Confidențialitate perfectă


 • Prețuri

  Din $ 8,95
  / luna

ProPrivacy.com Scor
9.2 din 10

rezumat

Confidențialitate perfectă
este un furnizor VPN fără jurnale din Elveția, care a fost lansat pentru prima dată în 2008. VPN este numit în mod adecvat, deoarece oferă un număr mare de caracteristici de confidențialitate și securitate - inclusiv unele care sunt oarecum rare.

Perfect Privacy are aplicații pentru toate platformele care permit utilizatorilor să își ascundă ușor adresa IP reală pentru a debloca conținutul. De asemenea, asigură confidențialitate etanșă datorită implementării sale robuste de criptare OpenVPN. Deși are o mulțime de funcții de înaltă calitate, Perfect Privacy poate fi considerat oarecum scump în comparație cu concurenți similari.

Mai mult, serviciul nu reușește să deblocheze anumite servicii cheie, cum ar fi Netflix SUA. În ciuda acestui fapt, Perfect Privacy este un VPN de înaltă calitate care poate atrage anumiți utilizatori de internet.

Statistici rapide

 • competență
  Elveţia
 • Conexiuni simultane
  1000
 • ţări
  26
 • ProPrivacy.com SpeedTest (medie)
  14.95 Mbps

Preț

2 ani

$ 8,95
pe luna

1 an

$ 9.99
pe luna

1 lună

$ 12.99
pe luna

Perfect Privacy oferă abonaților săi trei opțiuni atunci când vine vorba de selectarea unui plan de abonament. Toate aceste planuri sunt identice din punct de vedere al caracteristicilor și diferă doar prin faptul că devin mai ieftine cu atât mai mult timp pentru care vă abonați. Acesta este un tarif standard pentru VPN-urile premium care doresc să încurajeze consumatorii să se angajeze pentru o perioadă mai lungă de timp.

Cu toate acestea, spre deosebire de majoritatea VPN-urilor - care tind să scadă prețul în mod substanțial - Perfect Privacy oferă doar o mică reducere. O singură lună vă va stabili 12,99 USD, iar dacă vă angajați pentru un an, prețul se reduce cu doar 23% la 9,99 USD pe lună. Pentru cea mai mare reducere posibilă de 31%, utilizatorii trebuie să se aboneze timp de doi ani. Cu toate acestea, chiar și atunci asta reduce doar prețul la 8,95 USD pe lună.

Acest lucru este dezamăgitor și înseamnă că Perfect Privacy poate fi considerat cu siguranță unul dintre cele mai scumpe VPN premium pe piață. Indiferent dacă merită să plătiți mai mult pentru acest VPN, mergeți în mare măsură la cerințele personale și la alegere.

Opțiuni de plată pentru confidențialitate perfectă

Platforme de plată acceptate

Pentru oricine este interesat de un abonament, opțiunea este acolo pentru a testa serviciul datorită garanției sale de returnare a banilor VPN de 7 zile. Această garanție este utilă și înseamnă că cei interesați de acest serviciu îi pot oferi testul dacă doresc.

Abonații pot opta să plătească prin card de credit sau debit, Amex, PayPal sau una dintre cele 60 de metode furnizate de serviciul PaymentWall. De asemenea, firma acceptă plăți Bitcoin și Bitcoin Cash, care se efectuează prin cunoscutul serviciu BitPay. Aceasta înseamnă că utilizatorii pot opta pentru plata serviciului relativ anonim dacă preferă.

Confidențialitatea perfectă deblochează Netflix?

Dacă sunteți în căutarea unui VPN pentru Netflix, poate doriți să căutați în altă parte.

În ciuda prețului ridicat al acestui VPN, din păcate nu este un serviciu bun atunci când vine vorba de deblocarea fluxurilor populare. În timpul testelor noastre, acest VPN nu a reușit să ofere acces la cataloagele din SUA sau din Marea Britanie Netflix. În plus, nu ne-am putut conecta la Hulu sau la BBC iPlayer. Acest lucru este nefericit și probabil înseamnă că acest VPN nu este activ în încercările sale de a căuta adrese IP curate care nu sunt blocate de aceste servicii populare..

