BlackVPN


 • Prețuri

  Din $ 5.11
  / luna

BlackVPN merge încă din 2009. A fost inițial bazată în SUA, cu toate acestea, de atunci s-a mutat în Hong Kong. Aceasta este o îmbunătățire vastă, întrucât firmele americane pot fi supuse unor mandate și comenzi de tip vrac.

Black VPN oferă diverse planuri de abonamente, adaptate la streaming video, confidențialitate și torrenting. Este un serviciu VPN fără jurnal cu criptare bine implementată, ceea ce înseamnă că este sigur. De asemenea, oferă viteze rezonabile și permite descărcări peer-to-peer (P2P) pe majoritatea serverelor (nu în SUA și Marea Britanie).

ProPrivacy.com Scor
7.1 din 10

rezumat

Până de curând, BlackVPN nu avea clienți personalizați, ceea ce însemna că îi lipseau anumite funcții (cum ar fi un killswitch). BlackVPN a dezvoltat acum clienți personalizați pentru Windows, Android și iOS. Din păcate, acei clienți beta sunt plini de erori și nu se conectează la multe servere. Chiar și clientul Android - care nu este beta - îi lipsește un killswitch și nu se conectează la multe servere. Să aruncăm o privire mai atentă ...

Statistici rapide

 • competență
  Hong Kong
 • Conexiuni simultane
  7
 • ţări
  18
 • ProPrivacy.com SpeedTest (medie)
  0 Mbps

Prețuri și planuri

Compania oferă trei pachete diferite pentru care abonații pot alege. Primul este "intimitate" pachet, care oferă acces la servere din 16 țări și permite descărcarea P2P. Acest plan este bun - dar lipsesc serverele din SUA și Marea Britanie - ceea ce probabil îl elimină pentru mulți oameni.

"televizor" pachetul oferă abonaților acces la serverele din SUA și Marea Britanie. La 75 de dolari este oarecum scump deoarece serverul din Marea Britanie și SUA nu poate fi niciodată folosit pentru torrenting. Cu toate acestea, pentru cei interesați doar de transmiterea conținutului din aceste locuri, ar putea fi de interes.

Pachetul Global combină pachetele TV și Confidențialitate - și este practic exact același cu planul implicit cu majoritatea altor VPN-uri de pe piață. Din acest motiv, în această revizuire ne vom concentra asupra planului global.

Prețul BlackVPN

Toate pachetele pot fi achiziționate lunar, 3 luni sau anual. Planul global se ridică la 11,60 dolari pentru o lună, 33,02 dolari pentru trei luni și 121,08 dolari pentru un an (echivalentul a 10 dolari pe lună). Aceste prețuri sunt destul de scumpe în comparație cu alte VPN-uri de top - care au peste 60 de țări din care să aleagă.

Pentru a vedea aceste opțiuni, faceți clic pe selectare în Global (sau pe unul dintre celelalte planuri, dacă doriți). Vi se va da apoi opțiunea de a alege lungimea abonamentului. În mod bizar, BlackVPN își cită doar prețurile la Euro. Am încercat să mă conectez la un server VPN din SUA pentru a vedea prețurile în dolari, dar era încă în euro, ceea ce este destul de neortodox. (Am transformat prețurile în Dolari pentru mine, pentru această recenzie, pentru comoditatea dvs.)BlackVPN pachete globale de prețuri

Nu uitați, deși pachetul Global include toate serverele companiei, totuși nu vă permite să faceți torenting atunci când sunteți conectat la Marea Britanie sau SUA.

Utilizatorii pot primi o probă gratuită de trei zile a pachetului Global dacă instalează aplicația pentru Android sau noul client beta iOS VPN. Din păcate, nu există niciun proces gratuit pe Windows sau OS X. Cu toate acestea, BlackVPN oferă o garanție completă de returnare de 14 zile: astfel încât să puteți testa serviciul fără riscuri.

Abonații pot alege să plătească prin card de credit, PayPal, Bitcoin și UnionPay. De asemenea, prin transfer bancar și carduri cadou.

Merită să vă amintiți că plata prin Bitcoin vă va crește confidențialitatea - dar nu vă va face anonim, deoarece VPN are încă capacitatea de a cunoaște adresa dvs. IP reală de fiecare dată când vă conectați (în timp real), chiar dacă nu va fi înregistrată o dată încheierea sesiunii Acest lucru este valabil pentru toate VPN-urile fără jurnal.

