VPN Avira Phantom

 • Prețuri

  Din $ 5,99
  / luna

 • Disponibil pe:


  • ferestre

  • MacOS

  • iOS

  • Android
 • deblochează:


  • iPlayer

ProPrivacy.com Scor
5 din 10

rezumat

Avira Phantom VPN este un serviciu de rețea virtuală virtuală (VPN) relativ nou, care este condus de cunoscuta companie antivirus. Pe lângă un serviciu VPN, este posibil să cumpărați un abonament „Prime” care include Phantom VPN, Avira Antivirus, Avira Software Updater, Scout (browserul securizat al Avira) și Avira Connect (o suită de control de securitate centralizată). În această recenzie, mă concentrez în principal pe Avira Phantom VPN. Cu toate acestea, pentru a vă oferi o idee despre ce este vorba despre Prime, descriu fiecare serviciu către sfârșitul revizuirii. În general, VPN-ul Avira Phantom este o VPN solidă, simplă și ușor de utilizat, care are unele dintre cele mai importante funcții VPN necesare pentru a vă asigura securitatea dispozitivelor. Cu o opțiune VPN gratuită disponibilă (restricționată la 500 Mb pe lună), Phantom VPN este de asemenea disponibil pentru a încerca fără riscuri.

Statistici rapide

 • competență
  SUA pentru clienții din America de Nord, Germania pentru toți ceilalți
 • Conexiuni simultane
  -1
 • ţări
  20


Caracteristici

Conexiuni simultane -1
ţări 20

VPN-ul Avira Phantom oferă utilizatorilor acces la servere din 20 de țări răspândite în întreaga lume. Având în vedere faptul că serviciul este vechi de doar un an, este o gamă destul de fantastică de servere. 20 de servere oferă cu siguranță utilizatorilor o mulțime de oportunități de deblocare a conținutului cenzurat sau geo-restricționat.

 • Fără jurnale
 • Funcție de conectare automată
 • 20 de locații server
 • Deblochează BBC iPlayer
 • Asistență tehnică gratuită
 • Conexiuni simultane nelimitate
 • Criptare OpenVPN pe Windows și Android
 • Aplicații pentru toate platformele
 • Gratuit 500 Mb pe lună
 • 30 de zile garanție înapoi

Protecție împotriva scurgerii DNS

VPN-ul Avira Phantom vine cu protecție de scurgere DNS încorporată pe toate platformele. Aceasta este o caracteristică fantastică care împiedică VPN să piardă accidental solicitări DNS către furnizorul de servicii Internet (ISP) al unui abonat. Protecția împotriva scurgerilor DNS este activată în mod implicit și nu poate fi dezactivată la clienți.

Kill Switch

Un comutator de omorâre per aplicație (denumit Avira „siguranță în caz de eșec”) oprește orice date să călătorească oriunde, în afara tunelului VPN. Acest lucru garantează că, în cazul în care VPN renunță la și o conexiune trebuie restabilită, nu se vor scăpa accidental date la ISP-ul abonatului. În plus, protejează utilizatorii de la dezvăluirea accidentală a adresei IP adevărate pe site-urile web pe care le vizitează.

Vizitați Avira Phantom VPN »

Viteză și performanță

Testele de viteză au fost efectuate pe o conexiune de fibre de 50 Mbps. După cum puteți vedea din rezultatele testului de bază, internetul meu nu a funcționat atât de repede așa cum se presupune (ceea ce este foarte frecvent unde locuiesc). Vestea bună este că VPN nu m-a încetinit atât de mult, în special pe serverele britanice și olandeze. Totuși, serverul american (care probabil a fost pus sub mai multă stres) a fost puțin mai lent decât testele de bază (efectuate folosind un server de testare din New York pe testmy.net).

Viteză de descărcare Avira Phantom VPN

Testele de scurgere

Rezultatele testelor de scurgere DNS au revenit fără probleme. Am testat folosind ipleak.net și nu am găsit scurgeri IP și aceeași adresă IP s-a ocupat de solicitările DNS, ceea ce este excelent. În plus, nu am detectat nicio scurgere de comunicare web în timp real (WebRTC). Din păcate, nu am putut să testez Internet Protocol versiunea 6 (IPv6) deoarece ISP-ul meu nu prevede conexiuni IPv6.