Astfel, deși acest serviciu poate fi considerat avansat în ceea ce privește caracteristicile de confidențialitate și securitate, pentru cei care doresc un serviciu simplu pentru deblocarea fluxurilor, este mai bine să se uite în altă parte.

Caracteristici

Perfect Privacy este un serviciu extrem de bine rotund atunci când vine vorba de funcții avansate de securitate. Din acest motiv, este o alegere VPN interesantă care poate fi de interes pentru anumiți utilizatori VPN. Mai jos puteți vedea o listă cuprinzătoare a funcțiilor oferite de acest VPN, alături de descrieri ale atributelor sale mai unice.

 • Servere în 26 de țări
 • Aplicații pentru toată platforma
 • Alegerea criptării OpenVPN sau IPsec
 • Killswitch
 • Protecție împotriva scurgerilor DNS
 • Înlănțuire VPN multi-hop (pot fi alese manual până la 4 servere)
 • Număr nelimitat de conexiuni simultane
 • Servere disfuncționale pentru ocolirea firewall-urilor ISP și ascunderea utilizării VPN
 • Manager SSH pentru stabilirea conexiunilor proxy HTTP sau SOCKS5
 • Treceți peste VPN
 • Port forwarding
 • Servere dedicate de metal gol în întreaga rețea
 • Suport IPv6 complet
 • Filtrul TrackStop oferă blocarea anunțurilor, anti-urmărire și anti-malware (partea serverului).

Funcția NeuroRouting. Această caracteristică unică de multi-hop din partea serverului vă salvează automat datele printr-o serie de servere Perfect Privacy pentru un plus de confidențialitate.

După cum puteți vedea, Perfect Privacy are un număr mare de funcții interesante, inclusiv caracteristicile sale TrackStop și NeuroRouting; ambele care pot fi instalate pe server. Mai jos vom prezenta câteva dintre aceste caracteristici mai rare pentru a explica exact cum vă pot beneficia.

TrackStop

Lucrul frumos despre TrackStop este că utilizatorii pot configura acest lucru pentru a filtra datele nedorite de la sosirea pe mașina ta. Aceasta poate crește viteza experienței dvs. de navigare pe internet prin reducerea timpilor de încărcare a paginii și scăderea încărcării pe procesorul dvs. Utilizatorii pot opta pentru configurarea manuală a filtrului pentru a bloca site-urile web și datele în funcție de nevoile lor specifice.

Aceasta include chiar și capacitatea părinților de a configura blocuri parentale din interiorul VPN; o caracteristică unică care le oferă părinților capacitatea de a-și proteja copiii de conținutul adulților, permițându-le totuși să obțină confidențialitatea digitală oferită de VPN. Și, deoarece această caracteristică poate fi configurată pe partea serverului, aceasta se aplică tuturor dispozitivelor din rețeaua VPN, ceea ce înseamnă că poate fi configurată prin intermediul unui router pentru a acționa ca un bloc parental pentru toate casele..

Mai jos am enumerat toate tipurile de filtrare care pot fi realizate cu TrackStop:

 • Urmărirea și afișarea listelor negre peste 30.000 de domenii de urmărire și anunțuri
 • Filtru de fraudă blochează peste 45.000 de domenii malware cunoscute și 20.000 de domenii de phishing
 • Blocați domeniile Facebook și trackerele Facebook pe toate site-urile web
 • Blocați toate domeniile Google (mai mult de 400)
 • Filtru social media: blocați toate domeniile mari de socializare
 • Filtru parental pentru a bloca conținutul adulților, site-urile de jocuri de noroc, site-urile violente și reclame care nu sunt potrivite pentru copii
 • Filtru de știri false care blochează o listă cunoscută de site-uri de site-uri false (printr-o listă care este publicată și actualizată pe GitHub)

NeuroRouting

Această caracteristică folosește învățarea automată a surselor (TensorFlow) pentru a răspunde automat traficului dvs. în jurul rețelei Perfect Privacy înainte de a ieși prin cea mai bună locație posibilă a serverului. Această rutare dinamică multi-hop asigură că nodul de ieșire folosit de un abonat diferă în funcție de serviciul destinat. Drept urmare, adresa IP VPN care este vizibilă pentru fiecare serviciu de internet pe care îl utilizează este diferită.

