MyPrivateNetwork


 • Prețuri

  Din $ 7,46
  / luna

ACTUALIZARE: MyPrivateNetwork s-a îmbinat cu Le VPN.

ProPrivacy.com Scor
6.7 din 10

rezumat

Rețeaua mea privată este un serviciu VPN a cărui piață țintă principală este Marea Britanie. Acest lucru este clar în ceea ce privește faptul că prețurile sale sunt în lire sterline și numele său de domeniu se termină în .co.uk. Este o opțiune pentru expatriații din Marea Britanie care doresc să acceseze un pic de acasă, dar, în același timp, ar trebui abordați cu grijă din cauza unor planuri de conectivitate oarecum neortodoxe..

Caracteristici

Rețeaua mea privată oferă un set complet de caracteristici așteptat de la orice furnizor de top. Conform site-ului lor web, aceste caracteristici includ:

 • Servere în 44 de țări
 • Software client VPN pentru computere desktop Windows, Linux și Mac
 • Software client VPN pentru iOS, Android și Kindle
 • Asistență pentru routere care utilizează DD-WRT
 • Până la 5 conexiuni simultane din aceeași locație
 • Suport pentru diverse protocoale VPN, inclusiv OpenVPN
 • Suport P2P în anumite țări
 • Fără logare
 • Întrebări frecvente

Serverele sunt disponibile în următoarele țări:

Serverele mele de rețea privată

Mai multe caracteristici de remarcat, precum și unele lucruri de reținut, sunt descrise mai jos:

MyTelly

Acest serviciu Smart DNS este inclus gratuit cu orice abonament VPN la Rețeaua mea privată. După cum sugerează și numele său, acest serviciu permite conectarea la canalele de televiziune disponibile pe internet, care pot fi restricționate geografic.

Este important să rețineți că MyTelly diferă de serviciul VPN obișnuit furnizat de Rețeaua mea privată prin faptul că atunci când este activ, nu vă criptează traficul, indiferent dacă este vorba despre traficul de date sau canalul de televiziune. De asemenea, nu maschează adresa dvs. IP, deoarece v-a fost atribuită de ISP.

Scopul acestui serviciu este de a vă permite să vizualizați conținut de televiziune geore restricționat fără niciunul dintre capetele care sunt adăugate prin criptare, oferindu-vă astfel o experiență de utilizator mai bună pentru video. Singura restricție este aceea că funcționează numai cu canale acceptate și pe care le adăugați manual la serviciu. Mai multe despre MyTelly, inclusiv lista extinsă de canale acceptate, puteți găsi pe site-ul My Private Network.

Plan unic vs global

Așa cum am menționat anterior, Rețeaua mea privată oferă o singură țară, precum și planuri globale. Planurile de țară unică ar trebui să fie alese numai dacă sunteți sigur că există o singură țară din care doriți să utilizați serviciile. Diferența de preț este substanțială, aproape dublă costul pentru abonamentul global, în comparație cu abonamentul pentru o singură țară.

Această caracteristică consolidează faptul că acest furnizor VPN este într-adevăr orientat către o bază de clienți din Marea Britanie, deoarece expatriații din Marea Britanie pot profita de costurile mai mici ale abonamentului pentru o singură țară pentru a avea acces la serviciile online din Marea Britanie..

Dacă vă răzgândiți după achiziționarea unui singur plan de țară, site-ul nu explică procedura sau penalitățile potențiale ale unei astfel de modificări. Vi se solicită doar „asistență prin e-mail și vă vor sfătui cu privire la cel mai bun mod de a face acest lucru.”

Limitarea serviciilor P2P

În ceea ce privește serviciile P2P, un lucru demn de menționat este faptul că toate torentele au fost blocate pe serverele din SUA, Europa și alte câteva țări care aplică Digital Millennium Copyright Act (DMCA). Cu toate acestea, Rețeaua mea privată afirmă că serverele sale din Rusia și Malaezia permit torentarea.

Conform mai multor articole din Knowledge Base, compania furnizează, de asemenea, un cluster dedicat torrenturilor. Nici o informație suplimentară cu privire la unde se află sau cum să se conecteze la ea nu poate fi găsită nicăieri pe site.

Este important de reținut faptul că rețeaua mea privată și autorul acestei recenzii nu împiedică în niciun fel împărtășirea materialelor protejate prin copyright, deoarece acest lucru este ilegal în toate țările în care compania are servere VPN..