Caracteristici

Caracteristicile BlackVPN includ:

 • Servere în 18 țări (în planul global)
 • 14 zile de returnare a banilor
 • Politica cu jurnalele zero
 • P2P permis pe majoritatea serverelor (nu în Marea Britanie sau SUA)
 • Opțiuni de criptare OpenVPN, L2TP și PPTP
 • Alocarea a șapte conexiuni simultane
 • Nu există limite de utilizare a datelor sau de lățime de bandă
 • Protecția Distribuției Denial of Service (DDoS)

Rețeaua de server BlackVPN este destul de mică în comparație cu alte VPN-uri la prețuri similare (și chiar mai ieftine). Pachetul Global are servere în Marea Britanie, SUA, Australia, Brazilia, Canada, Cehia, Estonia, Franța, Germania, Japonia, Lituania, Luxemburg, Olanda, Norvegia, România, Spania, Elveția și Ucraina.

Pentru a fi corect, aceasta este o răspândire foarte bună de servere de care majoritatea oamenilor vor fi mulțumiți.

Securitate

Abonații pot alege dintre trei protocoale VPN diferite atunci când folosesc BlackVPN. Acestea sunt PPTP, L2TP / Internet Protocol Security (IPSec) și OpenVPN. Dintre acestea, vă recomandăm OpenVPN, deoarece este cel mai sigur. În plus, îndemnăm în general utilizatorii să rămână departe de PPTP, care este un protocol învechit și nesigur.

Suntem bucuroși să raportăm că standardele de implementare ale BlackVPN pentru OpenVPN sunt una dintre cele mai puternice din industrie. Folosește criptarea Advanced A Encryption Standard (AES) cu o cheie de 256 biți. Implementează o strângere de mână RSA pe 4096 biți - care este extrem de sigură. Atât datele cât și canalele de control au un standard extrem de ridicat, ceea ce înseamnă că securitatea este asigurată cu acest VPN.

intimitate

BlackVPN nu are o politică fără jurnale. Compania șterge toate înregistrările unei sesiuni de îndată ce utilizatorul se deconectează. Nu păstrează jurnalele de activitate sau jurnalele de conexiune. BlackVPN s-a mutat, de asemenea, din SUA în Hong Kong, pentru a evita mandate și comenzi de gag care ar putea să o pună sub presiune pentru a oferi acces în timp real la conturi (sau chiar pentru a începe să păstreze secretul jurnalelor). Aceasta este o veste bună, într-adevăr. Din politica:

Condiții de furnizare a serviciului BlackVPN

O întrebare valabilă înconjoară refuzul P2P al BlackVPN pe serverele sale din Marea Britanie și SUA. Dacă nu păstrează absolut jurnalele, se pare că BlackVPN nu are cum să știe dacă utilizatorii încalcă aceste reguli. Am vorbit cu un agent BlackVPN și mi-au spus următoarele:

"În loc să păstrăm jurnalele de conexiune pentru a descuraja abuzul, ne vom baza pe reacția la rapoartele de abuzuri primite, blocând temporar accesul la acele site-uri și servicii care sunt abuzate.

"De asemenea, este posibil să monitorizăm conexiunile la IP-urile abuzate pentru a localiza și interzice abuzatorul. Vom menține monitorizarea pe loc până când abuzul se va opri, de obicei doar câteva zile."

Pentru mai multe informații despre BlackVPN fără politici de jurnal, faceți clic aici.

Site-ul

Site-ul BlackVPN este destul de fain, cu un fundal animat snazzy când ajungeți pe pagina principală. Parcurgerea paginii vă oferă o mulțime de informații despre principalele caracteristici ale serviciului. Include chiar și menționarea serverelor metalice goale și faptul că nu are nr "virtual" Locații VPN, acesta este un nivel ridicat de detalii.

De asemenea, site-ul este acum protejat de Cloudflare după ce a suferit un atac DDoS în 2016. Acest lucru este bun și înseamnă că este puțin probabil ca site-ul să cadă victimă unui alt atac care ar putea bloca utilizatorii. Înseamnă că poate vi se solicită să completați o captura din când în când.

