VPNht


 • Prețuri

  Din $ 3,34
  / luna

ProPrivacy.com Scor
6.9 din 10

rezumat

VPN.ht este un furnizor de rețele virtuale private (VPN) care se concentrează în principal pe ajutarea utilizatorilor să acceseze site-uri web blocate în țările lor. VPN.ht susține că oferă acces la site-uri web precum Netflix, Spotify, Gmail, Skype și chiar Google. La un preț atât de accesibil, VPN.ht ar putea fi soluția finală dacă afirmațiile lor se dovedesc a fi adevărate. Având în vedere că VPN.ht este inclus automat în furculița PT.io a clientului Popcorn Time (nu mai este disponibil), se poate presupune că există adevăr în cuvintele lor. Dacă sunteți curios să aflați, citiți mai jos recenzia noastră detaliată pe VPN.ht!

Statistici rapide

 • competență
  Hong Kong
 • Conexiuni simultane
  3
 • ţări
  24
 • ProPrivacy.com SpeedTest (medie)
  0 Mbps

Caracteristici

Conexiuni simultane 3
ţări 24

VPN.ht oferă o varietate de caracteristici utile, cum ar fi:

 • 128 de servere în 24 de țări
 • Date nelimitate & lățime de bandă
 • Înregistrare 100% anonimă
 • Suport P2P
 • Până la 3 conexiuni simultane
 • Viteze nelimitate
 • Comutare server nelimitată

Cu cantitatea de servere oferite de VPN.ht, nu ar trebui să aveți dificultăți în a accesa conținutul fiecărei țări pe care doriți să îl accesați. În plus, cu comutarea nelimitată a serverului, sunteți liber să explorați ce servere funcționează cel mai bine pentru nevoile dvs..

În ceea ce privește protocoalele, VPN.ht oferă protocoale standard TCP și UDP prin OpenVPN, precum și PPTP și L2TP.

DNS inteligent

Un DNS inteligent este folosit mai ales pentru deblocarea conținutului geo-restricționat - credeți că site-urile web precum Netflix și Hulu. Deși un Smart DNS nu oferă funcții de securitate sau confidențialitate, acesta poate fi extrem de util atunci când este asociat cu un VPN.

Ca atare, VPN.ht este unul dintre puținii furnizori de VPN care include un DNS inteligent gratuit cu achiziționarea unuia dintre planurile lor. Acest lucru este extrem de util, deoarece VPN.ht este deja unul dintre VPN-urile mai accesibile. Pentru mai multe informații despre serviciile Smart DNS, accesați site-ul nostru dedicat în întregime subiectului făcând clic aici.

Accesați VPN.ht »

Viteză și performanță

O parte importantă în alegerea celui mai bun VPN este testarea performanței sale pentru lucruri precum viteza și scurgerile. Pentru a vedea cum obține VPN.ht pentru această parte a revizuirii, citiți mai jos!

Testarea vitezei

Am integrat un mod științific și obiectiv de a măsura viteza diferitelor VPN-uri în analizele noastre. Deși VPN.ht a fost testat doar în luna martie, rezultatele sale până acum sunt destul de bune. VPN.ht a marcat o viteză medie de descărcare de 25,6 Mbps și o viteză maximă de descărcare de 97,3 Mbps. Mai multe comparații de viteză vor veni în curând.

Pentru mai multe informații despre cum sunt efectuate aceste teste de viteză, vizitați aici.

Testele de scurgere

ProPrivacy.com SpeedTest (maxim / spargere) N / A
ProPrivacy.com SpeedTest (medie) N / A

Folosind site-ul web ipleak.net, am testat VPN.ht pentru scurgeri - inclusiv IP, DNS și WebRTC. Din fericire, VPN.ht a revenit negativ pentru toate scurgerile. Pentru mai multe informații despre scurgerile IP, consultați Ghidul nostru complet de scurgeri IP.

Preț

1 lună

$ 3,34
pe luna

VPN.ht este oferit la un preț atât de scăzut încât lipsa unui proces gratuit nu este chiar demn de argumentat. Puteți alege între două opțiuni de plată diferite (lunar & anual). Opțiunile sunt:

 • Lunar - 1,00 USD pentru prima lună & apoi 4,99 USD / lună
 • Anual - 39,99 dolari / anual

Pe lângă prețul scăzut, VPN.ht oferă și o garanție de returnare de 100% pentru primele 30 de zile de serviciu. Acest lucru este util mai ales dacă alegeți opțiunea anuală, deoarece vă puteți odihni în ușurință dacă nu ajungeți să vă placă serviciul.

VPN.ht oferă un sortiment de diferite metode de plată, inclusiv Bitcoin! Trebuie să știți, totuși, că utilizarea Bitcoin nu este complet anonimă; furnizorul VPN va avea în continuare adresa dvs. IP. Metodele de plată oferite de VPN.ht includ:

 • Carduri de credit importante (Visa, MasterCard, Amex, Discover)
 • PayPal
 • Cryptocurrencies
 • PaymentWall
 • ideal
 • Și altele!

Ușurință în utilizare

Site-ul VPN.ht este extrem de ușor de utilizat și de ușor de navigat, deși susține că este "complet anonim" este fals (niciun VPN nu este complet anonim). Toate linkurile principale sunt oferite în partea de sus a fiecărei pagini, iar pagina principală oferă informații relevante și utile. În plus, puteți accesa garanția și condițiile de utilizare ale furnizorului din partea de jos a fiecărei pagini - precum și instrumente utile și articole pe blog.

