Parolă lipicioasă


ProPrivacy.com Scor
9.8 din 10

rezumat

Parolă lipicioasă
este o soluție software concepută pentru a ajuta oamenii să protejeze mai multe conturi cu parole puternice și unice. Administratorul de parole popular se spune adesea unul dintre cei mai intuitivi manageri de parole de pe piață. Marea întrebare este însă cum se compară cu alți manageri de parole puternici de pe piață? Și merită timpul tău? În această recenzie, vă vom anunța testând cea mai recentă versiune Sticky Password 8.2.2.1.

Statistici rapide

 • Țară
  NE

Preturi

Liber

$ 0.00
pe luna

1 an

$ 29.99
pe luna

Prezentare generală

Ca și alți manageri de parole, Sticky Password le permite consumatorilor să stocheze automat mai multe parole robuste pentru orice număr de conturi diferite. Aceste parole sunt stocate într-o bază de date criptată centralizată; la care utilizatorul poate fi accesat cu o singură parolă.

Acest lucru restricționează numărul de parole dificile pe care utilizatorul trebuie să le rețină în timp ce le conferă securitate etanșă pe toate platformele și serviciile pe care le folosește.

Parola Sticky este disponibilă în mod freemium, ceea ce este excelent. Cu toate acestea, unele dintre caracteristicile sale mai importante sunt restricționate, cu excepția cazului în care plătiți prima. Aceasta poate fi achiziționată fie pentru un singur an (29,99 USD), fie cu un cont pe viață (149,95 USD). Imaginea de mai jos dezvăluie caracteristicile care vă lipsesc în versiunea freemium.

versiune lipicioasă cu parolă lipicioasă

În plus, veți obține o probă gratuită de 30 de zile Premium, așa că, chiar dacă sunteți derapat, veți putea să vă sincronizați toate parolele actuale în acest timp. Dincolo de asta - dacă alegeți să nu plătiți - va trebui să le introduceți manual în fiecare platformă pentru a fi amintite.

Dacă nu sunteți sigur pe Sticky Password, consultați lista noastră de cele mai bune manageri de parole pentru câteva alternative.

Înființat

Parola Sticky vine cu un instalator de 45 Mb care poate fi descărcat pe site-ul său web. Fișierul executabil se descarcă rapid și este ușor de instalat. Este disponibil și pentru toate cele patru platforme populare, dar nu de la Linux. Programul de instalare oferă un pas de bază care explică caracteristicile cheie ale aplicației. De asemenea, oferă utilizatorilor opțiunea de a renunța la partajarea datelor anonime cu firma (implicit).

Acord de licență cu parolă lipicioasă

După instalarea software-ului, utilizatorul poate fi conectat la contul său sau configura un cont nou. Utilizatorii noi au opțiunea fie să plătească pentru un cont premium, fie să-l folosească gratuit (cu o probă de treizeci de zile). Premium va stabili utilizatorilor 26,95 USD pe an.

creează cont de parolă lipicioasă

Nu uitați că parola principală pe care o introduceți în faza inițială va fi parola care vă protejează toate celelalte parole - deci trebuie să vă asigurați că este puternică și că nu o veți uita. Software-ul are un contor de rezistență util la parolă în partea de jos și, deși vă va permite să creați o parolă care nu depășește cu maxim contorul - este recomandat să faceți acest lucru.

creați detalii de logare cu parolă lipicioasă

Software-ul vă reamintește că parola nu va fi stocată pe serverele companiei și că, dacă o uitați, veți pierde accesul la toate parolele. Acest lucru poate face unii oameni nervoși, dar este de fapt preferabil din punct de vedere al securității, deoarece înseamnă că parola principală nu este agățată pe serverele companiei unde teoretic ar putea fi hacked.

confirmați o parolă principală

În cele din urmă, pentru cei care preferă să nu introducă parola principală de fiecare dată, opțiunea este de asemenea disponibilă pentru a activa autentificarea amprentelor. Această caracteristică este disponibilă atât pentru Android cât și pentru iOS - atât timp cât dispozitivul dvs. are un scaner de amprente.

Funcții de parolă lipicioase

Ca și în cazul altor manageri de parole, Sticky Passwords are o serie de caracteristici cheie care permit utilizatorilor să-și acceseze rapid și fără parole parolele. Aceste caracteristici includ:

 • Compatibilitate cu Windows, Apple, Android și iOS
 • Posibilitatea de a completa automat formulare pentru a vă conecta la site-uri web
 • Salvați noi detalii de conectare în timp real pe măsură ce creați conturi noi
 • Integrare și compatibilitate cu toate browserele populare (16 în total)
 • Generare automată de parole pentru rapiditate și ușurință în utilizare
 • Sincronizarea parolei Cloud Sync pe toate dispozitivele
 • Sincronizarea parolei Wifi Sync pentru o mai mare securitate
 • Criptare AES 256 pentru stocarea și transmiterea parolelor în siguranță
 • Two Factor Auth folosind autentificatorul Google
 • Deblocarea amprentelor digitale (Android și iOS)
 • Blocare automată cu parolă pe cronometru
 • Opțiune pentru a face backup la baza de date de parole pe cloud (numai Premium)
 • Funcție de memorii sigure
 • Identitate caracteristică pentru completarea automată a formularelor cu nume și adrese

