VPN nelimitat

 • Prețuri

  Din $ 2,78
  / luna

 • deblochează:


  • Netflix

  • iPlayer

  • Hulu

VPN Unlimited este un serviciu bazat pe SUA, care este considerat, în general, un bun serviciu. Să te bazezi în SUA nu este ideal pentru un serviciu de confidențialitate. Cu toate acestea, VPN nu păstrează jurnalele invazive - și implementează criptarea OpenVPN - ceea ce ar trebui să facă VPN-ul suficient de sigur pentru majoritatea oamenilor.

VPN are o gamă largă de servere în 70 de țări, ceea ce face bun pentru deblocarea multor conținuturi din întreaga lume. Dezavantaj, WebRTC scurge pe macOS și Windows va trebui să fie conectat manual pentru a face acest VPN securizat pe IPv6. În ceea ce privește vitezele, acest VPN efectuează OK - oferind viteze de conectare suficient de bune pentru streaming în HD.

ProPrivacy.com Scor
7.4 din 10

rezumat

Ca și în cazul altor furnizori VPN, VPN Unlimited are mai multe niveluri de abonament, beneficiile și reducerile oferite clienților care se angajează pentru o perioadă mai lungă de timp. Un lucru frumos despre VPN Unlimited este că deblochează serviciile de streaming populare, precum Netflix SUA și BBC iPlayer. De asemenea, potențialii abonați pot testa VPN folosind garanția de returnare de 7 zile.


Statistici rapide

 • competență
  Statele Unite ale Americii
 • ţări
  70
 • Conexiuni simultane
  5
 • ProPrivacy.com SpeedTest (medie)
  56.64 Mbps

Preț

3 ani

$ 2,78
pe luna

1 an

$ 5.00
pe luna

1 lună

$ 9.99
pe luna

VPN Unlimited și-a schimbat substanțial schema de prețuri de la ultima revizuire a serviciului. Initial Keepsolid VPN Unlimited a fost o VPN ieftină cu un plan bugetar de o lună. Astăzi, este un serviciu care se conformează mai mult standardelor de prețuri VPN standard.

Pentru a fi corect VPN Unlimited este încă o valoare remarcabilă dacă se angajează timp de trei ani - la doar 2,78 USD pe lună poate fi considerat o afacere. Cu toate acestea, la echivalentul a 5 dolari pe lună la tariful anual (plătibil într-o singură tranșă de 59,99 USD) și 9,99 USD pentru o singură lună, este corect să spunem că VPN Unlimited este un VPN cu prețuri medii pentru pachetul său.

Nou de când am revizuit ultima dată sevice-ul, VPN Unlimited le permite acum utilizatorilor să cumpere un abonament pentru cinci sau zece dispozitive simulate. Utilizatorii care doresc să se conecteze până la 10 dispozitive (familii, de exemplu) pot plăti 14,99 pentru o singură lună, 89,99 USD anual sau 149,99 USD pentru un contract de trei ani.

Utilizatorii pot opta, de asemenea, pentru un abonament pe viață la un cost de 199 USD pentru 5 dispozitive sau 299 USD pentru 10 dispozitive. Cu toate acestea, așa cum este întotdeauna cazul, tindem să recomandăm împotriva planurilor de viață, deoarece este imposibil să garantăm că serviciul va fi disponibil (sau că va oferi în viitor un serviciu de încredere și demn de încredere).

Platforme de plată acceptate


Visa / MasterCard

VPN Unlimited accesează plăți Paypal și card de credit, precum și Bitcoins pentru oricine preferă să plătească cu un plus de confidențialitate. VPN oferă, de asemenea, o garanție de returnare de 7 zile, care, deși nu este cea mai generoasă garanție pe care am întâlnit-o, este cu siguranță suficientă pentru a testa lucrările serviciului.

VPN Unlimited deblochează Netflix?

