Buffered

 • Prețuri

  Din $ 9.99
  / luna

 • Disponibil pe:


  • Android

  • iOS

  • ferestre

  • MacOS

  • Linux
 • deblochează:


  • Netflix

  • iPlayer

ProPrivacy.com Scor
8 din 10

rezumat

Buffered este un furnizor VPN care a fost fondat în 2013. Deține NetProtect Encrypt.me. Este scump, dar pe partea de plus, este destul de rapid pentru streaming și este unul dintre puținele VPN-uri care încă deblochează serviciile de streaming din întreaga lume. În plus, buffered VPN oferă o criptare robustă OpenVPN - ceea ce îl face ideal pentru cerințele de confidențialitate ale majorității oamenilor. În această revizuire VPN buffered, aruncăm o privire aprofundată asupra serviciului și întrebăm dacă este valoarea pentru bani?

Statistici rapide

 • competență
  Statele Unite ale Americii
 • Conexiuni simultane
  5
 • ţări
  37
 • ProPrivacy.com SpeedTest (medie)
  22.66 Mbps

Preț

Amortizarea poate fi achiziționată în trei planuri diferite - un abonament lunar, anual sau pe doi ani. Toate aceste planuri oferă același nivel de serviciu, având aceleași caracteristici. Singura diferență apare sub forma unei reduceri pentru abonații care se angajează pentru o perioadă mai lungă de timp.

6 luni

$ 9.99
pe luna


12 luni

$ 12.99
pe luna

1 lună

$ 12.99
pe luna

La 12,99 USD pentru o singură lună, Buffered este o opțiune foarte scumpă. Există o mulțime de servicii VPN ieftine, care oferă un serviciu similar (și unele care sunt și mai bune) pentru o fracțiune din prețul respectiv.

Desigur, VPN devine mai ieftin dacă angajați timp de un an sau doi. Cu toate acestea, echivalentul a 6,59 USD pe lună pe planul anual este încă destul de scump. În general, recomandăm să luați VPN-ul pe planul său de doi ani - deoarece 4,12 USD pe lună sunt mult mai competitive.

Acestea fiind spuse, există mai multe opțiuni pe piață, așa că merită să faceți cumpărături și să comparați acest VPN cu alte servicii, profitând de garanția de returnare a banilor.

Clienții VPN buffered pot alege să plătească cu carduri Paypal, de credit sau de debit sau cu Bitcoins (pentru un plus de anonimat). Toți abonații primesc o garanție de returnare de 30 de zile pentru a testa serviciul care este fantastic. Garanțiile de returnare a banilor și procesele gratuite VPN sunt perfecte pentru a încerca VPN-urile!

Platforme de plată acceptate


Visa / MasterCard


Amex


Criptomonedă

Deblocați Netflix?

Când vine vorba de streaming, VPN-ul buffered este o opțiune excelentă pentru majoritatea oamenilor. Nu numai că oferă confidențialitate, astfel încât să puteți accesa site-uri web precum Putlockers sau 123Movies, dar deblochează, de asemenea, multe servicii de streaming populare.

Cu Buffered, de asemenea, puteți debloca Netflix SUA și puteți urmări BBC iPlayer în străinătate cu ușurință. Acest VPN oferă servere super rapide, astfel încât să puteți transmite fluxuri în HD, și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la buffering.

Caracteristici

Caracteristicile noastre preferate pe care le are VPN-ul buffered sunt următoarele:

 1. Servere în 37 de țări
 2. Aplicații pentru toate platformele
 3. Criptare OpenVPN
 4. TCP peste portul 443

Buffered
NordVPN
ExpressVPN

Android
iOS
ferestre
MacOS
Linux
Windows Phone

Viteză și performanță

Cele mai rapide VPN-uri de pe piață (teste de viteză în timp real)

Testăm VPN-ul Buffered de trei ori pe zi folosind sistemul nostru de testare științifică de viteză bazat pe server. Pentru a găsi viteze medii și de vârf (explozie), testăm serverele Hong Kong, SUA, Marea Britanie și Australia. Testăm întotdeauna VPN-urile folosind protocolul OpenVPN pentru a face testele corecte între furnizori. Mai jos puteți vedea cum Buffered se compară cu o serie de VPN-uri lider pe piață.

După cum puteți vedea, Buffered intră în raza de acțiune cu unele dintre cele mai bune VPN-uri din lume. Acest lucru este excelent și înseamnă că Buffered este cu siguranță un serviciu rapid care se potrivește persoanelor care doresc să facă mult streaming.

Acestea fiind spuse, există servicii mai rapide pe piață care costă mai puțin. Și NordVPN, de exemplu, care funcționează aproape identic în ceea ce privește vitezele - este atât mai bun pentru confidențialitate, cât și mai ieftin.