Activarea sincronizării în cloud vă permite să sincronizați datele criptate perfect prin intermediul serverelor cloud securizate ale Sticky Password. Acest lucru vă permite să partajați parolele la toate dispozitivele dvs. în permanență. Și mai bine, Sticky Password are o opțiune de sincronizare WiFi care vă permite să partajați toate parolele criptate la toate dispozitivele prin intermediul rețelei dvs. locale. Acest lucru este excelent, deoarece înseamnă că baza de date criptată nu trebuie niciodată să iasă în cloud. În plus, aplicația vă permite să sincronizați parolele manual folosind o unitate USB sau un card SD.

Pentru cei extrem de paranoici, opțiunea este acolo pentru a alege să stocheze toate datele criptate local doar pe dispozitivul în care este instalat managerul de parole. Aceasta elimină posibilitatea ca parolele să fie interceptate sau supuse unui bărbat în atacul din mijloc. Deși este demn de menționat că chiar și folosind Cloud Sync parolele sunt sincronizate folosind criptarea AES 256, care este considerată extrem de robustă și, prin urmare, ar trebui să fie sigură.

Frumusețea sincronizării folosind una dintre metodele de mai sus este că puteți instala rapid și ușor și conecta la managerul de parole pe oricare dintre dispozitivele dvs. cu o singură parolă principală.

Ușurință în utilizare

Parola Sticky simplifică începerea protejării conturilor dvs. chiar din momentul lansării. În primul rând, vi se solicită sincronizarea browserului, care îl face să fie gata de utilizare în browserele preferate.

La primele impresii, am găsit atât aspectul cât și aspectul interfeței grafice pentru utilizator. Acesta este cu siguranță un manager de parolă care ar putea fi recomandat unei persoane începătoare sau non-tech.

Introducerea detaliilor de autentificare și a parolelor este simplă, deoarece tot ce trebuie să faci este să te autentifici în conturile tale, așa cum ai face în mod normal. În acea etapă, Sticky Password vă va întreba dacă doriți să salvați parola; faceți clic pe da, iar din acel moment, pe Sticky Password vă va face munca grea. Dacă se întâmplă să introduceți o parolă greșită, nu este o problemă - puteți accesa parolele dintr-o filă din software și să actualizați parola oricând doriți.

Dacă decideți să vă salvați datele personale pe Parola Sticky - cum ar fi numele și data nașterii dvs., aceste lucruri vor fi disponibile și prin funcția de completare automată.

completare automată cu parolă

Parola Sticky este de asemenea configurată pentru a funcționa cu aplicații precum Skype și poate fi configurată pentru a vă aminti detaliile bancii sau cardului, astfel încât să puteți completa complet automat formularele de plată online. Evident, dacă decideți să stocați datele dvs. de plată în baza de date, veți dori să fiți absolut siguri că parola dvs. master este extrem de robustă.

adăugați cont de aplicație la parola lipicioasă

O caracteristică de memorii sigure este, de asemenea, inclusă, care permite utilizatorilor să stocheze în siguranță date aleatorii. Acest lucru ar putea fi util pentru persoanele care doresc să stocheze parolele lungi de criptocurrency, de exemplu. Mai jos sunt câteva exemple din aplicația de tipul de date pe care le puteți salva:

parolă sigură lipicioasă

Versiune mobila

Pe mobil, am descoperit că aplicația funcționează extrem de similar cu cea pe un desktop. Plugin-urile sunt disponibile pentru o selecție de browsere, iar acestea permit utilizatorului Sticky Password să interacționeze perfect. Pentru alte aplicații, „Fereastră plutitoare plutitoare” vă permite să vă accesați rapid parolele. Cu toate acestea, este de remarcat faptul că acele parole trebuie să fie partajate prin intermediul clipboard-ului. Acest lucru nu este ideal din cauza existenței de malware-uri de tip paste pentru a fura date din panouri.

versiune mobilă cu parolă lipicioasă

Sincronizare

Pentru a testa sincronizarea am decis să încercăm funcția de sincronizare WiFi, deoarece aceasta este cea care îmi atrage cel mai mult pentru combinația de ușurință în utilizare și securitate. Configurarea este ușoară, pur și simplu faceți clic pe „Sincronizare” din partea stângă jos a clientului și selectați opțiunea pe care o preferați; am selectat „Sync-local”.

sincronizare cu parolă lipicioasă dezactivată

Următorul clic pe: Meniul > Setări > Synchronization și puneți un punct negru în „Wifi și alte rețele locale.” De acolo, atât timp cât software-ul este deja instalat pe ambele dispozitive, ambele sunt setate pe sincronizare WiFi și ambele sunt conectate la rețeaua WiFi locală - sincronizarea este gata să se întâmple. Am găsit sincronizarea să funcționeze fără probleme.

