AM SCHIMBAT CUM SCURĂM REVIZUILE!
Am actualizat recent procesul de notare pentru toate recenziile de pe ProPrivacy.com. Detalii despre noile noastre criterii de notare pot fi găsite aici

ZoogVPN

 • Prețuri

  Din $ de 1,75
  / luna

 • Disponibil pe:


  • ferestre

  • MacOS

  • Android

  • iOS
 • deblochează:


  • Netflix

  • iPlayer

ProPrivacy.com Scor
7.8 din 10

rezumat

ZoogVPN este un furnizor cu sediul în Grecia, o țară din UE care are un istoric de implementare a directivelor privind păstrarea datelor. Cu toate acestea, nu se consideră că acesta se aplică și nu afectează serviciile VPN cu sediul în țară. ZoogVPN a fost cunoscut inițial drept „ZoogTV” - un serviciu care vizează în principal deblocarea conținutului prin intermediul Smart DNS. În prezent, Zoog și-a extins serviciul într-un serviciu VPN complet suflat. Oferă o gamă largă de protocoale, inclusiv OpenVPN, și are o politică etanșă de jurnal zero. Vitezele sunt, de asemenea, destul de rapide - ceea ce înseamnă că acest VPN este bun pentru streaming.

Statistici rapide

 • Conexiuni simultane
  5
 • competență
  Grecia
 • ţări
  25
 • ProPrivacy.com SpeedTest (medie)
  57.35 Mbps

Preț

24 de luni

$ de 1,75
pe luna


12 luni

$ 2,99
pe luna

1 lună

$ 7,99
pe luna

ZoogVPN oferă două planuri diferite - un plan gratuit și un plan plătit. Planul plătit este un VPN premium complet, în timp ce planul gratuit nu are o serie de caracteristici și are o criptare slabă.

Planul ZoogVPN plătit poate fi achiziționat într-o serie de perioade de abonament diferite: doi ani, un an, șase luni și lunar. Opțiunea de doi ani oferă o reducere considerabilă, costând doar 29,99 dolari. Acesta este echivalentul a doar 1,25 pe lună. Aceasta este, incontestabil, o propunere extrem de ieftină. Mai ales ținând cont că se presupune că deblochează o mulțime de servicii de streaming.

În mod bizar, un abonament de un an costă mai mult de un abonament de doi ani de 35,88 pe an; așa că la fel de bine puteți uita complet de acest plan.

O lună vă va stabili 6,99 USD, în timp ce planul de șase luni vă va costa 19,99 USD (echivalentul a 3,33 dolari pe lună). În general, planul pe doi ani este o afacere, așa că dacă intenționați să achiziționați un abonament, vă recomandăm să respectați acest lucru.

ZoogVPN oferă următoarele metode de plată: Visa, MasterCard, PayPal, Bitcoin și Paywall. ZoogVPN oferă, de asemenea, o garanție de returnare de 7 zile. Deci, dacă nu sunteți nemulțumit de planul plătit din orice motiv, vă puteți răzgândi.

Platforme de plată acceptate


Visa / MasterCard


Amex


Criptomonedă

Caracteristici

 • 40+ servere din 25 de țări
 • Suport P2P
 • Fără jurnale
 • Lățime de bandă și utilizare nelimitate
 • 5 dispozitive simultane
 • Aplicații prietenoase pentru utilizatori
 • Killswitch pe Mac OS X și Windows (fără killswitch iOS sau Android)
 • Proxy SOCKS5
 • 7 zile de returnare a banilor
 • Protocoale OpenVPN UDP 1194 / TCP 443, IKEv2, PPTP și L2TP / IPsec
 • Serviciu de asistență 24/7
 • Plan gratuit (3 servere, limită de descărcare de 2 GB, cu criptare pe 128 biți)
 • Obfuscarea pe Android (funcția ZoogShadowing)

După cum puteți vedea din lista de mai sus, Zoom VPN este prezentat în mod corespunzător cu cele mai multe setări importante de care aveți șanse să aveți nevoie.

torrenting
Conexiuni simultane 5
Suport de router
Port forwarding
Selectarea portului
Routere acceptate Router Vilfo preinstalat cu Tomog ZoomVPN DD-WRT
Seriale metalice sau virtuale O combinatie
Total servere 40
ţări 25

Deblocați Netflix?

ZoogVPN este un serviciu care oferă acces la servicii de streaming precum US Netflix, BBC iPlayer și ITV Hub la un preț foarte rezonabil. Deși nu este cel mai rapid VPN de pe piață, acesta funcționează îndeaproape cu alte VPN-uri premium pe care le-am revizuit. Astfel, cu siguranță, ar trebui să fie suficient de rapid pentru ca majoritatea oamenilor să se bucure de streaming fără tamponare.