NeuroRouting poate fi configurat pentru a funcționa fie cu OpenVPN sau IPsec și trebuie să fie configurat pe server. Aceasta înseamnă că NeuroRouting poate fi configurat să funcționeze pentru fiecare instanță a VPN și va funcționa implicit pentru tot traficul dvs. dacă instalați VPN Perfect Privacy direct pe routerul WiFi.

Deși această caracteristică a fost anterior comparată cu Tor de unii recenzori (datorită modului în care funcționează dinamic și automat pentru a salta traficul unui utilizator prin diferite noduri), trebuie remarcat faptul că această caracteristică ajută la asigurarea unui plus de confidențialitate; dar nu anonimatul. Acest lucru se datorează faptului că, spre deosebire de Tor, Perfect Privacy face toate rutările către serverele metalice goale sub controlul său. Și în timp ce nu stochează jurnalele a ceea ce fac utilizatorii săi în timp ce sunt conectați la serverele sale - este posibil ca firma să poată monitoriza traficul în timp real pe măsură ce trece prin rețeaua sa.

Deci, de ce este interesantă această caracteristică? Cu NeuroRouting, nu este necesar să vă deconectați și să vă conectați constant la diferite locații de server pentru a utiliza servicii geo-restricționate în aceste țări. În schimb (atâta timp cât Perfect Privacy are un server în acea locație) veți obține automat un IP local care vă permite să pară în țara în care se bazează serviciul. Acest tip de multiphop automat este unic pentru Perfect Privacy și este excelent în ceea ce privește ușurința de utilizare pentru abonați.

Viteză și performanță

Aici la ProPrivacy.com folosim un sistem de verificare a vitezei personalizat, bazat pe server, pentru a monitoriza viteza de conectare VPN în timp real. Soluția noastră unică bazată pe server verifică VPN-urile pentru viteze maxime (de explozie) și viteze de descărcare medii pe patru locații server - de patru ori pe zi.

Aceste viteze de conectare sunt actualizate în timp real pentru a evalua care sunt cele mai rapide servicii pe pagina noastră de VPN-uri cele mai rapide. Sistemul nostru de testare a vitezei personalizate testează VPN-urile cu criptarea OpenVPN activată și testează viteza de conectare locală și internațională de pe serverele de testare situate în Hong Kong, Marea Britanie, SUA și Olanda.

Din păcate, atunci când DevOps-ul nostru a adăugat Confidențialitate Perfectă la sistemul de testare a vitezei, serverele lor au expirat. Descărcările au fost atât de lente încât aplicația Runner test a ucis testele după 2600 de secunde. Ca urmare a faptului că nu am putut obține date, am fost nevoiți să apelăm la testarea VPN manual folosind resursa de testare a vitezei online speedtest.net.

Am testat Perfecta Confidențialitate pe o conexiune de internet BT de 50 Mbps în Marea Britanie. Am testat conexiunea pentru a obține rezultate de bază fără nicio conexiune VPN și am constatat că obține viteze de descărcare de aproximativ 49 Mbps. În continuare, ne-am conectat la un server VPN din Marea Britanie și l-am testat de trei ori. Am constatat că vitezele de descărcare au scăzut cu puțin sub jumătate la 27Mbps. Viteza de încărcare de la 17 Mbps fără VPN la 14 Mbps cu. Aceste rezultate sunt destul de bune și înseamnă că VPN ar trebui să funcționeze bine pentru streaming în HD.

Pentru a verifica serverul său internațional, am decis să testăm rapid serverul său Amsterdam din Olanda. Serverul olandez a efectuat o atingere mai rapid decât serverul britanic, o surpriză având în vedere că datele trebuie să călătorească mai departe. Viteza de descărcare de 29 Mbps înseamnă că, din nou, acest server va funcționa bine pentru streaming. În cele din urmă, am decis să verificăm viteza de conectare a unui server East Coast din SUA. Nu este surprinzător, având în vedere distanțele implicate New York, s-a comportat puțin mai lent. Am apelat la viteze medii de descărcare de 18 Mbps, ceea ce mi-ar permite totuși să streaming în HD fără probleme.

În general, am fost destul de impresionați de viteza oferită de acest VPN și, deși s-ar putea să nu fie cel mai rapid VPN din lume, cu siguranță are ceea ce trebuie să transmiteți și să efectuați alte sarcini care utilizează date în timp ce sunteți conectat la VPN.

