Trust.Zone


 • Prețuri

  Din $ 3.33
  / luna

ProPrivacy.com Scor
6.8 din 10

rezumat

Trust Zone este un furnizor VPN cu sediul în Seychelles. Aceștia susțin că au o politică cu jurnalele zero și au adus o serie de îmbunătățiri de la analiza noastră inițială din 2015 și de urmărirea ulterioară anul trecut. În timp ce obiectivul companiei rămâne în mare măsură același, utilizatorii au acum acces la mai multe funcții, servere, conexiuni și aplicații la un preț mai mic. Analizăm noile funcții pe care le-au adăugat serviciului și diferitele aspecte ale acestui serviciu în această revizuire VPN a Zonei de încredere.

Statistici rapide

 • ProPrivacy.com SpeedTest (medie)
  18 Mbps
 • competență
  Seychelles
 • Conexiuni simultane
  3
 • ţări
  32

Caracteristici

Trust.Zone este înregistrat în Seychelles, ceea ce este o veste grozavă dacă căutați confidențialitate. Seychelles este scutită de orice legi obligatorii de păstrare a datelor, ceea ce o face o bază minunată de operațiuni pentru o VPN.

Trust.Zone pretinde, de asemenea, să păstreze zero jurnalele de activitate ale utilizatorilor pe serverele VPN. Extra Solutions Ltd este compania-mamă a Trust.Zone, iar cercetările ulterioare nu indică nimic suspect în această companie.

De-a lungul anilor, Trust.Zone a lucrat din greu pentru îmbunătățirea numărului de servere sub controlul său. În prezent, serviciul are o impresionantă 170 de servere din 98 de geo-zone separate situate în 36 de țări diferite, cu locații precum Africa de Sud, Hong Kong, Noua Zeelandă și Singapore. Oarecum dezamăgitor, există încă un singur server atât pe continentele africane, cât și pe cele din America de Sud.

Toate pachetele includ acum adrese IP dedicate pentru streaming, în timp ce conexiunile pot varia de la un dispozitiv pe versiunea Trial până la cinci conexiuni simultane la abonamentul de doi ani.

Vizitați Trust.Zone »

Viteze și performanță

Cel mai critic aspect al oricărui serviciu VPN este cât de efect va avea asupra vitezei de conectare. Pentru a avea o idee mai bună a performanței Trust.Zone, am efectuat câteva teste de viteză pe serverele Trust.Zone din Germania, Marea Britanie și SUA..

Viteza de descărcare Trust.Zone

Graficele arată viteza cea mai mare, cea mai mică și medie pentru fiecare server și locație. Consultați explicațiile noastre pentru testarea vitezei complete pentru mai multe detalii.

După cum vedeți, majoritatea rezultatelor testelor mele au revenit destul de pozitiv, cu excepția serverului german. În timp ce alte locații au încetinit puțin conexiunea, Germania a fost considerabil mai săracă.

Experiența noastră originală cu produsul a scos la iveală o serie de scurgeri DNS, dar pentru creditul Trust.Zone, problema a fost redusă rapid și eficient în 2017. De atunci, compania a adus o serie de îmbunătățiri semnificative pentru a face din această problemă un lucru de trecutul. Aceasta include o pagină nouă, care explică utilizatorilor exact ce este o scurgere DNS și toate funcțiile implementate pentru a proteja utilizatorii, deoarece, inclusiv un comutator de ucid pe Internet, protecția împotriva scurgerii DNS și protecția WebRTC.

Prețuri și planuri

1 lună

$ 3.33
pe luna

Trust.Zone permite clienților să încerce VPN-ul înainte de a se înscrie cu o probă gratuită de trei zile. Rețineți că acest proces gratuit vă limitează și la 142 din cele 170 de servere diferite și doar 1 GB de date, deci nu este recomandat să transmiteți sau să descărcați fișiere mari. Prețurile pentru Trust.Zone urmează un model standard, cu diverse reduceri în funcție de lungimea planului. S-a înregistrat o creștere lunară a prețurilor la 8,88 USD, reflectând mai bine standardul industriei, cu mai multe servere și funcții de pornit. Utilizatorii nu mai pot plăti la fiecare trei luni, deoarece acest nivel a fost înlocuit cu o nouă ofertă de 2 ani. Această nouă selecție introduce 5 conexiuni simultane și poate fi găsită în mod regulat cu reducere prin vânzările sezoniere.

