ZPN


 • Prețuri

  Din $ 1,99
  / luna

ProPrivacy.com Scor
8.5 din 10

rezumat

Cu un angajament impresionant pentru confidențialitatea și alegerea utilizatorului, ZPN oferă gratuit un serviciu VPN neobișnuit de înaltă calitate - iar opțiunile plătite pentru acestea sunt și mai bune.

Statistici rapide

 • ProPrivacy.com SpeedTest (medie)
  8 Mbps
 • competență
  EAU
 • Conexiuni simultane
  5
 • ţări
  20

Caracteristici

ZPN este operat de compania Vostok Soft FZC și are sediul în Emiratele Arabe Unite - mai multe despre acest lucru mai jos. Acesta oferă acces la 272 servere VPN în peste 20 de locații de pe glob, iar utilizatorii serviciului complet Premium sunt permise până la cinci conexiuni simultane. ZPN operează de asemenea un firewall încorporat pe toate conexiunile VPN active, adăugând un plus de securitate și stabilitate serviciilor lor. De exemplu, acest lucru le permite să împiedice activ utilizarea sa pentru lucruri precum atacurile de refuz de serviciu (DDoS) distribuite.

Vizitați ZPN »

Viteze și performanță

Vitezele de conectare la VPN-ul ZPN s-au comparat foarte bine cu conexiunea noastră de testare neprotejată: în ciuda câtorva scurgeri, vitezele erau în general rezonabile ridicate, iar fiabilitatea era bună. Nu am avut probleme în navigarea, difuzarea sau descărcarea pe servere gratuite sau Premium.

zpn_download
zpn_upload
Graficele arată viteza cea mai mare, cea mai mică și medie pentru fiecare locație / VPN. Vedeți postarea noastră despre noile noastre teste de viteză pentru mai multe informații.

După cum am menționat mai sus, există o protecție robustă împotriva scurgerii DNS și nu am avut probleme cu testele noastre IP - cu excepția faptului că unul dintre serverele franceze la care ne-am conectat a fost recunoscut ca fiind în Italia prin testele noastre de locație. ZPN utilizează Google pentru nevoile lor de DNS.

Prețuri și planuri

Există patru modalități de utilizare a ZPN, iar două dintre ele sunt complet gratuite:

În primul rând, pe un dispozitiv mobil care utilizează clientul Android, aveți opțiunea de a utiliza VPN pe oră, fără a fi nevoie să vă înregistrați la ZPN. Aceasta vă limitează la două locații și vă deconectează după o oră, dar își face treaba foarte bine - este potrivit să se numească Easy Connect.

În al doilea rând, există opțiunea de a utiliza serviciul gratuit pe orice dispozitiv, sub rezerva înregistrării la ZPN și a unei limite de transfer de date de 10 GB lunar. Lățimea de bandă este, de asemenea, restricționată, dar aveți acces la alte trei locații decât cu opțiunea de conectare orară Easy Connect. Traficul peer-to-peer este dezactivat pentru utilizatorii de servicii gratuite.

Pentru utilizatorii care doresc serviciul complet ZPN, mai există două opțiuni:

Abonamentul „mobil” permite utilizarea serviciului pe un singur dispozitiv cu o limită de transfer de date de 50 GB, dar toate cele peste 20 de locații VPN sunt disponibile și nu există nicio restricție la utilizarea P2P. Acesta este cel mai ieftin mod de a cumpăra ZPN, cu un abonament anual care se ridică la doar 1,99 USD pe lună.

În cele din urmă, există abonamentul complet „Premium”. Achiziționarea aceasta pe o bază lunară recurentă vă va costa 5,99 USD pe lună, dar acest lucru este mai ieftin dacă plătiți anual. În plus, permite până la cinci conexiuni simultane și nu există limite privind transferul de date sau lățimea de bandă.

Recenzie ZPN

Plata se poate face atât prin BitCoin, cât și prin PayPal sau card de credit, oferind posibilitatea, dacă se dorește, un nivel ridicat de anonimat. Având în vedere impresionant nivelul serviciilor gratuite pe care le oferă, există, de asemenea, o satisfacție completă de 7 zile de returnare a banilor atunci când utilizatorii se plonjează și cumpără un abonament.