Preț

1 lună

$ 5,99
pe luna

În afară de grozavul plan VPN gratuit de la Avira (plafonat la 500 Mb pe lună, dar o modalitate excelentă de a vă prezenta în VPN-ul lor), am găsit toate produsele Avira la un preț rezonabil. Puteți achiziționa VPN premium pe planuri de plată lunare, anuale sau mobile. Toate cele trei planuri oferă acces nelimitat. Avira recompensează anual abonaților cu reducere. Abonații mobili pot utiliza VPN-ul pe un singur dispozitiv.

Prețuri VPN Avira Phantom

Un abonament lunar costă foarte rezonabil 10,00 USD pe lună. Un abonament anual scade substanțial, la 78,00 USD pe an. Puteți achiziționa planul mobil, pe care Avira îl limitează la un singur dispozitiv, lunar pentru 5,99 USD. Puteți anula toate planurile lunare în orice moment. Prețurile respective sunt superbe, și la 5,99 USD pe lună pentru planul mobil, aceasta este cu siguranță un mod rentabil de a proteja un smartphone sau o tabletă pe care o utilizați pe WiFi public. Poate cel mai impresionant este că prețurile pentru serviciul Prime (care include toate serviciile Avira) încep de la doar 11,99 USD pe lună (pentru cinci dispozitive). Acest cost nu este mult mai scump decât prețul lunar al multor VPN premium.

Ca atare, aceasta ar putea fi o soluție de securitate deschisă pentru întreaga lume pentru persoanele care au nevoie să își protejeze dispozitivele. Prețul anual (pentru a acoperi cinci dispozitive cu Prime) este de doar 112 dolari - cu siguranță o opțiune demnă. Pe lângă Prime, Avira oferă și Suite de securitate totală plan, care oferă acces la antivirus, viteza PC-ului și instrumente de ajustare, firewall-ul și VPN-ul Phantom - pe un singur dispozitiv - pentru 94,76 USD. Aceasta este o opțiune excelentă pentru persoanele care au un singur dispozitiv și doresc să îl protejeze cu toate funcțiile de securitate ale Avira.

Plată și garanție de returnare a banilor

Îmi place este că abonații pot alege dintr-o listă largă de valute pentru efectuarea plății (euro, dolar american, lire britanică, dolar australian, zlot polonez, yuan chinez ... există o mulțime de opțiuni!). Există, de asemenea, o opțiune de reînnoire automată și a 30 de zile garanție înapoi. Alături de opțiunea gratuită, garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile este un plus real, permițând oricui să testeze serviciul fără riscuri. Din păcate, puteți plăti doar cu cardul de credit sau PayPal - nu este posibil să plătiți prin bitcoin pentru un plus de anonimat.

În plus, trebuie să fie introdusă o adresă poștală pentru a mă abona (deși am introdus o adresă inexistentă și a fost încă acceptată fără nicio problemă). Cu atât de multe planuri de preț și funcții de securitate diferite disponibile pe platforma Avira, faptul că o firmă de securitate internet care gestionează un serviciu VPN pare a fi o propunere oarecum interesantă. Mai ales când aveți în vedere toate bunătățile care vin împreună cu Prime. Totuși, aici la ProPrivacy.com suntem cei mai interesați de VPN Phantom. Din acest motiv, VPN-ul Avira va trebui să se compare cu cele mai bune VPN-uri de pe piață dacă dorește să obțină sigiliul nostru de aprobare. Așadar, să ne scufundăm și să aruncăm o privire detaliată la Avira Phantom VPN.

Ușurință în utilizare

ferestre
MacOS
iOS
Android

După cum vă așteptați, site-ul web Avira are cele mai înalte niveluri de design. Este un site web masiv care acoperă toate produsele Avira. Site-ul arată excelent și este plin de grafică excelentă. De asemenea, are o caracteristică glosară pasivă, care explică termenii tehnici. În plus, site-ul este ușor de navigat, datorită utilizării sale de meniuri și submeniuri situate în partea de sus a fiecărei pagini.

În ceea ce privește informațiile despre VPN, site-ul web descrie toate caracteristicile VPN într-o manieră precisă. Face o treabă superbă de a explica exact ce face VPN-ul și ce caracteristici sunt disponibile utilizatorilor. Din păcate, site-ul web lipsește complet de detalii importante de care au nevoie utilizatorii VPN mai clupați. Ca atare, Avira pare să-și comercializeze VPN-ul către utilizatorii care știu foarte puțin despre VPN-urile (și utilizatorii actuali ai celorlalte produse ale acestora).

