AM SCHIMBAT CUM SCURĂM REVIZUILE!
Am actualizat recent procesul de notare pentru toate recenziile de pe ProPrivacy.com. Detalii despre noile noastre criterii de notare pot fi găsite aici


VPNArea

 • Prețuri

  Din $ 2,99
  / luna

 • Disponibil pe:


  • ferestre

  • Android

  • iOS

  • MacOS

  • Linux
 • deblochează:


  • Netflix

  • iPlayer

  • Amazon Prime

  • Hulu

ProPrivacy.com Scor
9.3 din 10

rezumat

VPNArea este deținută de Offshore Security LTD, o firmă care este înregistrată în Bulgaria, dar ale căror servere și e-mailuri sunt găzduite în Elveția. VPN este un serviciu cu jurnal zero care oferă acces la servere din întreaga lume. Este un VPN ieftin care are o reputație extrem de bună cu abonații săi. În această recenzie VPNArea, aruncăm o privire de ce sunt atât de bine plăcuți de clienții lor.

Statistici rapide

 • ţări
  70
 • Conexiuni simultane
  6
 • competență
  Bulgaria
 • ProPrivacy.com SpeedTest (medie)
  40.59 Mbps

Recenzie video

Scurt la timp? Consultați recenzia noastră video rapidă VPNArea pentru a afla mai multe despre acest VPN excelent.

Revizuire VPNArea | ProPrivacy

Revizuire VPNArea | ProPrivacy

Revizuire VPNArea | ProPrivacy

Preț

36 de luni

$ 2,99
pe luna

12 luni

$ 4,92
pe luna

1 lună

$ 9.90
pe luna

Consumatorii pot achiziționa VPNArea prin intermediul a trei planuri de abonare diferite. Costul este redus cu cât se angajează abonatul. O ofertă de o singură lună costă 9,90 USD pe lună, ceea ce este costisitor, dar normal pentru un plan VPN de o lună. Costul se reduce la 4,92 USD pentru un plan anual. Cu toate acestea, abonarea timp de 3 ani reduce costul la doar 2,99 USD pe lună, ceea ce este un preț greu de bătut, având în vedere ce obțineți pentru banii dvs..

Deși VPNArea nu oferă un proces gratuit, acesta are o garanție de returnare a treizeci de zile (14 zile în contul de o lună). Asta înseamnă că puteți testa serviciul timp de o săptămână întreagă și puteți obține o rambursare dacă nu sunteți destul de mulțumit.

VPNArea oferă o mulțime de opțiuni de plată diferite. Visa, Mastercard, Discover, American Express, UnionPay, JCB și Maestro sunt acceptate. Și, utilizatorii pot alege să plătească cu Bitcoin sau prin portofele electronice precum PayPal, Payza și Webmoney.

Platforme de plată acceptate


Visa / MasterCard


Amex


Criptomonedă

Deblocați Netflix?

VPNArea
NordVPN
ExpressVPN

Netflix
iPlayer
Amazon Prime
Hulu

Când vine vorba de deblocarea conținutului, VPNArea este superbă. Acest serviciu este un VPN fanatic pentru Netflix, deoarece poate debloca conținutul Netflix din întreaga lume. VPNArea vă permite să urmăriți BBC iPlayer în afara Regatului Unit. De fapt, este unul dintre puținele VPN-uri care deblochează servicii mai rare precum RTE Irlanda, SkyGo italian și Netflix italian. Ceea ce ne place la VPNArea este că ascultă abonații săi și va ieși din calea sa pentru a se asigura că serviciile sunt deblocate dacă sunt solicitate.