Scurgeri IP, scurgeri DNS și scurgeri WebRTC

Pentru a stabili că o VPN funcționează corect și că furnizează în mod corect confidențialitatea pe care o pretinde, este esențial să o testăm pentru scurgeri. Scurgerile ar putea distruge confidențialitatea oferită de VPN, ceea ce o face inutilă.

Am folosit binecunoscutul instrument ipleak.net pentru a verifica existența unor scurgeri atât la conexiunea IPv4, cât și la cea IPv6. Am făcut testele în incognito pe o mașină virtuală pentru a asigura rezultate corecte și neadulterate atât pe Mac cât și pe Windows. Testele noastre au arătat că VPN nu are nicio scurgere, ceea ce înseamnă că Perfect Privacy este fiabilă în scopuri de confidențialitate și ascunderea locației dvs..

Am testat VPN-ul și am constatat că nu are scurgeri IPv4 sau IPv6, scurgeri DNS sau scurgeri WebRTC. Acest lucru este excelent și înseamnă că VPN funcționează așa cum este. Compatibilitatea IPv6 completă este o raritate, majoritatea VPN-urilor blochează pur și simplu conexiunile IPv6 și revin la IPv4. Cu toate acestea, cu Perfect Privacy, tunelarea funcționează peste IPv6 fără probleme.

Pentru a testa propria conexiune de confidențialitate perfectă pentru scurgeri, vizitați site-uri web cum ar fi ipleak.net, test-ipv6.com sau doileak.net.

Confidențialitate și securitate

Perfect Privacy este un serviciu VPN cu sediul în Elveția; o locație care, în general, este de acord că este excelentă pentru confidențialitatea digitală. În Elveția, guvernul tinde să nu-și arunce greutatea și este foarte rar că va folosi garanții pentru a face firmele să participe la date despre consumatori. Din acest motiv, Elveția este considerat un loc bun pentru care se pot baza serviciile de confidențialitate și de ce acolo se bazează și servicii de confidențialitate, precum Proton Mail, Proton VPN și VyprVPN..

În general, considerăm că acest VPN cu jurnal zero este adevărat pentru numele său. Politica sa de confidențialitate este conformă cu GDPR și nu oferă nicio indicație că orice jurnal de conexiune este colectat. Și, deoarece această VPN oferă funcții de confidențialitate de ultimă generație și criptare puternică (vezi mai jos), această VPN poate fi considerată deosebit de puternică atunci când vine vorba de furnizarea de confidențialitate pentru abonații săi.

Protocoale de criptare

Perfect Privacy se concentrează pe furnizarea a două protocoale de criptare VPN; OpenVPN și IPsec / IKEv2. Ambele protocoale sunt ambele considerate sigure, ceea ce înseamnă că abonații vor fi bine să le utilizeze.

Așa cum se întâmplă întotdeauna cu clienții VPN personalizați, clientul iOS oferă acces la protocolul IPsec / IKEv2 menționat din urmă. Drept urmare, oricine dorește să utilizeze OpenVPN va trebui să utilizeze aplicația de conectare OpenVPN terță parte (acest lucru este valabil pentru toate VPN-urile și nu este un aspect negativ al acestui furnizor special).

În timp ce IPsec / IKEv2 este considerat sigur, aici la ProPrivacy.com avem tendința de a recomanda criptarea OpenVPN. Acest lucru se datorează faptului că este un protocol VPN extrem de auditat și sigur, care este agreat să ofere cele mai înalte niveluri de confidențialitate și securitate. În acest scop, aici la ProPrivacy.com analizăm întotdeauna implementarea protocolului de către fiecare VPN pentru a ne asigura că respectă standardele noastre minime. Am solicitat VPN-ului Perfect Privacy să ne ofere acele standarde de implementare, iar VPN ne-a spus următoarele:

 • Canal de control: un cifru AES-256 cu autentificare hash HMAC SHA384. RSA este folosită pentru a asigura strângerea de mână TLS, dar nu suntem capabili să aflăm lungimea cheii implicită folosită. Secretul perfect înainte se obține folosind un schimb de chei DHE.
 • Canal de date: un cifru AES-128-CBC cu HMAC SHA-512

Aceste standarde de implementare sunt sigure, iar adăugarea de tls: crypt pe canalul de control este un strat suplimentar de securitate. Singurul lucru care ne oprește evaluarea completă a acestor standarde de criptare este lipsa noastră de cunoaștere a lungimii cheii de strângere de mână TLS. Cu toate acestea, pare corect să presupunem că utilizează standardele minime implicite OpenVPN (RSA-2048).

