AM SCHIMBAT CUM SCURĂM REVIZUILE!
Am actualizat recent procesul de notare pentru toate recenziile de pe ProPrivacy.com. Detalii despre noile noastre criterii de notare pot fi găsite aici

PrivateVPN

 • Prețuri

  Din $ 1,89
  / luna

 • Disponibil pe:


  • Android

  • iOS

  • ferestre

  • MacOS

  • Linux
 • deblochează:


  • Netflix

  • iPlayer

  • Amazon Prime

  • Hulu

Premiile ProPrivacy.com sunt acum recunoscute drept principalul eveniment mondial pentru realizarea de satisfacții în cadrul industriei VPN. La evenimentul exclusiv din acest an de la Las Vegas, PrivateVPN a obținut locul doi în cadrul Cel mai bun VPN pentru serviciul clienți adjudecare. Acesta este un mărturie al fantasticului lor serviciu de chat în direct și al personalului cunoscut! Citiți mai departe pentru a afla tot ce trebuie să știți despre acest VPN excepțional.

ProPrivacy.com Scor
9.8 din 10

rezumat

PrivateVPN este un VPN stabilit cu sediul în Suedia. Este un serviciu securizat cu un client personalizat care poate fi utilizat pe până la șase dispozitive simultan. Este un serviciu VPN fără jurnal care are peste 100 de servere în 56 de țări din întreaga lume. Aceasta este o cantitate foarte mare de servere pe care le crește în mod regulat.


Statistici rapide

 • ProPrivacy.com SpeedTest (medie)
  50,41 Mbps
 • competență
  Suedia
 • Conexiuni simultane
  6
 • ţări
  60

Recenzie video

În recenzia noastră de video PrivateVPN la îndemână, aruncăm o privire la unele dintre avantajele și contra lor.

Recenzie PrivateVPN | ProPrivacy

Recenzie PrivateVPN | ProPrivacy

Recenzie PrivateVPN | ProPrivacy

Caracteristici

torrenting
Selectarea portului
Port forwarding
Conexiuni simultane 6
Total servere 100
ţări 60
Suport de router
Seriale metalice sau virtuale O combinatie

PrivateVPN are toate caracteristicile avansate de confidențialitate și securitate de care este probabil să aveți nevoie. Indiferent dacă doriți ca un VPN să deblocheze conținutul străin, sau să oprească ISP-ul dvs. și guvernul care se aruncă asupra obiceiurilor dvs. de navigare - PrivateVPN v-a acoperit

Servere

PrivateVPN operează servere în 56 de țări. Aceste locații includ cinci orașe din SUA (inclusiv coasta de Vest și de Est), Marea Britanie, din toată Europa (inclusiv Olanda și Elveția). În plus: Brazilia, Australia, Canada, Coreea de Sud, Japonia, Singapore și Rusia. Singurele locuri care nu au un aspect real sunt Africa, Orientul Mijlociu și China. Ca atare, dacă aceste locații vă interesează în mod deosebit, va trebui să căutați în altă parte.

În ciuda numărului de țări acoperite, numărul total de servere disponibile este vizibil redus în comparație cu alți furnizori. Totuși, acest lucru se datorează faptului că PrivateVPN este o firmă mai tânără, care are mult mai puțini clienți decât acei concurenți. În realitate, PrivateVPN este un serviciu popular care extinde activ numărul de servere pe care le are pe măsură ce crește. Din acest motiv, nu este o preocupare.

Conexiuni simultane

Abonații se pot conecta până la șase dispozitive la PrivateVPN simultan. Acest lucru este cu adevărat remarcabil și foarte puține VPN-uri pe piață oferă mai multe. Având în vedere acest aspect, PrivateVPN poate fi considerat un VPN extrem de util pentru familiile mari care au cerințe de VPN pentru o serie de telefoane, tablete și laptopuri, atât acasă, cât și atunci când utilizează WiFi public..

torrenting

Torrenting-ul pe PrivateVPN nu este permis numai că este o încântare datorită vitezelor rapide de conectare. Serviciul oferă, de asemenea, opțiuni puternice de criptare pentru a vă păstra torrentul în siguranță și privat.

PrivateVPN deblochează Netflix și alte servicii de streaming?