Nicăieri în secțiunea VPN a site-ului nu sunt menționate protocoalele de criptare. Nu o singură dată. Asta înseamnă că persoanele care iau în considerare abonarea la VPN Phantom nu știu dacă va fi Protocolul de tunelare punct-la-punct (PPTP), L2TP sau OpenVPN (criptarea noastră preferată). De fapt, când m-am dus să descarc VPN-ul, îmi petrecusem deja aproximativ 30 de minute privind cu atenție întregul site web - și încă nu știam nimic despre implementarea criptării pe VPN.

Desigur, am prefera ca Avira să fie transparentă nu numai despre protocoalele de criptare disponibile, ci și despre modul în care implementează criptarea. A trebuit să contactez Avira direct pentru aceste detalii pentru a le include în secțiunea de confidențialitate și securitate a acestei recenzii (consultați caseta rapidă de mai sus).

Întrebări frecvente și blog

O secțiune de întrebări frecvente este completată cu întrebări adresate anterior la care au răspuns alți utilizatori și personalul Avira. Această parte a site-ului web permite oamenilor să pună întrebări la care alți utilizatori pot răspunde (în cazul în care se întâmplă să știe răspunsul). Înseamnă că oamenii au posibilitatea de a împărtăși informații și de a afla de la alți utilizatori Avira.

Site-ul Avira are și o secțiune de bloguri. Ca și restul site-ului, această secțiune este colorată și bine prezentată. Este separat în mod inteligent în secțiunile „Timp liber”, „Tehnologie și gadgeturi”, „Securitate și confidențialitate”, „Companie” și „Toate noutățile”. Fiecare dintre aceste categorii se descompun în alte subsecțiuni, oferind utilizatorilor acces la o selecție vastă de postări pe blog. Aceasta este o resursă excelentă care adaugă cu siguranță multă utilizare în site.

A sustine

Încercare gratuită Plan gratuit cu limita de 500 MB

Din păcate, nu există asistență pentru clienți chat live 24/7 cu Avira VPN. În schimb, trebuie să trimiteți un e-mail prin intermediul site-ului web Avira. Am pus diverse întrebări și a trebuit să aștept în jur de două zile pentru un răspuns (și apoi ceva mai mult timp pentru a obține tot ce aveam nevoie). Având în vedere dimensiunea și domeniul de activitate al acestei afaceri, sprijinul a fost cu siguranță un pic de renunțare. Cu toate acestea, este probabil că din cauza întrebărilor mele prea tehnice am suferit o așteptare mai lungă decât medie.

Client gratuit (Windows)

Pentru început, m-am gândit să descarc VPN-ul gratuit și să-i dau un vârtej. Am văzut pe site-ul web că este posibil să trecem la serviciul complet în cadrul clientului - așa că m-am gândit că ar fi o modalitate bună de a continua. Versiunea gratuită a fost foarte ușor de reținut - în partea de sus a paginii de pornire există un meniu derulant cu cuvântul „gratuit”. În acel meniu, pur și simplu navigați la intimitate & Identitate > VPN Phantom.
Software-ul se instalează în două părți, lăsând două pictograme pe desktop: Avira Connect și Phantom VPN. Procesul este foarte ușor și, la final, vă întreabă dacă doriți să lansați Phantom VPN. Lansarea Avira Connect oferă un centru de comandă centralizat care vă permite să vedeți ce produse Avira sunt pe mașina dvs. După cum vedeți mai jos, Connect mi-a arătat că în prezent am instalat Phantom VPN și mi-a oferit opțiuni pentru a obține alte produse.

Clientul Windows

Am făcut clic pe „Deschide” în Avira Connect și s-a lansat VPN Phantom pentru mine. Am fost plăcut surprins de aspectul VPN, care a fost foarte frumos prezentat într-adevăr. VPN-ul a fost setat la cel mai apropiat server VPN (la mine) în mod implicit, dar făcând clic pe locație am putut selecta alte servere. Am fost fericit să văd că, în ciuda faptului că este versiunea gratuită, Phantom VPN mi-a oferit posibilitatea de a mă conecta la toate serverele sale din întreaga lume. Era foarte clar despre cât de multe date folosisem, ceea ce este util. Am selectat serverul mexican la întâmplare și conectat. A fost nevoie de aproximativ 50 de secunde pentru a stabili conexiunea la server (ceea ce este puțin lent).