Scurgeri IP și DNS

Am testat clienții Buffered pentru a vedea dacă au suferit scurgeri IP atât IPv4, cât și IPv6. Aceste teste au fost efectuate într-o fereastră de navigare privată pe Firefox folosind ipleak.net. Testele noastre nu au evidențiat nicio scurgere IPv4 (fără DNS, WebRTC sau IP).

Cu toate acestea, pe IPv6, am descoperit scurgeri de WebRTC atât pentru Mac cât și pentru Windows. Aceasta înseamnă că va trebui să conectați scurgerea manual, dezactivând IPv6 pe mașina dvs. (sau utilizând o extensie de bloc WebRTC în browserul dvs.) pentru a utiliza această VPN cu o conexiune IPv6.

Scurgerile IPv6 WebRTC sunt ușor dezamăgitoare. Cu toate acestea, sunt destul de comune și, deoarece pot fi corecți manual, rapid și ușor, nu suntem preocupați cu disperare.

Cu toate acestea, am prefera ca furnizorul VPN să fie mai viitor în ceea ce privește publicitatea necesității conectării scurgerilor WebRTC pe conexiunile IPv6 de pe site-ul său web, deoarece acest lucru ar contribui la asigurarea utilizatorilor..

intimitate

Buffered
NordVPN
ExpressVPN

Self-gazduit / Proxied DNS da da da
Kill Switch
Obstrucție (furt)
Protecție împotriva scurgerilor IPv4
Protecție împotriva scurgerilor IPv6
Protecție împotriva scurgerilor WebRTC

Buffered are principalele sale servere situate în Olanda, care este o locație aleasă special de serviciile de confidențialitate precum StartPage (motorul de căutare privat avizat de Ed Snowden).

VPN nu păstrează jurnalele de utilizare, ceea ce reprezintă un început bun în ceea ce privește politicile de logare. Cu toate acestea, politica de confidențialitate dezvăluie faptul că VPN păstrează o serie de jurnale de conexiune - ceea ce ar putea pune unii oameni în pericol. Cele mai importante dintre aceste jurnaluri sunt adresa IP a utilizatorului, ora de conectare și durata conexiunii. Vă recomandăm întotdeauna să alegeți un serviciu care păstrează zero jurnaluri sau cel puțin nici jurnalele care pot fi utilizate pentru a vă identifica, din motive de confidențialitate. Pentru informații despre aceasta și pentru o listă de cinci servicii care nu păstrează jurnalele, consultați cel mai bun ghid VPN pentru jurnalele noastre.

Aceste detalii pot fi utilizate pentru a stabili un atac de corelare a timpului asupra serviciului, ceea ce înseamnă că această VPN nu poate oferi confidențialitate absolut etanșă. Acestea fiind spuse, un atac de corelare a timpului este destul de rar și, de obicei, este efectuat doar de autorități atunci când este investigată o crimă deosebit de mare. Astfel, este corect să spunem că pentru majoritatea oamenilor Buffered va oferi confidențialitate digitală fără prea multă îngrijorare.

Cu toate acestea, o privire ocazională asupra politicii de confidențialitate arată că VPN colectează, de asemenea, o mulțime de date referitoare la informațiile despre dispozitiv și rețea ale oamenilor, acest lucru este departe de a fi ideal. Din politica de confidențialitate:

"Cu ajutorul fișierelor software și configurare pe care le oferim, putem colecta informații de la dvs. care pot include, dar nu se limitează la identificatorii dispozitivelor dvs., inclusiv identificatori unici, versiunea sistemului de operare, limba, identificatorii dispozitivelor de rețea (adrese MAC), adrese IP, informații de rețea, informații despre utilizator pe sistemul de operare, tabele de rutare, adrese server DNS, alte informații ale sistemului de fișiere, informații despre hardware. Puteți renunța la această colecție în clientul de birou sub setări."

Aceasta este o cantitate foarte mare de date, ceea ce este din nou un pic dezamăgitor. Cu toate acestea, este adevărat că Buffered le permite consumatorilor să renunțe la colectarea datelor din aplicații sau prin e-mail. În general, am prefera ca Buffered să nu mai colecteze aceste date în totalitate, dar cel puțin opțiunea de a renunța la acesta există.

Politica de confidențialitate dezvăluie, de asemenea, că datele agregate vor fi partajate partenerilor de afaceri și agenților de publicitate. Din nou, acest lucru este departe de a fi ideal, dar cel puțin datele agregate nu dezvăluie nicio informație personală despre cineva utilizator acestor companii.

În sfârșit, spre creditul Buffered, jurnalele de conectare sunt stocate doar 30 de zile. Astfel, un atac de corelare a timpului nu va putea viza doar adresa IP a unui utilizator în ultimele 30 de zile.