Site-ul BlackVPN are un antet negru potrivit pentru meniul său. Meniul respectiv rămâne la vedere în timp ce defilați pagina în jos, ceea ce este util. Site-ul are de fapt câteva pagini, dar acest lucru se datorează faptului că majoritatea informațiilor despre vânzări sunt conținute pe pagina principală.

Captura de ecran a site-ului BlackVPN

Linkul către blogul firmei face legături către Medium - unde își găzduiește blogul. Blogul are o varietate de articole interesante, dar nu este ceva actualizat în mod regulat. În schimb, se pare că BlackVPN face anunțuri despre adăugarea unui server sau o funcție nouă la serviciul său și pentru a explica funcțiile pe care le are deja. Unele VPN oferă, de asemenea, știri despre problemele de confidențialitate digitală - BlackVPN nu se deranjează cu acest lucru.

Postare pe blogul BlackVPN

Subsolul site-ului web BlackVPN are, de asemenea, link-uri către diverse părți ale sitemap-ului. Diferitele pachete pot fi găsite aici pentru a face clic și pentru a obține mai multe informații. Termenii de serviciu, politica de rambursare și o secțiune numită "drepturile tale" poate fi găsit și aici. "Contactează-ne" linkul poate fi găsit și în subsol.

În cele din urmă, există un link către "Citește și arde" un instrument online gratuit alimentat de BlackVPN, care permite oamenilor să trimită un mesaj privat o singură dată care se autodistruge odată ce a fost accesat.

Pagina de web a site-ului BlackVPN

La prima vedere, am fost dezamăgit de faptul că Termenii și condițiile au fost incluși în subsol, dar nu în politica de confidențialitate a VPN. Cu toate acestea, când am dat clic pe ToS, am găsit că include Politica de confidențialitate, inclusiv anumite elemente importante despre politica sa de jurnal zero..

A sustine

Pagina de asistență a site-ului BlackVPN include link-uri către o pagină de întrebări frecvente și formularul de creare a biletelor de asistență. Puteți accesa acestea făcând clic pe Ajutor din meniul de sus.

BlackVPN suport pentru chat live

Knowledgebase vă duce la pagina FAQ. Din păcate, secțiunea FAQ este destul de goală. Așadar, va trebui să deschideți un bilet pentru a obține ajutor adecvat pentru cele mai multe probleme.

Pe site există o caracteristică de chat live, iar agentul de chat live mi-a spus că este 24/7. Cu toate acestea, în experiența mea, acesta are tendința de a fi ocupat în jur de 16-18 ore pe zi. Acest lucru este încă destul de bun.

BlackVPN suport pentru chat live

Dacă caseta de chat din dreapta jos a ecranului spune că ajutorul live este online, faceți clic pe el pentru a accesa agentul de chat live. Trebuie să introduceți numele și o întrebare pentru a începe o conversație.

Când un operator de asistență devine disponibil, conversația dvs. va începe.

Procesul

Înscrierea

Înregistrarea la BlackVPN este ușoară. Click pe "Cumpără acum" în dreapta sus a ecranului și apoi "Selectați" sub pachetul care vă interesează. Am vrut să testez prima "global" cont - așa că am optat pentru asta.

Am ales să plătesc cu Paypal pentru ușurință și am folosit de fapt un cont de e-mail fals pentru a putea face niște cumpărături de mister atunci când a fost vorba de deschiderea unui bilet de asistență.

În continuare, va trebui să decideți asupra unei metode de plată. Am folosit PayPal pentru o ușurință în utilizare. Puteți opta pentru Bitcoins sau un card de magazin pentru un plus de confidențialitate dacă doriți.

Abonaților li se cere să confirme că "sunt de acord să NU descărcați sau partajați niciun material protejat de drepturi de autor folosind serverele VPN din SUA sau Marea Britanie." Următorul clic "Finalizați plata". După ce completați toate datele de acreditare necesare și plățile dvs. se șterg, veți vedea un ecran de confirmare în browserul dvs..

În urma acestui lucru, veți primi două e-mailuri de la BlackVPN. Primul conține numele de utilizator și parola. Al doilea include link-uri către ghiduri de configurare și pagina de descărcare a aplicației.

Clientul VPN Windows BlackVPN

BlackVPN a folosit doar pentru a funcționa utilizând un client GUI OpenVPN terț. Utilizatorii pot utiliza în continuare acest client (și va trebui să se conecteze la anumite servere).