VPN nelimitat
NordVPN
ExpressVPN

Netflix
iPlayer
Hulu

Vestea bună este că VPN Unlimited este peste egal atunci când vine vorba de streaming. Dacă sunteți în căutarea unui VPN care funcționează cu Netflix, acest serviciu merită luat în considerare. VPN Unlimited poate debloca de asemenea BBC iPlayer în afara Regatului Unit, precum și o mulțime de alte servicii. Accesul la Hulu este de asemenea disponibil, ceea ce este excelent. Acest VPN vă va permite, de asemenea, să deblocați videoclipurile YouTube care sunt restricționate în regiunea dvs..

Agentul lor de asistență ne-a spus că utilizatorii VPN Unlimited nu pot accesa Netflix UK. Cu toate acestea, aceasta nu este într-adevăr o problemă, deoarece este oricum mult mai bine să ai acces la catalogul american.

Când vine vorba de accesarea site-urilor de streaming precum Putlockers, 123 Filme, etc, acest VPN funcționează perfect și vă permite să le deblocați în mod privat. Și, deoarece oferă viteze de conectare adecvate pentru streaming - ar trebui să poți urmări conținutul fără a suferi probleme de buffering.

Caracteristici

VPN Unlimited oferă un serviciu bine rotunjit în ceea ce privește caracteristicile. Iată ce obțin abonații:

 • 400+ servere în 70 de țări

 • Killswitch (Android, iOS, Windows și Mac)

 • 5 sau 10 conexiuni simultane (în funcție de ceea ce plătiți)

 • Fără politici privind jurnalele de utilizare (și doar jurnalele de conexiune extrem de minime și non-invazive)

 • Criptare puternică OpenVPN, L2TP / IPSec și IKEv2

 • KeepSolid Wise (ofuscă pentru ascunderea utilizării VPN și ocolirea firewall-urilor)

 • Deblocați Netflix, Hulu și iPlayer

 • P2P Torrenting permis pe serverele selectate

 • Aplicația iOS excepțională (cu OpenVPN și un killswitch)

 • IP dedicate (adăugați funcția cu un cost suplimentar)

 • Suport pentru chat în direct

 • 7 zile garanție înapoi

Viteză și performanță

Testăm viteze VPN de trei ori pe zi folosind sistemul nostru de testare a vitezei bazate pe server. Serverele noastre dedicate de testare VPN verifică serverele din Marea Britanie, SUA, Hong Kong și Australia atât pentru viteza de descărcare medie, cât și pentru viteza de top (top). Mai jos puteți vedea viteze de descărcare VPN Unlimited pentru ultimele șase luni.

VPN Test de viteză nelimitată

În ultimele șase luni, VPN Unlimited a fost cel care a suferit de anumite probleme. Cu toate acestea, deși există VPN-uri mai rapide pe piață (și unele care sunt și mai ieftine), aceasta nu este o VPN cu performanțe slabe. Viteza medie de descărcare de 22,5 Mbits pe secundă înseamnă că ar trebui să fie suficient de bună pentru streaming în HD. Pe de altă parte, VPN pare să fi avut o medie mai aproape de 15 Mbps din aprilie.

Pentru a fi corecți, nu primim multe reclamații cu privire la această VPN având probleme de viteză, ceea ce înseamnă că VPN ar trebui să funcționeze bine pentru nevoile majorității oamenilor. Cu toate acestea, dacă aveți cerințe deosebit de mari de date, este posibil să doriți să le testați folosind garanția de returnare de 7 zile (pentru a vă asigura că nu întâmpinați probleme).

Având în vedere prețul acestui serviciu VPN, am avea tendința de a sfătui că există opțiuni mai rapide pe piață care aproape sigur vor performa mai bine pentru streamingul de conținut HD..

IP, DNS și WebRTC Scurgeri

Am testat clienții desktop ai acestui VPN pentru scurgeri IP folosind site-ul web de testare ipleak.net. Nu am detectat scurgeri IPv4, scurgeri DNS IPv4 sau scurgeri IPv4 WebRTC.

Cu toate acestea, când am testat pe o conexiune IPv6, am detectat scurgeri de WebRTC pe Windows și Mac. Astfel, pentru a face securizarea acestui VPN pe conexiunile IPV6, va trebui să dezactivați IPv6 total sau să dezactivați WebRTC (fie în browserul propriu sau utilizând extensia Easy WebRTC Block pentru Chrome sau Firefox).

