LeVPN


 • Prețuri

  Din $ 4,95
  / luna

 • Disponibil pe:


  • ferestre

  • MacOS

  • Android

  • Linux

  • iOS

Le VPN este un serviciu care se comercializează pe plan internațional - cu accent pe Franța. Este un VPN bazat pe Hong Kong, care oferă o combinație de servicii VPN și servicii de nume de domeniu inteligente (DNS). Abonații le pot utiliza în combinație. VPN implementează o criptare puternică OpenVPN pe clienții desktop. Cu toate acestea, clienților săi mobile îi lipsesc, ceea ce înseamnă că consumatorii trebuie să utilizeze o aplicație terță parte pentru a se conecta prin OpenVPN. În ceea ce privește viteza, VPN-ul este mediu și datorită faptului că face publicitate falsă ca VPN cu log-uri zero (păstrează de fapt timestamp-urile de conectare lângă adresele IP), acest VPN nu este perfect atunci când vine vorba de confidențialitate.

ProPrivacy.com Scor
7 din 10

rezumat

Statistici rapide

 • ţări
  114
 • Conexiuni simultane
  5
 • competență
  Hong Kong
 • ProPrivacy.com SpeedTest (medie)
  63.9 Mbps

Preț

12 luni

$ 4,95
pe luna

6 luni

$ 7.50
pe luna

1 lună

$ Pret: 9.95
pe luna

Le VPN oferă servicii VPN și Smart DNS cu toate abonamentele sale. Oferă ambele funcții într-un singur plan. Puteți reduce costul lunar al unui abonament, angajându-vă pentru o perioadă mai lungă de timp. Cu toate acestea, trebuie să plătiți întreaga perioadă de abonament înainte.

Pe lângă opțiunile standard din pagina de prețuri, merită să vă mențineți ochii deschiși pentru reduceri sezoniere la o afacere de doi ani, acestea sunt postate pe pagina de start a site-ului web.

Platforme de plată acceptate


Visa / MasterCard


Amex


Criptomonedă

LeVPN oferă abonaților o garanție de înapoiere de șapte zile cu toate opțiunile sale de abonament. Le VPN acceptă, de asemenea, o listă lungă de tipuri de plată, inclusiv carduri de credit, PayPal și Bitcoin. VPN permite, de asemenea, persoanelor să plătească folosind o serie de plăți online, cum ar fi OneCard și OpenBux. În cele din urmă, LeVPN folosește procesoarele de plată ale terților: Stripe și Paypal.

Caracteristici

torrenting
Total servere 800
ţări 114
Conexiuni simultane 5
Suport de router
Port forwarding
Selectarea portului
Routere acceptate ASUS AC56U DD-WRT, ASUS RT-AC5300 DD-WRT, NETGEAR NIGHTHAWK R7000, ASUS RT-AC68U, ASUS RT-N66U, LINKSYS E2500, NETGEAR WNR-3500L
Seriale metalice sau virtuale O combinatie

Le VPN are sediul în Hong Kong, o locație recunoscută ca fiind bună pentru confidențialitate. Teritoriul nu are cerințe de păstrare a datelor.

Principalele caracteristici ale pachetului furnizorului sunt:

 • În total 800 de servere în 114 țări

 • Site web și aplicație multilingvă

 • BitTorrenting peer to peer este permis

 • Fără politici de jurnal de utilizare (dar păstrează timbrele de conectare alături de adresele IP ale utilizatorului colectate în faza de abonare)

 • DNS inteligent (acum extins foarte mult și disponibil pe toate planurile de abonament)

 • Protecție automată WiFi

 • Serviciu hibrid opțional care include Smart DNS

 • Protocoalele OpenVPN, L2TP / IPSec, IKEv2 și PPTP

 • Aplicații pentru Windows, Mac OS X, macOS, iOS și Android

 • Instalare manuală pentru routere și mașini Linux

 • Tunel Split

Impresionanta rețea de servere include multe țări din Caraibe și America de Sud. Există, de asemenea, o prezență puternică în țările Orientului Mijlociu, unde cenzura prevalează și penalitățile sunt dure.

Vizitați Le VPN »

Deblocați Netflix?

Dacă căutați un VPN pentru Netflix, aș recomanda să căutați în altă parte. Le VPN mi-a spus că lucrează la încercarea de a oferi acces la serviciu, dar în acest moment „nu este stabil”. Să păstrezi un pas înainte de Netflix nu este ușor și dacă deblocarea Netflix este o preocupare principală, îți recomandăm să te uiți în altă parte.

