ProxySH

 • Prețuri

  Din $ 3.33
  / luna

 • Disponibil pe:


  • ferestre

  • MacOS

  • iOS

  • Android

  • Linux

ProPrivacy.com Scor
8.8 din 10

rezumat

Proxy.sh este un serviciu VPN competent pe care îl puteți utiliza pentru a accesa site-uri dintr-un număr mare de țări. Sau puteți opta pentru o versiune redusă cu acces la server limitat. Acest serviciu VPN este condus de o companie non-profit cu sediul în Seychelles. Personalul companiei VPN este răspândit pe tot globul, ceea ce oferă serviciul o asistență permanentă.

Statistici rapide

 • ţări
  57
 • Conexiuni simultane
  3
 • competență
  Seychelles
 • ProPrivacy.com SpeedTest (medie)
  0 Mbps

Caracteristici

torrenting
Total servere 300
ţări 57
Conexiuni simultane 3
Suport de router
Routere acceptate DD-WRT, Tomato, SH VPN, AsusWRT
Seriale metalice sau virtuale Combinaţie


Caracteristicile pachetului companiei sunt:

 • Rambursări posibile
 • Alocarea a trei conexiuni simultane
 • Protocoalele OpenVPN, L2TP și PPTP
 • Aplicație personalizată pentru OpenVPN
 • Fără jurnale
 • Opțiuni anonime de plată
 • Nu există limite de transfer de date
 • P2P permis
 • Site web și aplicație multilingvă
 • Funcționează pe Windows, Mac OS X, macOS, iOS, Android și Linux
 • Poate instala pe routere și set-top box-uri
 • Se poate conecta la Tor

Termenii de servicii de pe site-ul Proxy.sh interzic în mod special descărcarea de materiale protejate de drepturi de autor fără permisiunea titularului dreptului de autor. Această interdicție exclude în mod eficient posibilitatea de a utiliza VPN pentru protecția identității atunci când partajarea fișierelor cu protocolul BitTorrent. Cu toate acestea, baza de cunoștințe include articole care au sfaturi despre modul de utilizare a VPN cu uTorrent, Vuze și BitTorrent. Nu există nicio declarație explicită în paginile principale ale site-ului care să spună dacă este permis sau nu partajarea fișierelor.

Abonații la pachetele Solid și Pro au acces la întreaga rețea a serverelor din 57 de țări. Pachetul Basic vă oferă servere în SUA și Olanda, iar pachetul Basic vă oferă servere în SUA, Marea Britanie, Olanda, Franța și Germania..

Vizitați Proxy.sh »

Viteze și performanță

Pagina VPN Speed ​​Testing Done Right are o explicație completă a noului nostru sistem științific de testare a vitezei.

Timpurile de căutare DNS pot trage în jos viteza de încărcare a unei pagini web. Acest lucru se datorează faptului că fiecare adresă web pe care o introduceți în browser trebuie tradusă într-o adresă de internet de către un server DNS înainte ca computerul să poată merge și să aducă pagina.

Viteze ProxySH

Proxy.sh s-a comportat foarte bine la acest aspect în comparație cu trei dintre jucătorii importanți din industrie: ExpressVPN, Buffered și IPVanish. În setul de date prezentat mai sus, Proxy.sh concurează cu ExpressVPN pentru a fi cel mai rapid și câștigă adesea.

Cu toate acestea, o privire la graficul cu cât durează fiecare serviciu VPN pentru a stabili o conexiune arată că Proxy.sh a avut probleme în acest departament.

Viteze de încărcare ProxySH

Cele mai recente date prezentate în grafic indică faptul că este posibil ca compania să fi eliminat problemele de stabilire a conexiunilor, deoarece în ultima dată a studiului, aceasta a venit doar puțin mai lent decât IPVanish și mai rapid decât ExpressVPN și Buffered..

M-am conectat la Proxy.sh United Hub Hub. Am descoperit adevărata locație a serverului cu IPLocation.net. Acest site listează rezultatele din cinci baze de date de locații diferite. Toate aceste rapoarte au localizat serverul în Londra.