În ansamblu, luând în considerare costul acestei VPN, ar fi bine dacă politica de logare nu ar fi stocat niciodată adresele IP ale utilizatorilor lângă timestamps.

Criptarea

Buffered
NordVPN
ExpressVPN

PPTP
L2TP / IPSec
SSTP
IKEv2
OpenVPN

Buffered oferă OpenVPN, care este protocolul nostru recomandat, atât pentru Mac cât și pentru Windows. Mai mult, Buffered pune în aplicare OpenVPN la standarde potrivite în scopuri de confidențialitate digitală. Implementarea Open VPN este următoarea:

Criptare AES-256, SHA1 pentru autentificare HMAC și RSA 2048 puternică pentru strângerea de mână.

Deși metoda de autentificare SHA1 este cea mai slabă parte a protocolului, este încă considerată sigură în acest moment în timp. Acest lucru înseamnă că Buffered va proteja conținutul tunelului de date de intruziune. Pentru mai multe informații despre criptare, vă rugăm să citiți ghidul nostru complet de criptare.

Relații Clienți

Buffered
NordVPN
ExpressVPN

Încercare gratuită Nu Da - 3 zile Nu
Banii inapoi garantat
Suport 24 de ore
Chat live
Lungimea garanției înapoi 30 30 30

VPN-ul buffered este un serviciu care ne-a impresionat întotdeauna în ceea ce privește asistența pentru clienți. VPN face efortul de a-și antrena agenții de asistență pentru clienți și par să aibă întotdeauna cunoștințe rezonabile despre VPN. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de a afla mai multe detalii tehnice (cum ar fi modul în care este implementat OpenVPN - va trebui să așteptați ca acestea să se refere la echipa lor de asistență tehnică).

Din păcate, de când am revizuit ultima dată acest VPN, serviciul a eliminat facilitatea de asistență pentru chat-uri live 24/7 de pe site-ul său web. Acest lucru este într-adevăr dezamăgitor, mai ales având în vedere costul unui abonament VPN. Cu toate acestea, realitatea este că sistemul de bilete funcționează bine - iar Buffered răspunde rapid la solicitări.

Experiența utilizatorului

Când vine vorba de site-ul web și de înregistrare, Buffered face experiența extrem de ușoară. Site-ul este bine pus la punct și există o mulțime de resurse excelente, cum ar fi o bază de cunoștințe, cu tutoriale de configurare și întrebări frecvente. Zona de contact permite atât abonaților, cât și celor care nu sunt abonați să pună întrebări, iar atunci când vă conectați la zona de membru, utilizatorii obțin o serie de opțiuni suplimentare - cum ar fi posibilitatea de a „descărca datele mele”. Acesta este un mod ușor și rapid de a verificați ce date despre dvs. VPN deține în fișier.

Aplicația Windows

Aplicația Windows VPN de la Buffered este o interfață VPN ușor de utilizat, care vine în mod implicit cu criptare OpenVPN. Abonații au opțiunea de a selecta între OpenVPN TCP, care este mai bun pentru securitate, și UDP, care este mai rapid și mai bun pentru streaming. Utilizatorii pot, de asemenea, selecta să utilizeze OpenVPN TCP peste portul 443, care permite utilizatorilor să ascundă utilizarea VPN ca trafic HTTPS.

Aplicația are un aspect plăcut și este ușor de utilizat, suntem bucuroși să raportăm că include și un killswitch. Aceasta înseamnă că va oferi confidențialitate de la ISP-ul dvs. chiar dacă conexiunea VPN ar trebui să eșueze din anumite motive; acest lucru este excelent și înseamnă că VPN este potrivit pentru Torrenting prin P2P.

În general, nu a fost nimic despre această VPN care m-a frustrat, în afară de faptul că a avut scurgeri IPv6 WebRTC. Cu toate acestea, acest lucru este ușor de conectat în doar câteva minute, fie dezactivând WebRTC cu totul în browser-ul dvs., descărcând extensiile la îndemână Easy WebRTC pentru Firefox sau Chrome sau dezactivând conexiunea IPv6 cu totul în rețeaua și partajarea centrului..

În general, VPN a fost o plăcere de a utiliza, deoarece vitezele se crăpau și am putut să transmitem pe mai multe platforme fără probleme..

Aplicația Android

De când am revizuit ultima oară Buffered a lansat o aplicație personalizată pentru VPN Android (abonații trebuiau să folosească clientul oficial OpenVPN de la terți). Adăugarea unei aplicații mobile proprii este excelentă și am fost extrem de interesați să îi oferim o probă!