Am făcut o verificare rapidă a adresei IP Protocol (Internet Internet) pentru a mă asigura că a funcționat și am constatat că adresa mea IP s-a schimbat într-adevăr cu succes (și aceeași adresă IP mexicană se ocupa de solicitările DNS). Acest lucru este excelent și arată că VPN-ul gratuit face exact ceea ce mi-a promis, fără ca eu să predau nicio informație personală: niciun nume, nici o adresă de e-mail, nimic. Doar un serviciu VPN gratuit care este limitat la 500 Mb. Destul de dragut.

În setări, am putut vedea comutatorul de ucidere (care poate fi activat și dezactivat). Cu toate acestea, aceasta este marcată în mod clar „Pro” și nu funcționează pe versiunea gratuită. Din păcate, încă nu am putut să văd opțiuni de criptare sau informații despre felul de criptare pe care îl utilizează Avira. Am decis să trec la upgrade la serviciul plătit pentru a folosi serviciul de asistență pentru clienți plătit (care am sperat să fie în măsură să arunce o lumină asupra criptării).

Înscrierea

Făcând clic pe „Actualizare”, am fost dus pe o pagină de pe site-ul web Avira pe care nu o mai văzusem și, într-adevăr, menționa criptarea (deși nu cu mult despre aceasta, în afară de cifra AES-256). Am decis un abonament de o lună și am plătit folosind PayPal. Plata a trecut ușor și rapid, iar aplicația a trecut automat la Pro - nu am avut nici măcar nevoie de a furniza o parolă sau de a mă conecta - totul s-a întâmplat automat. Am primit, de asemenea, un e-mail cu un link către software (presupun pentru persoanele care nu s-au deranjat cu versiunea gratuită). Comutatorul de ucidere funcționa acum (care este singura schimbare reală, în afară de pierderea numărătoarei de cont de 500 Mb de utilizare).

Alte platforme

VPN-ul Avira Phantom este disponibil pentru toate platformele populare, în afară de Linux. Am descărcat versiunea Android și am constatat că este identică cu versiunea Windows, având toate aceleași caracteristici. Aplicația a funcționat fără probleme și chiar nu am observat nicio diferență între acea versiune și aplicația pentru desktop.

Android, iOS, Linux

Acestea sunt cerințele minime pentru rularea fiecărei versiuni: ferestre: Windows 7 și versiuni ulterioare. Android: Android 4.0.3 și versiuni ulterioare. Mac: Mac OS X 10.10 (Yosemite) și versiuni ulterioare. iOS: iOS 8 și versiuni ulterioare. De asemenea, merită să aveți în vedere faptul că VPN-ul Avira Phantom nu este disponibil în prezent pentru routerele cu fulgere.

Confidențialitate și securitate

În politica sa de confidențialitate, Avira Inc. precizează: „Dacă locuiți în Statele Unite sau Canada, Avira înseamnă Avira, Inc., 330 Primrose Avenue, Suite 610, Burlingame, CA 94010, SUA. Dacă locuiți în altă parte, Avira înseamnă Avira Operations GmbH & Co. KG, Kaplaneiweg 1, 88069 Tettnang, Germania. ”Ca atare, abonați VPN Avira Phantom care locuiesc în SUA și Canada cumpără un VPN sub jurisdicția SUA. Acest lucru înseamnă că datele pentru abonații VPN sunt supuse legilor și ordinelor SUA (plus CIA și NSA). SUA sunt considerate, în general, unul dintre cele mai proaste locuri pe care se bazează un VPN și fac din Phantom VPN o propunere mult mai puțin interesantă pentru rezidenții SUA și Canada decât pentru persoanele care locuiesc în altă parte.

Clienți non-americani

Pentru toți ceilalți, Avira VPN are sediul în Germania. Are sediul central în Tettnang, nu departe de Lacul Constanța. Vestea bună este că Germania este o locație mult mai bună pentru a avea sediul un VPN decât SUA. Din păcate, în ultimii ani, Germania a introdus o legislație mult mai invazivă (inclusiv păstrarea obligatorie a datelor). În 2015, un nou proiect de lege a modificat secțiunea 113 din Legea germană privind telecomunicațiile. Este necesar ca furnizorii de telecomunicații să rețină datele despre trafic pe apelurile telefonice și conexiunile la internet (inclusiv istorici de navigare web și metadate).

Deși acest lucru nu este ideal, Germania este de fapt cunoscută ca o țară care este protejată de confidențialitatea digitală. În plus, în Germania, păstrarea datelor este aplicabilă doar zece săptămâni și este accesibilă de la caz la caz. Comparați acest lucru cu Marea Britanie, unde păstrarea obligatorie a datelor este aplicabilă timp de 12 luni (și poate fi accesată fără garanție de către un număr mare de instituții oficiale) și puteți vedea că a fi bazată în Germania are avantajele sale pentru Avira Phantom VPN.