Netflix
iPlayer
Amazon Prime
Hulu

PrivateVPN se află în clubul de elită al furnizorilor de VPN care deblochează încă un număr impresionant de servicii de streaming din întreaga lume. De fapt, poate oferi acces la aproape toate serviciile de streaming!

Acesta este un VPN fantastic pentru abonații Netflix, deoarece va debloca conținutul Netflix din întreaga lume. De asemenea, permite utilizatorilor să urmărească BBC iPlayer în străinătate. Acest lucru se datorează faptului că PrivateVPN oferă acces la adrese IP dedicate dinamice gratuite de fiecare dată când utilizatorii se conectează folosind protocolul implicit (OpenVPN TUN + UDP + 1194) pe următoarele locații: Suedia, Norvegia, Germania - Frankfurt 1, Olanda 1, Ucraina , Elveția, Regatul Unit - Londra 2, Franța - Paris, SUA - Buffalo și SUA - Los Angeles. PrivateVPN vă va permite, de asemenea, să deblocați videoclipuri YouTube restricționate în regiunea dvs..

Acest lucru este nemaipomenit și înseamnă că PrivateVPN este unul dintre puținele VPN-uri care vă vor oferi acces la aproape toate serviciile de streaming online! Acest lucru este destul de neplăcut, deoarece majoritatea VPN-urilor costă suplimentar pentru IP-uri dedicate care funcționează cu servicii de streaming.

Viteză și performanță

Viteze de descărcare PrivateVPNs

Testele au fost efectuate folosind sistemul nostru de testare a vitezei științifice. Viteza de descărcare medie este de 52,59 Mbit / s, care este foarte rapidă și se compară favorabil cu vârfurile VPN-urilor de pe piață. Vitezele de explozie (viteze maxime de descărcare) se ridică la 139,62 Mbit / s, ceea ce consideră că prețul acestui VPN este extrem de rapid. De fapt, nu cred că este posibil să obțineți un raport viteză-cost mai bun decât veți obține cu PrivateVPN.

Testele de scurgere

Limitele datelor
Limitele de lățime de bandă
ProPrivacy.com SpeedTest (maxim / spargere) 118,93
ProPrivacy.com SpeedTest (medie) 50,41
Au fost detectate scurgeri IPv6?
S-a detectat o scurgere WebRTC?
Au fost detectate scurgeri IPv4?

PrivateVPN a trecut toate testele de scurgere IP, scurgere DNS și WebRTC cu culori zburătoare, ceea ce este o veste excelentă pentru abonații lor. (Nu are scurgeri IPv4 sau IPv6.)

Preț

24 de luni

Economisiți 83% pe planul de doi ani!

83% reducere

$ 1,89
pe luna

3 luni

$ 4,20
pe luna

6 luni

$ 5,99
pe luna

1 lună

$ 6,95
pe luna

Transmite unul dintre cele mai bune lucruri despre PrivateVPN este faptul că primești un serviciu VPN premium pentru un preț bugetar.

Această VPN ieftină nu se încurcă cu împărțirea serviciului în diverse planuri, ceea ce este revigorant. Cu toate acestea, VPN are un preț puțin mai ieftin pentru persoanele care decid să se angajeze pentru perioade mai lungi de timp: recompensarea fidelității clienților cu o reducere.

Încercări și garanție de returnare a banilor

Spre deosebire de mulți furnizori de pe piață, PrivateVPN oferă o probă generoasă de 7 zile gratuite a serviciului lor. Acest lucru vorbește despre despre încrederea pe care o are compania în produsul lor și despre capacitatea sa de a furniza un serviciu orb, întrucât procesele VPN gratuite sunt greu de găsit.

PrivateVPN oferă, de asemenea, o garanție de înapoiere de 30 de zile extrem de generoasă. Acest lucru este mult mai bun decât multe VPN-uri de pe piață. Garanția no quibbles înseamnă că abonații se pot răzgândi dacă doresc.

PrivateVPN acceptă toate metodele majore de plată - așa cum vă așteptați de la un serviciu VPN premium. Dar, ceva care ar putea interesa un utilizator mai conștient de confidențialitate este că acum acceptă și Bitcoin pentru plată. Aceasta înseamnă că puteți plăti VPN-ul cu un anonimat suplimentar dacă doriți.

