Drum


 • Prețuri

  Din $ 4.17
  / luna

ProPrivacy.com Scor
6.5 din 10

rezumat

Cu sediul în Chișnau, capitala Moldovei, HideIPVPN este împotriva unui talent local foarte impresionant pe piața VPN. România este casa unora dintre cele mai bune servicii VPN din lume, iar Moldova învecinată este fierbinte.

Ca majoritatea serviciilor VPN din regiune, HideIPVPN a creat o gamă largă de planuri. Va dura ceva timp pentru a citi toate opțiunile pe care le prezintă serviciul. Din fericire, am făcut toată munca grea pentru tine. Aflați despre planurile de servicii ale lui HideIPVPN, cum să cumpărați unul și cum puteți beneficia la maxim citind această recenzie.

Statistici rapide

 • competență
  Moldova
 • Conexiuni simultane
  3
 • ţări
  8

Caracteristici

Caracteristicile pachetului companiei sunt:

 • Garanție de returnare de 30 de zile
 • Proces VPN gratuit 24 de ore
 • Șase zile de încercare inteligentă pentru DNS gratuite
 • Trei conexiuni simultane
 • Aplicație de autoinstalare
 • Interfață ușor de utilizat
 • Transfer de date nelimitat
 • Reduceri cu mai multe pachete
 • Ucide întrerupătorul
 • Testele de viteză la server la cerere
 • P2P permis pe unele servere
 • Proxy HTTPS
 • Acceptă PayPal și Bitcoin, precum și carduri de credit
 • OpenVPN, IKEv2, L2TP, SSTP, SoftEther și PPTP
 • Aplicații pentru Windows, Mac OS X, macOS, iOS și Android

Compania operează 28 de servere în opt țări. Există șase servere în SUA, două în Canada, șase în Marea Britanie, trei în Germania, patru în Olanda, trei în Polonia și unul în Singapore și Franța..

Alocația de conexiune concomitentă are anumite restricții. Nu vă puteți conecta la același server de două ori în același timp. Cu toate acestea, întrucât majoritatea locațiilor din țară oferite de serviciu au mai multe servere, trebuie doar să vă conectați la un server diferit din aceeași țară de fiecare dată pentru a vă califica pentru maximum trei conexiuni simultane..

Serviciul inteligent DNS permite "nelimitat" conexiuni simultane. Cu toate acestea, toate aceste conexiuni trebuie să provină de la aceeași adresă IP, ceea ce înseamnă din spatele aceluiași router.

Vizitați HideIPVPN »

Viteză și performanță

Am efectuat teste de viteză ale aplicației HideIPVPN cu protocolul sistemului setat la OpenVPN folosind UDP. Am folosit IPLocation.net pentru a detecta locația fizică a serverelor accesate pentru test. S-a descoperit că US1 se află în Manassas, Virginia. Al doilea test din America de Nord a fost efectuat prin serverul Canada1 al HideIPVPN, pe care IPLocation l-a raportat ca fiind la Montreal. Toate testele din America de Nord au fost măsurate pe o conexiune la un server de testare din Miami.

Pentru un test al performanței transatlantice, m-am conectat la un server de test din Londra. Aceste teste s-au derulat pe serverul H1IPVPN din Marea Britanie, despre care IPLocation mi-a spus că se află în Gosport, Hampshire.

În fiecare caz, s-au efectuat cinci teste cu testmy.net din Republica Dominicană, cu o conexiune neprotejată care rulează la fiecare server de test utilizat pentru o comparație de bază. Graficele arată viteza cea mai mare, cea mai mică și medie pentru fiecare server și locație. Consultați explicațiile noastre pentru testarea vitezei complete pentru mai multe detalii.

Viteza HideIPVPN

Vitezele astea vi se vor părea lent. Acest lucru se datorează faptului că serviciul de internet obișnuit din Republica Dominicană este mult mai lent decât internetul disponibil în Europa sau America de Nord. Cu toate acestea, dacă sunteți în vacanță sau vă retrageți într-o țară mai caldă, acestea sunt condițiile locale cu care este probabil să vă confruntați atunci când vă conectați la serviciile TV TV de acasă.