Caracteristici

torrenting
Total servere 200
ţări 70
Conexiuni simultane 6
Suport de router
Port forwarding
Selectarea portului
Routere acceptate ASUS GLi DD-WRT
Seriale metalice sau virtuale O combinatie

VPNArea are o suită completă de caracteristici de confidențialitate și securitate care oferă tot ceea ce abonații este probabil să aibă nevoie, inclusiv:

 • Fără politici de jurnal

 • Servere în 70 de țări din întreaga lume

 • Criptare OpenVPN și protocolul VPN IKEv2

 • Serviciu excelent pentru clienți

 • Caracteristici excelente de securitate (protecție împotriva scurgerii DNS)

 • Killswitch (Windows, Mac OSX, Android)

 • P2P permis

 • Chatul live este 24/7

 • 6 conexiuni simultane

 • Conectare automata

 • Schimbare automată de IP

 • Conexiuni obusculate pentru umblarea firewall-urilor și ascunderea utilizării VPN

 • Adrese IP dedicate cu adaos de server privat

 • Deblochează Netflix SUA și BBC iPlayer

Ne-a plăcut în mod deosebit generoasa șansă de conexiuni simultane ale VPNArea - ceea ce înseamnă că abonații își pot proteja toate dispozitivele cu un singur abonament. Acest lucru face VPNArea perfectă pentru casele de familie unde există o serie de telefoane mobile, desktop și tablete de protejat.

Mai mult, acesta este unul dintre puținele VPN-uri care furnizează IP-uri dedicate. Abonații pot plăti cât mai puțin de 15 USD pe an pentru a adăuga la un IP dedicat cu un server privat abonamentului existent. Abonații pot obține un IP dedicat într-o serie de hotspoturi, inclusiv în Marea Britanie, SUA, Olanda și Australia. Acest lucru este excelent pentru persoanele care joacă poker și alte grupuri specializate (oricine dorește să ruleze servere de mail sau de jocuri, de exemplu).

Viteză și performanță

Testăm VPNArea de trei ori pe zi folosind sistemul nostru de testare a vitezei bazate pe server. Testăm serverele localizate în Marea Britanie, SUA, Hong Kong și Australia pentru viteze de conectare medii și de top (de explozie).

Am constatat că rezultatele VPNArea vitezei de descărcare sunt mult peste medie. Dacă descărcările au o medie de sub 30 Mbps - este ușor de văzut de ce această VPN este excelentă pentru streaming Netflix sau alte fluxuri HD restricționate.

Vitezele de explozie de 70 Mbps nu sunt neapărat orbitoare, dar dovedesc că această VPN are multă putere și își va face întotdeauna treaba atunci când vine vorba de sarcini care necesită mai multe date.

Test de viteză VPNArea

Scurgeri IP

Au fost detectate scurgeri IPv4?
S-a detectat o scurgere WebRTC?
Limitele datelor
Limitele de lățime de bandă
Au fost detectate scurgeri IPv6?
ProPrivacy.com SpeedTest (medie) 40.59

Am testat VPNArea pentru scurgeri pe IPv4 și IPv6 folosind instrumentul excelent de testare a scurgerilor ipleak.org. Suntem bucuroși să raportăm că VPNArea nu a suferit scurgeri IP, scurgeri DNS sau WebRTC la niciun tip de conexiune. Acest lucru este extrem de impresionant, deoarece multe VPN-uri premium suferă unele scurgeri pe IPv6: VPNArea nu.

Puteți utiliza ipleak.net pentru a verifica dacă există scurgeri IP, scurgeri DNS și WebRTC. Nu uitați să folosiți întotdeauna o fereastră de navigare privată în browser pentru a evita problemele de cache!

Atunci când vă conectați la VPNArea, solicitările DNS sunt gestionate de către rezolutori DNS terți gestionați de Cloudflare. Cu toate acestea, VPNArea întotdeauna furnizează aceste solicitări în primul rând - ceea ce înseamnă că această VPN este complet sigură în ceea ce privește confidențialitatea.