Mai mult decât atât, ZoogVPN a ieșit din calea sa pentru a crește masiv rezervele de adrese IP disponibile pentru streaming, ceea ce înseamnă că ar trebui să obțineți mult mai puține congestii și viteze mai rapide..

De fapt, ZoogVPN ne-a asigurat că acum deblochează cu succes libbriile SUA, Marea Britanie, Canada, Australia și Indian Netflix. Aceasta este o gamă extrem de potrivită de opțiuni NEtflix.

Obțineți cel mai bun VPN Netflix

Obțineți cel mai bun VPN pentru BBC iPlayer

Netflix
iPlayer

Viteză și performanță

Aici la ProPrivacy.com testăm viteze VPN de 3 ori pe zi folosind un sistem de testare a vitezei științifice bazat pe server. Testăm servere localizate în Australia, Hong Kong, SUA și Marea Britanie pentru medii internaționale și locale și viteze de explozie. În graficul de mai jos puteți vedea rezultatele acestor teste pe parcursul lunii în vara anului 2020. După cum puteți vedea, VPN oferă medii excelente de viteză de descărcare de aproximativ 43 Mbits pe secundă, cu maximum "izbucni" viteze de aproximativ 259 Mbits pe secundă. Acestea sunt viteze extrem de bune care fac ca acest VPN să fie excelent pentru streaming video HD sau descărcare fișiere.

ZoogVPN Test de viteză

IP, DNS Leaks și WebRTC scurgeri

Am testat acest VPN pentru scurgeri folosind IPLeak.net și nu am descoperit nicio scurgere IP sau DNS pe Mac sau Windows. Cu toate acestea, am descoperit o scurgere WebRTC pe Windows, ceea ce înseamnă că trebuie să dezactivezi WebRTC sau să folosești o extensie de blocare WebRTC în browserul tău. În general, aceasta este o problemă relativ mică (atâta timp cât conectați scurgerea într-unul din aceste două moduri și verificați dacă scurgerea nu mai este persistentă).

Confidențialitate și securitate

Obstrucție (furt)
Protecție împotriva scurgerilor IPv4
Protecție împotriva scurgerilor WebRTC
Kill Switch
Self-gazduit / Proxied DNS da

ZoogVPN are sediul în Grecia. Supravegherea nu se crede a fi o problemă și, în general, este un loc în regulă pentru a fi localizat un furnizor VPN. Cu toate acestea, orice țară din UE care pune în aplicare directive de păstrare a datelor poate fi privită doar cu un anumit nivel de suspiciune.

Vestea bună este că ZoogVPN păstrează zero jurnalele - fără jurnalele de utilizare sau jurnalele de conectare. Aceasta înseamnă că, teoretic, VPN nu ar trebui să aibă nimic de predat, chiar dacă autoritățile vin să bată la ușa sa.

ZoogVPN oferă o criptare OpenVPN excelentă cu planul plătit printr-un cifru AES 256 biți (atât pentru control și pentru canale de date), cât și pentru HMAC SHA1 (canal de date) / HMAC SHA256 (canal de control) pentru autentificare. Zoog folosește, de asemenea, o strângere de mână RSA-2048 și DHE-2048 PFS sau Perfect Forward Secrecy. Acest lucru îl face un serviciu foarte bun în ceea ce privește confidențialitatea.

Cu toate acestea, merită menționat faptul că, în planul gratuit, OpenVPN este protejat cu o cifră mai slabă pe 128 de biți, care deși nu este la fel de puternică - este încă destul de bună gratuit. Acestea fiind spuse, este posibil ca alte părți ale criptării gratuite (auth, strângere de mână, PFS) să fie, de asemenea, mai slabe; deci, în general, ne-am sfătui să utilizăm versiunea gratuită pentru confidențialitate.

Din păcate, Zoog nu oferă un switch-uri în nici una dintre aplicațiile sale mobile.

Experiența utilizatorului

Site-ul web și clienții Zoog VPN sunt extrem de ușor de utilizat. Având în vedere acest lucru, aș recomanda cu siguranță această VPN pentru începătorii non-tehnologici VPN.

De asemenea, este un VPN care oferă o mulțime de funcții de top. Utilizatorii pot comuta prin diferite protocoale de criptare Disponibilitatea unui proxy SOCKS5 pentru toți utilizatorii premium este un avantaj.

De asemenea, îmi place foarte mult "Rezolutie manuala API" caracteristică. Această caracteristică este concepută pentru a permite oamenilor să ocolească firewall-urile VPN în țări precum Emiratele Arabe Unite, Qatar, Rusia, Turcia și China. Acest lucru le permite să se conecteze la VPN chiar dacă domeniul pentru VPN este listat negru de ISP-ul lor.