HideIPVPN nu a determinat viteza să încetinească prea mult. Aceasta a fost o performanță respectabilă.

În timp ce m-am conectat la serverul UK1, am accesat site-ul de test, ipleak.net mi-a raportat locația ca în Marea Britanie și am observat apeluri la 60 de adrese de server DNS diferite. Patru dintre serverele DNS se aflau în Georgia, SUA, iar restul erau toate în Belgia.

Un alt site de test, doileak.com m-a plasat în Marea Britanie și a văzut, de asemenea, că computerul meu accesa serverele DNS din Statele Unite și un alt loc. DoILeak a raportat acele alte servere DNS ca fiind în Olanda.

Furnizorul meu de servicii de internet nu utilizează adrese IPv6 și, prin urmare, nu am putut să testez scurgeri IPv6.

Prețuri și planuri

HideIPVPN are cinci planuri de servicii diferite. În fiecare caz, puteți alege să primiți un abonament la serviciu timp de o lună, trei luni sau un an. Pachetul de top include acces la toate serverele administrate de companie.

Ascunderea prețurilor pentru IPVPN

Dacă știți că nu veți mai avea nevoie să accesați toate locațiile serverului și doriți doar ca un VPN să intre într-o anumită țară, puteți economisi bani alegând un plan specific țării. Primul dintre acestea vă oferă acces la serverele HideIPVPN din Statele Unite. Compania are servere în Washington DC, Los Angeles, San Jose, Buffalo, Texas și Chicago.

Ați putea alege un plan pentru a avea acces doar la serverele din Marea Britanie. În total sunt șapte - patru la Londra și trei la Maidenhead. Planul specific țării terțe oferă acces doar la cele trei servere HideIPVPN din Polonia, dintre care două sunt în Varșovia și unul este în Katowice.

Dacă doriți doar să utilizați VPN pentru protecție atunci când descărcați cu sistemul BitTorrent, puteți opta doar pentru a obține acces la serverele germane și olandeze ale HideIPVPN. Aceasta include un număr de opt servere - trei în Germania și cinci în Olanda. De asemenea, obțineți acces la aceste servere cu pachetul Ninja, deci acesta este singurul alt plan cu care este permisă activitatea P2P.

HideIPVPN rulează de asemenea un serviciu inteligent DNS. Puteți citi despre conceptul de DNS inteligent ulterior în această recenzie. Dacă doriți doar o modalitate de a intra în serviciile TV în străinătate, opțiunea inteligentă DNS ar putea fi cea mai bună soluție.

Nu există nicio limită la numărul de conexiuni pe care le puteți realiza cu serviciul DNS. Cu fiecare plan VPN, puteți conecta simultan trei dispozitive la serviciu. Cu toate acestea, nu aveți voie să partajați un cont.

Un pachet DNS inteligent este inclus cu pachetul Ninja și fiecare dintre cele trei pachete VPN specifice fiecărei țări include utilizarea unui DNS inteligent doar pentru țara respectivă.

HideIPVPN acceptă plăți cu card de credit, PayPal și Bitcoin. Compania oferă o perioadă de rambursare de 30 de zile. Cu toate acestea, există condiții pentru acea amabilitate. Vi se permite o rambursare numai în prima lună la care v-ați abonat vreodată la HideIPVPN. Așadar, dacă ați mai avut un abonament înainte, nu veți primi o garanție de înapoiere cu următorul abonament. În mod similar, dacă plătiți un acord de facturare repetat, numai prima perioadă a acestui acord sunteți eligibil pentru o rambursare.

Puteți obține o rambursare numai dacă utilizați Windows, Mac OS sau Linux. Nu există niciun acord de restituire pentru utilizatorii sistemelor de operare mobile. Deși puteți instala o VPN și un DNS inteligent pe routere și set-top box-uri, nu există nicio garanție că serviciul va funcționa pe toate tipurile de astfel de dispozitive, deci nu puteți obține o rambursare din motivul că ați instalat serviciul. pe un router și nu a funcționat.

Având în vedere limitările politicii de rambursare, este mai bine să profitați de proba gratuită oferită de HideIPVPN înainte de a efectua un abonament. Procesul VPN gratuit durează o zi și vă oferă acces la pachetul Nina. Pachetul inteligent DNS poate fi încercat într-o probă gratuită de șapte zile.