Și mai mult, când am testat clientul Mac cu o conexiune IPv6, am obținut scurgeri IP IP directe, pe lângă scurgerile WebRTC. Aceasta este o scurgere foarte problematică și, în consecință, va trebui să dezactivați competitiv IPV6 pe Mac pentru a utiliza acest VPN în siguranță. Nerespectarea acestui lucru va însemna că vă adresați adresa IP către site-urile web și serviciile pe care le utilizați. Drept urmare, este mult mai greu să recomandați acest VPN utilizatorilor Mac.

intimitate

VPN Unlimited are sediul în New York, ceea ce poate pune unii oameni de la furnizorul VPN. În general, SUA este considerată a fi o locație proastă pentru confidențialitate, deoarece este acasă la NSA și CIA. În plus, SUA este o locație în care autoritățile pot deservi firmele tehnologice (inclusiv VPN-urile) cu un mandat și o comandă de tip gag.

Aceasta înseamnă că, teoretic, VPN Unlimited ar putea fi forțat să înceapă logarea în secret (și chiar să se autentifice pe serverele sale internaționale și să trimită aceste date în SUA). Deși aceasta este o îngrijorare autentică care poate pune unii oameni din serviciu, nu avem niciun motiv să credem că VPN Unlimited a fost de fapt nevoit să facă acest lucru. Deci, pentru majoritatea oamenilor, serviciul este probabil să ofere mai mult decât niveluri adecvate de confidențialitate. Depinde cu adevărat de modelul dvs. de amenințare personală.

Deși VPN Unlimited susține că are o politică de log-zero pe site-ul său web, realitatea este că pare să păstreze unele jurnalele de conexiune limitate (lățimea de bandă folosită). Cu toate acestea, susține că nu stochează niciodată timestamp-uri cu adrese IP, ceea ce înseamnă că această VPN poate fi considerată extrem de apropiată de jurnalele fără jurnal și, mai important, complet sigură..

„Nu păstrăm jurnalele site-urilor web pe care clienții noștri le vizitează, doar stocăm datele aferente cantității de trafic descărcate de utilizator. Aceste informații sunt disponibile pentru a fi vizualizate numai în contul său. De asemenea, este crucial să subliniem că de fiecare dată când un client se conectează la VPN Unlimited, sistemul atribuie adrese IP dinamice. Acestea nu sunt statice și nu există nicio modalitate prin care să putem înregistra adresele IP exacte sau timbrele de timp specifice ale clienților VPN Unlimited. "

Criptarea

VPN Unlimited este unul dintre puținele VPN-uri care oferă OpenVPN pe toate cele patru platforme populare. OpenVPN este disponibil nativ pe iOS, Android, Windows și Mac OS X. Acest lucru este excelent și înseamnă că puteți utiliza VPN în siguranță pe orice dispozitiv (atât timp cât conectați scurgerile menționate anterior).

Ne place, de asemenea, că VPN Unlimited nu oferă criptare PPTP pe oricare dintre platformele sale. Și atât L2TP / IPSec, cât și IKEv2 (celelalte protocoale pe care le oferă) sunt cunoscute a fi sigure, ceea ce este o veste bună. Iată cum este implementată criptarea OpenVPN:

 • AES-256-CBC / GCM, SHA1 pentru autentificare HMAC și o strângere de mână RSA-2048.

 • Secretul perfect înainte este prevăzut cu Diffie-Hellman (DH) cu o cheie de 4096 biți.

Autentificarea SHA1 este cea mai slabă parte a acestui protocol, dar este încă considerată suficient de sigură pentru a oferi confidențialitate digitală pentru viitorul prevăzut. În concluzie, implementarea VPN Unlimited a protocolului OpenVPN este considerată sigură.

Serviciu clienți

VPN nelimitat
NordVPN
ExpressVPN

Suport 24 de ore
Chat live
Banii inapoi garantat
Lungimea garanției înapoi 7 30 30

VPN Unlimited are posibilitatea să aleagă fie suport de chat live 24/7, fie un sistem de bilete pentru a pune o întrebare prin e-mail. Am considerat că personalul VPN Unlimited este extrem de cunoscut. În plus, echipa a putut contacta rapid agenții de asistență tehnică secundară (și în timpul conversației) pentru a ne oferi informații mai detaliate.