După cum puteți vedea, acest VPN oferă, de asemenea, secretul perfect înainte cu utilizarea tastelor efemerare (DHE) Diffie Hellman, care se adaugă la securitatea generală a protocolului. Drept urmare, această VPN poate fi de încredere pentru a oferi confidențialitate etanșă și nu există niciun motiv să vă faceți griji pentru ca tunelul VPN să fie fisurat pentru o lungă perioadă de timp în viitor.

Experiența utilizatorului

Perfect Privacy este un furnizor VPN care rulează aplicații bine concepute și implementate pentru toate platformele. Este chiar compatibil cu Amazon Fire Stick, Raspberry Pi, Synology și un număr mare de routere (AsusWRT, AsusWRT Merlin, pfSense, DDWRT, Tomato, eBlocker).

Site-ul este în general bine conturat și oferă o cantitate bună de informații despre ceea ce VPN are de oferit. Pe de altă parte, merită menționat faptul că site-ul web lipsește puțin din punct de vedere al datelor tehnice importante (cum ar fi detaliile de implementare OpenVPN menționate mai sus). Cu toate acestea, aceasta este o problemă minoră și este posibil să contactați asistența clienților pentru informații, dacă este necesar.

Cont de confidențialitate perfectă

Un lucru pe care l-am remarcat este că pagina cu caracteristicile NeuroRouting este prea lăudabilă și face unele afirmații false, precum „În cel mai bun caz, traficul nu este deloc expus la Internet. '' Traficul dvs. trebuie să treacă pe internet (inclusiv trecând criptat prin serverele ISP-ului dvs. pentru a ajunge la serverele VPN, acesta trebuie să treacă pe internet între salturile serverului și trebuie să treacă pe internet pentru a ajunge pe site-ul web pe care îl vizitați. de a face vânzări) este puțin inutil, având în vedere că funcția în sine este unică și potențial atractivă în sine pentru utilizatorii care au nevoie sau doresc acest lucru.

Pagina de testare a scurgerilor site-ului web este o caracteristică utilă care poate verifica dacă VPN funcționează corect, cu toate acestea, am avea tendința de a recomanda aplicarea unui serviciu terț de încredere pentru a rula aceste teste..

Clientul Windows

Am testat amănunțit clientul Windows Privacy Perfect pentru a avea o idee bună despre performanțele sale. Am considerat că este ușor de configurat și de utilizat și are toate funcțiile VPN importante pe care le-ați aștepta.

Deși clientul nu este cu siguranță cea mai interesantă aplicație, însă oferă multe informații excelente. Lățimea de bandă disponibilă vă oferă o idee despre câtă sarcină este expusă unui server, astfel încât să puteți alege un server care vă va oferi performanțe mai bune.

Un lucru pe care l-am observat este că Perfect Privacy necesită destul de mult timp pentru a stabili o conexiune. Cu toate acestea, odată stabilită o conexiune, ea rămâne stabilă. Acesta este un test pentru stabilitatea rețelei sale de servere metalice goale.

Făcând clic pe setări, vă puteți opta între IPsec și OpenVPN. Conexiunea OpenVPN apare implicit pe UDP, dar faceți clic pe Setări program vă permite să treceți la TCP dacă doriți. Această fereastră vă permite, de asemenea, să configurați criptarea opționând pentru diferite variații de criptare. Consumatorii care caută viteze ușor mai bune pot să revină la AES-128 fără nicio îngrijorare cu privire la confidențialitate.

Configurarea clientului Windows

Un mic aspect este că aplicația nu clarifică dacă VPN implementează L2TP / IPsec sau IKEv2 / IPsec. În general, recomandăm să lipiți la OpenVPN, care presupunem că este configurat să ruleze peste UDP, deoarece aceasta oferă viteze mai bune pentru streaming.

Unele alte caracteristici notabile sunt protecția completă împotriva scurgerii DNS IPv6, redirecționarea porturilor, multiphop personalizabil, conectarea automată și setările firewallului personalizabile (VPN killswitch).