Confidențialitate și securitate

HideIPVPN oferă șase protocoale de criptare diferite: OpenVPN, IKEv2, L2TP, SSTP, SoftEther și PPTP. Dintre acestea, noi la ProPrivacy.com recomandăm OpenVPN ca cea mai bună opțiune. Acesta este probabil cel mai cuprinzător sistem VPN disponibil, deoarece nu numai că include proceduri bune de securitate pentru date, dar metodele sale de autentificare a serverelor la distanță combate pericolul ca conexiunile dvs. să fie eventual interceptate de cineva care se prezintă ca serverul respectiv.

O caracteristică utilă de securitate conținută în aplicație este "Aplicația Killer." Aceasta este ceea ce alte VPN-uri numesc a "comutator ucide." Acest utilitar nu încheie de fapt aplicațiile care rulează pe computer. Cu toate acestea, le blochează accesul la internet. Aceasta este o măsură importantă de confidențialitate, deoarece împiedică conectarea acelor aplicații doar atunci când VPN nu este angajat. În aceste condiții, orice comunicare din computerul dvs. ar avea adresa dvs. IP reală și v-ar compromite protecția vieții private.

Criptarea

OpenVPN este o bibliotecă de proceduri și nu un protocol rigid. Implementarea sistemului poate utiliza una dintre mai multe cifre pentru a proteja datele. Cel mai puternic cifru disponibil pentru OpenVPN este AES, care este sistemul de criptare pe care îl folosește HelpIPVPN. Puterea criptării constă în lungimea cheii utilizate pentru codificarea datelor. VPN-urile de top folosesc o cheie de 256 biți. Aceasta este lungimea cheie folosită de HideIPVPN pentru criptarea AES.

Stabilirea sesiunii și procedurile de distribuție cheie AES ale OpenVPN folosesc un al doilea cifrat de criptare. HideIPVPN folosește criptarea RSA cu o cheie 2048 biți. Acest lucru creează o securitate puternică, dar compania folosește o metodă mult mai puternică pentru stabilirea sesiunilor pentru implementarea sa SoftEther, care este RSA cu o cheie de 4096 biți.

Plată

Multe VPN organizează colectarea plăților de la clienți printr-o companie separată, astfel încât să nu fie nevoie să păstreze detalii personale asupra utilizatorilor lor în cadrul activității lor. HideIPVPN nu este așa. Dacă plătiți cu cardul de credit sau chiar cu PayPal, trebuie să vă dați un nume real atunci când vă înscrieți. Acest lucru se datorează faptului că aceste detalii sunt utilizate ca parte a procedurilor de verificare a plăților. HideIPVPN va primi și adresa de domiciliu. Dacă doriți să evitați dezvăluirea acestor detalii, ar trebui să utilizați Bitcoin pentru a plăti serviciul.

De asemenea, trebuie să dați o adresă de e-mail pentru a crea un cont. Aceasta ar trebui să fie o adresă reală, deoarece compania vă va trimite e-mailuri de confirmare a contului. Cu toate acestea, dacă nu doriți să dați adresa dvs. de e-mail obișnuită, configurați un cont de e-mail pentru arzătoare pentru comunicările cu compania.

Compania are sediul în Moldova, care se află în afara regimurilor restrictive, cum ar fi alianța de securitate Five Eyes sau UE. Moldova nu are legi de păstrare a datelor, iar HideIPVPN declară că nu ține înregistrări ale activităților clienților săi pe serverele VPN: "Nu stocăm adrese IP, istoric de navigare, destinație trafic sau interogări DNS. HideIPVPN nu poate fi obligat să furnizeze date care nu există din cauza politicii noastre de jurnal." Aceasta se adaugă la Politica de confidențialitate perfectă.

Ușurință în utilizare

Sigla HideIPVPN este chipul mascat al unui războinic Nina. Această temă Ninja parcurge întregul site, formând tema principală pentru ilustrațiile sale. Site-ul arată foarte bine și este bine planificat. IT explică bine conceptele VPN-urilor și include chiar și multe detalii tehnice împrăștiate prin text.