Poate că singurul dezavantaj al utilizării soluțiilor de rezolvare DNS Cloudflare este faptul că crește puțin timpii de căutare DNS, ceea ce înseamnă că timpii de încărcare a paginii vor crește ușor în timp ce VPNArea este conectată..

intimitate

Obstrucție (furt)
Protecție împotriva scurgerilor IPv4
Protecție împotriva scurgerilor IPv6
Protecție împotriva scurgerilor WebRTC
Kill Switch
Self-gazduit / Proxied DNS da

VPNArea este excelent în scopuri de confidențialitate datorită bazei sale în Bulgaria și serverele elvețiene centrale. Acest lucru menține datele abonaților săi la îndemâna jurisdicțiilor invazive, precum Marea Britanie și SUA. La aceasta se adaugă faptul că este o VPN zero-logs. Acest lucru înseamnă că nu păstrează date despre clienții lor, astfel încât nu au nimic de transmis autorităților, dacă sunt solicitate.

Mai mult, VPNArea are un killswitch pe Mac OS X, Windows și Android, ceea ce înseamnă că acest VPN este perfect pentru persoanele care doresc să descarce torentele în siguranță. În plus, VPNArea folosește servere metalice goale pe care le are controlul deplin - chiar și atunci când oferă locații virtuale.

În total, nu avem nicio îndoială că VPNArea este extrem de bună în scopuri de confidențialitate și de a putea plăti cu Bitcoins și fără a da un nume creează posibilitatea unei relative anonimități.

Criptarea

IKEv2
OpenVPN
PPTP
L2TP / IPSec
SSTP
Alte protocoale OpenVPN dublu

VPNArea este o VPN care se mândrește cu faptul că furnizează o implementare puternică și actuală de criptare. Oferă acces la protocoalele OpenVPN și IKEv2; ambele care sunt considerate criptare de grad militar.

În ceea ce privește OpenVPN, VPNArea a primit cinci din cinci pentru implementarea protocolului VPN la Las Vegas..

Iată cum VPNArea implementează OpenVPN pe canalul de control:

 • Criptare AES CBC de 256 biți

 • Autentificare HMAC SHA 256

 • Strângere de mână RSA 4096

 • Perfect Forward Secret cu RSA + DH-4096

Canalul de date este protejat cu standarde la fel de ridicate ...

 • Cript AES-256-CBC

 • Autentificare HMAC SHA 256

Aceasta este o implementare OpenVPN extrem de robustă, ceea ce înseamnă că VPN poate fi de încredere pentru a oferi securitate puternică.

Mai mult, VPNArea are chiar o sumă de erori pe site-ul său web, invitând hackerii de pălării albe să câștige bani pentru găsirea vulnerabilităților la clienții săi. Acest lucru este excelent și arată că firma este deschisă pentru a dori să asigure securitatea pe platforma sa.

Serviciu clienți

Banii inapoi garantat
Suport 24 de ore
Chat live
Lungimea garanției înapoi 7
Încercare gratuită Nu

Când vine vorba de servicii pentru clienți, există puține VPN-uri pe care le-am testat vreodată care se află în aceeași ligă ca VPNArea. Abonații și neabonații au acces la asistența de chat live 24/7, iar agenții lor sunt prietenoși, informați și de ajutor.

În plus, abonații au acces la un sistem de bilete pentru a pune întrebări prin e-mail, o secțiune frecventă de întrebări utile și ghiduri de configurare pentru toate sistemele de operare și pentru routerele DD-WRT și Tomato.

Le-am testat chat-ul live în detaliu și am constatat că este fără cusur. Când am avut o întrebare extrem de tehnică cu privire la implementarea criptării, mi s-a spus că voi primi răspunsul prin intermediul sistemului de bilete de e-mail. Răspunsul a fost amabil și a dat un răspuns direct la întrebarea mea, cu câteva informații suplimentare atât cu adresele IP dedicate, cât și cu caracteristicile de securitate ale serviciului lor..

În cele din urmă, VPNArea are și conturi de social media bine gestionate atât pe Twitter (@vpnareacom), cât și pe Facebook (Zona VPN - Offshore Security EOOD). De asemenea, consumatorii pot adresa întrebări pe aceste platforme.