Vestea bună este că BlackVPN are acum un client personalizat Windows VPN care este în versiune beta. Îl puteți accesa dând clic pe "VPNSetup" în meniul topnav. Selectând Windows vă va duce la o serie de opțiuni. Acesta este cel pe care îl doriți:

Aplicația BlackVPN

Odată descărcat și instalat software-ul, acesta se lansează automat. Clientul arată excelent, este un client distractiv și atractiv, care pare a fi împachetat cu caracteristici.

Primul lucru pe care va trebui să îl faceți este să introduceți datele de acreditare în dreapta sus. Acestea sunt în primul dvs. e-mail de bun venit.

Setările aplicației BlackVPN

Făcând clic pe glob în partea de sus, vă duce la opțiunile serverului. VPN vine setat în Olanda în mod implicit. Am testat câteva dintre servere și am constatat că acest client beta nu se va conecta la niciun server american, Canada, Brazilia, Australia, Spania, Cehia, Norvegia sau Japonia. Toate celelalte servere europene au funcționat bine la clientul beta.

Din acest motiv, va trebui să utilizați în continuare clientul OpenVPN GUI pentru a vă conecta la o mulțime de servere importante (în timp ce acest client beta este încă în dezvoltare).

Selectează serverul BlackVPN

Inima din dreapta în prezent nu face nimic.

În setări, puteți comuta câteva opțiuni de criptare OpenVPN. Este setat în mod implicit la UDP 443 și AES-256-CBC. Aceste setări sunt bune pentru majoritatea oamenilor, astfel încât nu este necesară actualizarea acestor setări. În prezent nu sunt oferite alte protocoale. Cu toate acestea, întrucât OpenVPN este cel mai bun, aceasta nu este o problemă.

Auto-Connect este o completare bună, mai ales dacă este făcut să funcționeze în combinație cu un killswitch. Vestea bună este că clientul beta vine cu protecție împotriva scurgerii DNS și un comutator de ucidere. Aceste caracteristici nu pot fi dezactivate: sunt în permanență când stabiliți o conexiune. Ambii nori vor deveni verzi când conexiunea este stabilită. P2P este marcat ca roșu, deoarece am fost conectat la serverul din Marea Britanie.

Comutator de ucidere BlackVPN

Am testat comutatorul de ucid prin deconectarea internetului meu, apoi m-am reconectat și am constatat că nu am internet până când nu s-a restabilit conexiunea VPN. Așa că părea să funcționeze bine pentru mine. Cu toate acestea, BlackVPN a recunoscut că funcția killswitch nu este "complet implementat încă" în Windows beta. Așa că poate este încă un pic buggy.

De asemenea, am prăbușit VPN-ul pentru a verifica comutatorul de ucidere și am găsit că este o caracteristică bazată pe aplicație care nu va continua să funcționeze dacă VPN se va bloca din orice motiv. Cu toate acestea, am rulat BlackVPN beta timp de 16 ore solide și nu s-a prăbușit niciodată.

În cele din urmă, utilizatorilor li se oferă opțiunea de a activa cloaking-ul VPN folosind Stunnel. Aceasta este o caracteristică excelentă, care va permite oamenilor să ocolească firewall-uri în locuri precum China, Egipt și Iran (unde utilizarea VPN este încărcată de ISP-uri). Funcționează prin ascunderea traficului VPN, astfel încât să fie nedetectabil.

Performanță (teste de viteză, DNS, WebRTC și IPv6)

Am testat BlackVPN folosind metodologia noastră de testare a vitezei științifice bazate pe server. Am folosit fișierele de configurare OpenVPN pentru a verifica viteza folosind protocolul nostru recomandat.

Viteze de descărcare BlackVPN

După cum vedeți, în comparație cu alte patru servicii VPN populare, BlackVPn se descurcă foarte bine. Viteza medie de descărcare este de 30,3 Mbits pe secundă cu viteze maxime de 71,7 Mbits pe secundă. Aceste rezultate arată că acest VPN este cu siguranță suficient de rapid pentru a transmite în HD.