În general, site-ul web HideIPVPN este atractiv și prietenos, demonstrând totuși competență. Compania a reușit să creeze o impresie care îți oferă încredere în abilitățile sale, fiind în același timp abordabilă și distractivă.

Principalul mediu de navigare al site-ului este un meniu din partea de sus a ecranului. Acest lucru rămâne fix în fereastră în timp ce parcurgeți pagina în jos. Există mai multe legături de navigare în partea de jos a paginilor site-ului.

Compania menține un blog pe site. Aceasta oferă câteva lecturi interesante despre confidențialitatea online și, de asemenea, completări la serviciul HideVPN. Blogul primește postări noi de aproximativ trei ori pe lună.

De asemenea, compania rulează un profil Facebook, pe care îl puteți urmări. De obicei, aceasta direcționează doar atenția publicului asupra noilor postări de blog disponibile pe site-ul companiei. Cu toate acestea, HidePVPN rulează promoții ocazionale pe rețelele sale de socializare și puteți câștiga un serviciu gratuit cu unele dintre acestea. Aceste oferte sunt disponibile și pe feedul Twitter al companiei. HideIPVPN are și un cont Google+.

A sustine

Puteți accesa o fereastră de chat live făcând clic pe oblongul gri din partea stângă jos a fiecărei pagini din site. Dacă există cineva de la biroul de ajutor care gestionează utilitatea chat-ului live, veți vedea mesajul "Chat live" în acest domeniu.

Va trebui să introduceți numele și adresa de e-mail pentru a începe o conversație. Dacă nu există nimeni disponibil pe chatul live, fila de acces are mesajul "Contactează-ne." Când faceți clic pe acest câmp, deschideți o fereastră de mesaj.

Operatorii de birou de asistență pentru chat-uri live nu sunt foarte informați. Am pus o întrebare simplă despre criptarea folosită în VPN și persoana care trebuia să ajute cu problema mea nu a putut răspunde.

Elementul de meniu Asistență vă duce la pagina de întrebări frecvente a site-ului web. Răspunsurile de pe această pagină sunt foarte cuprinzătoare și ar trebui să vă ofere toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă simți confortabil cu privire la înscriere. Butoanele din partea de sus a paginii vă duc la tutoriale și ghid despre cum să instalați diferite elemente ale pachetului de servicii - adică VPN, DNS inteligent și server proxy.

Există un mic formular de contact în partea de jos a paginii cu întrebări frecvente. Cu toate acestea, întrebările introduse în această secțiune nu sunt înregistrate ca bilete de asistență. Am introdus o întrebare în acest formular și nu am primit niciodată răspuns.

Puteți accesa un formular de bilet de asistență mai detaliat prin link-ul Contactați-ne din subsolul site-ului sau prin zona Client. Accesați Zona Client din linkul Log in din meniul de sus al site-ului. Biletele de asistență ridicate pe această cale pot fi înregistrate și puteți vedea progresul fiecăruia în secțiunea Deschideți bilete de asistență din tabloul de bord.

Faceți clic pe numele pachetului de servicii active pentru a obține numele de utilizator și parola pentru aplicația VPN. Puteți schimba ambele. Această pagină de detalii a pachetului este de asemenea unde primiți software-ul VPN. Puteți instala

Procesul

Deoarece HideIPVPN pune restricții la politica sa de rambursare, este mai bine să testați sistemul cu oferta de încercare gratuită a companiei înainte de a vă înscrie la un abonament. Asigurați-vă că aveți un jurnal clar în ziua în care v-ați înscris, deoarece trebuie să vă asigurați că serviciul vă oferă toate funcționalitățile pe care le căutați.

Încercare gratuită

Obțineți formularul de încercare gratuită din pagina principală a site-ului. Căutați "Obțineți încercarea mea gratuită acum" buton. Introduceți numele și adresa de e-mail în formular și faceți clic pe butonul verde mare din partea de jos.

Adresa de e-mail trebuie să fie reală, deoarece datele de acreditare sunt trimise acolo. Acestea sunt destinate zonei clienților de pe site-ul web de unde descărcați aplicația. Numele de utilizator și parola VPN sunt diferite.