Securitate și confidențialitate

ZPN sunt serioase în ceea ce privește transparența și alegerea utilizatorului, precum și securitatea, iar acest lucru se reflectă în prevederile lor de protocol. Respingând PPTP ca fiind prea nesigure, acestea oferă conexiuni L2TP, dar pe bună dreptate pe OpenVPN, cu opțiunea de a adăuga SSL deasupra pentru un strat suplimentar de securitate și complexitate. Ba mai mult, acestea oferă o interfață web pentru selectarea, în detaliu, a nivelului precis de securitate pe care îl solicitați ca utilizator înregistrat. Aceasta variază de la setarea implicită OpenVPN a BlowFish-128, la cifrul AES-256 foarte puternic. Autentificarea Hash poate fi gestionată de SHA1 sau MD5, iar strângerea de mână merge până la RSA-2048. Acesta este un nivel excelent de securitate, iar opțiunea SSL facilitează, de asemenea, evitarea restricțiilor privind utilizarea OpenVPN în anumite țări.

În ciuda faptului că are sediul în Emiratele Arabe Unite - o țară ostilă utilizatorilor VPN - ZPN nu este supus niciunei restricții legale ca operator al serverelor VPN cu sediul în afara țării. Sunt sinceri și viitori cu privire la starea VPN-urilor din EAU pe blogul lor și putem confirma că ceea ce au scris despre situația juridică a utilizării VPN este în concordanță cu alte surse de internet independente. Este o situație ciudată, dar rezultatul pentru utilizatorii ZPN este că aceștia nu ar trebui să aștepte nicio ingerință din partea guvernului jurisdicțional.

ZPN are, de asemenea, o politică în mare parte fără loguri: pentru utilizatorii liberi, jurnalele de lățime de bandă sunt păstrate pentru a ține evidența limitărilor de serviciu, dar pentru utilizatorii Premium, niciun fel de jurnal nu este păstrat. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că ZPN nu are nimic de împărtășit cu autoritățile în cazul în care trebuie făcută o cerere legală adecvată din punct de vedere juridic.

Toate cele de mai sus fac din ZPN un VPN foarte sigur, iar utilizatorii se pot aștepta la un standard ridicat de confidențialitate și anonimat.

Ușurință în utilizare

Site-ul ZPN arată bine, este ușor de navigat și se simte profesionist. Informațiile sunt ușor de găsit și documente importante precum Politica de confidențialitate și Termenii de utilizare sunt ușor disponibile și ușor de înțeles. Unele informații tehnice despre VPN sunt menționate pe paginile principale și, odată ce utilizatorii s-au înregistrat gratuit, pot vedea (și controla) nivelul precis de securitate utilizat de conexiunea VPN aleasă - o caracteristică foarte binevenită într-adevăr. Utilizatorii non-premium beneficiază, de asemenea, de o afișare clară în tabloul de bord al contului dvs. exact din cât au fost utilizate limitele lor lunare.

zpnim_homepage_600

De asemenea, pe site-ul web există un blog actualizat regulat, cu postări pe o varietate de subiecte. O defilare rapidă dezvăluie o postare despre situația legală din jurul utilizării unui VPN în Dubai, o ofertă specială pentru utilizatorii forumurilor web și câteva ghiduri de utilizare a VPN în scopuri practice..

A sustine

Singura formă de asistență personală a ZPN este prin intermediul biletelor bazate pe web, deschise tuturor celor înregistrați pe site. Am găsit sistemul ușor de utilizat și nu a trebuit niciodată să așteptăm mai mult de câteva ore pentru un răspuns politicos, detaliat și de ajutor: Deși inițial am avut probleme privind obținerea nivelului publicitar de criptare a unui client OpenVPN terț, suportul a fost capabil. să identifice și să remediați problema în câteva ore. Deși acest lucru este funcțional, ar fi bine să vezi mai multe opțiuni pentru asistență în direct și chiar facilitatea de a adăuga fișiere la bilete ar fi o îmbunătățire. Am fost, de asemenea, un pic confuz să vedem că istoricul biletelor noastre dispărea în mod misterios la jumătatea drumului printr-o conversație cu suport - din fericire a fost încă posibil să răspundem prin e-mail.

zpnim_support_600

Există, de asemenea, o mică întrebare frecventă pe site, dar acest lucru nu oferă prea multe detalii despre potențialele probleme tehnice. Ceva mai utile sunt ghidurile de configurare, care sunt detaliate și detaliate - mai multe despre acestea de mai jos. Echipa ZPN este activă și pe rețelele de socializare, dar nu există prea mult prin interacțiunea vizibilă în două sensuri - de exemplu, am observat mai multe întrebări fără răspuns pe pagina lor de Facebook.