Stabilirea prețurilor TrustZone

Dacă săriți proba gratuită și vă înscrieți la un plan plătit Trust.Zone, aveți o garanție de restituire a banilor de zece zile pentru a vă reveni dacă nu sunteți mulțumit. Rețineți că acest lucru va necesita informarea Trust.Zone prin e-mail cu privire la decizia dvs. de a anula.

Trust.Zone acceptă o gamă largă de tipuri de plată: toate cardurile majore de credit, PayPal, Alipay, criptomonede majore și chiar transfer bancar direct.

Securitate și confidențialitate

Cu scopul principal al unei VPN de a cripta și asigura securitatea conexiunii dvs. de internet, un furnizor VPN trebuie să utilizeze standarde de criptare excelente pentru a putea fi recomandat de ProPrivacy.com. Trust.Zone trece acest test cu un cifru AES-256-CBC, autentificare SHA256 și o strângere de mână RSA-2048.

Așa cum am menționat anterior, Trust.Zone revendică o politică strictă de neregistrare, care se potrivește cu absența legilor privind păstrarea datelor în Seychelles.

Trust.Zone utilizează protocolul OpenVPN cu clientul Windows, ceea ce este o veste bună dacă căutați un VPN sigur. Configurarea unei conexiuni prin L2TP / IPSec este de asemenea posibilă, deși recomandată numai pentru anumite platforme mobile.

Cauți să-ți crești securitatea în timp ce faci torent? Descărcarea de filme, muzică și software prin P2P este permisă pe toate serverele Trust.Zone.

Clientul Windows Trust.Zone este dotat cu un comutator automat de ucid internet, precum și posibilitatea de a porni și conecta automat la un server VPN la pornirea computerului.

Ușurință în utilizare

Site-ul Trust.Zone nu s-a schimbat mult de la ultima revizuire a ProPrivacy.com din 2015. Simțul lustruit al site-ului web oferă o experiență plăcută pentru utilizatori, de la înscrierea la gestionarea contului..

Pagina de gestionare a abonamentelor Trust.Zone vă permite să vizualizați timpul de început și de expirare a planurilor dvs., împreună cu un contor de lățime de bandă util, astfel încât să puteți urmări traficul dvs..

Voi menționa, de asemenea, aici că Trust.Zone păstrează o pagină canară cu un mandat activ. Această pagină arată dacă un furnizor VPN a trebuit să respecte orice ordine judiciară. Un canar de garanție este o modalitate drăguță de a crește transparența, dar nu ar trebui să fie considerat o garanție a vieții private.

Există, de asemenea, profiluri active Facebook, Google Plus și Twitter, în cazul în care trebuie să luați rapid legătura cu suportul Trust.Zone.

A sustine

Unul dintre cei mai importanți factori atunci când priviți un VPN este asistența acordată clienților de către furnizor. Din păcate, am fost dezamăgit să aflu că Trust.Zone oferă doar suport pentru bilete și o pagină de întrebări standard.

Asistența biletelor nu este disponibilă 24/7, programul de lucru fiind de luni până vineri, de la 6:00 la 16:00..

Pentru a avea o idee mai bună despre sprijinul Trust.Zone, am trimis un bilet de testare punând câteva întrebări de bază. Am fost fericit să primesc un răspuns rapid și eficient la cinci ore după ce mi-am trimis biletul la ora 10:30 GMT.