Înscrierea

Pentru a plăti serviciul, accesați pagina Prețuri, selectați o perioadă de abonare, apoi faceți clic pe butonul "Comanda acum" butonul de sub descrierea planului ales. Acest lucru vă duce la coșul de cumpărături.

Introduceți adresa dvs. de e-mail. Dacă aveți deja un cont după obținerea procesului gratuit, faceți clic pe butonul Conectare și introduceți numele de utilizator și parola.

Faceți clic pe un tip de plată, bifați caseta Termeni de servicii și apăsați butonul verde pentru a continua. Formatul ecranului de plată variază în funcție de tipul de plată pe care l-ați ales.

Veți primi confirmarea contului dvs. prin e-mail. Dacă ați încercat deja proba gratuită, serviciul plătit va rula pe același cont. Cu toate acestea, veți vedea că data de expirare a accesului dvs. a fost prelungită.

Instrucțiunile de descărcare și instalare a software-ului sunt accesibile din pagina de asistență sau prin detaliile pachetului din zona clienților.

Clientul VPN Windows

Expertul de instalare va instala o scurtătură pe desktop. Faceți clic pe comanda rapidă pentru a deschide aplicația. Prima dată când accesați sistemul, va trebui să introduceți numele de utilizator și parola VPN. Verifică "Aminteste-ti parola" în așa fel încât să nu fie obligatoriu să tastați aceste acreditări de fiecare dată când deschideți aplicația.

Aplicația poate utiliza cinci metodologii VPN diferite și puteți alege pe care o preferați pentru conexiune, apăsând unul dintre butoanele Protocolului VPN din partea de sus a ferestrei.

Meniul lateral vă oferă acces la pagina Setări. Facilitățile din această secțiune a aplicației vă permit să dictați dacă aplicația rulează ori de câte ori Windows pornește și, de asemenea, dacă ar trebui să se conecteze automat la un server VPN implicit.

Opțiunea Protocoale OpenVPN din partea de jos a ferestrei vă permite să decideți dacă doriți să rulați conexiunile dvs. la un server VPN folosind Protocolul de control al transmisiei sau Protocolul Datagrama utilizator. UDP este mai ușor și este mai bun pentru aplicațiile moderne care necesită transferuri rapide de date, cum ar fi telefonie IP, jocuri online și streaming video.

Comutatorul de ucidere al aplicației HideIPVPN este puțin complicat. Multe companii VPN care decid să includă un comutator de ucid în aplicațiile lor creează doar opțiunea de a impune un bloc la nivel de sistem pe accesul la internet până când VPN este activ. În implementarea HideIPVPN, trebuie să nominalizați fiecare aplicație pe care doriți să o controlați. Această funcție este disponibilă de la "Aplicația Killer" butonul din meniul stânga al aplicației.

Înapoi pe ecranul principal al aplicației, trebuie să selectați un server înainte de a vă conecta. Faceți clic pe unul dintre butoanele decorate cu steagul pentru a selecta o țară înainte de a accesa lista derulantă a serverelor disponibile.

Această listă arată doar numele serverului în ordine alfabetică. Puteți obține această listă reorganizată, astfel încât comanda să se bazeze pe ce server este mai rapid accesat din locația dvs., care este cea mai rapidă din listă. Obțineți această reordonare făcând clic pe butonul "Sortează după viteză" butonul de lângă lista derulantă a serverului.

Faceți clic pe butonul Conectare pentru a contacta serviciul ales. Procesul de conectare durează un timp, dar odată ce legătura VPN este activă, butonul Conectare se schimbă pentru a afișa eticheta "Deconectat.

Alte platforme

HideIPVPN are aplicații personalizate pentru dispozitive Windows, Mac OS X, macOS, Android și iOS. Puteți instala, de asemenea, aplicații terțe pentru a utiliza VPN pe mașinile Linux. Serviciul poate fi instalat și pe routere și set-top box-uri. Cu toate acestea, garanția de rambursare se aplică numai implementărilor Windows, Mac și Linux ale serviciului.

Alte servicii

Accesul inteligent la DNS și serverul proxy al HideIPVPN vă oferă alte opțiuni pentru accesarea site-urilor de peste mări care restricționează accesul persoanelor din aceeași țară.