Netflix
iPlayer

Vestea bună este că LeVPN oferă deblocarea BBC iPlayer în afara Regatului Unit fără probleme. Canalul 4 și ITV din Marea Britanie mi-au permis, de asemenea, să vizionez videoclipuri. Din fluxurile americane: nu am putut să vizionez un videoclip pe site-ul ABC, deoarece sistemul său a detectat VPN. Cu toate acestea, am accesat videoclipuri de pe NBC fără un cârlig.

Viteze și performanță

Am efectuat teste de viteză pentru Le VPN folosind sistemul nostru de testare a vitezei bazate pe server. Sistemul nostru unic de testare a vitezei testează viteze VPN de trei ori pe zi pe serverele din Marea Britanie, SUA, Australia și Hong Kong. Mediile sunt constatate luând 40% din viteza locală de testare (testată în Marea Britanie) și 60% din viteza medie de descărcare (în Mbps) în toate cele patru locații. Acest lucru oferă consumatorilor cea mai fiabilă și realistă imagine rapidă a vitezelor VPN disponibile pe piață.

este Le VPN rapid?

Imaginea de mai sus arată rezultatele vitezei Le VPN pentru o perioadă de patru luni care se întinde între octombrie 2018 și 20 ianuarie 2020. După cum puteți vedea media Le VPN cu 28,7 Mbps pentru viteze de conectare la descărcare. Vitezele de explozie sunt de 99,4 Mbps.

Aceste viteze sunt doar suficient de bune pentru a transmite un flux de 4k HD, ceea ce ar putea duce la o mai mare tamponare. Cu toate acestea, este corect să spunem că vitezele sunt destul de rapide pentru ca majoritatea oamenilor să se bucure de streaming pe platforme precum Netflix sau YouTube.

În total, rezultatele testelor de viteză nu sunt groaznice, dar este ușor să vezi alte grafice VPN pe grafic care au o dublă față de cea a VP VP.

Testele de scurgere IP

Au fost detectate scurgeri IPv4?
Limitele datelor
Limitele de lățime de bandă
S-a detectat o scurgere WebRTC?
Au fost detectate scurgeri IPv6?
ProPrivacy.com SpeedTest (maxim / spargere) 125.67
ProPrivacy.com SpeedTest (medie) 63.9

Am testat scurgeri IP pe IPv4 în timp ce m-am conectat la serverul Le VPN din New York. Testele nu au găsit scurgeri IP, scurgeri DNS sau WebRTC. Testele au arătat în mod constant locația mea ca fiind în Statele Unite atunci când am folosit un server DNS în Georgia, ceea ce înseamnă că VPN mi-a mascat cu succes locația. Am folosit ipleak.net pentru a verifica scurgerile DNS și bug-ul WebRTC. De asemenea, am folosit site-ul de test doileak.net pentru a verifica dubla scurgeri de WebRTC. Site-ul nu a putut detecta locația mea reală în timpul acestor teste IPv4.

Din păcate, VPN nu a beneficiat la fel de bine pe IPv6. În timpul acestor teste, m-am conectat la un server din Olanda, iar VPN-ul mi-a detectat adresa IP reală și mi-a arătat locația reală și în scurgerile WebRTC. Aceasta demonstrează o scurgere IP IP IPv6 normală și o scurgere IPv6 WebRTC. Toate testele au fost făcute pe o mașină virtuală curată pe incognito pentru a evita problemele de cache. În timpul testelor noastre, bug-ul WebRTC a fost găsit pentru IPv6 atât pentru Mac cât și pentru Windows. Puteți vedea rezultatele testului Windows în imaginea de mai jos.

Le VPN IP leak

Confidențialitate și securitate

Obstrucție (furt)
Protecție împotriva scurgerilor IPv4
Protecție împotriva scurgerilor IPv6
Protecție împotriva scurgerilor WebRTC
Kill Switch
Self-gazduit / Proxied DNS împuternicit

LeVPN oferă OpenVPN puternic și o politică fără jurnaluri, acest lucru, alături de locația sa din Hong Kong, face ca VPN-ul să fie în general bun în scopuri de confidențialitate. În plus, firma permite descărcarea P2P prin BitTorrent.

Politica de confidențialitate a LeVPN explică faptul că compania nu înregistrează activitățile utilizatorilor săi, adică site-urile pe care le vizitează în timp ce sunt conectate. Cu toate acestea, păstrează unele jurnalele de conexiune (timestamps). Acest lucru este extrem de problematic, deoarece firma recunoaște în Termenii și condițiile sale că:

„Când vă înregistrați, vom colecta numele de utilizator, adresa de e-mail, parola (criptată) și adresa IP.”