OpenVPN este disponibil în mod implicit în client, lucru plăcut de văzut. În plus, utilizatorii pot selecta între UDP sau TCP peste portul 443 (care deghizează OpenVPN ca HTTPS). O caracteristică de conectare automată vă permite să vă reconectați la ultimul server pe care l-ați folosit automat.

Din păcate, momentan nu există niciun switch kitchwitch disponibil pe clientul Android. Totuși, acesta nu este prea mult un dezastru, deoarece majoritatea oamenilor nu au tendința de a face descărcarea BitTorrent pe mobil. Pe de altă parte, am observat destul de multe reclamații pe Google PlayStore de la abonați care spun că aplicația Android este instabilă și se prăbușește foarte mult. Aceasta înseamnă că puteți ajunge să scăpați date către furnizorul dvs. de internet, ceea ce nu este excelent pentru confidențialitate.

Am oferit clientului Android teste minuțioase pentru câteva ore. Am găsit VPN puțin lent pentru a stabili conexiuni. A trebuit să așteptăm până la un minut, ceea ce este departe de a fi perfect. Pe anumite servere (Bulgaria, de exemplu) VPN nu a reușit să se conecteze deloc. La altele, s-a conectat în doar 5 secunde. Acest lucru este destul de enervant.

Am verificat rapid dacă există scurgeri DNS la conexiunea noastră IPv4 și nu am găsit niciuna. De asemenea, am fost bucuroși să vedem că solicitările DNS sunt gestionate de propriul server Buffered. Odată ce a fost stabilită o conexiune, am găsit ca Buffered să funcționeze fără probleme și am considerat că este foarte rapid pentru streaming.

Aplicația iOS

VPN buffered are acum și o aplicație pentru VPN iOS. Am găsit această aplicație pentru performanțe mult mai bune decât omologul Android. Conexiunile au fost stabilite aproape instantaneu, ceea ce este minunat. Cu toate acestea, nu am reușit să ne conectăm la serverul bulgar (exact ca pe Android). Vestea bună este că toate celelalte servere par să funcționeze bine, astfel încât furnizorul ar putea avea doar probleme cu acel server.

Criptarea aplicației iOS este oferită prin OpenVPN, care este de fapt destul de rară. În plus, utilizatorii pot selecta între OpenVPN UDP sau TCP peste porturile 53, 443, 993 sau 1194. Opțiunea de a selecta portul 443 (pentru conexiune ofuscată) este o adăugare excelentă.

În general, am fost impresionați atât de ușurința de utilizare, cât și de funcționalitatea acestui client iOS. Viteza a fost excelentă și am considerat că VPN-ul este stabil.

Mac OS X

Clientul pentru desktop VPN Mac este aproape identic cu omologul său Windows. OpenVPN este disponibil în mod implicit și un Killswitch este inclus în client. O caracteristică de conectare automată permite utilizatorilor Mac să se conecteze automat la VPN imediat ce este lansată. Utilizatorii pot selecta, de asemenea, conectarea la OpenVPN folosind TCP sau UDP prin diferite porturi (53, 443, 993 sau 1194).

Au fost detectate scurgeri IPv6 WebRTC, ceea ce înseamnă că va trebui să dezactivați IPv6 (sau să dezactivați WebRTC în browser) pentru a face securizarea VPN. În general, totuși, acesta este un client superb care funcționează fără probleme.

Gânduri finale

VPN-ul buffered este un serviciu care are multe de făcut. Adăugarea clienților pentru toate platformele este o surpriză binevenită și, în ciuda unor reclamații de pe Play Store, am găsit clienți mobili care funcționează bine. Pe de altă parte, vă recomandăm să luați în serios aceste reclamații - pentru că este clar că unele persoane se confruntă cu accidente care nu ne-au afectat în timpul testelor noastre.

Clienții Desktop au un killswitch, ceea ce înseamnă că acest VPN este potrivit pentru Torrenting în siguranță. În plus, acest VPN oferă viteze rapide pentru streaming - și posibilitatea de a debloca servicii populare precum Netflix și BBC iPlayer.

Serverele din 37 de țări permit abonaților să deblocheze o mulțime de conținut. Cu toate acestea, având în vedere prețul acestui VPN este o listă relativ mică de locații. În plus, politica de confidențialitate lasă mult de dorit.

Am fost, de asemenea, puțin dezamăgiți de faptul că Buffered nu are suport de chat în direct 24/7, ceea ce, din nou, având în vedere costul VPN ar fi extrem de binevenit. Pe de altă parte, am găsit că sistemul de bilete funcționează bine, iar baza de cunoștințe este decentă.

Buffered nu este un VPN teribil prin orice întindere a imaginației. Își face treaba bine și oferă viteze rapide. Cu toate acestea, pentru a fi absolut sincer, există modalități mai bune de a-ți cheltui banii în 2020.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me