Conexiuni simultane

Rețeaua mea privată permite utilizarea a până la cinci conexiuni simultane folosind aceleași certificate de VPN. Rețineți, însă, că acest lucru va fi permis numai dacă conexiunile sunt realizate din aceeași locație. Aceasta înseamnă că toate dispozitivele, fie ele mobile, desktop sau router, trebuie să se conecteze la Internet prin aceeași conexiune la Internet.

Dacă, de exemplu, cineva utilizează o conexiune VPN de pe desktop de la biroul dvs. și călătoriți și decideți să vă conectați prin intermediul unui dispozitiv mobil, conexiunea dvs. va fi refuzată. Deși mecanismele prin care se face acest lucru nu sunt explicate pe site, acest lucru este cel mai probabil realizat prin vizualizarea de pe care adresă IP a fost făcută cererea pentru conexiunea VPN. Dacă se utilizează două adrese diferite, a doua tentativă de conexiune va fi refuzată.

Pentru a utiliza VPN din diferite locații, trebuie să fie achiziționate abonamente suplimentare.

Viteze și performanță

Un număr semnificativ dintre cei mai buni furnizori de VPN din lume sunt testați în mod constant folosind sistemul de testare rapidă obiectivă a ProPrivacy. Puteți citi mai multe despre metodele noastre de testare a vitezei standard din industrie, la testarea vitezei VPN Done Right.

Această comparație oferă viziunea mondială despre cât de rapid se pot aștepta utilizatorii să realizeze Rețeaua mea privată, în special pentru activități intensive de date, cum ar fi transmisia video. În imaginea de mai jos, puteți vedea că în comparație cu alți furnizori, Rețeaua mea privată (indicată ca mypn) este oarecum lentă.

Testul meu de viteză a rețelei private

Cu viteze medii care ajung la 12,4 Mbps și maximum 40 Mbps, este vorba despre o treime la fel de repede ca al patrulea furnizor. Toți ceilalți furnizori VPN au viteze maxime de trei cifre, ceea ce face ca performanța rețelei mele private să fie destul de neplăcută.

Viteza de căutare DNS arată totuși o imagine ușor diferită. Comparativ cu aceiași furnizori, Rețeaua mea privată a obținut a treia cea mai mare viteză medie de căutare DNS și un timp relativ relativ scăzut de căutare DNS. Aceasta înseamnă că navigarea pe web va fi afectată minim de utilizarea rețelei mele private.

Testul meu de viteză a rețelei private

În cele din urmă, timpul de conectare, care este prezentat în graficul următor, indică cât de rapid veți fi conectat la serviciul VPN. Comparativ cu ceilalți furnizori de servicii, acesta are un timp mediu de conectare relativ mare de peste 8 secunde, cu un maxim de 66 de secunde..

Testul meu de viteză a rețelei private

Toate testele de mai sus arată o performanță mediocră din Rețeaua mea privată, dintre care cel mai grav are legătură cu vitezele de descărcare, care dintre cei trei parametri testați este probabil cel mai important. Această VPN începe să pară o extragere.

Testele de scurgere IP

Pentru acest test, a fost utilizată conexiunea la serverul VPN din Ungaria. Folosind serviciile furnizate de ipleak.net am putut verifica dacă serviciul VPN funcționa într-adevăr corect. Din păcate, nu am reușit să testez scurgeri IPv6, deoarece ISP-ul meu nu prevede acest lucru. Nici o scurgere DNS nu a fost detectată.

Testul meu de scurgere IP de rețea privată

Adresa IP care este atribuită dispozitivului meu de către serviciul VPN este o adresă privată după cum se vede mai jos. Acest lucru este de așteptat.

Testul meu de scurgere IP de rețea privată

Când se încearcă să se discerne accesibilitatea reținerii de la acest serviciu VPN, ipleak confirmă că funcționalitatea funcționează corect, deoarece adresa IP a serverului VPN din Ungaria este indicată.

Testul meu de scurgere IP de rețea privată

Rețineți însă că torrenting-ul este interzis pe majoritatea serverelor europene. Am testat și confirmat afirmațiile furnizorului potrivit cărora torrenting-ul este disponibil pe serverele din Rusia și Malaezia.

Servicii VOD

Rețeaua mea privată a fost testată cu serviciul Netflix din SUA, precum și cu serviciul BBC iPlayer. Atunci când vă conectați la serverul VPN din SUA pentru Netflix și în Marea Britanie pentru BBX iPlayer, ambele servicii au funcționat cu succes.