Ușurință în utilizare

Android
iOS
ferestre
MacOS
Linux
Windows Phone

PrivateVPN încearcă cu siguranță să facă totul cât se poate de simplu pentru abonații săi. Software-ul VPN este plăcut din punct de vedere estetic și ușor de utilizat. În plus, PrivateVPN este dotat cu opțiuni de protocol de criptare și funcții de confidențialitate de top pentru a menține securitatea abonaților săi.

Platforme disponibile

Clientul Windows

Clientul VPN Windows este simplu. Oferă utilizatorilor posibilitatea de a comuta multe opțiuni de protocol și protecția împotriva scurgerilor DNS este încorporată. Clientul PrivateVPN include un comutator de ucidere numit "Protecția conexiunii" (care împiedică circulația pe internet să călătorească în afara tunelului VPN). Comutatorul de ucidere vă permite chiar să selectați un software specific care ar trebui să se încheie în cazul în care conexiunea VPN va renunța.

În general, clientul a fost superb și cu siguranță la fel de bun ca oricare altul pe care l-am folosit vreodată în ceea ce privește ușurința de utilizare și funcționalitatea. Are chiar o caracteristică de conectare automată care vă va reconecta VPN-ul în succesiune cu killswitch-ul în cazul în care conexiunea.

Clientul Mac

Clientul VPN Mac arată similar cu celelalte versiuni și implementează protocolul securizat OpenVPN cu AES / GCM pentru cifrarea datelor. Din păcate, clientul nu are un switch-kills încorporat. Cu toate acestea, un switch switch poate fi implementat dacă aveți cunoștințe tehnologice folosind instrumentul încorporat în linia de comandă numită pf. Pe de altă parte, vă puteți conecta doar folosind Tunnelblick (care are acum un killswitch încorporat), deoarece acest lucru ar reduce o mulțime de rezultate suplimentare.

Deși nu există nicio protecție de scurgere DNS activă, nu au fost înregistrate scurgeri DNS în timpul testelor noastre. Acest lucru mi-a spus PrivateVPN:

"Avem DNS proprii pentru fiecare server pe care îl avem, care sunt transmise automat către clientul OpenVPN de fiecare dată când vă conectați la acesta. Motivul pentru care nu introducem aceste informații în public este acela că acestea sunt doar servere de nume DNS în tunel și nu funcționează ca servere de nume DNS publice. Astfel, există două dintre numerele noastre de nume DNS statice, care sunt împinse împreună cu serverele de nume DNS specifice serverului: 108.59.1.193 & 95.211.121.23"

Clienții mobili

PrivateVPN oferă o VPN Android (4.0.3 și versiuni ulterioare), precum și o aplicație VPN pentru iOS (9.0 și versiuni ulterioare). Este disponibil atât pe Google Play Store, cât și în App Store. Poate fi descărcat și ca fișier .apk pentru Android direct de la PrivateVPN.

Aplicația este o nouă adăugare (ianuarie 2017) la familia PrivateVPN. La fel ca aplicația pentru desktop, aplicația Android este concepută intuitiv și funcționează excelent. De asemenea, vești grozave, nu am detectat nicio scurgere DNS când folosesc clientul Android.

Serviciu clienți

Lungimea garanției înapoi 30
Încercare gratuită Da - 7 zile
Banii inapoi garantat
Suport 24 de ore
Chat live

PrivateVPN are suport 24/7, care este gestionat prin e-mailuri și o caracteristică chat live pe site-ul său web. Am încercat funcția de chat live la sfârșit de săptămână și am considerat că nu este disponibil. Cu toate acestea, m-a determinat să trimit un mesaj la care s-a răspuns în timp util. Prin urmare, bănuiesc că, deși funcția de chat nu este 24/7, ei au personal de asistență care lucrează non-stop.

Pentru a fi absolut sigur, am încercat din nou chatul live luni dimineață (în timpul programului de lucru european) și am constatat că este în funcțiune. Reprezentantul a fost prietenos și a făcut tot posibilul să răspundă la toate întrebările mele. În concluzie, bănuiesc că chat-ul live este probabil disponibil doar în orele de zi europene. Ca atare, dacă locuiți în altă parte, va trebui să comunicați prin e-mail (ceea ce nu este o problemă cu adevărat, deoarece răspund rapid).