Un serviciu proxy îți orientează conexiunile printr-un server de mediere, prezentând cererea dvs. pentru paginile Web de la adresa sa, mai degrabă decât de la a ta. Deoarece site-urile cu restricții regionale verifică adresa sursă a unei solicitări, un serviciu proxy ar trebui să vă permită să ocoliți restricțiile.

Un serviciu DNS inteligent îți direcționează opțional traficul. Adresele web nu există cu adevărat pe internet, așa că, înainte ca browserul să poată merge și să aducă o pagină pe un server web, trebuie să știe adresa de internet a acelei gazde. Adresa de internet este cunoscută în mod obișnuit ca adresa IP și un server de nume de domeniu stochează adresele IP pentru toate numele site-urilor (domenii) din lume.

Un DNS inteligent înlocuiește IP-urile serviciilor web cu restricții regionale cu adresa serverului său proxy. Așadar, atunci când utilizați un serviciu inteligent DNS, accesul la BBC iPlayer va fi redirecționat prin proxy, în timp ce accesul la alte site-uri web, cum ar fi cel al Yahoo.com va călători pe ruta obișnuită..

Uneori vă puteți confrunta cu dificultăți în utilizarea proxy-urilor, deoarece unele sisteme proxy elimină elemente potențial riscante într-o pagină web, care poate include orice lucru cu un program în spatele acesteia, cum ar fi butoane sau playere video.

Un VPN este un tip de proxy. Cu toate acestea, are funcții suplimentare de securitate, deoarece criptează complet toată conexiunea dintre computer și serverul proxy. Dacă locuiți în China, sau într-o altă țară care blochează sau monitorizează traficul pe internet, aveți nevoie de un VPN, deoarece trebuie să strecurați controalele guvernamentale din trecut. Chiar și furnizorul de servicii de internet nu este în măsură să privească traficul dvs. de internet atunci când utilizați un VPN. În unele cazuri, atunci când accesați servicii de streaming video, acest nivel de confidențialitate este necesar, deoarece unii ISP-uri practică accelerația, ceea ce reprezintă încetinirea intenționată a anumitor tipuri de trafic de internet..

Deci, dacă un VPN, un DNS inteligent sau un proxy depinde cel mai bine de circumstanțele dvs. specifice. Proba gratuită oferită de HideIPVPN vă oferă șansa de a încerca toate cele trei opțiuni.

Streaming

Am testat abilitățile DNS-ului inteligent, serverului proxy și serviciului VPN ale lui HideIPVPN pentru a vedea dacă fiecare dintre ele mă poate introduce pe site-uri de streaming video populare.

Când accesam Netflix prin serviciul inteligent DNS, am primit biblioteca locală pentru locația mea, nu pentru țara pe care am nominalizat-o în aplicația HideIPVPN. Cu toate acestea, acest serviciu vă va permite să deblocați videoclipurile YouTube restricționate în regiunea dvs. împreună cu alte site-uri care pot fi blocate în țara dvs., cum ar fi Facebook și Twitter.

Gânduri finale

HideIPVPN oferă o soluție VPN competentă și include, de asemenea, metode alternative pentru a intra în site-uri cu restricții regionale. Acesta este un serviciu excelent pentru cei care doresc să urmărească servicii de streaming din străinătate. Din păcate, niciuna dintre metodele disponibile nu a putut să mă introducă într-o versiune de peste mări a Netflix.

HideIPVPN a pus o mulțime de gânduri în serviciul său. Site-ul este bine proiectat și plin de informații. Includerea serviciului inteligent DNS în aplicația personalizată a fost o idee foarte bună și face ca această caracteristică să fie foarte ușor de utilizat. Personalul de la HideIPVPN îmi spune că și ei vor sparge problema Netflix. Să sperăm că o vor face.

Vom urmări acest VPN, deoarece pare să-și evolueze rapid serviciile. Între timp, trebuie să fiți conștienți de faptul că există o mulțime de avertismente la politica sa de rambursare. Ca atare, asigurați-vă că efectuați proba gratuită și verificați dacă aceasta vă aduce în toate site-urile pe care doriți să le accesați înainte de a plăti bani pentru un abonament.

Vizitați HideIPVPN »

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me