Timp de căutare DNS BlackVPN

Din păcate, timpurile de căutare DNS au fost mai grave. Aceste momente pot avea un efect real asupra timpilor de încărcare a paginii și, după cum vedeți BlackVPN, a înregistrat cele mai mici viteze ale 5 firme VPN competitive..

În ceea ce privește orele de conectare VPN, BlackVPN s-a descurcat destul de bine. Durata medie de conectare a fost de 3,3 secunde. Cu toate acestea, am avut perioade de conectare mult mai lungi când am folosit clienții Beta. aceste rezultate au fost obținute folosind fișierele de configurare OpenVPN, deci sunt reprezentative pentru ceea ce vă puteți aștepta folosind un client terț OpenVPN GUI.

În general, aceste rezultate ale testelor de viteză nu sunt groaznice. Cu toate acestea, pentru ceea ce plătiți, nu sunt la fel de rapid ca alți concurenți de pe piață.

În continuare, am efectuat teste de adresă IP și scurgeri DNS folosind ipleak.net în timp ce m-am conectat la serverul BlackVPN din Londra, am verificat și eroarea WebRTC. Nu am găsit scurgeri IP sau scurgeri DNS deloc. Site-ul de test a afișat doar adresa IP a VPN și serverul DNS. Site-ul a raportat scurgeri de Web Real-Time Communication (WebRTC) care nu aveau nicio relevanță pentru locația mea reală, așa că și aceasta a fost o lumină verde. Aceste teste au fost efectuate folosind clientul Windows beta - ceea ce înseamnă că clientul este sigur de utilizat în scopuri de confidențialitate.

Furnizorul meu de servicii Internet (ISP) nu folosește adrese IPv6, așa că nu am putut să testez scurgeri IPv6.

Servicii de streaming

În timpul testelor mele, am încercat să mă conectez la serverele est-americane și canadiene pentru a vedea dacă pot accesa Netflix. Am descoperit că aplicația beta pentru Windows nu s-ar conecta la SUA sau Canada. Din acest motiv, am trecut la GUI OpenVPN pe care l-am descărcat de pe site-ul BlackVPN (vine cu serverele preinstalate). Atât Netflix SUA, cât și Netflix Canada m-au blocat.

Am contactat BlackVPN și mi-au spus să folosesc serverul USA West pentru a accesa Netflix US. Din păcate, în clientul beta Windows, nu am putut din nou să mă conectez complet la serverul West West (a spus conectarea la nesfârșit). Din acest motiv, am apelat încă o dată la clientul OpenVPN GUI pentru testare.

Vestea bună este că Am putut viziona Netflix-ul american pe serverul TV-SUA-Vest folosind aplicația GUI OpenVPN.

Folosind serverul SUA-Est (încă pe OpenVPN GUI) am putut accesa o emisiune pe CBC. TVA a fost accesibil. ABC.com, pe de altă parte, a observat că un VPN era în uz și nu mă lăsa să urmăresc fluxuri. NBC.com a fost deblocat cu succes prin VPN.

Serverul britanic a funcționat bine în clientul beta Windows - dar nu a putut păcăli sistemul de detectare a proxy-ului Netflix UK. BBC iPlayer - care se pricepe la blocarea VPN-urilor - m-a lăsat să privesc. Acest lucru a fost valabil și pentru Hub-ul ITV și Channel 4, care erau toate accesibile cu clientul beta Windows.

Alte platforme

Puteți instala clientul BlackVPN pe Windows, Mac OS X, macOS și Android. BlackVPN a terminat și acum să-și dezvolte clientul VPN iOS și l-a trimis în Apple App Store. Cu toate acestea, în prezent, acesta așteaptă să fie aprobat. Vestea bună este că puteți utiliza în continuare versiunea beta, contactând direct BlackVPN.

Clientul VPN Mac este doar o versiune încărcată a Tunnelblick. În plus, versiunea de Tunnelblick pe care BlackVPN o furnizează nu este chiar cea mai recentă versiune. Ultima versiune de Tunnelblick are un killswitch așa că aș recomanda să obțineți asta și să adăugați fișierele de configurare .ovpn manual.

De asemenea, este posibil să configurați BlackVPN pe Linux și routere DD-WRT, pfSense și OpenWRT. BlackVPN furnizează fișiere de configurare .ovpn, astfel încât utilizatorii de pe orice platformă să poată reveni pe clientul OpenVPN oficial de la terți dacă vor.

