Aplicația FlashRouters


FlashRouters este o companie din SUA care și-a sculat o nișă unică pentru sine, prin pre-aprinderea routerelor, astfel încât nu trebuie să o faceți singur. Această recenzie se concentrează exclusiv pe aplicația Flashrouters, consultați recenzia noastră FlashRouters pentru informații despre hardware-ul lor.

ProPrivacy.com Scor
8 din 10

rezumat

FlashRouters și-a dezvoltat propria aplicație DD-WRT, care funcționează ca un add-on la firmware-ul DD-WRT. Aplicația vă permite să comutați cu ușurință între o serie de servicii VPN populare, plus că adăugați câteva routere foarte utile legate de VPN pe routerul dvs. În această revizuire a aplicației FlashRouters, ne vom concentra pe ușurința de utilizare, prețuri și multe altele pentru această aplicație, citiți mai departe pentru a afla gândurile noastre.

Preț

Aplicația VPN este preinstalată gratuit pe routerele FlashRouters acceptate. FlashRouters este un serviciu aftermarket care clipește manual routerele. Acest lucru necesită timp și expertiză, astfel încât routerele de la FlashRouters costă inevitabil mai mult decât dacă le cumpărați de la producător sau de pe Amazon.

Routerul Linksys WRT3200ACM Am revizuit aplicația, de exemplu, costă 299,99 USD noi de la FlashRouters și 199,99 USD pe Amazon. Merită să vă amintiți, însă, că firmware-ul router-ului intermitent nu este tocmai slab pentru inimă și poate duce la un router bricked cu o garanție anulată..

În cursul lunii februarie 2020, FlashRouters oferă 50 de dolari pentru toate routerele Linksys, ca parte a vânzării sale Love Linksys!

Router-urile de la FlashRouters sunt întotdeauna cu succes pre-fulgerate și înlocuiesc garanția producătorului anulat cu una de la FlashRouters (1 an, prelungitor până la doi ani pentru un cost suplimentar).

În mod alternativ, aplicația poate fi instalată manual gratuit pe o gamă largă de routere DD-WRT. NordVPN are în prezent cele mai bune instrucțiuni pentru a face acest lucru pe site-ul său web.

FlashRouters vinde și routere recondiționate. WRT3200ACM, de exemplu, este disponibil pentru 199,99 dolari recondiționat și re-certificat.

În mod alternativ, aplicația poate fi instalată manual gratuit pe o gamă largă de routere DD-WRT. NordVPN are în prezent cele mai bune instrucțiuni pentru a face acest lucru pe site-ul său web.

Caracteristici

 • Comutați cu ușurință între o alegere de VPN-uri
 • Comutator global de omor
 • Routing de politică pentru dispozitive
 • Routing de politici pentru gazde (domenii)

În prezent, aproape treizeci de VPN sunt acceptate:

 • AirVPN
 • Avira, Black Box Unzoner (doar un serviciu de deblocare)
 • BulletVPN
 • CyberGhost
 • Giganews
 • Ascunde-mă
 • ExpressVPN
 • HMA
 • IPVanish
 • IVPN
 • LiquidVPN
 • NordVPN
 • Confidențialitate perfectă
 • Acces la internet privat (PIA)
 • PrivateVPN
 • ProtonVPN
 • proXPN
 • Safelabs
 • PureVPN
 • SaferVPN
 • SmartDNSProxy
 • VanishedVPN
 • VPNArea
 • VPNSecure
 • VPNUnlimied
 • VyprVPN
 • Windscribe
 • Se adaugă tot timpul.

De remarcat este faptul că DD-WRT acceptă configurația manuală pentru orice VPN aproape care acceptă PPTP și OpenVPN. Aceasta înseamnă că dacă cumpărați un router de la, dar nu doriți să utilizați unul dintre VPN-urile acceptate de aplicația sa, puteți. Amintiți-vă, însă, va trebui să o configurați manual și nu veți beneficia de funcțiile suplimentare oferite de aplicație.

