MyVPN

  • Prețuri

    Din $ 4.83
    / luna

ProPrivacy.com Scor
1 din 10

rezumat

Actualizare importantă:

MyVPN și-a închis serviciul. Clienții existenți pot trimite asistență prin e-mail pentru informații despre migrarea către VPN-ul partener, HideIPVPN.

De la 1 septembrie 2015, MyVPN a închis și a făcut parteneriat cu HideIPVPN pentru a avea grijă de clienții rămași.

Mărcile MyVPN în sine ca a "vesel și vesel" VPN. În timp ce fostul cu care nu putem fi de acord cu adevărat, impresia noastră generală despre MyVPN a fost plăcută, iar acest nou furnizor american are un serviciu de bază excelent, care le oferă o bază fantastică pe care să se bazeze. (Vă rugăm să rețineți că este o echipă și un serviciu complet diferite decât MyVPN.pro, iar cei doi nu sunt în niciun fel afiliați unul cu celălalt)


Caracteristici

MyVPN este un furnizor foarte mic din SUA care l-a deschis "tunele" pentru public cu mai puțin de 6 luni în urmă, în octombrie 2014. Este o vârstă fragedă în cadrul serviciului, dar, în general, oferă un serviciu foarte rotunjit, cu cele mai multe dintre elementele de bază necesare, nu numai prezente, dar performante.

Întrucât MyVPN este un furnizor nou, nu este de mirare că au servere doar în 4 țări. Desigur, acestea sunt cele trei necesare & așteptat; NL, Marea Britanie, SUA și există și Hong Kong pentru clienții lor asiatici. Deși lista lor de servere (cel puțin pentru moment) este foarte mică, acestea permit o imensă 5 conexiuni simultane, ceea ce înseamnă că puteți fi conectat întotdeauna.

Viteză și performanță

Am testat serviciul MyVPN pentru viteză, scurgeri DNS și confirmare IP. Toate testele IP au revenit bine, iar protecția împotriva scurgerii DNS a permis singurul rezultat pe care l-am obținut au fost serverele lor - aceasta a fost o veste grozavă. Deși viteza lor nu a fost cea mai bună pe care am văzut-o (așa cum arată tabelul de mai jos), au rămas mai mult decât adecvate pentru a transmite și a accesa conținutul nostru preferat. De asemenea, nu am avut probleme cu UE->Vitezele de conectare din SUA.

Preț

Ca și în cazul tuturor furnizorilor de VPN, MyVPN oferă reduceri din ce în ce mai mari cu cât vă înscrieți. În timp ce planul lor lunar este ușor scump la 9,99 USD / lună, dacă vă înscrieți pentru un an întreg, atunci prețul este foarte rezonabil de 4,83 USD / lună.

MyVPN oferă, de asemenea, o încercare gratuită de trei zile pentru a testa serviciile lor și nu numai că este ușor dificil să găsești acest lucru, ci trebuie să introduci detaliile de plată pentru acest lucru. De asemenea, dacă nu sunteți nemulțumit de serviciul lor și uitați să îl anulați, atunci vor începe să vă plătească automat.
De asemenea, oferă o garanție de 7 zile de returnare a banilor în cazul în care nu sunteți mulțumit de serviciu, iar acest lucru este absolut imobilizat, deci chiar dacă v-ați bucurat de serviciu, dar doar v-ați schimbat părerea - veți primi în continuare banii înapoi!

Pentru a vă achiziționa contul MyVPN, puteți utiliza cardul de credit / debit sau un cont PayPal și, de asemenea, să acceptați tipul de plată securizat Bitcoin.

Serviciu clienți

Cel mai proeminent suport pe care MyVPN îl oferă este suportul standard pentru bilete. Ei mențin acest 24/7/365 și, de fiecare dată când l-am folosit, le-am găsit prietenoase, cunoscătoare din punct de vedere tehnic și au primit întotdeauna un răspuns în câteva ore. În paralel, aceștia au și asistență telefonică pentru cetățenii americani și pentru probleme tehnice mai mari vor oferi și desktop la distanță.

Deși, în general, aceste mecanisme de asistență sunt grozave, considerăm că ar putea beneficia cu adevărat de o bază completă de cunoștințe și / sau forum.

Confidențialitate și securitate

În primul rând, în ceea ce privește protocoalele, MyVPN oferă întreaga gamă: PPTP, L2TP, OpenVPN și IKEv. Pentru toate PPTP-urile par, acestea furnizează maximul de criptare de 256 biți atâta timp cât dispozitivul dvs. îl acceptă. Pentru OpenVPN (protocolul pe care îl recomandăm) folosesc AES și o strângere de mână 2048bit - un avantaj avantajos pentru acest mic furnizor VPN. Pe lângă acestea, folosesc LibreSSL, care este mai bun pentru securitate în comparație cu OpenSSL. De asemenea, au un protocol MimicVPN, care este o versiune avansată a OpenVPN pe care au dezvoltat-o ​​pentru a ocoli diferite firewall-uri, restricții și DPI (Deep Packet Inspection).

În al doilea rând, când vine vorba de logare, MyVPN păstrează jurnalele de conectare, astfel încât dacă ești confidențialitate absolută, serviciul lor nu este pentru tine. În caz contrar, au precizat clar ce informații înregistrează. Ei își păstrează jurnalele doar pentru o zi și apoi le curăță complet, așa că acest lucru nu ar trebui să vă îngrijoreze prea mult.

Termenii lor & Condițiile și politica de confidențialitate, cu toate că sunt pe scurt detalii despre informațiile pe care le colectează, modul în care le folosesc și, de asemenea, modul în care își gestionează rețelele. Singura problemă pe care am avut-o a fost cu privire la această propoziție: conectări simultane de la mai multe adrese IP din diferite țări (nu sunt permise). Întrucât aceasta pare o regulă foarte strictă și una care ar restricționa într-adevăr utilizarea persoanei obișnuite a serviciului său, le-am pus la îndoială și le-au spus următoarele: A fost adăugată pentru a preveni conectarea la acțiuni. Atâta timp cât clientul nu abuza de restul regulilor, nu reacționăm la multiplicarea autentificărilor. Acest lucru nu este ideal, dar clar fac acești pași pentru a evita abuzul.

În ceea ce privește P2P, acestea nu permit acest lucru pe serverele lor din SUA și solicită să utilizați doar P2P legal pe celelalte servere.

Gânduri finale

În general MyVPN este o mică companie VPN cu un client cu caracteristici complete, criptare excelentă și o echipă de suport foarte prietenoasă. Cu toate că mai au unele progrese de făcut, suntem fericiți să vă recomandăm utilizarea lor - deși merită doar valoarea dacă vă înscrieți timp de 6 luni sau mai mult, asigurați-vă că verificați proba gratuită a acestora.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me