Prețuri și planuri

Rețeaua mea privată oferă trei planuri cu două tipuri de abonamente diferite. Primul este un abonament pentru o singură țară care permite accesul la servere VPN dintr-o singură țară pe care trebuie să o alegeți, în timp ce al doilea, abonament global, oferă acces la toate serverele sale din 44 de țări din întreaga lume..

Pentru abonamentul pentru o singură țară, există un plan lunar, trimestrial și anual. Primul este disponibil pentru 4,97 lire sterline (6,98 USD) pe lună, în timp ce planul anual, cel mai rentabil dintre cei trei, este 3,97 £ (5,57 USD) lunar.

Prețul rețelei mele private

Încă o dată, aceste planuri permit accesul la o singură țară la alegere, o alegere pe care trebuie să o faceți la momentul achiziției și să fiți alocați până la momentul reînnoirii sau până la actualizarea la un alt plan.

În mod similar, abonamentul global are aceleași durate ale planului la costuri probabil mai mari. Concret, planul de o lună este disponibil pentru 8,97 £ (12,59 USD), în timp ce planul anual, din nou, cel mai eficient din punct de vedere al costurilor, este de 7,17 GBP (10,06 USD) lunar.

Prețul rețelei mele private

În plus, Rețeaua mea privată oferă un serviciu VPN gratuit cu capacități limitate. Mai jos puteți vedea o comparație a caracteristicilor prezentate în planul gratuit, comparativ cu planul anual de abonament pentru o singură țară.

Prețul rețelei mele private

Limitările planului gratuit includ o viteză maximă de 1Mbps, nicio selecție a țării și o singură conexiune pe cont. Pentru unii utilizatori, această soluție poate fi corectă, în funcție de aplicația pentru care se utilizează VPN.

VPN-ul meu privat vă permite să încercați serviciile gratuit timp de trei zile. Tot ce este necesar este să creezi un nume de utilizator și o parolă și să-ți menționezi adresa de e-mail. Nu sunt necesare informații suplimentare sau introducerea metodelor de plată. Cu toate acestea, fiți conștienți de faptul că, după ce alegeți și activați opțiunea de încercare gratuită, nu este clar că aceasta a fost într-adevăr activată. Acest lucru se datorează faptului că vi se oferă o alegere a unui abonament unic sau global, așa cum se vede mai jos. Dacă alegeți una dintre aceste opțiuni și continuați procesul, vi se va solicita în cele din urmă să plătiți.

Abonamentul meu de rețea privată

În loc să alegeți una dintre opțiunile de mai sus, faceți clic pe butonul Servicii opțiune în bara din stânga.

Rețeaua mea privată

După ce faceți clic pe el, veți vedea că procesul de testare gratuit a fost activat într-adevăr și nu sunt necesare acțiuni suplimentare.

Produse și servicii ale rețelei mele private

O garanție de returnare a banilor este, de asemenea, oferită până la 90 de zile de la data plății! Aceasta este o ofertă foarte generoasă, precum și o ofertă revigorantă în comparație cu mulți alți furnizori VPN. Chiar dacă invocați această garanție după 90 de zile, este posibil să fiți în măsură să vă recuperați banii, întrucât, conform întrebărilor frecvente ale acestora, rambursările pentru astfel de solicitări „se vor face la discreția noastră.

În cele din urmă, opțiunile de plată includ comoditatea PayPal și BitPay.

Metodele de plată ale rețelei mele private

Pentru cei care doresc să plătească cât mai anonim posibil, rețineți că, chiar dacă nu dezvăluiți informații personale furnizorului VPN în timpul unei tranzacții, indiferent de metoda de plată pe care o utilizați, furnizorul VPN va cunoaște întotdeauna adresa dvs. IP reală.

Confidențialitate și securitate

Dacă doriți să vă abonați la un serviciu VPN, atunci confidențialitatea vă va rămâne în minte. Această secțiune include informații legale, politici ale furnizorului VPN, considerații de confidențialitate privind plățile, precum și urmărirea site-ului web.

Politici

Rețeaua mea privată include toate regulile și responsabilitățile implicate în utilizarea serviciilor sale în trei documente: Termenii și condițiile, Politica de utilizare acceptabilă și Politica de confidențialitate.