Software VPN

Înscrierea

Site-ul ZPN susține că puteți fi înregistrat în 45 de secunde, probabil că acesta este exact. Vi se cere să introduceți un nume de utilizator și o parolă, precum și o adresă de e-mail care trebuie validată înainte de activarea contului. Lucrul care ne-a luat cel mai mult a fost completarea Captcha-ului îndelungat - deși mai degrabă trebuie să facem asta decât să folosim un serviciu VPN inundat cu roboți.

Odată înregistrat, veți primi un e-mail frumos care vă spune ce trebuie să faceți în continuare și mai mult ajutor pentru a începe este disponibil când faceți clic pentru a vă confirma adresa de e-mail. Este minunat să vezi un furnizor VPN care ajută noii utilizatori să facă primul pas.

Clientul VPN Windows ZPN

ZPN au un client VPN curat și simplu pentru Windows: amintește vizual de o aplicație pentru smartphone, funcționează bine și este ușor de utilizat. Selectarea unui server și conectarea este simplă și evidentă și există câteva opțiuni puternice accesibile prin pictograma meniului din stânga.

Recenzie ZPN

Pe lângă opțiunea de a porni VPN-ul automat cu Windows, există un comutator Kill pentru a împiedica scăparea traficului în cazul unei defecțiuni de conectare, precum și opțiuni de protecție DNS și IPv6 lipsă de scurgere concepute pentru a preveni orice apariție a unei scurgeri. Protecția împotriva scurgerilor DNS funcționează modificând fizic adaptorul de rețea Windows pentru a utiliza serverele DNS ZPN și funcția de protecție împotriva scurgerilor IPv6 funcționează prin dezactivarea completă a IPv6 pe conexiunea VPN. Ambele sunt opțiuni oarecum „nucleare”, dar sunt mult mai fiabile decât alte implementări mai subtile pe care le-am văzut.

De asemenea, clientul vine cu opțiunea de a schimba protocolul și portul folosit de VPN, care este util pentru ca acesta să funcționeze corect în diferite circumstanțe de rețea. Există, de asemenea, o casetă de selectare pentru a încărca configurații de pe instrumentul web, după cum am menționat mai sus, permițând un nivel incredibil de granular de control asupra exactului nivel de securitate pe conexiunea VPN. În cele din urmă, opțiunile clientului sunt rotunjite printr-o setare pentru a activa sau dezactiva actualizările automate, precum și un buton pentru a verifica și instala actualizările imediat.

Alte platforme

Pe lângă clienții personalizați pentru Windows, Android și iOS, ZPN oferă ghiduri de configurare de înaltă calitate pentru majoritatea platformelor. Am fost deosebit de încântați de faptul că am inclus ghiduri pentru utilizarea serviciului cu clienți OpenVPN terți din Windows, Mac, iOS, Android și Linux, precum și asistență robustă pentru fișierele de configurare OpenVPN extrem de personalizate. Acest lucru promovează în continuare transparența serviciilor și face ușor să vezi dacă primești cu adevărat ceea ce este publicitat.

Aplicația Android ZPN

Aplicația Android, disponibilă din magazinul Play, este foarte asemănătoare vizuală cu clientul Windows, avantajul suplimentar al versiunii orare gratuite a VPN disponibil fără înregistrare. Opțiunile utile includ posibilitatea de a alege între conexiunile TCP sau UDP, precum și de a selecta ce port să vă conectați și există și o funcție de economisire a bateriei.

zpnim_android_connected_600

Ca și în cazul clientului Windows, puteți opta pentru a încărca setările de configurare din interfața web. Ar fi frumos dacă a existat opțiunea de a porni automat VPN-ul cu telefonul sau de a activa automat protecția pe anumite rețele, dar clientul este încă destul de puternic și foarte ușor de utilizat.

Gânduri finale

Cu un client puternic, transparență deosebită, personalizare ridicată și agenți de asistență foarte ajutați, ZPN oferă un serviciu VPN cu adevărat bun la o gamă de prețuri foarte accesibile - desigur, cel mai puțin gratuit. Este deosebit de remarcabil faptul că utilizarea serviciului gratuit nu te face să simți că ești un cetățean de clasa a doua și, totuși, există suficiente oferte pentru a justifica actualizarea la un abonament Premium. Combinația unui serviciu gratuit excelent, plus o garanție de returnare a banilor înseamnă că nu există niciun motiv să nu încercați ZPN - urmați linkul de mai jos și vedeți ce părere aveți.

Vizitați ZPN »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me