Confidențialitate și securitate

Self-gazduit / Proxied DNS împuternicire
Kill Switch
Obstrucție (furt)
Protecție împotriva scurgerilor IPv4
Protecție împotriva scurgerilor IPv6
Protecție împotriva scurgerilor WebRTC

PrivateVPN are sediul în Suedia. Datorită faptului că Suedia are legi de păstrare a datelor, acest lucru este departe de a fi ideal. Cu toate acestea, după o discuție despre acest fapt cu PrivateVPN, mi-au explicat direct că motivul pentru care rămâne bazat în Suedia este faptul că are acces complet la centrul central de date unde dețin tot hardware-ul și chiar controlează routerul. Din acest motiv, PrivateVPN este capabil să fie mai încrezător decât majoritatea în ceea ce privește cererea sa fără jurnal.

Politica de logare

Deși Suedia nu este cel mai ideal loc pentru care se va baza o companie VPN. Vestea bună este că aceasta este o VPN fără jurnale, nu păstrează niciun fel de jurnal. Ca atare, dacă i se solicită să respecte o anchetă (folosind un mandat) PrivateVPN nu poate oferi în realitate nimic despre abonații săi la autorități. De fapt, acest lucru s-a produs în trecut și a trebuit să le spună autorităților că nu are nimic.

Am întrebat direct PrivateVPN despre modul în care se înțelege legile privind păstrarea datelor locale și IPRED și mi-a spus că IPRED se aplică numai ISP-urilor și că nu este obligat să păstreze jurnalele. De asemenea, firma a fost suficient de sinceră pentru a-mi admite că au fost sub presiune „primim reclamații” mi-a spus reprezentantul ei, dar pentru că nu are „astfel de informații despre clienții noștri”, nu poate ajuta cu nicio investigație.

În plus, PrivateVPN m-a informat că are o înregistrare de 100% de a oferi confidențialitate clienților săi. I-am pus următoarea întrebare: cineva a avut vreodată probleme pentru piraterie - sau altceva - folosind serviciul dvs.? Și mi-a dat răspunsul decisiv: „Nu, niciodată”.

Cu toate acestea, se pare că abonații sunt într-adevăr în siguranță folosind PrivateVPN. Politica sa cu jurnalele zero este etanșă, iar politica sa de confidențialitate, care include niciodată schimbul de date cu terți, este extrem de lăudabilă. Astfel, oferim PrivateVPN degetele mari pentru confidențialitate.

De asemenea pozitiv: VPN mi-a spus că, dacă s-ar întâmpla ceva pentru a compromite operațiunile lor în Suedia - se va muta în afara țării.

Protocoale de criptare

IKEv2
OpenVPN
Alte protocoale IPSec, Shadowsocks
PPTP
L2TP / IPSec
SSTP

Pe partea tehnică, criptarea folosită de PrivateVPN pentru conexiunile OpenVPN este fantastică cu un cip AES-256, o strângere de mână RSA-2048 și HHM SHA256. Tastele DHE pe 2048 de biți asigură secretul perfect redirecționat.

În plus, o serie de alte protocoale de criptare sunt disponibile în mod nativ la clientul PrivateVPN. PPTP se numără printre acestea, dar, deoarece nu mai este suficient de puternic pentru a proteja confidențialitatea utilizatorilor, vă recomandăm cu fermitate. În schimb, vă încurajăm să selectați una dintre celelalte (de preferință OpenVPN). Protocoalele disponibile sunt OpenVPN (UDP și TCP), L2TP, PPTP, IPSec, IKEv2, proxy HTTP și SOCKS5.

PrivateVPN gestionează cererile DNS prin serverele proprii, iar clienții săi asigură IPv6 Leak Protection și DNS Leak Protection, ceea ce o face o opțiune excelentă pentru confidențialitate și securitate.