Primii doi au legătură cu responsabilitățile dvs. în calitate de utilizator al serviciului, în timp ce al treilea prezintă modul în care compania gestionează informațiile pe care le pot colecta despre dvs. Primele două pot fi și trebuie revizuite, totuși, aici voi prezenta câteva dintre elementele mai importante găsite în al treilea document:

Conform rețelei mele private, aceasta:

 • Nu păstrează și nu păstrează deloc informații cu privire la activitatea dvs. de Internet, cum ar fi jurnalele de firewall.
 • Nu păstrează și nu păstrează nicio informație despre lățimea de bandă pe care o utilizați.
 • Nu păstrează și nu păstrează nicio întrebare DNS.

Rețeaua mea privată păstrează jurnalele?

Conform politicii de confidențialitate, timpii de conectare și deconectare sunt păstrați doar în scopuri de cont și de administrare, în timp ce jurnalele de trafic nu sunt înregistrate deloc. Cu toate acestea, realitatea este că timbrele de timp ale conexiunii stocate lângă adresele IP - și chiar doar detaliile abonamentului - pot fi utilizate în cele din urmă pentru a monta un atac de corelație de timp e2e. Aceasta ar putea fi folosită pentru a descoperi ce ați făcut online, motiv pentru care mulți preferă să utilizeze o VPN care este zero jurnal.

Rețeaua mea privată are un mecanism Canary Warrant pentru a proteja în continuare confidențialitatea utilizatorilor săi. Pentru mai multe informații despre acest lucru, vă rugăm să faceți clic aici. Cu toate acestea, există întrebări legate de legitimitatea Canarilor de garanție (pentru că Regatul Unit poate impune comenzi de vârf).

Politicile găsite în aceste documente sunt suficient de cuprinzătoare și clare, folosind un limbaj simplu și inteligibil. Pentru majoritatea oamenilor, jurnalul de conectare nu poate provoca prea multe conflicte, întrucât un atac e2e este de obicei pus în aplicare pentru a prinde un criminal destul de grav. Cu toate acestea, pentru unii oameni ar putea fi un breaker.

Situația legală

Rețeaua mea privată are sediul în Hong Kong. Din 1997, Hong Kong a fost sub controlul chinez și este cunoscut faptul că China are unele dintre cele mai stricte legi privind funcționarea și utilizarea VPN-urilor. Cu toate acestea, HK își va păstra independența economică și democratică timp de 50 de ani după ce Marea Britanie a returnat-o în China.

Din acest motiv, Hong Kong are unele dintre cele mai deschise legi Internet și VPN. Nu există legi obligatorii de păstrare a datelor, astfel încât companiile VPN au libertatea legală de a șterge toate jurnalele sau de a nu le înregistra deloc. Acest lucru face oarecum dezamăgitor faptul că VPN-ul rețelei mele private alege să le păstreze. Pentru mai multe informații despre VPN-urile din Hong Kong, aruncați o privire la acest articol ProPrivacy aferent.

Chiar dacă sediul central se află în Hong Kong, serverele VPN din alte țări sunt supuse legilor acestor țări. Din acest motiv, de exemplu, serverele VPN din SUA ar putea fi solicitate să păstreze jurnalele și înregistrările (dacă sunt furnizate un mandat). Pentru mai multe informații despre legile privind VPN-urile și confidențialitatea online în diferite țări, aruncați o privire la Five Eyes, Nine Eyes și 14 Eyes Intelligence.

Procesoare de plată

Procesoarele de plată acceptate de rețeaua mea privată includ PayPal, Gate2Shop, Stripe și BitPay.

Pentru cei interesați de prevenirea fraudei, securitatea plăților și protecția cumpărătorilor, toate aceste procesoare sunt mai mult decât suficiente pentru a acoperi toate bazele. Cu toate acestea, dacă interesul dvs. principal este anonimatul, trebuie să țineți cont de faptul că procesatorii de plată sunt obligați de legile țărilor în care se bazează. Aceasta înseamnă că în unele țări, precum Statele Unite, informațiile despre cumpărători și tranzacții trebuie să fie puse la dispoziția guvernului la cerere.

Conform cercetărilor noastre, PayPal, Stripe și BitPay au toate sediul în Statele Unite, dar compania afiliată a Gate2Shop, SafeCharge, a fost inițial bazată în Bulgaria, ceea ce poate oferi un pic de liniște sufletească. Dacă aceasta este o problemă de excepție importantă pentru dvs., înainte de a lua decizia cu privire la procesorul pe care îl veți folosi, asigurați-vă că revizuiți politicile lor de confidențialitate.