VPN Unlimited are, de asemenea, o pagină de informații pe site-ul său web, care include un blog, o secțiune de întrebări frecvente și ghiduri de configurare pentru ca VPN să funcționeze pe diverse platforme. Aceste resurse sunt o completare excelentă a serviciului, care primește cu siguranță 5/5 de la noi pentru asistență pentru clienți.

Experiența utilizatorului

VPN Unlimited are un site web ușor de navigat și care oferă o mulțime de informații utile. Detalii despre modul în care își implementează criptarea pot fi găsite pe site-ul web (deși acestea fac ușor confuze din greșeală). Abonarea la VPN este, de asemenea, ușoară, iar software-ul este simplu de accesat și instalat fără probleme.

Un lucru pe care l-am remarcat este că VPN Unlimited are cinci trackere pe site-ul său, inclusiv facebook.net, yandex.ru și google-analytics. Nu este ideal, dar destul de normal în zilele noastre.

Aplicația Windows

Clientul VPN Windows este o aplicație excelentă, care este complet caracterizată cu o criptare killswitch și OpenVPN. În plus, utilizatorii se pot conecta folosind protocolul de ofuscitare proprietar al VPN KeepSolid Wise (TCP sau UDP). Se spune că acest protocol este extrem de sigur, dar doar „moderat” din punct de vedere al performanței.

Faptul că KeepSolid Wise vine cu UDP sau TCP implică faptul că este de fapt OpenVPN. Așa că am decis să apăsăm pe agentul său de asistență care a confirmat că este OpenVPN peste portul 443 pentru a ascunde utilizarea VPN ca HTTPS. Acest lucru ne-a spus agentul:

„Datorită utilizării porturilor TCP 443 și UDP 443, iar prin protocolul OpenVPN care formează coloana vertebrală, este mult mai criptat și devine extrem de dificil de detectat și de blocat."

Ceea ce este confuz în acest sens este faptul că OpenVPN ofuscat este de fapt doar TCP peste portul 443 (nu UDP peste port 443 - care ar ieși ca un deget mare dacă traficul ar fi analizat). Astfel, suntem în pierdere să înțelegem de ce VPNUnlimited are chiar UDP ca opțiune pentru protocolul KeepWise. Acestea ar trebui să aibă doar TCP și UDP ca opțiune în OpenVPN obișnuit. Astfel, dacă intenționați să utilizați funcția de menținere a mențiunii KeepSolid Wise - stick la TCP!

În cele din urmă, este demn de remarcat faptul că OpenVPN TCP peste portul 443 nu este o metodă de obstrucție high-end (cum ar fi Stunnel, Xor sau Obfsproxy). Astfel, pare extrem de înșelător pentru VPN Unlimited să dea OpenVPN TCP peste portul 443 denumirea proprietății „KeepSolid Wise” - nu există nimic proprietar în acest sens.

În general, am considerat că acesta este un client care funcționează bine și are toate caracteristicile importante necesare obținerii vieții private. Astfel, putem recomanda acest VPN Windows pentru efectuarea de sarcini, cum ar fi Torrenting prin P2P. Cu toate acestea, merită să rețineți că VPN Unlimited permite doar torentarea pe cinci servere: SUA-California 1, Canada-Ontario, România, Luxemburg și Franța.

Aplicația Mac OS X

Aplicația Mac VPN nu diferă foarte mult de omologul Windows. Criptarea OpenVPN este disponibilă, iar utilizatorii pot alege să utilizeze OpenVPN TCP peste portul 443 (protocolul KeepSolid Wise) pentru a ascunde traficul VPN ca HTTPS obișnuit. IKEv2 este de asemenea disponibil din interiorul clientului.

Un client killswitch este disponibil în client, ceea ce înseamnă că acest VPN este bun pentru descărcare prin BitTorrent. Cu toate acestea, așa cum se întâmplă în Windows, Torrenting este permis numai pe cinci locații server.

Ne-a plăcut faptul că aplicația ne-a arătat procentul de volum de muncă pe fiecare server; permițându-ne să alegem un server care suferea de mai puține congestii.