Mac OS X

Acest VPN este cel mai potrivit pentru utilizatorii de Mac. Clientul Mac este dotat complet cu protecție împotriva scurgerii DNS și un comutator de ucidere. Acest lucru face Zoog perfect pentru utilizatorii de Mac care doresc să poată descărca prin P2P. OpenVPN și IKEv2 sunt ambele disponibile în client; ceea ce face din acesta singurul client ZoogVPN unde utilizatorii pot comuta între protocoale. Utilizatorii Mac OS X beneficiază, de asemenea, de acces la "Rezolutie manuala API" caracteristică pentru conectarea la VPN în țările care au adrese adresele VPN pentru firewall.

ferestre

Clientul Windows oferă acces la rezoluția API manuală și protecție împotriva scurgerii DNS. Clientul Windows vine cu un killswitch, ceea ce înseamnă că acest VPN este sigur pentru a vă descărca prin P2P pentru torrenting. Pe Windows utilizatorii au posibilitatea de a alege OpenVPN UDP și TCP, precum și IKEv2.

Android

Clientul Android este ușor de utilizat și este perfect pentru deblocarea platformelor de streaming sau pentru a ocoli cenzura. Clientul Android implementează criptarea OpenVPN (UDP și TCP). Nu are un comutator, dar este cu siguranță suficient de bun pentru a proteja intimitatea majorității oamenilor atât acasă, cât și pe WiFi public. Aplicația Android are, de asemenea, o funcție de funcționare VPN numită ZoogShadowing. Acest lucru va ajuta utilizatorii să ocolească firewall-urile și blocurile VPN în țările în care ISP-urile blochează utilizarea VPN.

iOS

Clientul iOS implementează IKEv2 în mod implicit. Astfel, oricine dorește să se conecteze prin OpenVPN va trebui să facă acest lucru folosind aplicația de conectare OpenVPN terță parte. Cu toate acestea, IKEv2 este un protocol rapid și sigur, perfect pentru nevoile majorității oamenilor de deblocare. Lipsa unui comutator nu face ca acest VPN să fie ideal pentru confidențialitatea etanșă. Cu toate acestea, pentru deblocarea fluxurilor, acest VPN iOS este bun.

Serviciu clienți

Banii inapoi garantat
Suport 24 de ore
Lungimea garanției înapoi 7
Chat live
Încercare gratuită Da - gratis pentru totdeauna

ZoogVPN are asistență pentru clienți chat live 24/7, o întrebare frecventă online și un blog. Acestea sunt modalități foarte bune pentru consumatori de a găsi soluții la problemele cu care se pot confrunta. Când vine vorba de suportul live chat, acest VPN excelează; oferind răspunsuri tehnice rapide la întrebări cu ușurință. Una dintre cele mai bune echipe de asistență pentru clienți pe care le-am întâlnit.

Per total

ZoogVPN este un serviciu care bifează o mulțime de cutii, ținând cont în special de preț. Fiind bazat în Grecia este destul de bun pentru confidențialitate și, deoarece păstrează zero jurnaluri, acest VPN poate fi de încredere. Acest lucru este excepțional, având în vedere că ZoogVPN este comercializat în primul rând la consumatorii care doresc să deblocheze fluxurile.

Cu confidențialitatea încă în minte, merită remarcat faptul că lipsa unui killswitch pe Android și iOS este un pic dezamăgitor - dar cu adevărat un breaker de tranzacții pentru majoritatea oamenilor.

Pe de altă parte, acest VPN are un comutator pentru Mac OS X și Windows, astfel încât acest VPN este potrivit pentru Torrenting pe mașini desktop. Atât pentru Mac cât și pentru Windows, acest VPN este extrem de bine rotunjit și poate fi considerat cu ușurință o opțiune incredibilă pentru preț.

Ne place că acest VPN are servere dedicate deblocării serviciilor de streaming TV, iar la costul de doar 29,99 dolari timp de doi ani, nu se poate nega că șterge podeaua cu o mulțime de servicii similare. Mai mult decât atât, putem acorda din toată inima echipei sale de servicii pentru clienți.

Dacă doriți să încercați înainte de a cumpăra, puteți utiliza versiunea gratuită a ZoogVPN pentru a face acest lucru. Cu toate acestea, este de remarcat faptul că serverele de streaming nu sunt disponibile gratuit. Vestea bună este că puteți testa VPN pentru streaming Netflix folosind garanția de returnare a banilor de 7 zile! Un VPN excelent, care este probabil o alegere excelentă pentru mostrele mari ale populației.

Vizitați ZoogVPN »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me