Urmărirea site-ului web

Urmărirea efectuată pe site-ul furnizorului VPN nu compromite în niciun fel integritatea vieții private a sesiunilor VPN cu furnizorul respectiv. Cu toate acestea, orice urmărire extinsă a site-ului web de către o companie care promite să se preocupe de confidențialitatea dvs. poate fi considerată discutabilă.

Urmărirea este legitimă și este înțeles populară, deoarece este o modalitate excelentă pentru proprietari de a evalua popularitatea site-urilor și de a înțelege modul în care vizitatorii interacționează cu acesta. Cu toate acestea, urmărirea poate fi extrem de invazivă pentru vizitatorii site-ului, mai ales dacă urmărirea nu este realizată direct de către proprietarii site-ului, ci de către terți, cum ar fi Facebook.

Din acest motiv, am folosit Badgerul de confidențialitate pentru a afla câte trackere urmăresc potențial această pagină.

Urmărirea site-ului meu de rețea privată

După cum puteți vedea din imaginea de mai sus, există șapte trackere potențiale, inclusiv Facebook, Google și DoubleClick. Pe de o parte, acest lucru este destul de rezonabil, deoarece anumite site-uri ale furnizorului VPN au fost cunoscute a avea douăzeci sau mai mulți trackeri potențiali. Pe de altă parte, faptul că terții fac urmărirea nu este oarecum ideal.

Vizitați rețeaua mea privată »

Criptarea

Atunci când evaluăm securitatea serviciilor furnizorului VPN, examinăm întotdeauna configurația OpenVPN a acestora. Implementarea OpenVPN cu Rețeaua mea privată este foarte sigură. Rețeaua mea privată utilizează următoarele setări:

AES-256-CBC și SHA-256 sunt utilizate pentru criptarea canalului de date și pentru autentificarea hash-ului. Canalul de control este negociat de fiecare dată când se face conexiunea, parametrii preferați fiind setați la un AES-256 impresionant pentru cifrarea canalului de control și SHA-384 pentru autentificarea sa. Strângerea de mână folosită este RSA-4096, iar secretul înainte este activat implicit cu tastele Diffie-Hellmann de 1024 biți.

Este demn de remarcat faptul că configurația generală de aici este puternică și poate fi considerată printre cele mai bune configurații de criptare și setări de securitate disponibile pe VPN-urile revizuite pe site.

Pentru informații tehnice mai detaliate despre problemele de securitate VPN, consultați criptarea VPN: Ghidul complet pentru a afla mai multe.

Ușurință în utilizare

În timp ce cercetam informații despre rețeaua mea privată, am descoperit că site-ul Web părea inițial clar și intuitiv. Dar, în timp ce am continuat să navighez, a devenit puțin dificil să ajung la secțiuni specifice, deoarece linkurile directe către acestea nu erau disponibile de pe pagina principală.

O secțiune numită „The Techie Bits” explică modul în care funcționează VPN, ce protocoale acceptă și alte informații utile atât pentru începători cât și pentru utilizatori avansați. Această secțiune nu are un buton de meniu principal, dar se găsește doar printr-un singur link mic pe pagina principală, care poate fi dificil de găsit. Este posibil ca designerii să fi considerat aceste informații neimportante pentru majoritatea utilizatorilor, dar nu sunt de acord.

De asemenea, nu am putut găsi cu ușurință toate informațiile referitoare la caracteristicile și serviciile furnizate cu fiecare abonament. Cu toate acestea, am fost foarte fericit să constat că baza de cunoștințe, care este în esență o secțiune de întrebări frecvente, a răspuns aproape tuturor întrebărilor mele folosind funcția de căutare. Din nou, însă, această secțiune importantă nu are un link de meniu principal, dar este accesibilă doar printr-un link „tipărire fină” din partea de jos a paginii.

În plus, politica de confidențialitate se găsește doar în partea de jos a paginii, iar link-ul este de fapt spart atunci când faceți clic pe pagina bazei de cunoștințe..

Site-ul meu de rețea privatăSecțiunea Setări, care descrie în detaliu instrucțiunile de instalare cu privire la client pentru fiecare platformă, a fost destul de bine scrisă și suficient de completă, cel puțin pentru procedurile de instalare pe care le-am urmat.