Clientul VPN Android este singurul client care este un client personalizat non-beta. Este disponibil în magazinul Google Play. Clientul le permite oamenilor să selecteze între OpenVPN UDP și TCP în portul 443. De asemenea, are o caracteristică de conectare automată, cu posibilitatea de a alege dacă ar trebui să se conecteze la hotspot-uri WiFi publice necunoscute și cunoscute..

Conectare automată BlackVPN

Din nou, clientul Android nu are un comutator de ucidere. În plus, nu m-ar lăsa să mă conectez la niciunul dintre serverele SUA, Canada, Brazilia, Australia, Spania, Cehia, Norvegia sau Japonia. Aceasta este exact aceeași problemă pe care am întâmpinat-o cu platforma beta Windows. Foarte dezamagitor.

Pe partea de plus, de la Android Nougat 7+, Android OS vine cu un killswitch dedicat VPN care va funcționa pentru toate aplicațiile VPN. Așadar, veți putea să vă protejați conexiunile cu Android utilizând această funcție dacă aveți Nougat 7+ sau mai mare. Cu toate acestea, dacă doriți să utilizați toate serverele VPN, va trebui să obțineți clientul OpenVPN terț pentru Android.

Revista BlackVPN: concluzie

BlackVPN este un serviciu care este considerat sigur din cauza unei implementări puternice de criptare și a unei politici de jurnal zero. Vitezele sunt rezonabile și, deoarece permite P2P pe majoritatea serverelor sale, este în general considerat bun pentru Torrenting. Totuși, lipsa clienților personalizați cu un killswitch este ceva care i-a pus pe oameni în trecut (și ar putea continua să facă acest lucru). Cu siguranță, niciun comutator nu este departe de a fi ideal pentru torent.

Vestea bună este că BlackVPN are clienți personalizați în lucrări, deși clienții iOS și Windows sunt încă în versiune beta și sunt foarte buggy. Din păcate, Windows beta s-a străduit să se conecteze la multe servere. În plus, echipa de asistență m-a informat că întrerupătorul de omor nu este încă implementat în totalitate. Din acest motiv, aș îndura puțin precauție.

Clientul Android este pe deplin funcțional - îi lipsește încă un comutator de ucidere. În plus, nu s-ar conecta la multe servere importante. Astfel, probabil că ești mai bine să te lipești de clientul OpenVPN terț. Un avantaj este că utilizatorii pot alege între OpenVPN UDP și TCP - excelent dacă nu este necesar să utilizați niciunul dintre serverele care nu reușesc să se conecteze.

Nu există nici o îndoială că clienții personalizați cu un killswitch vor fi utili odată ce vor fi perfecționați, dar, deocamdată, s-ar putea să găsiți că trebuie să utilizați o combinație între clientul OpenVPN terț și clienții beta pentru a obține cel mai în afara serviciului.

Mi-a placut:

 • Site bine pus la punct
 • 14 zile de returnare a banilor
 • Politică de confidențialitate puternică, fără jurnaluri
 • DNS privat și fără scurgeri
 • Alocarea a șapte conexiuni simultane
 • Funcționează pe routere și are ghiduri de configurare
 • Deblochează Netflix SUA pe serverul USA West (folosind OpenVPN GUI)
 • Deblochează iPlayer (chiar și pe versiune beta)

Nu eram atât de sigur despre:

 • Clientul Mac este doar Tunnelblick și nu are comutator de ucidere
 • Asistența chat live nu este disponibilă 24/7
 • Vitezele ar putea fi mai rapide
 • Partajarea contului nu este permisă
 • Killswitch pe beta-ul Windows este încă un buggy
 • Fără Killswitch pe un client Android

Uram:

 • Clientul Android nu se conectează la multe servere
 • Clientul beta Windows nu se conectează la multe servere

BlackVPN este un VPN bun pentru persoanele care nu le deranjează să folosească clientul OpenVPN terț. Cu toate acestea, având în vedere prețul, pare puțin lipsit de celelalte servicii VPN de top.

Îi doresc noroc BlackVPN să finalizeze implementarea clienților săi beta și aștept cu nerăbdare să revizuiască serviciul din nou atunci când a reușit să elimine unele dintre complicațiile pe care le are. Un VPN bun, care are foarte multe potențiale.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me