Blocare automată (recomandat)

Este demn de remarcat faptul că, dacă lăsați computerul sau dispozitivul mobil nesupravegheat - și sunteți încă conectat la Sticky Password - oricine va putea accesa conturile online sau datele bancare. Pentru a vă asigura că acest lucru nu se va întâmpla, trebuie să vă asigurați că blocați aplicația în tava de sistem după fiecare utilizare.

Dacă vă temeți că puteți uita, Sticky Password are o caracteristică excelentă de blocare automată care vă permite să optați pentru ca software-ul să blocheze și să solicite parola master după o perioadă de timp stabilită. Am optat pentru cea mai scurtă perioadă de timp pentru un nivel optim de securitate (1 minut de inactivitate).

fila de securitate a parolelor lipicioase

Securitate și confidențialitate

Parola Sticky folosește criptarea AES-256 pentru a stoca în mod sigur parolele local și a le transmite prin funcția de sincronizare în cloud. Utilizatorii premium care decid să utilizeze serviciul de backup cloud pentru baza de date cu parole, vor avea, de asemenea, baza de date protejată în siguranță cu standarde de criptare AES-256 de grad militar.

Pentru autentificare, parola principală produce o cheie criptografică folosind hashing cu parolă PBKDF2 pentru PHP și 10.000 runde de sare aleatoare. Acestea sunt fundamentele criptografice solide; ceea ce înseamnă că Sticky Password poate fi de încredere în ceea ce privește confidențialitatea și securitatea.

Lipsa de recuperare a parolei principale, deși un sistem nervos pentru unele persoane este o altă caracteristică de securitate robustă a acestui serviciu. Și, posibilitatea de a sincroniza manual sau prin WiFi este un plus.

O altă caracteristică de securitate drăguță vine sub forma unei tastaturi virtuale încorporate care generează mai multe cursoare de mouse pentru a face imposibil ca keyloggerii și spectatorii să vadă ce parolă este introdusă. Ne place, de asemenea, capacitatea de coacere de a configura autentificarea dublă a factorului - care este o caracteristică care lipsește pentru unii dintre concurenții săi.

Relații Clienți

Site-ul Sticky Password este ușor de navigat și este o resursă excelentă care oferă o mulțime de informații valoroase și ghiduri de configurare excepționale. Am găsit pagini pentru configurarea sincronizării, pentru activarea blocării automate și pentru multe alte funcții utile.

O secțiune de bloguri de pe site-ul web permite utilizatorilor să primească actualizări cu privire la cele mai recente evoluții și funcții. Și, firma oferă, de asemenea, acces la un ghid PDF de 19 pagini.

Deși utilizatorii gratuite nu au acces la niciun suport suplimentar, utilizatorii premium au dreptul atât la asistență de chat live, cât și de e-mail. Acesta este un plus plăcut pentru acei consumatori care decid să plătească pachetul complet.

Mai jos puteți vedea cum arată conectat în zona membrului după ce am sincronizat cu browserul Firefox ...

modernizarea unui cont de parolă lipicios

Concluzie

Pentru pasionații de confidențialitate și securitate extrem de puternici, faptul că Sticky Password nu este Open Source poate fi o dezactivare. Acest lucru este valabil, deoarece este greu de verificat revendicările de securitate pe platformă, cu sursa închisă. Pe de altă parte, Apple Mac este venerat pentru securitate și confidențialitate pe platformele sale și este notoriu pentru faptul că este sursă închisă - deci nu trebuie să fie un întreruptor de tranzacții.

În general, am găsit acest manager de parole ca fiind bine proiectat și ușor de utilizat. Sincronizarea între dispozitive și browsere a fost fără efort, ceea ce conferă lui Sticky Password un avantaj față de unii dintre concurenții săi. Aplicațiile fac tot ce vă așteptați de la un manager de parole de top-of-range și ne-a plăcut în mod deosebit capacitatea nativă de a activa autentificarea cu doi factori sau cititorul de amprente.

Acest manager de parolă este extrem de ușor de utilizat și este mult mai ușor decât ceva de genul KeePass, de exemplu (care este favorit pentru mulți oameni care păstrează confidențialitatea). Din acest motiv, considerăm că aceasta este o opțiune excelentă pentru persoanele non-techy sau pentru cetățenii în vârstă care au probleme să-și amintească parolele.

Desigur, dacă natura sursei închise a software-ului este o problemă pentru dvs., puteți opta pentru Bitwarden - un alt manager de parolă ușor de utilizat, care este open source. Cu toate acestea, Sticky Password este deja pe piață de opt ani și nu pare să fi avut probleme până acum în ceea ce privește securitatea; care este un testament al proiectării.

parolă lipicioasă salvați campania de manat

În cele din urmă, ar trebui să menționăm Manatees. Parola Sticky donează o proporție din fiecare plată a abonamentului pentru salvarea Manatees. Aceasta este o politică neobișnuită și lăudabilă a companiei la care face referire marketingul său Manatee.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me