SwitchVPN

 • Prețuri

  Din $ Pret: 9.95
  / luna

 • Disponibil pe:


  • ferestre

  • MacOS

  • Android

  • iOS
 • deblochează:


  • Netflix

  • Hulu

  • iPlayer

ProPrivacy.com Scor
7.5 din 10

rezumat

SwitchVPN este un serviciu VPN care pretinde că oferă 145+ servere de mare viteză în 35 de locații globale diferite. În plus, SwitchVPN se mândrește și cu prețuri accesibile, lățime de bandă nelimitată și o varietate de protocoale de criptare diferite.

Statistici rapide

 • ţări
  24
 • Conexiuni simultane
  5
 • competență
  Statele Unite

Planul prețurilor

SwitchVPN oferă două opțiuni de abonare diferite. Deși compania a oferit mai multe opțiuni în trecut, cele două opțiuni rămase au un preț destul de echitabil:

 • VPN pe 12 luni - 79,95 USD (6,66 USD / m)
 • VPN de o lună - 9,95 USD

Cele două opțiuni de abonament includ toate caracteristicile SwitchVPN și o garanție completă de returnare de 30 de zile. În plus, SwitchVPN oferă și o probă gratuită de o zi. Deși acest lucru nu este ideal în ceea ce privește fiabilitatea testării, puteți testa cel puțin performanțele VPN.


Procesul gratuit o dată pe zi este, de asemenea, un pic dificil de găsit. La ProPrivacy.com, ne propunem să facem lucrurile puțin mai ușoare pentru tine - încercați SwitchVPN timp de 1 zi
.

Mai mult, SwitchVPN oferă și o varietate de opțiuni de plată, inclusiv cele mai multe carduri de credit, PayPal și Bitcoin.

Caracteristici SwitchVPN

SwitchVPN susține că este construit pe o rețea de peste 145 de servere de mare viteză în 35 de locații globale diferite. Locațiile serverului variază de la America de Nord și de Sud până la Europa și Asia / Pacific. În plus, SwitchVPN se mândrește cu tehnologia DNS de înaltă securitate care ajunge până în China.

SwitchVPN susține, de asemenea, că oferă viteze cu mai multe gigabite, care sunt ideale pentru jocuri și streaming, împreună cu posibilitatea de a conecta cinci dispozitive simultan. Și mai bine, serviciul oferă acces gratuit la toate protocoalele VPN și lățime de bandă nelimitată.

Combinați toate cele de mai sus cu afirmația SwitchVPN de a debloca conținutul geo-restricționat de oriunde în lume și veți obține un lucru care sună ca un furnizor VPN destul de bun..

Suport pentru clienți SwitchVPN

Asistența clienților SwitchVPN este excelentă. Pentru început, o mulțime de ghiduri de configurare detaliate sunt oferite chiar de pe pagina principală. Pentru a merge mai departe, SwitchVPN oferă asistență 24/7/365 într-o varietate de moduri diferite, inclusiv chat-ul live care poate fi accesat fără înregistrare.

La testarea timpului de răspuns, am fost plăcut surprins de cât de repede mi-a răspuns reprezentantul de asistență pentru chat-uri live - aproximativ una până la două minute. Mai mult, informațiile pe care mi le-au furnizat au fost extrem de utile și mi-au răspuns la majoritatea întrebărilor (dacă nu la toate).

După asistența clienților de chat-uri live vine banca de informații a SwitchVPN. Acesta conține ghiduri de depanare, informații legale și o întrebare frecventă detaliată. În sfârșit, pe lângă chatul live și banca de informații, SwitchVPN oferă și o opțiune de asistență pentru clienți bazată pe bilete.

Confidențialitate SwitchVPN & Securitate

SwitchVPN oferă o varietate de opțiuni de criptare; inclusiv criptare de până la 256 biți pentru protocolul OpenVPN. Valoarea implicită pentru OpenVPN este Blowfish pe 128 de biți pentru criptarea datastream și RSA-1024 (cu o cheie statică 2048 biți) pentru strângere de mână.

Pe lângă OpenVPN, clientul personalizat al SwitchVPN oferă și L2TP / IPsec. Mai mult, dacă se întâmplă să vă aflați în China, aveți acces și la SSTP - un protocol care este ideal pentru țările care blochează tehnologia VPN.

Continuând, SwitchVPN oferă, de asemenea, un firewall virtual și un sistem DNS intern. În ultimii ani, SwitchVPN și-a încorporat compania în Statele Unite. Acest lucru înseamnă că nu mai sunt supuse amestecului complex de India de legi și reglementări.

În schimb, SwitchVPN oferă oficial un VPN care nu stochează absolut niciun jurnal - nu conexiune, nu lățime de bandă, nimic! Acest lucru este extrem de ideal; făcând SwitchVPN o alegere fantastică pentru un furnizor VPN. În plus, SwitchVPN oferă și suport P2P.

Site-ul SwitchVPN

În timp ce site-ul SwitchVPN este vizual atractiv și suficient de ușor de navigat, preferăm versiunea lor mai veche și mai elegantă. Aruncând asta deoparte, pagina principală SwitchVPN afișează obiectivul general al companiei de „a menține internetul liber” chiar de pe liliac. Mai jos, puteți face clic pe „Aflați mai multe” sau „Încercați SwitchVPN”.