În plus, în decembrie trecut, Curtea Europeană de Justiție (cea mai înaltă instanță din Europa) a decis că păstrarea obligatorie a datelor încalcă legile europene privind drepturile omului. Acest lucru poate fi văzut ca un element suplimentar pentru abonații VPN Avira Phantom (care locuiesc în afara SUA și Canada). În total, putem fi de acord că, în timp ce guvernele (inclusiv Germania) încearcă să forțeze legislația invazivă care erodează confidențialitatea asupra oamenilor lor, Avira are la bază o națiune care este mult mai puțin problematică decât mulți alții. Este bun.

Protocoale de criptare

OpenVPN
L2TP / IPSec

VPN-ul Avira Phantom nu oferă utilizatorilor nicio opțiune atunci când vine vorba de criptare. Software-ul vine cu OpenVPN pe Windows și Android, implementat la un standard ridicat. Pe iOS și Mac, implementează un strat de tunelare de nivel 2 (L2TP) / Internet Protocol Security (IPsec), la un standard ridicat. Clientul este foarte simplu și nu este posibil să configurați redirecționarea porturilor sau să comutați între Protocolul utilizatorului Datagram (UDP) și Protocolul de transmisie (TCP) (OpenVPN). În ciuda acestui fapt, datorită faptului că vine cu criptare bine implementată, puteți încă să o considerați sigură.

Jurnale

Un VPN este evaluat cu privire la cantitatea și tipurile de jurnaluri pe care le păstrează despre abonații săi. Cu cât sunt mai puține (de preferință niciuna) cu atât mai bine. Când descărcați Avira Phantom VPN, puteți accesa o politică de confidențialitate care este o politică de confidențialitate pentru toate produsele și serviciile sale. Această politică de confidențialitate prevede:

„Aceste informații pot include ceva numit informații de identificare personală („ PII ”). Câteva exemple de PII sunt numele, adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail și informațiile despre cardul de credit. Unele dintre informațiile pe care le folosim despre Dispozitivul dvs. includ numărul de identificare, adresa IP, locația, conținutul, setările de limbă și codul IMEI. De asemenea, putem utiliza marca dispozitivului, modelul, nivelul bateriei, modelul hardware, versiunea sistemului de operare, numărul de telefon, numărul SIM, furnizorul de rețea și starea memoriei. În cele din urmă, este posibil să folosim câteva informații geografice bazate pe poziția rețelei GPS / Wi-Fi. "

În plus, în Experiența utilizatorului și statistici secțiunea din politica de confidențialitate, Avira spune: „Putem combina informațiile pe care le adunăm despre utilizarea dvs. de un produs sau serviciu cu utilizarea dvs. de un alt produs sau serviciu.” Ca atare, se pare că decizia de a avea o firmă care să se ocupe de toate dvs. securitatea are dezavantaje severe. În teorie, este de părere că sună ca o idee bună, iar prețul este excelent. Cu toate acestea, deoarece diversele servicii sunt legate între ele și adună informații - și știu instinctiv atât de multe despre tine și dispozitivele dvs., acestea pot afecta puternic confidențialitatea pe VPN-ul Avira Phantom.

Împărțirea datelor

Avira solicită permisiunea de a partaja date cu terți. De asemenea, admite că va viza reclame: „Folosim și informațiile pe care le colectăm pentru a vă oferi conținut, rezultate de căutare și reclame care vă interesează cel mai mult. Credem că publicitatea mai relevantă oferă o experiență mai bună pe Internet. Acesta este și modul în care ne susținem activitatea în timp ce vă oferim în mod gratuit anumite produse sau servicii. abonați pentru a crea un flux de venituri. Acest lucru nu este bun și nu este cu siguranță ceva ce ar face un VPN de încredere.

