar compania încearcă să învețe utilizatorul ori de câte ori are șanse. "Supercharge" (acces la servere mai rapide pentru 24,95 pe an), "Suport prioritar" (9,95 pe an? Mono!), Și chiar un "Fii sigur online" eBook (pentru 9.95!). SaferWeb încearcă că este cel mai greu să scoți fiecare bănuț de la clientul neasumat.

Vizitați SaferWeb »

Prețuri și planuri

SaferWeb face publicitate două planuri de a alege de pe pagina lor de pornire: Premium și Super Premium. Diferența dintre acestea este cantitatea de locații (7 și 30) și conexiunile simultane (una și trei permise). Chiar acum este momentul în care totul nu mai are sens.

Prețurile introductive sunt menite să încurce cumpărătorul mediu, iar SaferWeb realizează acest lucru. SaferWeb oferă prețuri mult diferite după expirarea termenului introductiv de o lună. Puteți vedea în imaginea de mai jos. Planul meu sare de la 8.98 pe lună la 17.96!

Prețuri mai sigure

SaferWeb oferă o garanție de returnare de 30 de zile, deși aceasta nu este o opțiune pentru planul lor lunar, care învinge mai degrabă obiectul. De asemenea, SaferWeb nu oferă încercări gratuite, ceea ce înseamnă că sunteți forţat să vă înscrieți la unul dintre planuri doar pentru a încerca serviciul.

Opțiunile de plată includ PayPal și mărcile obișnuite de carduri de credit, dar am fost dezamăgit să văd lipsa unei opțiuni de plată Bitcoin.

Confidențialitate și securitate

Clienții SaferWeb pot alege între utilizarea protocoalelor OpenVPN, PPTP și IKEv2 din interiorul clientului. Am fost fericit să văd suportul pentru IKEv2, facilitează considerabil configurarea și utilizarea dispozitivelor mobile cu VPN.

Așa cum am menționat anterior, SaferWeb are sediul în U.K și este obligat să respecte legile stricte de păstrare și monitorizare a datelor din țară. U.K este una dintre cele mai indezirabile țări pentru un furnizor VPN, cu legislație care intră în vigoare, cum ar fi Cartea Snooperului, setată să degradeze în continuare confidențialitatea generală.

Unul dintre cei mai mari factori pentru mine este puterea de criptare a unui furnizor VPN. Fie că este vorba despre Blowfish-128 sau AES-256, puterea criptării este crucială pentru VPN-uri. Din păcate, SaferWeb nu afirmă ce tip de criptare utilizează. Încercările de a încerca să solicite aceste informații de la SaferWeb nu au reușit. Am încercat chiar să examinez clientul Windows un pic mai departe (uitându-mă la fișierele config), dar tot nu am găsit nimic.

Omiterea de către SaferWeb a metodelor de criptare a serviciului m-a determinat să cred că nu sunt dispuși să dezvăluie aceste informații dintr-un motiv sau altul. Rămâne de văzut dacă acest lucru se datorează utilizării criptării slabe sau doar a unei transparențe slabe.

SaferWeb nu păstrează jurnalele de utilizare, dar păstrează unele jurnale de conexiune, așa cum se prevede în Politica de confidențialitate. Informațiile din aceste jurnaluri includ timbre de timp, adresa IP a utilizatorului, numele de utilizator VPN și protocolul utilizat. Politica SaferWeb este în mod clar mai bună decât păstrarea jurnalelor de utilizare, dar este totuși departe de ideal (mai ales atunci când se ia în considerare orice activitate ilegală!).

SaferWeb are un singur server în Țările de Jos care este strict în funcție pentru activitatea P2P. Aș dori să văd câteva opțiuni cu privire la locații înainte de a recomanda SaferWeb pentru activitatea P2P.

Întrucât SaferWeb este o companie relativ nouă, este greu de știut exact politica privind datele utilizatorului.

Ușurință în utilizare

Site-ul SaferWeb este oarecum limitat, dar acest lucru face că este foarte ușor de navigat. Zona client conține informații despre cont, în timp ce clienții și tutorialele specifice dispozitivului sunt disponibile.

Mi-a plăcut că puteți vedea încărcările în timp real pe toate serverele lor, ceea ce permite utilizatorilor să aleagă un server cu mai puțin trafic.

SaferWeb rulează și un blog pe site-ul lor, dar, în urma inspecțiilor ulterioare, se pare că a fost actualizat ultima dată cu peste un an în urmă. Cu toate că aceasta nu este o problemă majoră, nu ar strica să vă vedeți încă un angajament din partea companiei.

A sustine

SaferWeb oferă combinația standard a unui sistem de e-mail / bilete și chat live atunci când vine vorba de asistență pentru clienți.