Testele de scurgere

Limitele datelor
S-a detectat o scurgere WebRTC?
Limitele de lățime de bandă
Au fost detectate scurgeri IPv4?
ProPrivacy.com SpeedTest (maxim / spargere) N / A
ProPrivacy.com SpeedTest (medie) N / A

Site-urile de test ipleak.net și doileak.com au raportat pe adresa IP detectată a conexiunii mele și a serverelor DNS la care a accesat sistemul. IPLeak a văzut locația mea ca fiind în Londra, dar a notat apeluri la 60 de adrese de server DNS, toate în Belgia. DoILeak m-a localizat și în Londra, dar a observat că serverele DNS accesate de computerul meu erau toate în Olanda. Aceasta este o situație comună cu serverele DNS de raportare IPLeak în Belgia, cu serverele DNS Spotting DoILeak în Olanda. Cu toate acestea, niciunul dintre aceste teste nu a raportat adevărata mea locație, care se afla în Republica Dominicană.

Furnizorul meu de servicii de internet nu utilizează adrese IPv6 și, prin urmare, nu am putut să testez scurgeri IPv6.

Prețuri și planuri

1 lună

$ 3.33
pe luna

Pachetul principal oferit de Proxy.sh vă oferă acces la o rețea care are viteze de până la 1 Gbps. De asemenea, puteți plăti pachetul Pro mai scump, care are unele noduri care rulează la 50 Gbps. Dacă nu aveți nevoie de acces la toate cele 57 de țări din locația serverului oferite de pachetul Solid, puteți obține o versiune mai ieftină a serviciului care include doar câteva locații. Pachetul de bază vă oferă acces la servere din Statele Unite, Marea Britanie, Olanda, Franța și Germania. O opțiune și mai ieftină este pachetul Quick, care are acces doar la serverele din două țări - Statele Unite și Olanda.

Prețuri ProxySH

Fiecare pachet are anumite opțiuni pentru perioada de abonament. Pachetul Pro poate fi extras pe abonament lunar pentru un plan anual. Cu pachetele Solid și Basic veți avea posibilitatea de a alege să vă înscrieți lunar, anual sau bi-anual. Pachetul Quick este disponibil doar pentru o perioadă de 72 de ore (trei zile).

Dacă scoateți pachetul Solid, puteți plăti suplimentar pentru conexiuni mai rapide pe unele rute și aveți, de asemenea, opțiunea de a trece conexiunea prin două servere, aceasta se numește "dublu hop" - aceasta continuă să ofucă locația reală a utilizatorului. Aceste opțiuni sunt incluse în pachetul Pro.

Proxy.sh acceptă o mulțime de tipuri de plată, dintre care unele vă oferă anonimat. De asemenea, puteți opta pentru a cumpăra "indicativele" care sunt credite care pot fi supradotate, tranzacționate sau utilizate. În cazul jetoanelor, nu dați deloc date personale atunci când creați un cont VPN. Proxy.sh nu păstrează nicio informație despre cumpărătorii de jetoane, deci nu există nimic în fișier despre acești clienți. Totuși, acel anonimat îți pierde dreptul la asistență pentru clienți. Acest VPN acceptă o mulțime de criptomonede diferite, inclusiv Bitcoin, Litecoin, Ether și Dogecoin.

Confidențialitate și securitate

Obstrucție (furt)
Kill Switch
Protecție împotriva scurgerilor WebRTC
Protecție împotriva scurgerilor IPv4
Self-gazduit / Proxied DNS da

Proxy.sh a depus multă muncă pentru a face procedurile sale compatibile cu confidențialitatea. Compania a solicitat expertiză de la Electronic Frontier Foundation și Harvard’s Berkman Center pentru a-și îmbunătăți politica de confidențialitate.

Politica de confidențialitate a companiei este preocupată mai mult de datele colectate de la vizitatorii site-ului web decât de informațiile păstrate cu privire la conexiunile utilizatorilor. Compania afirmă că își atârnă înregistrările de utilizare pe un identificator format din contul de e-mail al utilizatorului și tipul de plată. Aceasta înseamnă că cei care creează "arzător" Conturile de e-mail sau cele care plătesc cu jetoane nu pot fi urmărite. Compania nu stochează jurnalele sale cu referire la adresa IP a clientului. Aceasta este o veste foarte bună. Dacă jucați inteligent, plătind cu un tip de plată anonim și utilizați un cont de e-mail care nu poate fi urmărit, teoretic nu puteți fi urmărit niciodată.

Pacat ca firma nu permite partajarea fisierelor. Cu toate acestea, având în vedere că compania afirmă că nu urmărește activitățile utilizatorilor, este dificil să descoperi cum ar ști când clienții descarcă fișiere cu sistemul BitTorrent. Se pare că nu o fac și stipularea este doar pentru a-și acoperi spatele în mod legal.