Derulând în jos, puteți vedea opțiunile de preț și informații despre serviciul general. În partea de jos a paginii, o multitudine de link-uri sunt disponibile. Acestea includ un link pentru a verifica adresa dvs. IP, precum și link-uri către blogul oficial SwitchVPN și actualizat regulat și profilurile lor de social media.

Singura noastră plângere cu site-ul SwitchVPN este cât de dificil este să găsești proba lor gratuită de o zi. În timp ce îl puteți găsi cu ușurință de Googling, ar fi util dacă l-ar face publicitate mai liber pe site-ul lor web.

Utilizarea SwitchVPN pe sistemul de operare Windows

Înregistrarea în contul de încercare gratuit de o zi a SwitchVPN este destul de simplă. După ce faceți clic pe linkul de încercare gratuit, vă introduceți adresa de e-mail și parola. Un link de activare care conține un buton gigant Confirmare cont este trimis la adresa de e-mail pe care o furnizați. După ce faceți clic pe buton, sunteți direcționat către o pagină care conține numele de utilizator și parola contului dvs. de probă.

În ceea ce privește înregistrarea după expirarea procesului dvs., SwitchVPN este foarte anonim; necesitând doar e-mailul dvs. (și parola). Dacă doriți, puteți furniza, de asemenea, numele, țara și numele companiei. După înregistrare, SwitchVPN vă trimite un e-mail cu detalii de conectare și sfaturi utile pentru a începe cu serviciul lor.

Folosind SwitchVPN

După aterizarea pe pagina de cont a probei SwitchVPN, puteți începe configurarea foarte ușoară pentru clientul SwitchVPN Windows.

 1. Descarca & instalați clientul SwitchVPN Windows
 2. Interfața SwitchVPN apare
 3. Introduceți numele de utilizator & parola din pagina contului dvs. de probă
 4. Apăsați Login
 5. SwitchVPN va afișa IP-ul dvs. curent
 6. Apăsați butonul gigant de pornire
 7. IP-ul dvs. curent va reflecta schimbarea
 8. Utilizați SwitchVPN pentru a naviga în siguranță!

În general, clientul SwitchVPN Windows personalizat este ușor de utilizat și atractiv pentru ochi. Există câteva setări de configurare diferite, inclusiv opțiuni de protocol diferite. La ProPrivacy.com, vă recomandăm cu tărie utilizarea OpenVPN.

Alte opțiuni utile pentru SwitchVPN demne de menționat includ un comutator de ucidere, caracteristica de reconectare automată și lista de excepții de site.

Performanța SwitchVPN (test de viteză / scurgeri)

În testele anterioare, viteza de descărcare / încărcare a SwitchVPN s-a dovedit a fi rapidă și fiabilă (vezi imaginea de mai sus). În testarea mea recentă, am fost fericit să văd SwitchVPN la curent cu viteza mare și fiabilitatea lor.

Folosind serverul SUA recomandat în timpul conexiunii, viteza de descărcare a SwitchVPN a înregistrat la 33,90 Mbps. Încărcarea a fost impresionantă și la 5,53 Mbps. Din fericire, această viteză a rămas adevărată în timpul streamingului, descărcării și navigării.

În ceea ce privește testarea scurgerilor, am fost, de asemenea, fericit să văd că nu sunt prezente scurgeri. Pentru a testa propriul SwitchVPN pentru scurgeri, vizitați site-uri web cum ar fi ipleak.net, test-ipv6.com și / sau doileak.net.

Disponibilitate dispozitiv SwitchVPN

SwitchVPN este disponibil pentru utilizatorii de Windows, Mac, iOS și Android.

SwitchVPN pentru iOS

Aplicația SwitchVPN pentru iOS este aproape identică cu aplicația Windows atât din punct de vedere al aspectului, cât și al utilizării. Pentru a utiliza aplicația iOS cu contul de încercare, descărcați aplicația și introduceți parola de conectare și parola de încercare. Pentru a vă conecta la un server, selectați o locație.

Telefonul dvs. vă va cere permisiunea de a adăuga o configurație VPN - tot ce trebuie să faceți este să apăsați da și apoi să selectați butonul de alimentare gigant. Bam! Ești gata să pleci!

Revizuire SwitchVPN: concluzie

Ne-a plăcut

 • Mai multe protocoale oferite
 • O mare varietate de ghiduri de configurare
 • Viteze mari
 • O gamă largă de opțiuni de server
 • Nu există jurnalele stocate

Nu eram atât de siguri

 • Site-ul actualizat este dezamăgitor în comparație cu cel vechi

Am urât

 • Nimic

SwitchVPN este o opțiune excelentă VPN, cu o mare varietate de servere și viteze rapide fiabile și rapide. Mai mult, asistența clienților este excelentă, iar protocoalele de securitate sunt bune. În afară de site-ul lor actualizat, SwitchVPN merită verificat și destul de accesibil. Dacă decideți să încercați SwitchVPN, asigurați-vă că lăsați experiența utilizatorului în secțiunea de comentarii de mai jos!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me