Comutator global de omor

Aplicația este dotată cu un comutator global de oprire care întrerupe conexiunea de internet a routerului dacă conexiunea VPN eșuează. Aceasta este o caracteristică esențială de siguranță care împiedică expunerea adresei dvs. IP reale atunci când se întâmplă acest lucru.

Serviciu clienți

FlashRouters oferă documentație și instrucțiuni de configurare pentru aplicație pe site-ul său web. Aceasta include instrucțiuni de configurare pentru unele VPN-uri acceptate.

Dacă aveți nevoie de asistență suplimentară, Live Chat este disponibil în orele de birou EST sau puteți trimite un e-mail cu bilet. FlashRouters oferă, de asemenea, asistență TeamViewer gratuită dacă o solicitați. Rețineți că suportul FlashRouters este gratuit doar dacă ați cumpărat routerul de la ei.

Am avut câteva probleme cu aplicația atunci când ne-am uitat prima dată, dar am fost foarte impresionați de răspunsul echipei de asistență FlashRouters. S-a muncit din greu pentru identificarea problemelor și a fost rapid pentru a elimina actualizările de firmware odată ce o problemă a fost confirmată.

Ușurință în utilizare

Pentru a utiliza FlashRouters, veți avea nevoie de un abonament cu unul dintre VPN-urile acceptate de aplicație. Dacă nu aveți deja unul, atunci va trebui să vă înscrieți la unul. Linkurile de mai sus accesează recenziile noastre complete pentru fiecare serviciu, care ar trebui să vă ajute să alegeți cel mai potrivit pentru nevoile dvs..

Pentru a accesa aplicația, conectați-vă la panoul de control DD-WRT al routerului din browserul dvs. -> Fila Stare -> Pagina mea. Sau puteți introduce doar „flashroutersapp.com” în bara URL ca o scurtătură.

Panou de control DD-WRT

EMOJID ™

Această funcție funcțională nouă vă permite să înlocuiți numele rețelei dvs. wireless cu Emojis.

Folosind emoji ca nume de rețea WFii

La un moment dat în FlashRouters este posibil să implementați parolele Emoji, dar în momentul în care această caracteristică unică de transmisie SSID este doar o modalitate distractivă de a vă exprima!

Ușurință în utilizare

Pagina principală a aplicației

Pagina principală a aplicației vă permite să selectați VPN-urile dintr-o listă de furnizori suportați. În cele mai multe cazuri, trebuie să introduceți pur și simplu numele de utilizator și parola, selectați o locație a serverului și conectați-vă.

Aplicație VPN Flashrouters

O problemă pe care am întâlnit-o este că numele locațiilor serverului se bazează pe numele furnizorilor care le-au dat fișierelor lor de configurare OpenVPN (.ovpn). După cum putem vedea în exemplul de mai jos, în unele cazuri aceste nume pot fi destul de criptice și necesită o anumită înțelegere a terminologiei VPN pentru a descifra!

Selector de locație VPN Flashrouters

Din fericire, aplicația vă permite să sortați serverele VPN după cel mai apropiat de dvs. într-o țară aleasă. În mod alternativ, puteți permite aplicației să aleagă un server pentru dvs. pe baza serverului care este cel mai puțin încărcat într-o țară dată.

Selectorul de țări VPN Flashrouters

FlashRouters ne informează că testele sale arată că alegerea serverului cel mai puțin încărcat are ca rezultat aproape întotdeauna cea mai bună performanță (chiar mai mult decât alegerea serverului într-o țară apropiată de tine).

Pagina principală a aplicației vă permite, de asemenea, să optați pentru a conecta automat VPN-ul la pornirea routerului și pentru a activa comutatorul global de ucidere.

Majoritatea VPN-urilor au nevoie doar de un nume de utilizator și o parolă pentru a vă conecta, însă cu ExpressVPN trebuie să lipiți și certificatul de utilizator și cheia privată. Prin urmare, detaliile și funcțiile de configurare variază oarecum în funcție de.