Comutatorul de ucidere vă protejează identitatea, deoarece blochează internetul de pe dispozitivul dvs. dacă VPN nu funcționează. Acest lucru sună ca un inconvenient, dar, de fapt, va afecta vreodată accesul la internet timp de câteva minute simultan. Această caracteristică este deosebit de necesară dacă conexiunea dvs. la internet scade și apoi revine rapid. Această întrerupere a serviciului poate fi suficientă pentru a deconecta VPN. Cu toate acestea, toate aplicațiile care comunicau pe internet vor continua cu activitatea lor. Dacă VPN nu este în vigoare, aceste transmisii vor fi trimise cu adresa dvs. de internet reală și nu cu adresa falsă atribuită de VPN. Deci, switch-ul deține toate aceste mesaje până când pot fi trimise pe tunelul restaurat către serverul VPN. Deci, chiar dacă puteți decupa aplicația Safejumper și utiliza interfața OpenVPN, nu este o idee bună să faceți acest lucru.

Protocoale de criptare

IKEv2
OpenVPN
PPTP
L2TP / IPSec
SSTP
Alte protocoale ECC, Șarpele

Serviciul Proxy.sh are o mulțime de opțiuni de securitate, inclusiv protocoalele VPTP PPTP și L2TP, care pot fi configurate manual pe un computer sau dispozitiv mobil. Cea mai bună opțiune de criptare pe care o oferă compania este OpenVPN. Acesta este cel mai bun criptare VPN de pe piață și protocolul nostru recomandat la ProPrivacy.com.

Proxy.sh are propria aplicație, numită Safejumper. Totuși, acest lucru necesită instalarea interfeței standard OpenVPN, care este produsă de organizația care gestionează standardul OpenVPN. Puteți să accesați VPN-ul prin această interfață și să nu vă deranjați cu aplicația Safejumper. Cu toate acestea, ocolirea Safejumper vă refuză accesul la o măsură importantă de securitate suplimentară pe care Proxy.sh a încorporat-o în aplicația personalizată - un comutator de ucidere.

Criptarea utilizată în implementarea ProVi.sh OpenVPN este foarte puternică. Standardul OpenVPN oferă o mulțime de opțiuni pentru criptare și Proxy.sh a optat pentru cele mai bune. AES a fost comandat de guvernul SUA, care trebuia să găsească o metodă pentru a proteja comunicațiile sensibile. Unele persoane sunt suspecte de AES, deoarece presupun că spooks-urile serviciilor secrete ar fi ordonat ca o backdoor să fie încorporată în metodologie. Dacă aveți aceste îndoieli, ar trebui să utilizați în schimb serviciul L2TP. Acest protocol VPN este disponibil numai pentru configurarea manuală. Celălalt sistem oferit de Proxy.sh este PPTP. Aceasta este o metodologie VPN veche care nu mai este considerată sigură.

Ușurință în utilizare

ferestre
MacOS
iOS
Android
Linux

Pagina de pornire a site-ului Proxy.sh este izbitor, dar scurt. Nu veți primi multe informații de pe această pagină, deoarece este magazinul serviciului. Site-ul Proxy.sh nu păstrează un aspect consecvent. Pagina de pornire are un meniu scurt, care nu este fixat în fereastră, astfel încât îl pierdeți în timp ce defilați în jos pagina. Există legături către mult mai multe pagini, care pot fi accesate făcând clic pe elementul Mai mult din meniul principal.

În timp ce meniul principal este poate puțin prea scurt, acest meniu suplimentar este probabil puțin prea detaliat. Paginile Cum funcționează, prețurile și Despre noi păstrează în permanență meniul superior. Aceste pagini au și o secțiune de subsol foarte mare. În toate subsolurile, aveți opțiunea de a schimba limba site-ului. Schimbarea de limbaj încurajează traducerea Google - deci probabil nu este grozav.

Opțiunea de meniu Zona clienților poate fi accesată doar de cei care s-au abonat la serviciu. Cu toate acestea, facilitățile din Zona Clienților pot fi accesate din meniul Mai multe sau din subsolul paginilor din spate - toate cu excepția "Contul meu" pagină. Una dintre facilitățile din zona de clienți la care poate accesa oricine este blogul companiei. Această caracteristică de știri este actualizată sporadic cu explicații privind întreruperile și extinderea serviciilor.