Considerații din SUA

Mai târziu în politica de confidențialitate, Avira recunoaște că: „Deoarece suntem o corporație globală, este posibil să stocăm și să procesăm informațiile personale pe un server din afara țării în care locuiești.” Știm deja că Avira are sediul în California (pentru canadieni și Abonați ai SUA), deci se pare că adaugă încă un nivel de îngrijorare pentru utilizatorii VPN internaționali - datele lor ar putea apărea pe serverele americane. În total, aceasta este o politică de confidențialitate extrem de problematică pentru un VPN. Mă las să tremur la perspectiva de a-l lăsa pe Avira să-mi fie furnizorul. Am mers direct la Avira pentru a vedea dacă mă pot convinge că jurnalele de conexiune VPN erau, de fapt, ținute complet separate de celelalte elemente ale serviciului lor Prime. Mi-au spus: „Asta face VPN-ul Avira Phantom nu urmări:

 • Site-uri vizitate
 • Adresa dvs. IP reală
 • Locațiile dvs. virtuale (adresele IP) utilizate în timpul navigării
 • Orice informație care vă poate lega la o acțiune specifică, cum ar fi descărcarea unui fișier sau vizitarea unui anumit site web.

"Ceea ce urmărește Phantom VPN este minim și are un scop funcțional clar:

 • Date de diagnostic - Acest lucru ne ajută să îmbunătățim produsul (de exemplu, dacă un utilizator întâlnește o eroare).
 • Distinge între utilizatori gratuit sau plătit - Acest lucru ne ajută să reglați perfect comunicarea cu utilizatorii.
 • Măsoară cantitatea de date consumate - Acest lucru ne permite să controlăm costurile oferite infrastructurii noastre VPN - și să continuăm furnizarea gratuită a Phantom VPN. "

Acest lucru este totul bine și înseamnă că Phantom VPN pare să păstreze doar jurnalele de conexiune minime, pe care nu le poate lega la un singur utilizator. Cu toate acestea, în ciuda afirmațiilor Avira, politica de confidențialitate îi lasă pe abonați în pericol (mai ales dacă utilizatorii abonează la mai mult decât la serviciul VPN Phantom).

EULA

În sfârșit, Avira solicită, de asemenea, abonaților să fie de acord cu un Acord de licență de utilizator final (EULA). Acest contract (precum Facebook) specifică faptul că orice conținut încărcat pe serverele sale poate fi exploatat liber de către Avira:

„Acordarea drepturilor pentru conținutul dvs. către Avira. Prin trimiterea sau trimiterea conținutului dvs. către, sau altfel făcând conținutul dvs. disponibil pentru afișare pe sau prin oricare dintre comunitățile din cadrul unui produs respectiv, acordați Avira un drept fără drepturi, fără restricții, la nivel mondial, perpetuu, irevocabil, neexclusiv și complet -dreptul licențial și licența de utilizare, reproducere, modificare, adaptare, publicare, traducere, creare de lucrări derivate din, distribuirea, realizarea, afișarea și exploatarea completă a conținutului dvs. (integral sau parțial) în întreaga lume și / sau pentru a-l încorpora în alte lucrări sub orice formă, mass-media sau tehnologie cunoscută sau dezvoltată ulterior. "

Aceasta înseamnă că abonații Prime care utilizează Avira Secure Backup și Protecția rețelelor sociale plătesc pentru a da tot conținutul lor către Avira (care poate utiliza proprietatea intelectuală așa cum dorește). Deși acest lucru nu se aplică direct serviciului VPN, am considerat că merită inclus - deoarece spune cu siguranță ceva despre modul în care Avira își vede clienții.

Permiteți-mi să fiu sincer - în ciuda unui site nemaipomenit și convingător, Avira este o firmă de securitate cu politici serios invazive și conexiuni admise (în cadrul politicii de confidențialitate) cu firme extrem de discutabile (Yahoo).

Gânduri finale

Avira este o companie masivă care are multe de oferit. Serviciul VPN este solid și oferă viteze bune. De fapt, deoarece nu trebuie furnizate deloc detalii pentru a utiliza planul VPN gratuit Phantom, îl consider unul dintre cele mai bune VPN-uri gratuite din jur. Dacă sunteți în căutarea unui pachet de securitate de o valoare bună, în întregime, aș recomanda cu siguranță această firmă, mai ales dacă motivația dvs. principală este deblocarea conținutului și ascunderea datelor dvs. de la ISP și guvern.

Singura abordare ușoară pe care o am cu Avira Phantom VPN este planul de confidențialitate unic pentru toate, care pare să lase consumatorii în pericol ca datele lor să fie utilizate într-un mod nesigur. Cu acest lucru, Avira mi-a promis că sunt păstrate doar jurnalele minime, care nu sunt marcate în timp și nu sunt legate de o adresă IP. Ca atare, se pare că VPN furnizează confidențialitatea care i se solicită. Poate căutați în altă parte dacă o politică simplă și transparentă de confidențialitate este în stradă.

Vizitați Avira Phantom VPN »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me