Deși are câteva ciudățenii în aspect și o legătură ruptă pe care tocmai am găsit-o, baza de cunoștințe detaliată și completă și secțiunea Setări sunt calitățile de răscumpărare ale site-ului.

A sustine

Deși suportul 24/7 lipsește din arsenalul de funcții al acestui VPN, sistemul de ticketing de asistență este rezonabil adecvat. Am pus o întrebare pe acest sistem și am primit un răspuns complet și detaliat în mai puțin de cinci minute. Acum acordat, este posibil să fi apărut o întâmplare, cu toate acestea, după ce am trimis oa doua solicitare câteva ore mai târziu, mi s-a răspuns în aceeași zi.

Ceea ce nu m-am bucurat a fost sistemul online de a răspunde la un bilet, care nu părea să funcționeze. Există un câmp text în care sunteți invitat să răspundeți: Serviciul meu pentru clienți din Rețeaua privată

Când faceți clic pe el pentru a începe introducerea textului, acesta este dezactivat și nu puteți introduce niciun text:

Rețeaua mea privată de asistență pentru clienți

A trebuit să răspund folosind email-ul, care este la fel de eficient, dar este oarecum dezamăgitor. Pentru înregistrare, foloseam Chrome. Când am încercat să fac același lucru folosind Internet Explorer, am întâlnit același comportament.

Asistența a fost rapidă și cu cunoștință, dar pe site-ul de asistență au apărut sclipici.

Procesul

Procesul de înregistrare a fost foarte simplu și rapid. Am furnizat un nume, nume de utilizator, parolă și o adresă de e-mail și am ales planul global de abonament pentru o lună. Am plătit prin PayPal și contul meu a fost activat. Rețineți că, atunci când vă conectați la contul propriu pe site, vi se cere să utilizați adresa de e-mail; în timp ce vă conectați la serviciu folosind clientul VPN, numele de utilizator trebuie utilizat. Acest lucru nu a fost clar clar în acest proces și poate provoca un pic de confuzie.

Instalare

Instrucțiunile de instalare sunt personalizate pentru fiecare tip de instalație pe care o puteți efectua. Fiecare include instrucțiuni detaliate pas cu pas, iar unele dintre paginile de configurare Windows au, de asemenea, tutoriale video utile. Configurarea pentru aplicația Mac VPN este foarte asemănătoare cu clientul Windows și există un ghid de configurare pentru acesta, pe site-ul lor web.

Setările rețelei mele private

Am folosit Windows 7 pentru instalarea mea. Pentru toate instalațiile Windows, procesul este aproape identic. Am descărcat fișierul și l-am rulat pentru a începe instalarea.

Un lucru puțin ciudat este că vi se recomandă să alegeți unii dintre parametrii de conectivitate în timpul instalării. Enervant, trebuie să alegeți ce țări doriți să vă conectați la această etapă. Dacă ați achiziționat un abonament pentru o singură țară, va trebui să alegeți o singură țară în această etapă și să rămâneți cu ea.

Configurarea rețelei mele private

Dacă ați ales abonamentul global, așa cum am făcut-o, puteți alege orice număr de țări. În această instalare, le-am ales pe toate pentru a-mi menține opțiunile deschise. Dacă alegeți să instalați doar unele țări și la o dată ulterioară doriți să adăugați mai multe, va trebui să reporniți programul de instalare. Așa că sugerez să le selectați pe toate.

Un alt parametru pe care trebuie să îl alegeți în timpul instalării este metoda de conectare. Acum, acest client specific acceptă doar OpenVPN, dar vi se cere să specificați dacă acest lucru va fi aplicat folosind TCP sau UDP și ce port doriți să utilizați.

Configurarea rețelei mele private

UDP oferă o viteză de conectare oarecum mai rapidă, deoarece există mai puține aeriene decât TCP. Dacă nu sunteți sigur care sunt avantajele fiecăruia sau nu aveți niciun motiv să modificați protocolul sau numerele de port, trebuie doar să păstrați implicit.

După aceasta, instalarea începe. În timpul instalării, un software suplimentar solicită instalarea permisiunii. Acest lucru este necesar pentru a permite OpenVPN să funcționeze corect cu clientul. Clic Instalare a continua.

Instalarea rețelei mele private

După ce faceți clic Instalare poate fi nevoie de câteva minute până la finalizarea instalării. După ce configurarea este terminată și pictograma client roșu VPN apare în tavă, știi că instalarea este completă.