Setări client Windows

Făcând clic pe butonul IP și porturi fila urmată de Utilizați IP-ul de ieșire aleatoriu vă permite să selectați o adresă IP randomizată pe serverul la care vă conectați. Aceasta înseamnă că, dacă serverul VPN pentru care optați are mai multe IP, veți primi un IP diferit de fiecare dată. Sincer, este greu de luat în considerare această caracteristică, având în vedere că aceasta este ceea ce fac majoritatea VPN-urilor în mod automat și este recomandat de Perfect Privacy să îl lăsați pornit.

Pentru cap automat cu cascadă multihop la Cascading și Stealth fila urmată de activați cascada; utilizatorii pot opta pentru până la 4 hamei. Am activat acest lucru, dar nu am putut spune dacă se întâmplă ceva, deoarece serverul de ieșire a înregistrat în continuare același lucru pe IPLeak.net, acest lucru este posibil datorită faptului că vă oferă trei salturi aleatorii înainte de a ajunge la punctul final selectat..

Am testat funcția NeuroRouting activând-o în zona membrului. Acest lucru înseamnă că traficul nostru sări în jurul diferitelor servere și iese aproape de locul unde se află destinația finală.

Setări NeuroRouting pentru client Windows

În continuare, ne-am îndreptat către două instrumente IP diferite pentru a vedea dacă caracteristicile serverului au avut ca rezultat puncte de ieșire diferite. Vestea bună este că, deși adresele DNS sunt încă rezolvate în locația selectată manual, adresa IP a fost schimbată în Olanda pentru IPleak.net și Canada pentru IPleak.org. Astfel, se pare că funcția funcționează ca publicitate.

Stealth este disponibil folosind Stunnel, Obfsproxy3 sau SSH - ceea ce reprezintă o cantitate masivă de ales. Și, clientul vă permite chiar să selectați manual ce server Perfect Privacy se ocupă de solicitările dvs. DNS.

În general, am considerat că acest client este ambalat cu caracteristici. Am testat filtrele și le-am găsit că funcționează bine, atât timp cât reporniți clientul VPN. Filtrul Google ne-a oprit să nu putem accesa căutarea Google și Youtube. Filtrul de social media ne-a oprit să accesăm Facebook și Twitter. Anunțurile par să fie blocate cu succes pe un site care este de notorietate pentru difuzarea multor reclame. În plus, filtrul de protecție a copilului a oprit încărcarea PornHub. Astfel, aceste caracteristici, care pot fi setate în zona membrilor, par să funcționeze excelent.

Alți clienți

Pe lângă clientul Windows pe care l-am testat minuțios, Perfect Privacy are și aplicații pentru Android și Mac pe care le-am luat pentru o testare.

Mac

Clientul VPN Mac are toate aceleași caracteristici ca și clientul Windows, iar în timp ce nu le-am oferit o testare în profunzime, așa cum am făcut-o pe Windows, putem presupune doar că setările funcționează în totalitate în același mod. Cu toate acestea, merită menționat faptul că clientul Mac are un aspect complet diferit față de omologul său WIndows și, în general, este mult mai curat de privit.

Selectare client UDP sau TCP pentru Windows

Așa cum este cazul Windows, utilizatorii pot opta pentru OpenVPN UDP sau TCP. Cu toate acestea, utilizatorii nu pot modifica cifrul în Camelia sau modifica puterea criptării AES, cum a fost cazul pe Windows.

Am testat clientul pentru scurgeri și am constatat că acesta nu suferea de niciunul. Conexiunile IPv6 sunt dezactivate automat în acest client, ceea ce asigură că conexiunea VPN funcționează impecabil prin IPv4.

Alte caracteristici notabile includ Killswitch, care trebuie activat în modul „expert”. Cu toate acestea, acest client nu are modul de redirecționare a porturilor, multihop, cascadă sau stealth, așa cum se întâmplă în Windows. Astfel, acest client Mac este un client VPN mult mai standard cu elementele esențiale pentru protejarea vieții private.