Caracteristici de securitate

Software-ul PrivateVPN este bine conceput și are un comutator de oprire pentru a tăia internetul în cazul în care conexiunea VPN este pierdută. Aceasta este o caracteristică utilă care le permite abonaților săi să garanteze că nu scurg accidental traficul web către ISP-ul lor. În plus, utilizatorii pot specifica software-ul care va fi inclus în funcția de comutație de omor. Killswitch-ul este bazat pe WFP și are două straturi de securitate: switch switch și application kill. Acest lucru oferă clienților posibilitatea de a utiliza aplicația ucide doar dacă preferă. Este un killswitch încercat și testat pentru care putem beneficia.

În plus, redirecționarea porturilor este suportată și de PrivateVPN. Deși va trebui să verificați lista de servere a acesteia sau să comunicați direct cu aceștia pentru a afla ce server sau servere au funcțiile necesare pentru a configura un anumit dispozitiv.

Serverele Stealth sunt o caracteristică bonus pentru oricine trăiește într-un regim restrictiv și trebuie să deghizeze orice trafic care poate lega un VPN înapoi la ele.

În sfârșit, serviciul oferă și DNS sub formă de proxy, care este util atunci când vine vorba de deblocarea conținutului. Cu toate acestea, în realitate, IP-urile dinamice probabil că te vor acoperi acolo.

Pentru oricine dorește să utilizeze confidențialitatea suplimentară oferită de IP-urile partajate, selectați protocolul OpenVPN - TUN + TCP + 443 în setările de criptare. Posibilitatea de a comuta între IPS dinamice dedicate (OpenVPN TUN + UDP + 1194) și IP-uri partajate este o parte excepțională a serviciului.

Criptarea

Alte caracteristici de confidențialitate

Servere HQN

Serverele de rețea de înaltă calitate sunt disponibile în rețeaua PrivateVPN. PrivateVPN spune că își propune „achiziționarea capacității de internet direct de la furnizorul de tranzit IP”. Aceste servere de nivel 1 permit PrivateVPN să nu aibă intermediari în rețeaua sa, care spune că îi permite să ofere viteze de conectare mai bune. Vă rugăm să verificați secțiunea de viteză a conexiunii din revizuire pentru rezultatele testelor de viteză.

Telecomandă

Pentru tehnofobii reali, este disponibilă o caracteristică de instalare la distanță. Atunci când este implementat, acesta va permite unui tehnician de asistență pentru clienți PrivateVPN să preia momentan mașina unui abonat pentru a-i ajuta să configureze VPN. Acest lucru nu ar trebui să fie necesar, deoarece VPN este foarte ușor de configurat. Cu toate acestea, caracteristica este o completare excelentă, care cu siguranță poate fi considerată un punct de vânzare care o diferențiază de concurenții săi. Funcția este de asemenea disponibilă pentru întreținere generală și este tratată cu software-ul de asistență la distanță TeamViewer. PrivateVPN oferă chiar un ghid pentru configurarea telecomenzii în zona resurselor sale.

Gânduri finale

PrivateVPN este un serviciu care a existat doar de câțiva ani. În acel timp a înființat un serviciu de clasă mondială. Abonații au acces la o rețea de servere de nivel 1 excelent localizate în întreaga lume. Vitezele de conectare se comportă bine pe toate serverele, cu o ușoară scădere a performanței la conectare. Acest lucru face VPN-ul perfect pentru streaming și alte activități intensiv de date.

Confidențialitatea cu VPN este excelentă, iar politica despre jurnalele zero vorbește de la sine. De asemenea, criptarea este puternică, iar capacitatea de a comuta între UDP și TCP în client este fantastică. Disponibilitatea HTTP Proxy, SOCKS5 și redirecționarea porturilor este, de asemenea, un beneficiu uriaș. Plus acces gratuit la IP-uri dedicate dinamice. În cele din urmă, caracteristicile de reconectare automată și killswitch sunt o adăugare plăcută, care va oferi confidențialitate chiar dacă VPN se va opri momentan.

Cu serverele situate în întreaga lume, impresia mea generală despre PrivateVPN este că este un serviciu VPN excelent, care merită foarte bine banii pe care îi cere (în special dacă vă înscrieți pentru un an). Datorită procesului său de șapte zile și garanției înapoi înapoi de 30 de zile, oricine îl poate testa fără riscuri pentru a se asigura că se potrivește nevoilor sale. Un VPN impresionant.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me