Timbrele de conectare stocate lângă adresele IP permit atacuri de corelație de timp. Acest tip de atac poate permite autorităților să își dea seama ce au făcut abonații online. Desigur, un atac de corelare a timpului este un proces extrem de vizat, care probabil va fi utilizat doar împotriva infractorilor la nivel înalt. În ciuda acestui fapt, este o gaură în securitatea LeVPN în ceea ce privește confidențialitatea.

Criptarea

Există șase moduri diferite de a accesa fiecare server VPN. Puteți utiliza serviciul Smart DNS sau un mix de VPN și Smart DNS. Dacă doriți să vă lipiți de o conexiune VPN, puteți utiliza Open VPN peste User Datagram Protocol (UDP) sau Transmission Control Protocol (TCP), L2TP / Information Protocol Security (IPSec), IKEV2 sau PPTP.

Implementarea OpenVPN a Le VPN folosește:

 • Canal de date: AES-256-CBC, HMAC SHA256

 • Canal de control: AES-256-CBC, HMAC SHA256, DH-2048 pentru strângere de mână TLS. Firma ne-a spus că implementează PFS cu DHE.

Este o criptare puternică OpenVPN care depășește standardele noastre minime de confidențialitate. Cu toate acestea, din cauza scurgerilor IPv6 pe Mac și Windows, consumatorii vor trebui să se asigure că nu suferă de scurgeri pentru a garanta confidențialitatea utilizând acest serviciu.

Serviciu clienți

Banii inapoi garantat
Suport 24 de ore
Chat live
Lungimea garanției înapoi 7
Încercare gratuită Da - 7 zile

Membrii au o serie de opțiuni atunci când vine vorba de a primi sprijin. Baza de cunoștințe este o resursă utilă care răspunde la întrebări pe mai multe subiecte și întrebări frecvente. Cu toate acestea, membrii sunt capabili să ridice un bilet de asistență sau să pună întrebări prin chat live. Oricine poate accesa chat-ul live în partea dreaptă jos a paginilor sale web. Dacă nu există nimeni disponibil în acel moment, vi se va cere să ridicați un bilet de asistență.

Din păcate, am constatat că live-chat-ul este indisponibil de multe ori. Cu o ocazie am fost lăsat la coadă o oră. În ciuda acestui fapt, când am reușit să vorbesc cu un agent de asistență, ei au fost întotdeauna ajutați și informați. Deși când m-am dat la întrebări mai tehnice, au falit ușor.

Baza de cunoștințe este cea mai utilă pentru instrucțiunile de instalare. Nu are prea multe sfaturi pentru rezolvarea problemelor. Cu toate acestea, există un câmp de căutare care să vă ajute să vă uitați prin ele, de aceea merită să faceți o verificare rapidă pentru a vedea dacă există suport pentru problema dvs. particulară.

Pentru a ridica un bilet de asistență, puteți accesa această pagină web fie prin meniul de pe pagina principală, fie prin zona clientului. Este posibil să schimbați limba formularului de asistență.

Experiența utilizatorului

Experiența utilizatorului este extrem de importantă când vine vorba de serviciile VPN. Mai jos veți găsi diverse fațete ale serviciului testat pentru a vedea cum funcționează în utilizarea efectivă de zi cu zi.

Înscrierea

Pentru a vă înscrie la serviciu, faceți clic pe butonul pentru perioada de abonare pe care doriți să o cumpărați pe pagina de prețuri. Pagina de înscriere este extrem de simplă. Este nevoie doar de o adresă de e-mail pentru a vă identifica. Dacă doriți să rămâneți anonimi, puteți să creați un cont de e-mail pentru burner pentru a comunica cu LeVPN. Cu toate acestea, este important să introduceți o adresă de e-mail real, deoarece Le VPN vă va trimite detaliile de conectare acolo.

Opțiunile de plată PayPal vă permit să alegeți dacă primiți un abonament unic sau să setați un acord de facturare repetat.

Odată ce plata se șterge, Le VPN vă prezintă o chitanță online. Le VPN trimite o confirmare a comenzii, un e-mail de bun venit, o primire de la procesatorul de plată, un e-mail cu numele de utilizator și parola pentru serviciul VPN și un e-mail de confirmare a plății.

Faceți clic pe butonul pentru sistemul dvs. de operare pentru a descărca instalatorul. Dacă aveți alte VPN-uri pe computer, asigurați-vă că acestea nu funcționează înainte de a lansa instalarea. Ca abonat, veți avea acces la zona client a site-ului web Le VPN. Click pe "Contul meu" în meniul de sus al site-ului pentru a accesa pagina.