A sustine

Suport 24 de ore
Chat live
Banii inapoi garantat

Una dintre paginile din Zona Clientului la care poate fi accesat oricine prin intermediul subsolului sau al meniului Mai multe este Baza de cunoștințe a site-ului.

Knowledgebase integrează o secțiune de întrebări frecvente, care are răspunsuri scurte la o serie de probleme comune. Există, de asemenea, articole mai lungi, cu instrucțiuni detaliate despre cum să configurați VPN și să faceți ca aplicațiile dvs. să le utilizeze corect.

Formularul de contact este simplu și acesta este singurul canal pe care trebuie să-l obțineți suport. Serviciul de asistență nu răspunde foarte repede și poate trebuie să aștepți o zi înainte de a primi un răspuns.

Procesul

Înscrierea

Când sunteți gata să vă înscrieți la serviciu, accesați pagina Prețuri și faceți clic pe butonul "Selectați pachetul" buton sub planul care vă atrage. Acest lucru vă va ajuta în procesul de checkout. În primul ecran al plății, trebuie să selectați un ciclu de facturare.

Vi se va prezenta un rezumat al alegerii. Dacă rezumatul comenzii pare OK, apăsați butonul Checkout pentru a cumpăra pachetul. Mai întâi trebuie să configurați un cont sau să accesați contul existent. În continuare, trebuie să selectați tipul dvs. de plată. Când apăsați procesul Comandă completă, trebuie să introduceți detaliile de plată. Confirmarea comenzii dvs. va primi prin e-mail. După ce contul dvs. este activ, puteți accesa pagina Descărcare pentru a avea acces la instalatorul aplicației.

Clientul VPN Windows Proxy.sh

Aveți opțiuni pentru a descărca o interfață OpenVPN sau aplicația Proxy.sh, care se numește Safejumper. Optați pentru Safejumper așa cum s-a discutat mai sus. Instalatorul va crea o scurtătură pentru aplicația de pe desktop.

Va trebui să vă conectați la sistem prima dată când deschideți aplicația. Acredențele de autentificare pentru VPN sunt aceleași cu cele pentru Zona de clienți de pe site-ul Proxy.sh. Adresa dvs. de e-mail este numele dvs. de utilizator, iar parola este cea pe care ați nominalizat-o la configurarea contului.

Asigurați-vă că "Amintește-ți de mine" caseta este bifată, astfel încât nu trebuie să introduceți din nou aceste detalii. Aplicația este mică și are doar câteva câmpuri de informații. Pentru a schimba o valoare într-unul din aceste câmpuri, trebuie să faceți clic pe ea. Dacă faceți clic pe câmpul de locație al serverului, veți fi dus pe un ecran din spate, unde se pot regla majoritatea setărilor de pe ecranul principal. Singurul câmp principal al ecranului care nu poate fi modificat aici este sistemul de criptare. Dacă faceți clic pe asta, veți fi dus în ecranul Setări.

În ecranul principalelor ajustări, veți vedea o hartă a lumii cu locația curentă a serverului marcată pe ea. Prima listă de selectare din acest ecran vă oferă posibilitatea de a selecta ce port pe server vor merge la conexiunile dvs. și la ce protocol de transport trebuie utilizat - TCP sau UDP.

Este mai bine să selectați un port UDP pentru această setare. Cealaltă caracteristică pe care trebuie să o setați în acest ecran este locația serverului. Când alegeți o nouă locație în lista de server, markerul de pe hartă se va schimba pentru a arăta unde se află în lume acel loc. Pentru a reveni la ecranul principal al aplicației, faceți clic pe sigla cercului colorat. Faceți clic pe butonul Setări pentru a vedea mai multe opțiuni. Printre opțiunile din acest ecran se află comutatorul de ucidere, care va împiedica aplicațiile de pe computer să se conecteze la internet fără ca VPN-ul să fie pe loc. O altă opțiune de pe acest ecran este posibilitatea de a selecta un standard de criptare a sesiunii.

Curios, nu puteți selecta tipul de criptare pe care să-l utilizați pentru datele din conexiunea VPN, doar pentru canalul de control, care menține conexiunea. Deși există câteva opțiuni interesante în această listă, cum ar fi Tor, este mai bine să părăsiți această setare ca "RSA 4096-biți."