Un aspect important este faptul că, dacă schimbați furnizorul VPN, datele de autentificare de autentificare nu sunt salvate pentru data viitoare când selectați acel furnizor. Această problemă este mai mult o problemă pentru recenzori, precum noi înșine decât majoritatea clienților VPN obișnuiți.

Opțiuni

Pagina Opțiuni vă permite să setați rutarea politicii pentru dispozitive și pentru gazde. Acest lucru este adesea cunoscut în alte părți sub denumirea de tuneluri împărțite. Rutarea politicii pentru dispozitive vă permite să alegeți modul în care fiecare dispozitiv conectat la router interacționează cu conexiunea VPN. Există trei opțiuni disponibile:

 • Implicit: traficul către și dinspre dispozitiv va fi dirijat prin tunelul VPN dacă VPN este activat. Dacă întrerupătorul de oprire este de asemenea activat implicit, dispozitivul îl va utiliza și el.
 • Comutator Kill: la fel ca în mod implicit, dar cu comutatorul de ucid global activat dacă nu este activat implicit.
 • VP-by-pass: traficul către și de pe dispozitiv nu va fi dirijat prin tunelul VPN.

Selecționarea de rutare a flash-urilor VPN

Pentru a activa opțiunea VP-by-pass, trebuie să schimbați o setare în interfața DD-WRT obișnuită și să reporniți routerul. Totuși, acest lucru este destul de ușor și trebuie făcut doar o singură dată. A funcționat așa cum a fost anunțat când l-am testat.

Rutarea politicilor pentru gazde vă permite să specificați cum sunt tratate nume de domeniu, adrese IP sau intervale IP. Conexiunile cu gazdele specificate pot fi obligate fie să treacă mereu prin VPN (indiferent dacă este activat sau nu) sau pot fi scutite de VPN.

Gazde VPN Flashrouters

Acest lucru este destul de misto, dar vine cu o avertizare mare. Nu funcționează pentru site-uri sau servicii care se rezolvă la mai multe domenii, care include Netflix, Amazon, BBC iPlayer și multe alte servicii de streaming populare..

Având în vedere că scutirea serviciilor de streaming în propria țară care blochează altfel conexiunile VPN este un motiv major pentru a dori această caracteristică, acest lucru este puțin dezamăgitor. Poate fi însă foarte util pentru scutirea serverelor FTP personale și a serverelor de jocuri găzduite de sine stătător. De asemenea, este posibil să ocoliți VPN-ul pentru mai multe site-uri web de domeniu, scutind dispozitivele de streaming dedicate folosind regulile de rutare ale dispozitivului.

Scurgeri IP

Am efectuat scurgeri DNS IPv4 și WebRTC folosind ipleak.net. Nu am putut să testăm scurgeri IPv6, deoarece conexiunile IPv6 nu sunt acceptate de ISP-ul nostru. Nu s-au detectat scurgeri DNS sau scurgeri WebRTC pe nicio platformă testată, inclusiv Windows, macOS și Android.

Aplicația FlashRouters: Concluzie

Ne-a plăcut:

 • Este cel mai simplu mod de a configura un VPN pe router.
 • Gratuit pentru toate routerele FlashRouters acceptate.
 • O gamă solidă de servicii VPN este acceptată.
 • Routing de politică (tunelare split) pentru dispozitive.
 • Routing de politici pentru gazde.
 • Comutator de omor global (acționează și ca protecție împotriva scurgerii DNS).
 • Suport fantastic.

Nu suntem atât de siguri despre:

 • Rutarea politicilor pentru gazde nu este la fel de utilă cum speram.

Uram:

 • Nu există prea multe lucruri de plâns aici!

Aplicația FlashRouters DD-WRT este de departe cea mai simplă modalitate de a utiliza un VPN pe un router. Majoritatea VPN-urilor bune sunt acum acceptate, comutatorul de funcționare funcționează bine și rutarea politicii vă permite să reglați modul în care dispozitivele folosesc VPN. Deși nu este strict necesar și toate routerele DD-WRT pot rula oricum o VPN, aceste caracteristici fac ca aplicația FlashRouters să fie foarte sigură.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me