În timp ce am putut să primesc asistență satisfăcătoare în câteva ore, aș dori să văd mai multe opțiuni de asistență de la Trust.Zone, în special cu alte VPN-uri care oferă suport live, telefon și chiar Skype!

Software-ul

Înscrierea

Înregistrarea la Trust.Zone este un proces ușor care durează aproximativ cinci minute de la început până la sfârșit.

Înregistrarea unui cont necesită o adresă de e-mail (Trust.Zone vă trimite un e-mail de activare), o parolă și completarea unui captcha de securitate.

După crearea contului dvs., puteți selecta planul Trust.Zone pe care doriți să îl achiziționați, urmat de metoda de plată. Odată plătit, descărcați și instalați Trust.Zone pe platforma pe care o alegeți și sunteți bine!

În momentul scrierii, Trust.Zone oferă o reducere de 10% dacă plătiți folosind Bitcoin sau alte criptomonede.

Client VPN Windows

Clientul Windows Trust.Zone pare să fie același client exact din ultima recenzie ProPrivacy.com din 2015. Deși nu există probleme majore cu clientul, o actualizare vizuală ar fi o atingere plăcută în scopuri estetice, deoarece există un sentiment datat. la aplicația curentă.

Clientul Windows oferă o mulțime de funcții binevenite, inclusiv un comutator automat de omorâre pe internet, funcția de pornire automată și o selecție plăcută de porturi pe care le puteți utiliza pentru a vă conecta la VPN.

Trebuie să adaug că am avut o singură problemă enervantă cu clientul Trust.Zone. Dacă porniți clientul (fără a vă conecta la un server VPN), se creează o rețea separată care perturbă conexiunea la internet a rețelei dvs. actuale. În timp ce acest lucru poate fi rezolvat cu ușurință prin închiderea clientului (sau conectarea la VPN), poate fi o problemă frustrantă pentru utilizatorii pentru prima dată.

Android & iOS

Trust.Zone și-a sporit domeniul de aplicare în ultimii ani, introducând noi aplicații mobile pentru Android și iOS. Interfața de utilizator este aproape identică cu versiunea desktop, dar este o potrivire semnificativ mai bună pentru mobil, cu un aspect mult mai curat.

Toate caracteristicile sunt disponibile pentru toate versiunile aplicației, datorită acestei uniformizări, ceea ce face Trust.Zone ideal pentru utilizatorii care necesită confidențialitate pe mai multe dispozitive.

Linux & MacOS

În prezent, Trust.Zone nu oferă în acest moment aplicații all-in-one pentru alte sisteme de operare. Linux și macOS continuă să fie acceptate prin configurații personalizate, dar acest lucru este, fără îndoială, mai complicat de a rula pentru cei cu cunoștințe tehnice mai puține.

Din fericire, Trust.Zone oferă o serie de ghiduri de configurare pentru aceste platforme, inclusiv sisteme de operare mai vechi, cum ar fi Windows Vista, la ofertele curente de pe piață, cum ar fi Mac OS X și diverse versiuni de Linux.

Gânduri finale

Pentru un serviciu VPN accesibil, Trust.Zone este suficient de decent dacă tocmai începeți cu VPN-urile. Acestea fiind spuse, există destul de multe probleme care s-ar putea să nu apeleze la veteranii VPN. Viteza de conectare pe unele servere poate fi dezamăgitoare, în timp ce mai multe opțiuni de asistență ar fi binevenite.

Am fost extrem de fericit să văd Trust.Zone să rezolve rapid problemele legate de scurgerea DNS prin consolidarea protecției clientului și chiar adăugarea de ghiduri pentru utilizatorii noi pentru a afla care sunt scurgerile DNS.

În concluzie, Trust.Zone este un VPN suficient de decent, ieftin, mai ales dacă vă înscrieți pe termen lung și blocați o rată lunară ieftină. Înscrieți-vă la proba gratuită și verificați-le singuri!

Vizitați Trust.Zone »

Aveți întrebări sau comentarii cu privire la Trust.Zone? Lasă-le mai jos!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me