Clientul Le VPN Windows VPN

Pentru a vă conecta la VPN-ul Windows, aveți nevoie de numele de utilizator și parola pe care o primiți prin e-mail după abonare. Aceste acreditări generate nu sunt ușor de reținut. Puteți să le tăiați și să le lipiți de pe e-mail. Vestea bună este că trebuie să le introduceți doar prima dată când utilizați aplicația.

Aspectul ecranului principal al aplicației este foarte simplu. Puteți face clic pe butonul Conectare pentru a vă conecta direct din lista de selectare a serverului sau faceți clic pe butonul Înapoi și apăsați Conectare în ecranul principal. Setările sistemului sunt accesibile prin meniul de trei puncte din partea dreaptă sus a aplicației.

Ecranul de setări are puține opțiuni. Cu toate acestea, aplicația include un comutator de ucidere pentru a bloca accesul la internet dacă conexiunea la VPN scade. De asemenea, este posibil să schimbați limba din aplicație din acest meniu.

Aplicația oferă acces la servere din opt locații din SUA, inclusiv un server specializat în streaming media. Le VPN oferă acum și un serviciu gratuit de DNS inteligent cu abonamentul său premium. Acest lucru este util pentru persoanele cărora le place să facă mult streaming și doresc viteze rapide de conectare (dar nu au nevoie în mod special de confidențialitate pentru a face acest lucru).

Alte platforme

Puteți instala acest VPN pentru dispozitive Mac, Windows, Android, iOS și telefoane Windows. De asemenea, puteți încărca software-ul Le VPN pe routere DD-WRT și mașini Linux.

Puteți accesa separat serviciul Le VPN Smart DNS, modificând configurarea rețelei pentru computere Windows, Mac OS X, macOS și Linux. De asemenea, puteți modifica dispozitivele mobile care rulează Android sau iOS pentru a utiliza sistemul inteligent DNS Le VPN. În plus, puteți accesa Smart DNS din console de jocuri, televizoare inteligente și routere.

Client Android

De când am testat ultima dată LeVPN la sfârșitul lui 2017, LeVPN susține că și-a actualizat clienții Android și iOS. Cu toate acestea, clientul Android este încă extrem de dezosat, fără setări care pot fi comutate. Nu am găsit niciun switch-kitch, nicio abilitate de a comuta protocoale de criptare în client și nici o disponibilitate de funcții, cum ar fi tunelul împărțit.

Vestea bună este că clientul VPN Android folosește implicit OpenVPN (UDP 53). Deci, în ciuda a ceea ce vă spune dacă faceți clic pe "Mai multe protocoale / locații" în client (se leagă la o pagină de pe site-ul său web care vă spune să descărcați a treia parte OpenVPN client) - primiți criptare OpenVPN.

Client iOS

Ca și Android, acest client nu are un killswitch. De asemenea, nu permite utilizatorilor să comute prin protocoale de criptare sau să facă ceva în plus, cum ar fi activarea protecției împotriva scurgerii DNS sau divizarea tunelului. Clientul VPN iOS utilizează IKEv2 în mod implicit, cu IPsec disponibil și prin intermediul aplicației. Așa cum se întâmplă la aproape toți clienții iOS, utilizatorii trebuie să descarce fișierele de conectare ale clientului OpenVPN și fișierele de configurare .ovpn de la terță parte pentru a se conecta folosind criptarea OpenVPN.

Gânduri finale

Opțiunea de a utiliza un serviciu Smart DNS pe un televizor de acasă este o caracteristică excelentă pentru expat. Alocarea a 5 conexiuni simultane este comparabilă cu alte servicii VPN de pe piață, ceea ce este excelent.

Conceptul hibrid Smart DNS / VPN este o idee minunată. Creează o situație numită "tunel divizat." Acesta este un subiect fierbinte în industria VPN în acest moment și este bine să vedeți LeVPN care oferă această caracteristică.

Deși acest serviciu VPN are un preț rezonabil, viteze nu sunt atât de rapide pe cât s-ar spera. Pentru majoritatea oamenilor, există servicii mai bune, cu politici de confidențialitate mai stricte (care nu țin timestamp-urile lângă IP-uri) și viteze de conectare mai bune disponibile pe piață. Nu m-aș abona la LeVPN, deoarece mă pot gândi la o serie de VPN-uri mai bune din această gamă de prețuri.

Această VPN se orientează cu succes pe piața franceză, unde are un mare succes. La ProPrivacy.com, nu putem să nu ne simțim rău pentru consumatorii francezi; care ar putea folosi un VPN mai bun pentru banii lor!

Vizitați Le VPN »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me