Vestea bună este că utilizatorii de Mac pot activa în continuare blocarea anunțurilor și alte filtre, precum și funcția NeuroRouting din interiorul zonei de membru - iar acest lucru va funcționa în continuare ca reclamă..

iOS

Din păcate, Perfect Privacy nu are o aplicație personalizată iOS VPN. Pentru a utiliza această VN pe un iPad sau iPhone, va trebui să descărcați fișierele de configurare .ovpn pentru a vă conecta folosind clientul de conectare OpenVPN terț.

Acesta este un ușor dezavantaj, cu toate acestea, firma oferă un progres pentru configurarea acestuia în acest fel. Iar clientul Connect este excelent, ceea ce înseamnă că veți putea utiliza acest VPN fără prea multe probleme. Cu toate acestea, merită remarcat faptul că conectarea OpenVPN pentru iOS este un client de bază care nu oferă niciuna din funcțiile avansate disponibile pe Windows.

Android

Am descărcat clientul VPN Android și i-am dat un test rapid pentru a verifica ce caracteristici sunt disponibile. Am găsit acest client ca fiind cel mai frumos de privit.

Lista serverului

Cu toate acestea, lipsește complet de caracteristici avansate. Clientul vă permite să vă conectați și să vă deconectați și asta este totul. Nu este disponibil killswitch și nu puteți utiliza niciuna dintre funcțiile avansate pe care le obțineți cu Windows.

Relații Clienți

Având în vedere costul acestui VPN, este corect să spunem că sprijinul este un domeniu în care lipsește sever. Nu este disponibilă asistența de chat în direct, ceea ce înseamnă că va trebui să folosiți întrebările frecvente sau sistemul de bilete pentru a pune întrebări. Am găsit că ghidurile și întrebările frecvente sunt utile și acestea răspund cu siguranță la majoritatea întrebărilor importante pe care le este probabil să le pună oamenii.

Trimiterea unui bilet cu o solicitare nu este dificilă și primiți un răspuns automat pentru a vă anunța că a fost primită întrebarea. Din acel moment este un joc de așteptare. Cu toate acestea, am găsit firma să răspundă extrem de rapid și au oferit răspunsurile pe care le-am cerut.

Am prefera să vedem că această VPN adaugă o funcție de chat live în zona membrului său. Cu toate acestea, atât timp cât cunoașteți drumul în jurul unei VPN și nu vă deranjați să comunicați prin sistemele de bilete de e-mail, acest lucru nu ar trebui să vă provoace prea multă durere.

Gânduri finale

Perfect Privacy este un VPN care poate fi considerat destul de mediu pe toate platformele, dar în Windows. În calitate de VPN Windows, intră în cont propriu, oferind un număr imens de funcții care nu sunt disponibile la mulți furnizori de pe piață. Politica zero-jurnal este câștigătoare și, cu sediul în Elveția, o scoate cu siguranță în afara guvernelor invazive, precum SUA și Marea Britanie.

Deși această VPN nu este la fel de premium din punct de vedere al sentimentului și arată ca multe alte VPN-uri de pe piață, cu siguranță se poate finaliza treaba. Și atâta timp cât nu vă deranjează lipsa unui comutator - clientul Android este în regulă.

Faptul că acest VPN vă permite să vă folosiți contul pe un număr nelimitat de dispozitive este bun. Cu toate acestea, VPN vă reamintește că este doar pentru o utilizare a unei persoane. Cu toate acestea, VPN nu păstrează jurnalele și nu monitorizează conexiunile simultane - ceea ce înseamnă că trebuie să se bazeze pe onestitatea oamenilor pentru o utilizare corectă.

Datorită costului acestui VPN suntem puțin neimpresionați cu această VPN în general. Dacă sunteți în căutarea unui VPN Windows cu funcții de specialitate, atunci acest VPN merită luat în considerare. Și dacă funcția NeuroRouting vă apelează, acest VPN merită testat.

Cu toate acestea, experiența atunci când utilizați acest VPN pe orice altceva decât Windows este destul de medie și este greu de considerat că este o valoare bună pentru bani. Poate dacă acest VPN ar fi mai ieftin, ar putea veni mai recomandat pentru orice, în afară de Windows.

Pe de altă parte, acest VPN oferă o garanție de returnare de 7 zile - deci nu aveți niciun motiv să nu o testați dacă vă interesează vreuna dintre funcțiile VPN unice. În mod sigur merită să fie testat dacă căutați un VPN Windows.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me