În cadrul acestei revizuiri SaferWeb, am efectuat un test de asistență rapidă folosind funcția de chat live. În timp ce m-am conectat rapid la un reprezentant, întrebările mele ulterioare legate de criptare au rămas fără răspuns și m-au deconectat brusc după câteva minute. Foarte dezamăgitor să spun cel mai puțin.

SaferWeb bifează toate casetele de selectare a rețelelor de socializare cu prezență pe Facebook, Google Plus și Twitter. Aceste profiluri sunt actualizate în mod regulat, cu informații utile despre serviciul SaferWeb.

Procesul

Înscrierea

Pentru cei care doresc să se înscrie la serviciul SaferWeb, veți avea nevoie de un nume, o adresă de e-mail și o parolă la crearea unui cont. Procesul este destul de ușor, dar rețineți practicile de facturare umbroase pe care le-am menționat anterior!

SaferWeb nu oferă Bitcoin ca metodă de plată, dar vă permit să plătiți cu PayPal (ceea ce face, de asemenea, solicitarea unei rambursări). De asemenea, există numeroase și nedorite încercări ale SaferWeb în timpul procesului de înregistrare de a-și îmbunătăți serviciul.

M-am confundat puțin după înregistrare, deoarece SaferWeb mi-a trimis un e-mail prin care mi-a comunicat că, ca utilizator gratuit, viteza mea va fi limitată. Acest e-mail este puțin amuzant doar datorită SaferWeb care nu oferă un serviciu gratuit în orice format!

Revizuire SaferWeb: client VPN Windows

Clientul SaferWeb Windows este relativ mic, la doar 6 MB. Odată instalat, vă conectați doar cu datele de acreditare și începe să se simtă ca orice alt client VPN bazat pe OpenVPN acolo..

Clientul Windows al SaferWeb vine cu două moduri de vizualizare, "uşor" și "avansat". Modul ușor este menit mai mult pentru utilizatorii VPN pentru prima dată cu un singur buton pentru a se conecta la cel mai apropiat server posibil. Modul avansat vă permite să alegeți protocolul VPN (OpenVPN, IKEv2 și PPTP) și să selectați locații din lista de server.

Viteză și performanță

Am efectuat câteva teste simple de viteză pentru a avea o idee mai bună despre performanța serviciului VPN al SaferWeb. Toate testele de viteză au fost făcute de la biroul nostru din Budapesta.

Vitezele de descărcare SaferWeb

Graficele arată viteza cea mai mare, cea mai mică și medie pentru fiecare server și locație. Consultați explicațiile noastre pentru testarea vitezei complete pentru mai multe detalii.

După cum puteți vedea, rezultatele au fost destul de slabe. Am avut o scădere a vitezei de aproape 90% când am fost conectat la serverul Germania. Rezultatele U.K și S.U.A. au fost puțin mai bune, chiar dacă au fost mai departe. Aceste rezultate ne conduc să credem că nu toate locațiile funcționează la același nivel.

Verificarea scurgerilor WebRTC sau DNS nu a avut probleme, deși este întotdeauna recomandat să verificați acest lucru folosind ipleak.net

Alte platforme

SaferWeb are și un client pentru Mac, precum și aplicații pentru tablete și smartphone-uri Android. De asemenea, aceștia susțin că lansează în curând un client ChromeBook. Utilizatorii de iPhone și iPad nu trebuie să descarce nimic, deoarece pot profita de configurația VPN personalizată a iOS pentru a se conecta la VPN-ul SaferWeb.

În cadrul acestei recenzii SaferWeb, am decis să încerc SaferWeb pe iOS pentru a vedea cât de ușor ar fi să-și pună la dispoziție serviciul. Adăugarea unei configurații VPN pe iOS este incredibil de ușoară și am putut stabili cu succes o conexiune la SaferWeb.

Gânduri finale

În timp ce am oferit acestei companii o ardezie curată înainte de a efectua această revizuire SaferWeb (luând în considerare apartenența lor la TotalVPN), m-au dezamăgit aproape la fiecare rundă. Fie că este vorba de practici dubioase de facturare, de sporire a spamului sau de refuzul de a dezvălui puterea de criptare, SaferWeb este pur și simplu un furnizor VPN pe care ar trebui să-l evitați. V-aș recomanda să consultați recomandările noastre lunare de VPN.

SaferWeb fiind o companie cu sediul în U.K ar trebui să fie, de asemenea, un semn de avertizare pentru cei care caută confidențialitate completă pe web. Cu toate acestea, dacă vă simțiți aventuros, nu ezitați să încercați SaferWeb și spuneți-ne experiențele dvs. de mai jos!

Vizitați SaferWeb »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me