Blockless


 • Prețuri

  Din $ 4.16
  / luna

ACTUALIZARE: Se pare că Blockless nu acceptă noi clienți în acest moment.

ProPrivacy.com Scor
4.5 din 10

rezumat

Blockless este un furnizor SmartDNS bazat în Canada, care își propune să vă aducă viteze mari de streaming cu simplitate de utilizare. În timp ce există câteva lucruri problematice, în general, acestea oferă o valoare bună pentru serviciul de bani.

Caracteristici

Bazele Blockless bazate pe Canada este operația principală în jurul serviciului SmartDNS, așa că vom discuta mai întâi despre acest lucru. Acestea oferă asistență și configurare bine rotunjite pentru acest lucru, așa cum se arată mai jos, practic nu există pierderi de viteză. Acesta oferă un serviciu excelent dacă doriți să fiți conectat constant la un serviciu de streaming, deși (la fel ca majoritatea celorlalte SmartDNS), poate fi o problemă dacă doriți să vă schimbați înapoi setările și proprietățile dvs. de internet standard. Serviciul SmartVPN (pe care îl recomandă atunci când sunteți în mers) ajută la ocolirea problemelor menționate mai sus, dar, din păcate, nu funcționează întotdeauna - deși problemele par a fi rezervate pentru BBC iPlayer. Din fericire pentru Blockless, serviciul lor nu a fost încă blocat de Hulu (ca în cazul multor alți furnizori) și dacă sunteți în căutarea unui VPN pentru Netflix, Pandora, etc, aceasta este o alegere bună. Serviciul Blockless permite streaming din 17 țări diferite. Deși nu există conexiuni asiatice sau africane, aceste locații au fost clar gândite și sunt țările din care sunt bazate și disponibile serviciile de streaming majore. Acestea permit utilizarea unui IP pentru serviciul SmartDNS și a unei conexiuni pentru SmartVPN.

Viteză și performanță

Am oferit Blockless testul nostru standard de performanță pentru a vedea cum a eșuat. Nu este surprinzător că nu a fost aproape pierdere de viteză nici cu conexiunea SmartDNS, fie cu PPTP. În ceea ce privește testul IP, am obținut întotdeauna propriul nostru IP, deoarece nu există nici o securitate implementată în niciun sistem. Rezultatele DNS nu au fost exact ceea ce ne așteptam, deoarece de cele mai multe ori a indicat către SUA / Canada și Germania, dar serviciul și sistemul lor au funcționat, astfel încât să nu ne facem griji pentru acest lucru.

Preț

1 lună

$ 4.16
pe luna

Ca orice alt VPN de acolo Blockless oferă trei planuri diferite, cu reduceri la prețuri în creștere, cu cât vă înscrieți mai mult. În comparație cu un serviciu VPN tradițional, acestea sunt ieftine, însă în comparație cu serviciile SmartDNS și serviciile de streaming [piața lor țintă] au un preț similar. Ușor enervant, acestea nu afișează aceste informații până nu vă înscrieți pentru un cont. Când vă înscrieți, primiți și o probă gratuită de 7 zile (fără a fi nevoie să introduceți detalii despre cardul de credit), care poate fi extinsă la 10 dacă le doriți pe Facebook.

Platforme de plată acceptate

Serviciu clienți

Blockless are două tipuri de suport: o întrebare frecventă și asistență pentru bilete. Întrebările frecvente ale acestora acoperă subiectele de bază, în timp ce suportul biletului este disponibil pentru rezolvarea problemelor mai complicate. Suportul de bilet a răspuns într-un timp rezonabil și părea cunoscut și prietenos. Din păcate, nu au reușit să ne rezolve problema cu SmartVPN, dar nu vom ține acest lucru împotriva lor, deoarece au încercat tot posibilul și în cele din urmă, vinovăția dezvoltatorilor și nu echipele de asistență.

Confidențialitate și securitate

Deoarece Blockless are ca obiectiv furnizarea de streaming de ultimă generație și folosește tehnologia SmartDNS, nu oferă prea multe din punct de vedere al securității, dar înțelege acest lucru și nu face nicio afirmație în acest sens - ceea ce este excelent. SmartDNS-ul lor nu oferă nicio securitate, dar acest lucru înseamnă că puteți avea cele mai bune viteze de streaming posibile. De asemenea, au un serviciu numit SmartVPN, dar credem că acest lucru este ușor înșelător, întrucât nu este o rețea privată în realitate. Motivul acestei opinii este următorul:

 • Folosește o conexiune PPTP, despre care, după cum am menționat de mai multe ori, nu este foarte sigură.
 • Setările pe care le folosesc pentru această conexiune PPTP înseamnă, de asemenea, că nu este criptată în niciun fel.

Politica lor de confidențialitate și Termenii de utilizare sunt afișate clar pe site-ul web. Din păcate, deși este clar despre colectarea și utilizarea informațiilor prin site-ul lor web, nu menționează nicio informație cu privire la logarea prin serviciul lor. Sprijinul lor a fost excelent la completarea acestui gol și ne-a spus că singurul lucru pe care îl logează sunt erorile de conectare. Blockless oferă, de asemenea, un serviciu de blocare a anunțurilor prin configurarea lor DNS, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji pentru toate acele reclame enervante care pândesc pe site-ul web. Deși o serie de VPN-uri fac acest lucru, din câte știm, acestea sunt singurele care le implementează pentru conexiunea lor SmartDNS.

Gânduri finale

În general, în timp ce există unele lucruri care ar putea fi ironizate, Blockless este un serviciu bine rotunjit. Acestea notează o mulțime de căpușe în casetele potrivite și serviciul lor este bine orientat și îndeplinește bine această piață țintă. Există câțiva concurenți mari cu care Blockless poate fi comparat, dar, datorită prețurilor și determinării lor mai mici, stau bine pe teren.

Ne-a plăcut

 • Viteze mari
 • Suport fantastic
 • Bună valoare pentru bani

Nu eram atât de siguri

 • Aplicațiile proprietare nu sunt foarte impresionante

Am urât

 • Nu prea mult

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me