Instalarea rețelei mele private

Clientul Desktop

Clientul este relativ simplu de utilizat, deși poate fi un pic incomod în unele funcționalități. Făcând clic dreapta pe pictograma client roșu VPN, apare un meniu cu toate țările disponibile la care vă puteți conecta. Țările particulare care apar în meniu depind de alegerile pe care le-ați făcut în timpul instalării. Pentru că le-am ales pe toate, meniul este destul de lung și oarecum dificil de navigat.

Clientul meu de rețea privată

Vă puteți conecta la țara dvs. la alegere folosind meniul de mai sus. Când faceți acest lucru, apare o fereastră care arată acțiunile detaliate care sunt efectuate și starea VPN. În acest exemplu, m-am conectat la serverul VPN din Ungaria.

Configurația rețelei mele private

După ce aceasta este completă, pictograma roșie devine verde și sunteți informat despre adresa dvs. IP și că conexiunea este completă.

Configurarea rețelei mele private

Observați că rețeaua mea privată furnizează o adresă IP a formularului 10.X.X.X. Aceasta este ceea ce este cunoscută sub numele de adresă IP privată conform RFC 1918. Rețeaua mea privată furnizează adrese IP private pentru toți clienții lor, ceea ce înseamnă că, la serverul VPN, se folosește traducerea adresei de rețea. Utilizatorii ar trebui să fie conștienți, însă, pentru anumite tipuri de activități desfășurate cu VPN, cum ar fi Voice over IP, acest lucru ar putea introduce unele complicații.

Odată conectat, puteți verifica starea conexiunii dvs. făcând clic dreapta pe pictograma VPN verde, alegând conexiunea activă, indicată printr-o marcă de selectare și selectând Afișează starea.

Configurația rețelei mele private

Fereastra rezultată care apare arată toate evenimentele anterioare care au avut loc, precum și starea actuală a conexiunii:

Configurarea rețelei mele private

În cele din urmă, pentru cei cu experiență tehnologică și înțeleg ce se întâmplă sub capotă, vi se oferă opțiunea de editare a fișierului de configurare OpenVPN pentru fiecare server la care vă conectați. Pentru a face acest lucru, faceți clic dreapta pe pictograma VPN verde, alegeți conexiunea VPN pe care doriți să o editați și faceți clic pe Editează Config.

Configurația rețelei mele private

Aceasta deschide fișierul .opvn asociat serverului VPN specific. Aceste fișiere sunt utilizate pentru a stoca setările de conexiune detaliate pentru sesiunea OpenVPN.

Pentru a examina setările generale ale clientului, puteți face clic dreapta pe pictograma VPN verde, derula în jos (dacă meniul depășește înălțimea ecranului) și alegeți Setări ...Configurarea rețelei mele private

De aici puteți regla unele dintre caracteristicile clientului. În General fila, puteți schimba limba, cu o multitudine de opțiuni disponibile, alegeți să lansați clientul la pornirea Windows, precum și să configurați unele preferințe care au legătură cu aspectul, logarea și informațiile pop-up..

Setările rețelei mele private

Avansat fila include parametri suplimentari, cum ar fi locația fișierelor de configurare și jurnal, precum și cronometre pentru procesul de conectare.

Setările rețelei mele private

Despre fila include informații despre client, versiunea sa și informații despre copyright.

Setările rețelei mele private

Până la acest moment, toate opțiunile de configurare prezentate mai sus implică protocolul de criptare SSL OpenVPN. OpenVPN este metoda preferată de conectare, deoarece generează cel mai bun în criptarea rețelei și include, de asemenea, opțiuni suplimentare de configurare indisponibile cu celelalte metode acceptate.

Pentru dispozitivele VPN Windows, IKEv2, L2TP și PPTP sunt de asemenea acceptate, chiar și așa, la prima vedere, iar după ce ați petrecut ceva timp căutându-l pe site, nu este evident modul de configurare a acestor setări. După ce ne-am adus în continuare în baza de cunoștințe a site-ului, configurația pentru aceste protocoale este acceptată numai folosind clientul VPN autohton Windows.

Pentru a fi sincer, clientul VPN și toate procedurile descrise mai sus pentru ca acesta să funcționeze este o durere. Am avut experiență cu VPN-urile și am înțeles cum funcționează, am reușit să trec prin ea relativ repede, dar nu mi-a plăcut foarte mult. Pentru începători și utilizatori cu experiență deopotrivă - având în vedere prețul - acest client VPN este o glumă. Cu toate acestea, cel puțin este OpenVPN.