Faceți clic pe sigla Safejumper pentru a reveni la ecranul principal. Trebuie doar să apăsați pe butonul Conectare pentru a obține VPN-ul activ. Urmăriți mesajele de stare din partea de sus a aplicației pentru a vedea când este conectat VPN-ul. Butonul Connect este înlocuit cu un buton Cancel, care este ceea ce trebuie să apăsați pentru a rupe conexiunea VPN.

Butonul Salt în aplicație este un utilitar unic al Safejumper și este caracteristica de semnătură a aplicației. Acest lucru vă va conecta la un server selectat aleatoriu. Cu toate acestea, este puțin probabil să beneficiați de această funcție. Majoritatea oamenilor au nevoie de un VPN care să pară într-un anumit loc și, cu opțiunea Salt, pierdeți controlul asupra locului unde se va conecta VPN.

Dacă faceți clic pe butonul "X" în colțul din dreapta sus al aplicației, programul nu se oprește. În schimb, trece la modul minimizat. Uită-te la tava de sistem pentru pictograma Safejumper. Este posibil să fiți nevoit să faceți clic pe săgeata sus pentru a o găsi. Dacă faceți dublu clic pe pictogramă, redeschideți aplicația. Dacă faceți clic pe pictogramă o dată, veți obține meniul minimizat.

Primul meniu pe care îl veți vedea oferă acces la VPN prin setările sale implicite. De asemenea, puteți accesa ecranul Setări al aplicației de aici. Dacă treceți peste "Conectează la," veți obține o listă lungă de locații de server. Aplicația arată numai fiecare locație ca o "butuc." Cu toate acestea, în meniul cu mod minimizat, puteți descărca un pas în continuare pentru a selecta un server individual. Făcând clic pe unul dintre aceste servere, începe procesul de conectare. Un simbol de verificare apare lângă serverul activ odată ce a fost stabilită o conexiune.

Servicii de streaming

Am testat capabilitățile serviciului Proxy.sh pentru a vedea dacă conectarea la serverul său din Marea Britanie mă va introduce în serviciile de streaming video britanic. VPN nu a reușit să treacă de sistemele de detecție proxy ale Netflix și BBC. Totuși, am putut viziona videoclipuri livrate de pe site-urile de pe canalele 4 și ITV.

Am testat performanța Proxy.sh cu servicii de streaming video din SUA prin conectarea la Hub-ul Illinois. Netflix SUA a reperat VPN-ul și la fel și site-ul ABC, așa că nu am putut să vizionez videoclipuri de pe cele două site-uri web. Totuși, am avut mai mult noroc pe site-urile NBC și CBS. Ambele site-uri au considerat că sunt în Statele Unite și nu au detectat VPN.

Uitați-vă la ghidurile noastre de mai jos pentru a debloca serviciile de streaming de mai sus

 • Cel mai bun VPN pentru BBC iPlayer 2018
 • VPN care funcționează cu Netflix
 • Cel mai bun VPN pentru Hulu

Alte platforme

Serviciile PPTP și L2TP pot fi configurate pe aproape orice sistem de operare. Cu toate acestea, PPTP nu este disponibil în macOS sau iOS dincolo de versiunea 10, deoarece suportul de operare nu este disponibil în aceste sisteme.

--ProxySh OS--

Aplicația Safejumper este disponibilă pentru Windows, Mac OS X, macOS, iOS, Android și Linux. Graficul de mai sus arată că puteți utiliza, de asemenea, GUI OpenVPN pe Windows și Linux. Există, de asemenea, o aplicație pentru Mac-uri, numită Tunnelblick, care este o interfață generică OpenVPN. Compania nu o menționează, dar puteți accesa OpenVPN pe dispozitivele iOS cu o aplicație numită OpenVPN Connect. Utilizatorii de Android pot descărca OpenVPN pentru Android de Arne Schwabe de pe Google Play.

OpenVPN, PPTP și L2TP pot fi, de asemenea, instalate pe routere intermitente.

Gânduri finale

Proxy.sh are caracteristici excelente de confidențialitate, iar compania care administrează serviciul pare mai dedicată libertății internetului decât a câștigului propriu, deoarece este o organizație non-profit.

Serviciul Proxy.sh este bine gândit. Are toate caracteristicile de care ai nevoie de la un VPN. Prețul pachetului principal, planul Solid, are un preț rezonabil, având în vedere caracteristicile serviciului.

Vizitați Proxy.sh »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me