TotalVPN

 • Prețuri

  Din $ 5,99
  / luna

ProPrivacy.com Scor
4 din 10

rezumat

TotalVPN este un nou furnizor care dorește să creeze un splash pe piața VPN. Datorită simplității și valorii sale bune, nu am fi surprinși dacă în câțiva ani își atinge obiectivul. Din martie 2017, TotalVPN, precum și compania soră SaferWeb nu acceptă utilizatori noi. Dacă acest lucru va însemna sau nu sfârșitul definitiv al TotalVPN și SaferWeb rămâne de văzut, dar între timp vă recomandăm să consultați niște VPN-uri alternative de încredere. Faceți clic pe butonul de mai jos pentru a vedea recomandările noastre de top!

ACTUALIZARE 8 martie 2017: De la această dată, TotalVPN, precum și compania soră SaferWeb nu acceptă utilizatori noi. Dacă acest lucru va însemna sau nu sfârșitul definitiv al TotalVPN și SaferWeb rămâne de văzut, dar între timp vă recomandăm să consultați niște VPN-uri alternative de încredere. Faceți clic pe butonul de mai jos pentru a vedea recomandările noastre de top!


ACTUALIZARE 11 august 2016: De când am efectuat revizuirea acestui serviciu, am primit mai multe comentarii îngrijorător de negative, unele dintre ele implicând plăți neașteptate luate din conturile clienților. Intenționăm să analizăm acest lucru și să revedem acest serviciu. Între timp, vă recomandăm să citiți în întregime recenzia de mai jos, precum și să aruncați o privire la secțiunea de comentarii, pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză.

Dacă sunteți în căutarea unui serviciu VPN gratuit, avem o listă VPN gratuită aici, cu câteva alternative bune.

Caracteristici

 • 25 locații server
 • 3 conexiuni simultane
 • Opțiune gratuită
 • OpenVPN
 • SmartDNS
 • Fără jurnalele de utilizare
 • Asistență pentru toate dispozitivele
 • Fără lățime de bandă sau limite de date

Viteză și performanță

Din fericire, în cursul verificării existenței unor scurgeri DNS, inclusiv IPv6 și WebRTC Bug, nu s-a modificat nimic. Testele pe ambele ar trebui să fie efectuate periodic ca garanție și pentru a verifica dacă serviciul dvs. VPN funcționează la standardul pentru care ați plătit.

Testele de viteză au fost un pic ciudate. Performanța a fost constant destul de bună, dar, când au apărut datele reale, viteze între unu și doi Mbps nu au fost mai puțin frecvente (ceea ce este înțeles oarecum deranjant). Apoi, din nou, Soundcloud, mai multe file și streaming de filme online timp de peste două ore, toate s-au stins fără mai mult decât un sughiț minor aici și acolo (iar acestea erau puține și între ele). Din nou, merită să folosești planul gratuit pentru a arunca o privire asupra lucrurilor dacă îți faci griji în timp ce testezi periodic folosind testmy.net. Acest lucru este cel mai probabil, deoarece TotalVPN monitorizează în mod anonim utilizarea rețelei sale și vă oferă numai lățimea de bandă de care aveți nevoie.

Prețuri și planuri

TotalVPN oferă două opțiuni abonaților: Gratuit sau 7,79 USD pe lună pentru Planul Total Premium. Primul vine doar cu trei opțiuni de server, în timp ce cel de-al doilea include 30+ servere și nu este împiedicat de capacul de viteză implicat în opțiunea gratuită. Ambele planuri sunt examinate în detaliu tehnic mai târziu în această revizuire.

Dacă decideți să mergeți cu Planul Total Premium, veți fi tratat cu o reducere specială de 20% ProPrivacy.com! Acestea fiind spuse, acest preț promoțional este limitat la prima rundă de plată. După aceea, vi se va percepe suma standard.

Niciun plan nu este probabil să spargă banca. Planul gratuit - deși este limitat - este, fără îndoială, atrăgător, în timp ce Planul Total Premium este printre cele mai competitive prețuri de pe piață. Vă puteți înscrie și plăti pentru ambele utilizând un card de credit. Criptomonedele precum Bitcoin, din păcate, nu este încă o opțiune.

Dacă decideți să mergeți cu Planul Total Premium, veți fi, de asemenea, tratat cu o garanție de returnare de 30 de zile. Această garanție, atunci când este combinată cu Planul gratuit, vă oferă posibilitatea de a testa serviciul de două ori pentru a vă asigura că acesta este cel pentru dvs. Destul de curat!

Confidențialitate și securitate

TotalVPN oferă patru protocoale de criptare: IKEV2, IPsec, PPTP și OpenVPN - ultimele dintre care le recomandăm cel mai mult pentru securitate și pentru orice altceva decât pentru probleme de viteză extremă. Încărcarea de fișiere P2P nu este în mod expres interzisă sau încurajată în mod explicit, dar este permisă dacă sunteți de acord cu Termenii și condițiile lor..

Locația companiei în Regatul Unit ridică câteva semne cu privire la respectarea autorităților, iar TotalVPN va face acest lucru dacă este invocat de o agenție guvernamentală. Acestea fiind spuse, dacă nu te angajezi într-o activitate periculoasă a soiului ilegal online, ar trebui să fii în regulă.

De remarcat este și faptul că litigiile de vânzări sunt reglementate de legile americane, conform statului din Massakenets precedent. Jurnalul de conexiune nu este ideal, dar suficient de tolerabil pentru mulți oameni, și obișnuit - din păcate.

Criptarea în timpul utilizării OpenVPN se realizează folosind CBC AES-128 biți, cu un certificat de autentificare 4096. Ar fi bine să vedem în viitor o actualizare la AES 256 și, probabil, la SHA-1, deși criptarea disponibilă nu este în niciun caz penibilă.

Gânduri finale

Fiecare copil are dureri în creștere, la fel ca în fiecare afacere, inclusiv Total VPN. Deși, după cum arată recenzia noastră, aceasta depășește așteptările în această fază incipientă, cu un client accesibil, cu câteva modificări care nu sunt de mare, un site web neted, opțiuni de preț extrem de economice și un plan gratuit. Accesați site-ul web astăzi pentru a vedea dacă TotalVPN este serviciul VPN potrivit pentru dvs.!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me