Din păcate, atunci când am testat această VPN pe conexiunea IPv6, am suferit scurgeri IP directe IPv6, precum și scurgeri IPv6 WebRTC. Acest lucru este îngrozitor și înseamnă că va trebui să dezactivați complet IPv6 pentru ca VPN să funcționeze în siguranță pe macOS.

Aplicația Android

Aplicația VPN Android este ușor de utilizat și oferă utilizatorilor opțiunea de a se conecta folosind protocoalele IKEv2, OpenVPN și KeepSolid Wise (OpenVPN TCP peste port 443) sunt de asemenea disponibile. În plus, un Killswitch este disponibil pe această platformă.

Funcția de conectare automată pe WiFi permite oamenilor să rămână în siguranță pe măsură ce se deplasează și utilizează WiFi-ul public; acest lucru îi împiedică să se conecteze accidental la un hotspot WiFi de încredere (și neprotejat) WiFi (cum ar fi un hotspot gemeni rău care aparține unui criminal).

Funcția Rețele de încredere este disponibilă pe versiunile mobile, ceea ce permite oamenilor să listeze lista albă care sunt cunoscute de utilizator. Aceasta este o listă destul de impresionantă de funcții pentru o aplicație VPN mobilă.

Aplicația iOS

Aplicația iOS VPN oferă utilizatorilor posibilitatea de a alege protocoalele IKEv2, OpenVPN și KeepSolid Wise (TCP și UDP). Acest lucru este bun, iar includerea OpenVPN pe iOS este excelentă; pentru că este destul de rar.

Utilizatorii obțin, de asemenea, adăugarea unei caracteristici numite Connect on Demand, care este practic un killswitch (dar care funcționează doar în timp ce este conectat prin protocolul IKEv2). Pentru al activa, urmați acești pași:

 • Accesați ecranul dvs. de pornire iOS > Setări > VPN > Atingeți pictograma de informații albastre a profilului VPN Unlimited > activați Conectarea la cerere.

Gânduri finale

KeepSolid VPN Unlimited este un VPN care este bun. Oricine caută o VPN solidă în ceea ce privește criptarea, nu va greși cu VPN Unlimited și este corect să spunem că este un serviciu la prețuri bune, care nu poate fi considerat scump. Cu toate acestea, scurgerile IPv6 ale VPN se referă și înseamnă că utilizatorii de Mac ar trebui să arate altfel.

Acest VPN păstrează unele jurnale de conexiune limitate, inclusiv jurnalele de utilizare a lățimii de bandă. Cu toate acestea, aceste jurnale sunt extrem de minime și nu includ adrese IP lângă timbre de timp. Acest lucru înseamnă că VPN este cât mai aproape de o VPN fără jurnaluri pe care este posibil să o obțină și, în general, considerăm serviciul securizat în ceea ce privește confidențialitatea. Pe de altă parte, acesta are sediul în SUA, care în funcție de modelul de amenințare poate fi suficient pentru a vă scoate din serviciu.

În ceea ce privește vitezele de conectare, acest VPN nu este nimic de apelat la domiciliu. Descărcările medii pe o perioadă de șase luni demonstrează că este un VPN care nu va avea probleme de streaming în HD, ceea ce este bun. De asemenea, ne place foarte mult faptul că acest VPN accesează majoritatea serviciilor de streaming populare. Cu toate acestea, este, de asemenea, adevărat că vitezele au alunecat mai recent, ceea ce poate deveni o problemă dacă persistă.

În cele din urmă, dacă vă abonați timp de trei ani, acest VPN devine extrem de ieftin, ceea ce ar putea să se potrivească oamenilor cu un buget. Planurile de abonament pe viață sunt, de asemenea, interesante - și chiar dacă VPN rămâne în afaceri doar cu 5 ani mai mult; ai ajunge să economisești niște bani. Cu toate acestea, probabil că am recomanda să nu angajăm pentru o perioadă atât de lungă de timp, deoarece există servicii mai bune la un punct de preț similar - și este plăcut să aveți opțiunea de a părăsi un serviciu dacă începe să-și piardă drumul..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me