Experiența utilizatorului

ferestre
Android
iOS
Windows Phone
MacOS
Linux

Site-ul VPNArea este un plus bine pus la punct și util în serviciu. O mulțime de informații sunt disponibile în secțiunea Întrebări frecvente și odată ce abonații se autentifică în zona membrului, au acces la ghiduri și resurse de configurare utile.

Înregistrarea la VPNArea este extrem de ușoară, iar utilizatorii nu trebuie să predea date invazive precum nume. O adresă de e-mail este necesară pentru corespondență, cu toate acestea, puteți alege să vă alăturați folosind un e-mail al arzătorului pentru o securitate suplimentară dacă doriți.

Aplicația Windows

Ca și în cazul tuturor aplicațiilor VPNArea, clientul VPN Windows este simplu pus la dispoziție și ușor de utilizat. Meniul de setări este ușor de navigat, iar utilizatorii pot modifica rapid orice setări pe care doresc să le activeze comutatorul de ucidere sau ofuscarea, de exemplu.

Vitezele referitoare la clientul Windows sunt superbe și am putut reda ore întregi fără întreruperi. Nu am experimentat niciodată prăbușiri sau alte întreruperi.

Un killswitch este disponibil pentru a opri scurgerea datelor VPN în cazul în care conexiunea se elimină, ceea ce înseamnă că acest VPN este perfect pentru a face probleme cu confidențialitatea. Protecția împotriva scurgerilor DNS este disponibilă și în client, ceea ce este excelent.

Auto-IP Changer permite utilizatorilor să stabilească o perioadă de timp înainte de modificarea IP-ului. În cele din urmă, utilizatorii pot seta VPN-ul să funcționeze imediat ce Windows pornește, se conectează automat la ultimul server pe care l-au folosit, să verifice actualizările și, de asemenea, să activeze protecția IPv6 împotriva scurgerilor.

Alte platforme

VPNArea oferă o aplicație excelentă Mac OSX, iOS, Android și o GUI VPN Linux pe mai multe distros. Toți clienții oferă o suită completă de caracteristici. De remarcat că VPN-ul lor iOS implementează în mod implicit criptarea IKEv2 și nu are un killswitch. Cu toate acestea, OpenVPN poate fi utilizat prin conectarea prin intermediul aplicației de conectare OpenVPN.

În afară de aceasta, toate platformele sunt extrem de similare și toate oferă o eficiență egală în ceea ce privește viteza și stabilitatea. Routere precum DD-WRT, Merlin Firmware și Tomato sunt, de asemenea, compatibile, iar ghidurile de configurare pentru configurarea fiecărei platforme pot fi găsite în zona numai pentru membri VPNArea. Am testat aplicațiile VPN pentru iOS și Android cu o conexiune IPv4 și le-am găsit ușor de utilizat; nici nu a suferit scurgeri de IP. De asemenea, am verificat clientul VPN Mac atât pe IPv4 cât și pe IPv6, din nou nu au fost descoperite scurgeri, ceea ce este excelent.

Gânduri finale

VPNArea este un furnizor VPN extrem de sigur, cu sediul în Bulgaria și găzduit în Elveția. Este un serviciu bine rotunjit, cu aplicații excelente pentru toate platformele. Pentru costul abonamentului, politica fără jurnale, criptarea AES de 256 biți, detectarea scurgerii DNS, killswitch - și alte funcții suplimentare sunt cu adevărat excepționale.

Serviciul pentru clienți nu poate fi mai bun cu acest furnizor și este întotdeauna dornic să îi ajute pe consumatori să deblocheze conținutul. Mai mult, acesta este unul dintre puținele servicii care deblochează încă iPlayer și Netflix SUA în 2020.

Disponibilitatea adreselor IP dedicate cu un server privat este excelentă și va reprezenta un punct de vânzare pentru unii oameni. În concluzie, acest VPN este o soluție completă, care merită cu siguranță testată datorită garanției sale de returnare de 30 de zile. Dacă vă place serviciul, un abonament de trei ani merită foarte bine banii.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me