Alte platforme

Rețeaua mea privată oferă clienți VPN pentru computere desktop Windows, Linux și Apple, precum și pentru dispozitive iOS, Android, Kindle și routere DD-WRT. Nu se menționează extensiile browserului VPN pe site, așa că presupun că niciuna nu este disponibilă în prezent ./vpn-comparison/android-vpns/vpn-comparison/android-vpns

Aplicații pentru mobil

Aplicația mobilă pentru Rețeaua mea privată pe care am testat-o ​​a fost versiunea Android, cu toate acestea, au și un VPN pentru utilizatorii de iPhone. Instalarea și testarea au fost efectuate pe un Samsung Galaxy S8 + care rulează Android 8.0.0.

Aplicația VPN Android are un rating de 3,8 pe magazinul Google Play, are o dimensiune de aproximativ 20 MB și a fost descărcată și instalată destul de ușor. Odată deschis, vi se solicită să introduceți datele de autentificare VPN.

Aplicația mea mobilă pentru rețea privată

După ce au fost introduse datele de acreditare, atingeți Autentificare. Următoarea pagină prezentată arată locația dvs. curentă, adresa IP și o pictogramă mare care indică că sunteți deconectat în prezent. Chiar dacă aplicația rulează, nu au fost realizate încă conexiuni VPN.

Aplicația mea mobilă pentru rețea privată

Vi se cere să alegeți o țară din meniul derulant găsit în partea de jos. Spre deosebire de clientul desktop, toate țările sunt incluse automat.

Aplicația mea mobilă pentru rețea privată

Am selectat din nou Ungaria.

Aplicația mea mobilă pentru rețea privată

Apoi am apăsat butonul Conectați buton în partea de jos. Apare un avertisment din partea sistemului de operare care indică faptul că aplicația dorește să creeze un VPN.

Aplicația mea de rețea privată Android

După atingerea OK, indicatorul devine galben și apoi verde odată conectat cu succes. Vi se spune locația la care v-ați conectat și adresa IP a serverului VPN la care sunteți conectat, adică adresa la care serviciile de pe Internet văd ca adresa dvs. de fiecare dată când vă conectați. O pictogramă cheie apare, de asemenea, în stânga barei de stare superioare care indică că sunteți conectat printr-un VPN.

Aplicația mea pentru iPhone din rețeaua privată

Făcând clic pe butonul meniu din partea stângă sus, puteți vedea detalii despre contul dvs. și opțiunile pe care le aveți cu privire la conexiune.

Aplicația mea mobilă pentru rețea privată

Sub Setări opțiune, vi se furnizează aceleași patru opțiuni furnizate în timpul instalării clientului desktop. Aici, aveți ocazia să le modificați chiar și după instalarea.

Setările aplicației mele pentru rețea mobilă privată

Din utilizarea acestei aplicații, se pare că este acceptat doar OpenVPN. Dacă doriți să utilizați una din celelalte opțiuni de criptare disponibile, atunci trebuie să utilizați clientul VPN Android nativ. Acest lucru este confirmat în tutorialele pas cu pas găsite pe site-ul web pentru configurarea altor protocoale cu Android.

Spre deosebire de clientul desktop și aș dori să subliniez acest punct, aplicația Android este mult mai intuitivă, vă permite să vă schimbați selecțiile și opțiunile după instalare și vă oferă o experiență foarte rapidă și simplificată.

Gânduri finale

Această recenzie a rețelei mele private VPN a început cu mari speranțe, deoarece multe descrieri de pe site erau încurajatoare și arătau minunat. Ca VPN, se pare că funcționează în siguranță și corect, chiar dacă este mult mai lent decât alți furnizori din gama sa de preț. Cu toate acestea, site-ul cu deficiențe și clientul Windows incomod, precum și decizia sa de a stoca jurnalele de conectare mă fac mai puțin impresionat de acest furnizor.

Având în vedere aceste probleme, atât locația unică, cât și planurile de abonament global par o pierdere de bani. Dacă sunteți bine cu clientul de birou elegant și stângace și vă veți conecta numai la o țară, atunci Rețeaua mea privată ar putea fi în regulă. Există însă VPN-uri pe piață care au clopote și fluiere cu peste 30 de țări la un preț similar. Deci, până la urmă, trebuie să vă întrebați: de ce să vă abonați la VPN-ul meu privat? Cu siguranță nu aș face.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me