O altă caracteristică minunată a site-ului VPN.ht este posibilitatea de a schimba limba textului site-ului. Puteți alege între engleză, olandeză, franceză și germană.

VPN.ht Asistență pentru clienți

VPN.ht nu oferă chat live, dar sistemul său de asistență bazat pe bilete oferă timp de răspuns rapid cu soluții utile. În plus, VPN.ht oferă și o mare varietate de articole de ajutor diferite și ghiduri de configurare.

Procesul

Nu numai că înregistrarea pentru VPN.ht este extrem de ușoară, ci necesită doar un e-mail și o parolă. În plus, VPN.ht nu necesită o adresă de facturare și numește factura la „Client anonim”. Acest lucru este extrem de ideal dacă nu doriți ca VPN să aibă numele dvs. complet.

Client Windows

Configurarea pentru VPN.ht este extrem de ușoară, iar utilizarea acesteia este și mai ușoară. Voi intra în detalii despre modul de utilizare a VPN.ht cu sistemul de operare Windows de mai jos.

 1. Descărcați fișierul corespunzător pentru sistemul de operare
 2. Urmați instrucțiunile de instalare
 3. Interfața VPN.ht va apărea
 4. Sub Autentificare, Conectați-vă la contul dvs
 5. Selectați Conectați-vă la VPN a conecta
 6. Sub Servere, alege serverul dorit
 7. Selectați Preferințe
 8. Sub Criptarea, selectați meniul derulant
 9. Alegeți criptarea dorită (recomandat AES de 256 biți)
 10. Sub General, puteți verifica sau debifa diferite setări

Asta e! Rulează oficial VPN.ht.

Vă rugăm să rețineți: Clientul desktop VPN.ht este în prezent în faza de testare și ar putea fi instabil.

Alte platforme

VPN.ht este disponibil pentru Windows, Mac OSX, Android și iOS.

Android & iOS

Când am încercat să descarc aplicația VPN.ht pe dispozitivul meu iOS, am rămas cu o pictogramă de încărcare interminabilă în magazinul de aplicații. Nu sunt sigur dacă este vorba de o problemă pe dispozitivul meu sau de o problemă mai largă. Este oarecum de așteptat, deoarece aplicațiile sunt încă în faze de testare.

Confidențialitate și securitate

VPN.ht își are sediul în Hong Kong, ceea ce înseamnă că nu sunt supuse unor legi precum Legea Patriotului din SUA. Mai mult, Hong Kong este, de asemenea, acasă pentru unele dintre cele mai bune măsuri anti-cenzură din lume. Hong Kong nu numai că se îndepărtează de cenzură, dar le oferă cetățenilor lor un internet mai ales deschis și gratuit. Autoritățile și oficialii guvernamentali din Hong Kong permit cetățenilor lor dreptul la libertatea de exprimare (și presă). În plus, nu necesită VPN-uri bazate pe Hong Kong pentru a stoca jurnalele.

Deși Hong Kong criminalizează activitățile pe internet care implică materiale protejate prin drepturi de autor sau distribuirea de imagini obscene, nu este neobișnuit ca o țară să respecte criminalizarea încălcărilor drepturilor de autor, iar distribuția imaginilor obscene este puternic concentrată pe pornografia infantilă. În concluzie, Hong Kong este încă locul ideal pentru care se va baza VPN.ht, în special pentru utilizatorii interesați de confidențialitate.

Urmărirea site-ului web

VPN.ht vă urmărește folosind câteva servicii Google diferite (cum ar fi dublu clic). Dacă doriți să evitați urmărirea altor site-uri web, citiți aici despre extensia Badger-ului de confidențialitate.

Pentru mai multe informații despre cum puteți împiedica site-urile să vă urmărească, faceți clic aici.

Procesor de plată

După mai multe încercări de identificare a procesatorului de plăți VPN.ht, mi-am încetat mesajele pentru a fi acceptate. Din orice motiv, VPN.ht nu vrea să răspundă la întrebare. Dacă primesc noutăți cu privire la procesorul de plată pentru serviciul lor, îl voi actualiza aici.

Protocoale de criptare

VPN.ht oferă criptare Blowfish pe 64 biți, criptare AES pe 128 biți și Criptare AES de 256 biți pentru ei control cifrare canal. Cea mai bună și mai sigură alegere este AES de 256 biți, deoarece oferă criptare de calitate militară atunci când este asociată cu acesta Criptare a canalului de date AES de 256 biți. De asemenea, oferă RSA-2048 pentru chei și HMAC SHA1 (160 biți) pentru autentificarea hașei SHA.

În plus față de caracteristicile lor puternice de securitate, VPN.ht oferă și testarea scurgerii DNS prin site-ul lor web, un proxy gratuit și o caracteristică „Care este IP-ul meu” accesat și prin site-ul lor web.

Gânduri finale

După absolvirea unui VPN Popcorn Time integrat în propriul serviciu VPN, VPN.ht își face cu siguranță drumul până acolo în ceea ce privește cele mai bune alegeri VPN. Totuși, aplicațiile sale se află în faze de testare, ceea ce înseamnă că serviciul VPN nu poate fi la fel de sigur și privat pe cât doriți să fie.

În concluzie, VPN.ht merită cu siguranță să fiți atenți, deoarece reamenajează și își modernizează serviciul și funcțiile VPN. Cel puțin, afirmațiile lor sunt adevărate: puteți accesa conținut blocat cu ușurință.

Încercați singur serviciul făcând clic pe butonul de mai jos!

Accesați VPN.ht

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me